قیمت طلا امروز




 سایت پارس فوتبال / ۱۴۰۵/۰۵/۲۳

نکونام: بازیکنانم تنها از ۳۰ درصد توانشان در مقابل پیکان استفاده کردند - پارس فوتبال

تبریز- جواد نکونام سرمربی تیم فوتبال تراکتور با اشاره به اینکه امروز بحث بدنسازی تیم در حد قابل قبول نبود معتقد هستم تنها ۳۰ درصد توانمان را ارائه کردیم.
 نکونام: بازیکنانم تنها از ۳۰ درصد توانشان در مقابل پیکان استفاده کردند - پارس فوتبال



۸ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

تراکتور- پرسپولیس؛ قطعا بدون تماشاگر است/ دربی تهران در نقش جهان اصفهان - پارس فوتبال

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ حجت الله بهمنی سخنگوی سازمان لیگ گفت: بازی تراکتور پرسپولیس این فصل هم رفت هم برگشت بدون تماشاگر برگزار خواهد شد.

او همچنین مدعی شد دربی استقلال و پرسپولیس در نقش جهان اصفهان برگزار می شود.


۸ ساعت قبل / سایت فوتبالی

کریمی: فضای دیدار تراکتور و پرسپولیس سالم خواهد بود!

پایگاه خبری فوتبالی- مدیرعامل تراکتور تمایل دارد دیدار قرمزهای تبریز مقابل پرسپولیس با حضور تماشاگران برگزار شود.

به گزارش فوتبالی، مدیرعامل باشگاه تراکتور، با تأکید بر تلاش این باشگاه برای برگزاری دیدار تراکتور و پرسپولیس در فضایی سالم و آرام، گفت: "شرافت کاری و تجربه‌ام در دوره مدیریت فوتبال را گرو می‌گذارم و مطمئنم بهترین جو تاریخ دیدارهای تراکتور و پرسپولیس را در ورزشگاه یادگار امام(ره) رقم خواهیم زد."

سیدحجت کریمی در گفت‌وگو با رسانه رسمی باشگاه تراکتور با اشاره به حساسیت و اهمیت این دیدار، اظهار داشت: "مسابقه تراکتور و پرسپولیس همواره یکی از مهم‌ترین و پرمخاطب‌ترین دیدارهای فوتبال ایران بوده و طبیعی است که برای برگزاری چنین مسابقه‌ای باید همه جوانب در نظر گرفته شود. ما تمام تلاش خود را به کار خواهیم گرفت تا فضایی کاملاً سالم، آرام و در شأن هواداران دو تیم ایجاد شود."

وی ادامه داد: "من قول می‌دهم تمام تلاشمان را به کار ببندیم تا فضایی کاملاً سالم برای این مسابقه و برای همیشه در دیدارهای تراکتور و پرسپولیس ایجاد شود. ان‌شاءالله با کمک بازیکنان، مربیان و تماشاگران فهیم تراکتور، بهترین جوِ تاریخ بازی‌های تراکتور و پرسپولیس را در ورزشگاه یادگار امام(ره) رقم خواهیم زد."

مدیرعامل تراکتور با تأکید بر اطمینان خود نسبت به برگزاری آرام این دیدار، تصریح کرد: "من شرافت کاری و تجربه‌ام در این دوره مدیریت فوتبال را گرو می‌گذارم و مطمئنم غیر از این نخواهد شد. هواداران تراکتور نشان داده‌اند که در کنار حمایت پرشور از تیم محبوبشان، می‌توانند میزبان شایسته‌ای برای مهم‌ترین مسابقات فوتبال ایران باشند."

کریمی با بیان اینکه فضای اجتماعی و فوتبالی کشور نسبت به گذشته تغییر کرده است، گفت: "امروز مردم آگاه‌تر و متحدتر از گذشته هستند. مسائلی که در سال‌های قبل وجود داشت و گاهی خصومت‌هایی بی‌دلیل شکل می‌گرفت و بیش از اندازه نیز بزرگ می‌شد، دیگر نباید جایی در فوتبال داشته باشد."

وی افزود: "دیدار تراکتور و پرسپولیس باید صرفاً یک رقابت ورزشی بزرگ و جذاب باشد؛ مسابقه‌ای که در ورزشگاهی مملو از تماشاگر برگزار شود و شور و هیجان فوتبال را به جامعه بازگرداند. اطمینان دارم برگزاری این دیدار در حضور هواداران، می‌تواند یکی از زیباترین صحنه‌های فوتبال ایران را رقم بزند."

مدیرعامل باشگاه تراکتور درباره محرومیت هواداران از حضور در ورزشگاه نیز اظهار داشت: "اگر هدف از تصمیمات مربوط به برگزاری مسابقات بدون حضور تماشاگر، بهبود شرایط ورزشگاه‌ها و فوتبال بوده است، باید پذیرفت که چنین تصمیماتی در عمل نتیجه مطلوبی نداشته و صرفاً به کاهش حضور هواداران و سرد شدن فضای مسابقات منجر شده است."

کریمی همچنین از همکاری مسئولان استانی و نهادهای امنیتی قدردانی کرد و گفت: "در این زمینه رایزنی‌های لازم با مسئولان استانی و امنیتی انجام شده و جا دارد از همکاری و همراهی آنان تشکر کنم. امیدوارم فدراسیون فوتبال نیز با نگاه مثبت، تصمیم جدیدی در این خصوص اتخاذ کند."

وی افزود: "حتی اگر بازی رفت در تهران برگزار می‌شد، باز هم ترجیح من این بود که مسابقه با حضور تماشاگران برگزار شود؛ چراکه با آغاز لیگ، شور و نشاط دوباره به فضای جامعه بازگشته و برگزاری مسابقات بدون تماشاگر، با این جریان مثبت در تضاد است."

مدیرعامل تراکتور در پایان گفت: "از مدیران باشگاه پرسپولیس و مسئولان فدراسیون فوتبال درخواست می‌کنم این موضوع را فراتر از یک رقابت ساده باشگاهی ببینند و به تأثیر آن بر کلیت فوتبال ایران توجه کنند. تراکتور، پرسپولیس، استقلال و سپاهان رقبای دیرینه فوتبال ایران هستند و مسابقات میان این تیم‌ها باید با حضور حداکثری هواداران و در فضایی سالم، محترمانه و شبیه یک جشن بزرگ فوتبالی برگزار شود."

کریمی خاطرنشان کرد: "فوتبال ایران، به‌ویژه در شرایط جدید و پس از یک دوره سخت، بیش از هر زمان دیگری به شور، نشاط و حضور مردم در ورزشگاه‌ها نیاز دارد. امیدوارم محرومیت‌های سلبی لغو شود و در تصمیم‌گیری‌ها، رویکردی در پیش گرفته شود که به جای خالی شدن ورزشگاه‌ها، زمینه حضور پرشور هواداران و شکوه دوباره فوتبال ایران را فراهم کند."


۹ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

کریمی: شرافت و تجربه‌ام را برای دیدار تراکتور _ پرسپولیس گرو می‌گذارم - تسنیم

ورزشی

به گزارش خبرگزاری تسنیم، سید حجت کریمی در گفت‌وگو با رسانه رسمی باشگاه تراکتور با اشاره به حساسیت و اهمیت این دیدار، اظهار داشت: مسابقه تراکتور و پرسپولیس همواره یکی از مهم‌ترین و پرمخاطب‌ترین دیدارهای فوتبال ایران بوده و طبیعی است که برای برگزاری چنین مسابقه‌ای باید همه جوانب در نظر گرفته شود. ما تمام تلاش خود را به کار خواهیم گرفت تا فضایی کاملاً سالم، آرام و در شأن هواداران دو تیم ایجاد شود.

وی ادامه داد: من قول می‌دهم تمام تلاشمان را به کار ببندیم تا فضایی کاملاً سالم برای این مسابقه و برای همیشه در دیدارهای تراکتور و پرسپولیس ایجاد شود. ان‌شاءالله با کمک بازیکنان، مربیان و تماشاگران فهیم تراکتور، بهترین جوِ تاریخ بازی‌های تراکتور و پرسپولیس را در ورزشگاه یادگار امام(ره) رقم خواهیم زد.

مدیرعامل تراکتور با تأکید بر اطمینان خود نسبت به برگزاری آرام این دیدار، تصریح کرد: من شرافت کاری و تجربه‌ام در این دوره مدیریت فوتبال را گرو می‌گذارم و مطمئنم غیر از این نخواهد شد. هواداران تراکتور نشان داده‌اند که در کنار حمایت پرشور از تیم محبوبشان، می‌توانند میزبان شایسته‌ای برای مهم‌ترین مسابقات فوتبال ایران باشند.

کریمی با بیان اینکه فضای اجتماعی و فوتبالی کشور نسبت به گذشته تغییر کرده است، گفت: امروز مردم آگاه‌تر و متحدتر از گذشته هستند. مسائلی که در سال‌های قبل وجود داشت و گاهی خصومت‌هایی بی‌دلیل شکل می‌گرفت و بیش از اندازه نیز بزرگ می‌شد، دیگر نباید جایی در فوتبال داشته باشد.

وی افزود: دیدار تراکتور و پرسپولیس باید صرفاً یک رقابت ورزشی بزرگ و جذاب باشد؛ مسابقه‌ای که در ورزشگاهی مملو از تماشاگر برگزار شود و شور و هیجان فوتبال را به جامعه بازگرداند. اطمینان دارم برگزاری این دیدار در حضور هواداران، می‌تواند یکی از زیباترین صحنه‌های فوتبال ایران را رقم بزند.

مدیرعامل باشگاه تراکتور درباره محرومیت هواداران از حضور در ورزشگاه نیز اظهار داشت: اگر هدف از تصمیمات مربوط به برگزاری مسابقات بدون حضور تماشاگر، بهبود شرایط ورزشگاه‌ها و فوتبال بوده است، باید پذیرفت که چنین تصمیماتی در عمل نتیجه مطلوبی نداشته و صرفاً به کاهش حضور هواداران و سرد شدن فضای مسابقات منجر شده است.

کریمی همچنین از همکاری مسئولان استانی و نهادهای امنیتی قدردانی کرد و گفت: در این زمینه رایزنی‌های لازم با مسئولان استانی و امنیتی انجام شده و جا دارد از همکاری و همراهی آنان تشکر کنم. امیدوارم فدراسیون فوتبال نیز با نگاه مثبت، تصمیم جدیدی در این خصوص اتخاذ کند.

وی افزود: حتی اگر بازی رفت در تهران برگزار می‌شد، باز هم ترجیح من این بود که مسابقه با حضور تماشاگران برگزار شود؛ چراکه با آغاز لیگ، شور و نشاط دوباره به فضای جامعه بازگشته و برگزاری مسابقات بدون تماشاگر، با این جریان مثبت در تضاد است.

مدیرعامل تراکتور در پایان گفت: از مدیران باشگاه پرسپولیس و مسئولان فدراسیون فوتبال درخواست می‌کنم این موضوع را فراتر از یک رقابت ساده باشگاهی ببینند و به تأثیر آن بر کلیت فوتبال ایران توجه کنند. تراکتور، پرسپولیس، استقلال و سپاهان رقبای دیرینه فوتبال ایران هستند و مسابقات میان این تیم‌ها باید با حضور حداکثری هواداران و در فضایی سالم، محترمانه و شبیه یک جشن بزرگ فوتبالی برگزار شود.

کریمی خاطرنشان کرد: فوتبال ایران، به‌ویژه در شرایط جدید و پس از یک دوره سخت، بیش از هر زمان دیگری به شور، نشاط و حضور مردم در ورزشگاه‌ها نیاز دارد. امیدوارم محرومیت‌های سلبی لغو شود و در تصمیم‌گیری‌ها، رویکردی در پیش گرفته شود که به جای خالی شدن ورزشگاه‌ها، زمینه حضور پرشور هواداران و شکوه دوباره فوتبال ایران را فراهم کند.

انتهای پیام/  




 کلیپ تشویق محمد عمری توسط هواداران پرسپولیس پیش از دیدار مقابل استقلال خوزستان
۲۰ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

کلیپ تشویق محمد عمری توسط هواداران پرسپولیس پیش از دیدار مقابل استقلال خوزستان

پیش از آغاز دیدار پرسپولیس مقابل استقلال خوزستان محمد عمری ستاره جوان پرسپولیس مورد تشویق هواداران قرار گرفت.

 زندانی خولین آلوارز: حبس‌کشیده اتلتیکو! (عکس)
۱۲ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

زندانی خولین آلوارز: حبس‌کشیده اتلتیکو! (عکس)

فوتو شوت اتلتیکو مادرید کار دست این باشگاه داد. تصویر جدید خولین آلوارز به دستمایه اینستاگرام و توییتر برای شوخی تبدیل شده است.

 رد درخواست تراکتور؛ بازی با پرسپولیس بدون تماشاگر است
۵ ساعت قبل / سایت فوتبالی

رد درخواست تراکتور؛ بازی با پرسپولیس بدون تماشاگر است

پایگاه خبری فوتبالی- علیرغم اصرار باشگاه تراکتور برای حضور هواداران در بازی با پرسپولیس به نظر می‌رسد این بازی بدون حضور تماشاگران برگزار خواهد شد.به گزارش فوتبالی، بازی‌های هفته سوم لیگ برتر ایران طی روزهای یکشبه و دوشنبه هفته آینده برگزار خواهد شد. بازی‌های استقلال با سپاهان و تراکتور با پرسپولیس حساس‌ترین بازی‌های این هفته هستند.طبق رای کمیته انضباطی که فصل گذشته صادر شد بازی‌های رودرروی تراکتور و پرسپولیس در لیگ و بیست و پنجم و لیگ بیست و ششم باید بدون تماشاگر برگزار شود.فصل گذشته بازی رفت د ...,پرسپولیس,تراکتور,لیگ برتر ایران,حجت الله بهمنی,پیشنهاد سردبیر

 امیدهای آسیایی خاتون بم زنده ماند؛ گل دقیقه ۵+۹۰ برابر النصر عربستان +ویدیو
۱۴ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

امیدهای آسیایی خاتون بم زنده ماند؛ گل دقیقه ۵+۹۰ برابر النصر عربستان +ویدیو

تیم فوتبال زنان خاتون بم در دومین بازی خود در لیگ قهرمانان آسیا، در حالی مقابل النصر به تساوی یک بر یک رسید که سارا دیدار موفق شد در دقیقه ۵+۹۰ گل تساوی را ب...

 اقدام فوری علیه یک شادی گل جنجالی؛ دعوت به تیم ملی ممنوع!
۱۸ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

اقدام فوری علیه یک شادی گل جنجالی؛ دعوت به تیم ملی ممنوع!

شاید بهتر باشد یک بار برای همیشه تکلیف این موضوع را روشن کنیم؛ آیا در انتخاب بازیکنان تیم ملی، غیر از مسائل فنی، معیار و استاندارد دیگری هم وجود دارد یا نه؟

 دریافت رسمی حکم مدیرعاملی محمد محمدی در باشگاه آلومینیوم اراک
۱۶ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

دریافت رسمی حکم مدیرعاملی محمد محمدی در باشگاه آلومینیوم اراک

محمد محمدی امروز حکم مدیرعاملی باشگاه آلومینیوم اراک را دریافت کرد. او پیش‌تر به عنوان سرپرست فعالیت می‌کرد.