قیمت طلا امروز




 سایت پارس فوتبال / ۱۴۰۵/۰۵/۱۳

مهر تایید بر ادعای منتقدان؛ تصمیم عجیب قلعه‌نویی در جام جهانی دوباره زیر سوال رفت! - پارس فوتبال

دیدار دوستانه استقلال و فولاد یک نکته مهم را دوباره به بحث‌های پیرامون جام جهانی ۲۰۲۶ گره زد؛ روزبه چشمی هنوز هم به شرایط مسابقه نرسیده است!
 مهر تایید بر ادعای منتقدان؛ تصمیم عجیب قلعه‌نویی در جام جهانی دوباره زیر سوال رفت! - پارس فوتبال



۱ ساعت قبل / سایت خبرفوری

مدیر آکادمی استقلال: دلالان به دنبال اغوای بازیکنان جوان ما هستند

با شروع هر فصل فوتبالی موضوع تاثیر دلالان و ایجنت‌ها بر بازار نقل و انتقالات داغ می‌شود و بسیاری از تیم‌ها که شرایط مالی مناسبی ندارند ستاره‌ها یا استعدادهای جوان خود را از دست می‌دهند. بر اساس اظهارات رییس آکادمی استقلال، دلالان پا را از وسوسه کردن بازیکنان رده بزرگسالان فراتر گذاشته و به سراغ رده‌های پایین‌تر هم می‌روند.

ناصر فریادشیران، رییس آکادمی باشگاه استقلال در گفت‌وگو با ایسنا گفت: متاسفانه ایجنت‌ها به بازیکنان جوان و فوتبال پایه رو آورده‌اند. دو تیم شهرستانی در لیگ برتر وجود دارند که بازیکنان پایه را اغوا می‌کنند و پس از عقد قرارداد داخلی، بازیکن را به تیم دیگر قرض می‌دهند. این رفتار منسوخ شده است. یکی از سرمربیان این تیم‌ها منشوری است و پرونده دارد اما مجوز فعالیت او همچنان باطل نشده و فعالیت می‌کند. نمی‌دانم چه کسی برای آنها مجوز صادر می‌کند.

وی با بیان اینکه «بهترین کسی که می‌تواند به بازیکنان کمک کند کادر فنی است،» گفت: صرفا جهت اطلاع می‌گویم که دلال‌ها بیشتر به دنبال منافع خودشان هستند و نه پیشرفت بازیکنان. در باشگاه، برق سه‌فاز برای آنها وصل کرده‌ام و اجازه ندارند وارد آکادمی شوند! آنها اجازه ندارند با بازیکنان ما در قهوه‌خانه جلسه بگذارند و به همه بازیکنان تاکید کرده‌ام که در صورت صحبت با ایجنت‌ها به سرعت از باشگاه اخراج خواهند شد. در هر چهار رده پایه و حتی نونهالان این اتفاق افتاده است. حتی با خانواده بازیکنان جوان ما مذاکره می‌کنند و آنها را فریب می‌دهند و اگر لازم باشد روزی اسم آنها را خواهم گفت.

فریادشیران در ادامه گفت: بازیکنانی مانند علیرضا بیرانوند، امید عالیشاه و مرتضی پورعلی‌گنجی در زمان حضورشان در تیم‌های پایه حرف گوش دادند و به اهداف خود رسیدند. چند بازیکن جوان ما مانند عماد زارعی، مهدی قایدی و علیرضا محبعلی راهی تیم بزرگسالان شدند و با تیم تمرین می‌کنند و قطعا روزی جزو ستاره‌های تیم به حساب می‌آیند. روند باشگاه و آقای بختیاری‌زاده جوان‌گرایی است و این موضوع صرفا به علت بسته بودن پنجره نیست و در آینده از این نوع اتفاقات زیاد خواهد افتاد.

رئیس آکادمی استقلال در پایان خاطرنشان کرد: یکشنبه هفته آینده همایشی برگزار می‌کنیم تا آداب حرفه‌ای‌گری را به بازیکنان آموزش دهیم. از زمانی که باشگاه زیر نظر هلدینگ فعالیت می‌کند، حساب همه بازیکنان پایه تسویه شده و هرکسی که ادعا دارد از استقلال مطالبه دارد دروغ می‌گوید.

 


۱ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

آسانی فسخ نکرده، شکایت دارید به CAS بروید!

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو؛ بحث وضعیت قراردادی یاسر آسانی پس از شکایت باشگاه مس شهربابک همچنان ادامه دارد و این بار حجت‌الله بهمنی، سخنگوی سازمان لیگ، درباره سابقه ثبتی این بازیکن توضیحاتی ارائه کرد.

بهمنی در پاسخ به سؤالی درباره وضعیت پرونده‌های کسری طاهری، دانیال ایری و یاسر آسانی گفت: «رسیدگی به تمام این پرونده‌ها برعهده کمیته انضباطی است. در حال حاضر پنجره نقل‌وانتقالاتی استقلال تهران و استقلال خوزستان بسته است. استقلال خوزستان اقداماتی انجام داده و احتمالاً طی یکی دو روز آینده پنجره این باشگاه باز خواهد شد.»

سخنگوی سازمان لیگ سپس به وضعیت آسانی پرداخت و گفت: «یاسر آسانی یک قرارداد دوساله در سازمان لیگ دارد. سال نخست این قرارداد گذشته و اکنون سال دوم آن در حال سپری شدن است. این قرارداد میان باشگاه و بازیکن بسته شده و اگر مشکلی نیز به وجود آمده باشد، به روابط میان همان دو طرف مربوط می‌شود.»  

محمدحسین میثاقی در ادامه از بهمنی پرسید آیا استقلال برای فصل جدید قرارداد دیگری با آسانی در سازمان لیگ ثبت کرده است که سخنگوی این سازمان پاسخ داد: «خیر، قرارداد جدیدی ثبت نشده است. آسانی همان قرارداد دوساله‌ای را دارد که فصل قبل بسته شد و اکنون وارد سال دوم آن شده است.»

این توضیح نشان می‌دهد استقلال برای استفاده دوباره از آسانی اقدامی جهت ثبت قرارداد تازه انجام نداده و حضور او را ادامه همان قرارداد قبلی می‌داند. در سوابق سازمان لیگ نیز نام این بازیکن همچنان براساس قرارداد دوساله ثبت‌شده با آبی‌ها قرار دارد.

میثاقی سپس به نقل از مسئولان کمیته انضباطی توضیح داد که فسخ مورد ادعای آسانی در سازمان لیگ ثبت نشده است. براساس این روایت، تا زمانی که بازیکن فسخ خود را در مراجع داخلی ثبت نکرده باشد، کمیته انضباطی آن را مبنای پایان رابطه قراردادی نمی‌داند.

باشگاه مس شهربابک پس از شکست چهار بر صفر برابر استقلال از حضور آسانی شکایت کرده است. محور اعتراض این باشگاه به نامه فسخ و بازگشت بازیکن در شرایط بسته بودن پنجره نقل‌وانتقالاتی استقلال مربوط می‌شود، اما آسانی پس از بازگشت به تهران با همان قرارداد قبلی در مسابقات به میدان رفته است.

به گفته مجری فوتبال برتر، جمع‌بندی فعلی مسئولان کمیته انضباطی این است که ثبت نشدن فسخ، امضا نشدن قرارداد جدید و ادامه بازی آسانی برای استقلال، مانعی برای حضور او ایجاد نمی‌کند. با این حال، احتمال دارد مس شهربابک پس از طی مراحل داخلی موضوع را در دادگاه حکمیت ورزش دنبال کند و در آن مرجع برداشت حقوقی متفاوتی از نامه فسخ شکل بگیرد.

بنابراین تا زمان صدور رأی رسمی کمیته انضباطی، آسانی از نگاه سازمان لیگ بازیکنی با قرارداد معتبر دوساله محسوب می‌شود و مشکلی برای همراهی استقلال ندارد. نتیجه نهایی شکایت مس شهربابک نیز پس از بررسی مستندات باشگاه‌ها و وضعیت حقوقی نامه‌های مبادله‌شده مشخص خواهد شد.

به عنوان جمع‌بندی پایانی باید گفت با توجه به اظهارات امشب میثاقی، کمیته انضباطی آب پاکی را روی دست تمامی شاکیان استقلال ریخته و هر باشگاهی نیز بابت حضور وینگر اهل آلبانی در زمین مسابقه شکایت کند، اعتراض آنها در مراجع قضایی داخل کشور راه به جایی نخواهد برد و این بازیکن مشکلی برای همراهی تیمش ندارد مگر آنکه باشگاهی به دنبال پیگیری پرونده در دادگاه CAS باشد و اتفاق عجیب و غیرمنتظره‌ای رخ دهد و نتایج بازی‌های استقلال تغییر کند که در شرایط فعلی بعید به نظر می‌رسد.


۲ ساعت قبل / سایت اندیشه معاصر

ضربه سنگین به استقلال قبل از دربی؛ ستاره آبی ها بازی بزرگ را از دست داد / استقلال در آستانه دربی خالی از مهره شد؛ غیبت هافبک مهم آبی پوشان خبرساز شد / شوک تازه برای استقلال؛ هافبک تاثیرگذار آبی ها به دربی نرسید

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی  اندیشه معاصر ؛هافبک باتجربه استقلالی‌ها احتمالا از هفته ششم قادر به همراهی تیم خود باشد.

مهران احمدی که در بازی دوستانه پیش فصل استقلال مقابل فولاد خوزستان دچار مصدومیتی از ناحیه کشاله ران شد ، فعلا دوران نقاهت را طی می‌کند. این بازیکن در دو بازی اول استقلال در لیگ برتر هم غایب بود و آسیب دیدگی اش ادامه‌دار است.

پزشکان استقلال در تلاش هستند تا میزان دوری احمدی از فوتبال کاهش پیدا کند، اما بررسی‌ها نشان می‌دهد که او حداقل تا سه هفته دیگر شرایط بازی کردن نخواهد داشت.

به این ترتیب این بازیکن علاوه بر اینکه دو مسابقه آینده استقلال مقابل سپاهان و فولاد را از دست خواهد داد، به احتمال فراوان در بازی با پرسپولیس در هفته پنجم هم غایب خواهد بود. حضور در دربی اتفاقی ویژه برای مهران احمدی است اما بعید است او به این مسابقه حساس که روز ۱۱ شهریور برگزار می‌شود ، برسد و برای بازگشت به فوتبال باید منتظر آینده باشد.

 




 پس از ۴۸۳۰ روز: در انتظار بازگشت مورینیو به لالیگا!
۲۲ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

پس از ۴۸۳۰ روز: در انتظار بازگشت مورینیو به لالیگا!

همه منتظر تماشای رئال مادرید نسخه ژوزه مورینیو در بازگشت این مربی به لالیگا هستند.

 فوری و قطعی: پرسپولیس- تراکتور بدون تماشاگر
۱۰ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

فوری و قطعی: پرسپولیس- تراکتور بدون تماشاگر

بازی پرسپولیس و تراکتور به طور قطع بدون حضور تماشاگران به صورت رفت و برگشت برگزار خواهد شد.

 طارمی، شاید مقابل استقلال و تراکتور!
۱۳ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

طارمی، شاید مقابل استقلال و تراکتور!

به گزارش سایت اسپورت ۲۴ یونان، مهدی طارمی در تمرین امروز المپیاکوس با اعضای این تیم خداحافظی کرده و قرار است برای پیوستن به الوصل امارات راهی این کشور شود. ا...

 غیررسمی: مقصد غیرمنتظره طارمی مشخص شد!
۱۷ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

غیررسمی: مقصد غیرمنتظره طارمی مشخص شد!

چندین رسانه یونانی مدعی شده‌اند که مهدی طارمی با هم‌تیمی‌هایش خداحافظی کرده تا پس از هفت سال به فوتبال آسیا بازگشته و لباس الوصل را بر تن کند.

 واکنش خرید نیمکت‌نشین پرسپولیس؛ فرصت به من نرسید، برای روزهای بزرگ آمدم + عکس
۱۹ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

واکنش خرید نیمکت‌نشین پرسپولیس؛ فرصت به من نرسید، برای روزهای بزرگ آمدم + عکس

مهدی تیکدری، خرید جدید پرسپولیس، هنوز موفق به تثبیت موقعیت خود در ترکیب این تیم نشده است.

 بازی تراکتور و پرسپولیس 100 درصد بدون تماشاگر است
۶ ساعت قبل / سایت افکارنیوز

بازی تراکتور و پرسپولیس 100 درصد بدون تماشاگر است

حجت الله بهمنی سخنگوی سازمان لیگ: بازی تراکتور پرسپولیس این فصل هم رفت هم برگشت بدون تماشاگر برگزار خواهد شد