قیمت طلا امروز




 سایت پارس فوتبال / ۱۴۰۵/۰۵/۱۹

بازیِ نکونام برای پرسپولیس پیش از شروع لیگ؛ رامین رضاییان تراکتوری می‌شود - پارس فوتبال

سرمربی جدید تراکتور، رامین رضاییان را می‌خواهد، ورود رضاییان احتمال خروج یکی از مدافعان راست تراکتور را افزایش می‌دهد و این خروج می‌تواند مسیر صادق محرمی به...
 بازیِ نکونام برای پرسپولیس پیش از شروع لیگ؛ رامین رضاییان تراکتوری می‌شود - پارس فوتبال



۹ دقیقه قبل / سایت پارس فوتبال

آب پاکی روی دست تراکتوری‌ها؛ بازی با پرسپولیس بدون تماشاگر است - پارس فوتبال

حجت االله بهمنی درباره وضعیت حضور تماشاگران در دیدارهای پرسپولیس و تراکتور اظهار کرد: دیدار تراکتور و پرسپولیس طبق حکم کمیته انضباطی به مدت دو فصل بدون حضور تماشاگر برگزار خواهد شد و این حکم اکنون دومین فصل خود را سپری می‌کند.

وی در پاسخ به درخواست باشگاه تراکتور برای حضور تماشاگران در این مسابقه گفت: «هر دو دیدار رفت و برگشت پرسپولیس و تراکتور قطعاً در این فصل بدون تماشاگر برگزار می‌شود.»

سخنگوی سازمان لیگ درباره نحوه بلیت‌فروشی شهرآورد تهران که قرار است در ورزشگاه نقش‌جهان اصفهان برگزار شود نیز توضیح داد: معمولاً برای ۸۰ درصد ظرفیت ورزشگاه بلیت‌فروشی انجام می‌شود. در این مسابقه استقلال میزبان است و ۹۰ درصد ظرفیت ورزشگاه در اختیار تماشاگران این تیم قرار خواهد گرفت.

بهمنی همچنین درباره همزمانی مسابقات لیگ برتر با اردوی تیم ملی امید برای حضور در رقابت‌های ناگویا گفت: قرار بود رقابت‌های لیگ برتر تا پایان هفته هشتم برگزار شود، اما برای کمک به تیم ملی امید، هفته هشتم را به بعد از فیفادی منتقل کردیم تا این تیم بتواند با شرایط بهتری آماده مسابقات شود. رقابت‌های ناگویا از ۲۵ شهریور آغاز خواهد شد و هماهنگی‌های لازم نیز با مربیان تیم ملی انجام شده است.

سخنگوی سازمان لیگ در ادامه درباره درخواست مدیران استقلال برای تعیین تکلیف قهرمانی لیگ بیست‌وچهارم نیز گفت: پس از فریز شدن لیگ بیست‌وچهارم به دلیل شرایط جنگی، استقلال در صدر جدول قرار داشت و مدیران این باشگاه خواهان اهدای جام قهرمانی به آبی‌پوشان بودند.

بهمنی در این باره اظهار کرد: تصمیم‌گیری در این خصوص بر عهده هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال است. لیگ به مدت هشت هفته برگزار نشد و در نقاط مختلف دنیا نیز چنین اتفاقاتی رخ داده و لیگ‌ها در مقاطع مختلف فریز شده‌اند و تصمیمات متفاوتی درباره آنها گرفته شده است. در این مورد نیز فدراسیون فوتبال تصمیم نهایی را خواهد گرفت.

وی درباره وضعیت قرارداد یاسر آسانی، طاهر و دانیال ایری و ابهاماتی که پیرامون قرارداد این بازیکنان مطرح شده است، گفت: این مسائل مربوط به کمیته انضباطی است. در حال حاضر پنجره نقل‌وانتقالات استقلال تهران و استقلال خوزستان بسته است، هرچند استقلال خوزستان احتمالا در هفته‌های آینده بتواند بازیکن جذب کند.

بهمنی درباره قرارداد یاسر آسانی نیز توضیح داد: قرارداد این بازیکن دو ساله است و او در حال حاضر سال دوم قرارداد خود را سپری می‌کند. اگر مشکلی وجود داشته باشد، موضوع میان بازیکن و باشگاه خواهد بود، اما قرارداد جدیدی از سوی آسانی در سازمان لیگ ثبت نشده است.

سخنگوی سازمان لیگ همچنین درباره وضعیت ورزشگاه آزادی گفت: به ما اعلام شده است که ورزشگاه آزادی تا پایان آذرماه آماده خواهد شد و پس از آن می‌توانیم مسابقات را در این ورزشگاه برگزار کنیم.

بهمنی در بخش دیگری از صحبت‌های خود درباره برگزاری جام حذفی نیز با اشاره به دشواری‌های موجود گفت: برگزاری جام حذفی امسال بسیار سخت است، اما اگر بتوانیم، تلاش خواهیم کرد این رقابت‌ها را پیش از آغاز جام ملت‌ها برگزار کنیم.

بیشتر بخوانید: جدایی یک لژیونر؛ او پرسپولیسی می‌شود


۵ ساعت قبل / سایت فوتبالی

بیرانوند رکورددار حضور در بازی پرسپولیس و تراکتور

پایگاه خبری فوتبالی- دروازه‌بان ملی‌پوش تراکتور در این هفته به تنهایی رکورددار بیشترین حضور در تقابل پرسپولیس و تراکتور خواهد شد.

به گزارش فوتبالی، پرسپولیس و تراکتور در هفته سوم در حالی برای سی و ششمین بار به مصاف هم می‌روند که چند بازیکن دو تیم به طور مشترک رکورددار بیشترین حضور در این تقابل حساس و جذاب هستند.

اما به احتمال زیاد و در صورت حضور در میدان، علیرضا بیرانوند در این هفته به تنهایی این رکورد را تصاحب کرده و به تنهایی در این زمینه رکورددار خواهد شد.

در رده بندی فعلی رکوردداران بیشترین بازی در این تقابل، نام سه بازیکن با 15 بازی دیده می‌شود. علیرضا بیرانوند، امید عالیشاه و مهدی کیانی سه بازیکنی هستند که بیشترین سابقه حضور در این تقابل را دارند.

در رده بعدی نام پنج بازیکن به طور مشترک قرار دارد. مهدی ترابی، شجاع خلیل‌زاده، فرشاد احمدزاده، سیدجلال حسینی و وحید امیری بازیکنانی هستند که 13 بازی در این تقابل انجام داده‌اند.

از بین این پنج نفر، مهدی ترابی و شجاع خلیل‌زاده دو بازیکن تراکتور این فرصت را دارند که با حضور در زمین، تعداد بازی‌های خود را افزایش دهند. البته مهدی ترابی که در هفته اول مصدوم شد و از زمین بازی بیرون رفت، در هفته دوم غایب بود و وضعیتش برای حضور در مقابل پرسپولیس مشخص نیست.

رده بعدی رکوردداران بیشترین بازی در تقابل پرسپولیس و تراکتور را سه بازیکن با 12 بازی تشکیل می‌دهند. این سه بازیکن علی علیپور، کمال کامیابی‌نیا و محمدحسن ابراهیمی هستند. از این سه نفر، تنها علی علیپور همچنان مشغول بازی است و می‌تواند آمار خودش در این زمینه را بهبود ببخشد، اما دو بازیکن دیگر از دنیای بازی خداحافظی کرده‌اند.


۶ ساعت قبل / سایت فوتبالی

رد درخواست تراکتور؛ بازی با پرسپولیس بدون تماشاگر است

پایگاه خبری فوتبالی- علیرغم اصرار باشگاه تراکتور برای حضور هواداران در بازی با پرسپولیس به نظر می‌رسد این بازی بدون حضور تماشاگران برگزار خواهد شد.

به گزارش فوتبالی، بازی‌های هفته سوم لیگ برتر ایران طی روزهای یکشبه و دوشنبه هفته آینده برگزار خواهد شد. بازی‌های استقلال با سپاهان و تراکتور با پرسپولیس حساس‌ترین بازی‌های این هفته هستند.

طبق رای کمیته انضباطی که فصل گذشته صادر شد بازی‌های رودرروی تراکتور و پرسپولیس در لیگ و بیست و پنجم و لیگ بیست و ششم باید بدون تماشاگر برگزار شود.

فصل گذشته بازی رفت دو تیم در تبریز بدون حضور تماشاگر برگزار شود. اما بازی دو تیم در جام حذفی که تراکتور میزبان آن بود با تصمیمی جنجالی با حضور تماشاگران برگزار شد. بازی برگشت دو تیم هم به دلیل نیمه کاره ماندن لیگ، اصلا برگزار نشد.

طبق حکم کمیته انضباطی و با تایید کمیته استیناف بازی‌های رودرروی دو تیم در این فصل هم بدون تماشاگر است اما باشگاه تراکتور به شدت تلاش می‌کند که این رای را بشکند و بازی هفته آینده را با حضور هواداران برگزار کند.

روز گذشته حجت کریمی مدیرعامل باشگاه تراکتور در این باره گفته بود: «من قول می‌دهم تمام تلاشمان را به کار ببندیم تا فضایی کاملاً سالم برای این مسابقه و برای همیشه در دیدارهای تراکتور و پرسپولیس ایجاد شود. ان‌شاءالله با کمک بازیکنان، مربیان و تماشاگران فهیم تراکتور، بهترین جوِ تاریخ بازی‌های تراکتور و پرسپولیس را در ورزشگاه یادگار امام(ره) رقم خواهیم زد .  من شرافت کاری و تجربه‌ام در این دوره مدیریت فوتبال را گرو می‌گذارم و مطمئنم غیر از این نخواهد شد.»

کاملا روشن است که اصرار تراکتور برای حضور تماشاگران در این مسابقه چیست. هواداران تراکتور موتور محرکه این تیم هستند و با تشویق تیم‌شان تا دقیقه 90 فضا را برای تیم حریف سخت می‌کنند. در مقابل تجربه نشان داده که پرسپولیس در بازی‌هایی که در تبریز مقابل تراکتور برگزار می‌کند هوادار ندارد. این مساله کمک زیادی به تراکتور خواهد کرد. 

کریمی حتی از مسئولان باشگاه پرسپولیس و فدراسیون فوتبال هم خواسته که با این تقاضای تراکتور موافقت کنند. اما واقعیت این است که پرسپولیسی‌ها اصلا موافق چنین اتفاقی نیستند.

از طرفی هم حجت الله بهمنی سخنگوی سازمان لیگ ساعتی پیش در برنامه فوتبال در این باره گفت: «   با توجه به استعلام‌های صورت‌گرفته از کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال، حضور تماشاگران در بازی‌های تراکتور و پرسپولیس منتفی است.»

بهمنی تاکید کرد که این تصمیم، قطعی و بدون بازگشت است و قرار نیست تغییری در آن ایجاد شود. اما تجربه نشان داده امکان هر اتفاق تازه‌ای وجود دارد. مثلا بازی دو تیم در جام حذفی فصل گذشته هم قرار بود بدون حضور هواداران برگزار شود اما در فاصله چند روز مانده به مسابقه این محرومیت برداشته شد. 




 کلیپ تشویق محمد عمری توسط هواداران پرسپولیس پیش از دیدار مقابل استقلال خوزستان
۲۱ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

کلیپ تشویق محمد عمری توسط هواداران پرسپولیس پیش از دیدار مقابل استقلال خوزستان

پیش از آغاز دیدار پرسپولیس مقابل استقلال خوزستان محمد عمری ستاره جوان پرسپولیس مورد تشویق هواداران قرار گرفت.

 حلقه مخالفان اینفانتینو گسترده‌تر شد؛ «آخرین ضربه» به رئیس فیفا
۲۲ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

حلقه مخالفان اینفانتینو گسترده‌تر شد؛ «آخرین ضربه» به رئیس فیفا

پس از برکناری کوین لامور، موج مخالفت‌ها با ریاست جانی اینفانتینو شدت گرفته و چند فدراسیون ملی و مقام ارشد فوتبال حمایت خود از ادامه ریاست او در فیفا را پس گرفته‌اند.

 دریافت رسمی حکم مدیرعاملی محمد محمدی در باشگاه آلومینیوم اراک
۱۷ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

دریافت رسمی حکم مدیرعاملی محمد محمدی در باشگاه آلومینیوم اراک

محمد محمدی امروز حکم مدیرعاملی باشگاه آلومینیوم اراک را دریافت کرد. او پیش‌تر به عنوان سرپرست فعالیت می‌کرد.

 خداحافظی احساسی منیر با استقلال؛ همیشه آن‌طور که تصور می‌کنیم پیش نمی‌رود +‌عکس
۱۳ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

خداحافظی احساسی منیر با استقلال؛ همیشه آن‌طور که تصور می‌کنیم پیش نمی‌رود +‌عکس

مهاجم الجزایری با انتشار پستی در صفحه شخصی خود، از هواداران آبی‌پوش تهران قدردانی کرد و از جدایی خود خبر داد.

 شکست تابوی قدیمی؛ کمیته فنی دیگر کشک نیست
۱۴ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

شکست تابوی قدیمی؛ کمیته فنی دیگر کشک نیست

اظهارات شجاعانه عضو کمیته فنی باشگاه استقلال بعد از صدرنشینی با سهراب در پایان هفته دوم لیگ برتر؛ در ویدیو کست ورزش سه که این بار به طور اختصاصی به نقاط ضعف و قدرت استقلال در لیگ بیست و ششم پرداخته است

 پیوستن فرشید اسماعیلی هافبک باتجربه فوتبال ایران به ذوب‌آهن
۱۸ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

پیوستن فرشید اسماعیلی هافبک باتجربه فوتبال ایران به ذوب‌آهن

باشگاه ذوب‌آهن با انتشار نخستین تصویر رسمی فرشید اسماعیلی در لباس این تیم، پیوستن او به جمع سبزپوشان اصفهانی را اعلام کرد.