قیمت طلا امروز




 سایت پارس فوتبال / ۱۴۰۵/۰۵/۱۸

نمی‌خواستند نکونام به تراکتور برود/ پدرخوانده مافیای مربیگری نتوانست سرمربی‌اش را به تبریزی‎‌ها تحمیل کند! - پارس فوتبال

پس از انتصاب جواد نکونام به عنوان سرمربی تراکتور اینکه مافیای مربیگری در لیگ برتر مخالف این موضوع بوده بلافاصله در شبکه‌های اجتماعی هواداری تراکتور توجه تی‌تی‌ها را به خود جلب کرد.
 نمی‌خواستند نکونام به تراکتور برود/ پدرخوانده مافیای مربیگری نتوانست سرمربی‌اش را به تبریزی‎‌ها تحمیل کند! - پارس فوتبال



۵ ساعت قبل / سایت فوتبالی

کریمی: فضای دیدار تراکتور و پرسپولیس سالم خواهد بود!

پایگاه خبری فوتبالی- مدیرعامل تراکتور تمایل دارد دیدار قرمزهای تبریز مقابل پرسپولیس با حضور تماشاگران برگزار شود.

به گزارش فوتبالی، مدیرعامل باشگاه تراکتور، با تأکید بر تلاش این باشگاه برای برگزاری دیدار تراکتور و پرسپولیس در فضایی سالم و آرام، گفت: "شرافت کاری و تجربه‌ام در دوره مدیریت فوتبال را گرو می‌گذارم و مطمئنم بهترین جو تاریخ دیدارهای تراکتور و پرسپولیس را در ورزشگاه یادگار امام(ره) رقم خواهیم زد."

سیدحجت کریمی در گفت‌وگو با رسانه رسمی باشگاه تراکتور با اشاره به حساسیت و اهمیت این دیدار، اظهار داشت: "مسابقه تراکتور و پرسپولیس همواره یکی از مهم‌ترین و پرمخاطب‌ترین دیدارهای فوتبال ایران بوده و طبیعی است که برای برگزاری چنین مسابقه‌ای باید همه جوانب در نظر گرفته شود. ما تمام تلاش خود را به کار خواهیم گرفت تا فضایی کاملاً سالم، آرام و در شأن هواداران دو تیم ایجاد شود."

وی ادامه داد: "من قول می‌دهم تمام تلاشمان را به کار ببندیم تا فضایی کاملاً سالم برای این مسابقه و برای همیشه در دیدارهای تراکتور و پرسپولیس ایجاد شود. ان‌شاءالله با کمک بازیکنان، مربیان و تماشاگران فهیم تراکتور، بهترین جوِ تاریخ بازی‌های تراکتور و پرسپولیس را در ورزشگاه یادگار امام(ره) رقم خواهیم زد."

مدیرعامل تراکتور با تأکید بر اطمینان خود نسبت به برگزاری آرام این دیدار، تصریح کرد: "من شرافت کاری و تجربه‌ام در این دوره مدیریت فوتبال را گرو می‌گذارم و مطمئنم غیر از این نخواهد شد. هواداران تراکتور نشان داده‌اند که در کنار حمایت پرشور از تیم محبوبشان، می‌توانند میزبان شایسته‌ای برای مهم‌ترین مسابقات فوتبال ایران باشند."

کریمی با بیان اینکه فضای اجتماعی و فوتبالی کشور نسبت به گذشته تغییر کرده است، گفت: "امروز مردم آگاه‌تر و متحدتر از گذشته هستند. مسائلی که در سال‌های قبل وجود داشت و گاهی خصومت‌هایی بی‌دلیل شکل می‌گرفت و بیش از اندازه نیز بزرگ می‌شد، دیگر نباید جایی در فوتبال داشته باشد."

وی افزود: "دیدار تراکتور و پرسپولیس باید صرفاً یک رقابت ورزشی بزرگ و جذاب باشد؛ مسابقه‌ای که در ورزشگاهی مملو از تماشاگر برگزار شود و شور و هیجان فوتبال را به جامعه بازگرداند. اطمینان دارم برگزاری این دیدار در حضور هواداران، می‌تواند یکی از زیباترین صحنه‌های فوتبال ایران را رقم بزند."

مدیرعامل باشگاه تراکتور درباره محرومیت هواداران از حضور در ورزشگاه نیز اظهار داشت: "اگر هدف از تصمیمات مربوط به برگزاری مسابقات بدون حضور تماشاگر، بهبود شرایط ورزشگاه‌ها و فوتبال بوده است، باید پذیرفت که چنین تصمیماتی در عمل نتیجه مطلوبی نداشته و صرفاً به کاهش حضور هواداران و سرد شدن فضای مسابقات منجر شده است."

کریمی همچنین از همکاری مسئولان استانی و نهادهای امنیتی قدردانی کرد و گفت: "در این زمینه رایزنی‌های لازم با مسئولان استانی و امنیتی انجام شده و جا دارد از همکاری و همراهی آنان تشکر کنم. امیدوارم فدراسیون فوتبال نیز با نگاه مثبت، تصمیم جدیدی در این خصوص اتخاذ کند."

وی افزود: "حتی اگر بازی رفت در تهران برگزار می‌شد، باز هم ترجیح من این بود که مسابقه با حضور تماشاگران برگزار شود؛ چراکه با آغاز لیگ، شور و نشاط دوباره به فضای جامعه بازگشته و برگزاری مسابقات بدون تماشاگر، با این جریان مثبت در تضاد است."

مدیرعامل تراکتور در پایان گفت: "از مدیران باشگاه پرسپولیس و مسئولان فدراسیون فوتبال درخواست می‌کنم این موضوع را فراتر از یک رقابت ساده باشگاهی ببینند و به تأثیر آن بر کلیت فوتبال ایران توجه کنند. تراکتور، پرسپولیس، استقلال و سپاهان رقبای دیرینه فوتبال ایران هستند و مسابقات میان این تیم‌ها باید با حضور حداکثری هواداران و در فضایی سالم، محترمانه و شبیه یک جشن بزرگ فوتبالی برگزار شود."

کریمی خاطرنشان کرد: "فوتبال ایران، به‌ویژه در شرایط جدید و پس از یک دوره سخت، بیش از هر زمان دیگری به شور، نشاط و حضور مردم در ورزشگاه‌ها نیاز دارد. امیدوارم محرومیت‌های سلبی لغو شود و در تصمیم‌گیری‌ها، رویکردی در پیش گرفته شود که به جای خالی شدن ورزشگاه‌ها، زمینه حضور پرشور هواداران و شکوه دوباره فوتبال ایران را فراهم کند."


۷ دقیقه قبل / سایت فوتبالی

بیرانوند رکورددار حضور در بازی پرسپولیس و تراکتور

پایگاه خبری فوتبالی- دروازه‌بان ملی‌پوش تراکتور در این هفته به تنهایی رکورددار بیشترین حضور در تقابل پرسپولیس و تراکتور خواهد شد.

به گزارش فوتبالی، پرسپولیس و تراکتور در هفته سوم در حالی برای سی و ششمین بار به مصاف هم می‌روند که چند بازیکن دو تیم به طور مشترک رکورددار بیشترین حضور در این تقابل حساس و جذاب هستند.

اما به احتمال زیاد و در صورت حضور در میدان، علیرضا بیرانوند در این هفته به تنهایی این رکورد را تصاحب کرده و به تنهایی در این زمینه رکورددار خواهد شد.

در رده بندی فعلی رکوردداران بیشترین بازی در این تقابل، نام سه بازیکن با 15 بازی دیده می‌شود. علیرضا بیرانوند، امید عالیشاه و مهدی کیانی سه بازیکنی هستند که بیشترین سابقه حضور در این تقابل را دارند.

در رده بعدی نام پنج بازیکن به طور مشترک قرار دارد. مهدی ترابی، شجاع خلیل‌زاده، فرشاد احمدزاده، سیدجلال حسینی و وحید امیری بازیکنانی هستند که 13 بازی در این تقابل انجام داده‌اند.

از بین این پنج نفر، مهدی ترابی و شجاع خلیل‌زاده دو بازیکن تراکتور این فرصت را دارند که با حضور در زمین، تعداد بازی‌های خود را افزایش دهند. البته مهدی ترابی که در هفته اول مصدوم شد و از زمین بازی بیرون رفت، در هفته دوم غایب بود و وضعیتش برای حضور در مقابل پرسپولیس مشخص نیست.

رده بعدی رکوردداران بیشترین بازی در تقابل پرسپولیس و تراکتور را سه بازیکن با 12 بازی تشکیل می‌دهند. این سه بازیکن علی علیپور، کمال کامیابی‌نیا و محمدحسن ابراهیمی هستند. از این سه نفر، تنها علی علیپور همچنان مشغول بازی است و می‌تواند آمار خودش در این زمینه را بهبود ببخشد، اما دو بازیکن دیگر از دنیای بازی خداحافظی کرده‌اند.


۵۰ دقیقه قبل / سایت فوتبالی

ادعای میثاقی؛ حسین‌زاده و بیرانوند به ناگویا می‌روند!

پایگاه خبری فوتبالی- احتمالا امیرحسین حسین‌زاده و علیرضا بیرانوند همراه با تیم ملی امید راهی بازی‌های آسیایی ناگویا خواهند شد .

به گزارش فوتبالی، تیم امید ایران در اواخر شهریور جهت شرکت در بازی‌های آسیایی ناگویا باید ایران را ترک کند. شاگردان حسین عبدی تا حدودی برای این مسابقات آماده هستند و البته سرمربی تیم امید قصد دارد از سهمیه بازیکنان بزرگسال هم استفاده کند .

طبق ادعای محمدحسین میثاقی در برنامه دیشب فوتبال برتر، ظاهرا حسین عبدی تصمیم خود را گرفته و قصد دارد از امیرحسین حسین‌زاده و علیرضا بیرانوند استفاده کند . 

میثاقی در این باره گفت: “حسین عبدی به جمع‌بندی نهایی رسیده است. امیرحسین حسین‌زاده و علیرضا بیرانوند گزینه‌های عبدی برای تیم امید هستند البته حضور این دو بازیکن به نظر باشگاه تراکتور بستگی دارد .”

لیگ برتر ایران جهت آماده‌سازی تیم امید وقفه‌ای یک‌هفته‌ای خواهد داشت و باید دید آیا جواد نکونام و مدیران باشگاه تراکتور با حضور امیرحسین حسین‌زاده و علیرضا بیرانوند در تیم امید موافقت می‌کنند یا نه .

نکته این است که هر دوی این بازیکنان جزو بازیکنان مهم و کلیدی تراکتور هستند و این تیم باید به زودی در مسابقات لیگ نخبگان آسیا هم شرکت کند.




 خاتون بم برای صعود به برد برابر الاتحاد نیاز دارد
۶ ساعت قبل / سایت هم میهن

خاتون بم برای صعود به برد برابر الاتحاد نیاز دارد

خاتون بم در آخرین دیدار مرحله انتخابی لیگ قهرمانان زنان آسیا، برای رسیدن به مرحله گروهی باید الاتحاد اردن را شکست دهد.

 مهدی تارتار سرمربی پرسپولیس: هواداران پرسپولیس این مدل بازی را دوست دارند
۱۲ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

مهدی تارتار سرمربی پرسپولیس: هواداران پرسپولیس این مدل بازی را دوست دارند

مهدی تارتار، سرمربی پرسپولیس پس از برتری پرگل مقابل استقلال خوزستان در نشست خبری گفت: هواداران پرسپولیس این مدل بازی را دوست دارند.

 بارسلونا و مساله ریاست!
۹ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

بارسلونا و مساله ریاست!

فلیک برای تیمش یک رهبر جدید می‌خواست و رودری باید کنار رافینیا نقش بزرگ‌تری داشته باشد.

 سفر تیم ملی والیبال به روسیه
۱۷ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

سفر تیم ملی والیبال به روسیه

تیم ملی والیبال مردان کشورمان برای برپایی اردوی برون مرزی و شرکت در تورنمنت چهار جانبه راهی شهر اوفا در روسیه شد.

 بازگشت قریب‌الوقوع منیر الحدادی به فوتبال اسپانیا با حضور در تمرینات آلباسته
۱۲ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

بازگشت قریب‌الوقوع منیر الحدادی به فوتبال اسپانیا با حضور در تمرینات آلباسته

منیر الحدادی، هافبک سابق استقلال، در تمرینات آلباسته اسپانیا (لالیگا۲) حضور دارد و به زودی به این تیم می‌پیوندد.

 واکنش جنجالی محسن خلیلی درباره دیدار با تراکتور ؛ مخالفت با حضور تماشاگران
۱۵ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

واکنش جنجالی محسن خلیلی درباره دیدار با تراکتور ؛ مخالفت با حضور تماشاگران

محسن خلیلی سرپرست پرسپولیس درباره دیدار با تراکتور گفت: دوست نداریم این مسابقه با حضور هواداران برگزار شود.