قیمت طلا امروز




 سایت پارس فوتبال / ۱۴۰۵/۰۵/۱۲

اینفانتینو برای نجات ریاستش به مارکو روبیو پناه برد؛ ترامپ جواب تلفن رئیس فیفا را نمی‌دهد! - پارس فوتبال

جانی اینفانتینو در حالی که با شدیدترین بحران دوران ریاستش بر فیفا روبه‌رو شده، برای حفظ جایگاه خود به سراغ دولت آمریکا رفته و قرار است با مارکو روبیو، وزیر امور خارجه ایالات متحده، دیدار کند.
 اینفانتینو برای نجات ریاستش به مارکو روبیو پناه برد؛ ترامپ جواب تلفن رئیس فیفا را نمی‌دهد! - پارس فوتبال



۱۰ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

اینفانتینو درس نمی‌گیرد: پروژه جنجالی جدید

به گزارش ورزش سه، جانی اینفانتینو، رئیس فدراسیون جهانی فوتبال، در سال گذشته مذاکراتی با سرمایه‌گذاران بخش خصوصی برای راه‌اندازی و تجاری‌سازی یک تورنمنت جهانی زیر ۱۵ سال داشته؛ مسابقاتی که ایده برگزاری آن از رقابت‌های مشهور بیسبال الهام گرفته شده است.

پروژه جدید جانی اینفانتینو برای برگزاری یک تورنمنت جهانی زیر ۱۵ سال با مشارکت سرمایه‌گذاران خصوصی، در شرایطی مطرح شده که رئیس فیفا به دلیل کنار گذاشتن طرح ایجاد یک شرکت تجاری برای فروش بخشی از دارایی‌ها و فعالیت‌های این نهاد، با انتقادات زیادی روبرو شده است.

اتلتیک در گزارشی مدعی شده اینفانتینو در یک سال گذشته با شماری از سرمایه‌گذاران بخش خصوصی درباره امکان توسعه و تجاری‌سازی تورنمنتی شبیه جام جهانی برای تیم‌های زیر ۱۵ سال مذاکره کرده است. ایده این مسابقات از "Little League World Series"، رقابت‌های مشهور بیسبال، الهام گرفته شده است.

این پروژه قرار بود به شکل یک "جشنواره فوتبال جوانان" برگزار شود و تیم‌های ملی ۲۱۱ کشور عضو فیفا در آن حضور داشته باشند. طبق طرح اولیه، نخستین دوره این مسابقات فقط برای پسران برگزار می‌شد و بازی‌ها زمان کوتاه‌تری داشتند و در زمین‌هایی کوچک‌تر از اندازه معمول برگزار می‌شدند.

حمایت احتمالی مالک چلسی

اتلتیک می‌گوید شرکت "Eldridge Industries" از پروژه حمایت کرده بود. این شرکت توسط تاد بولی، رئیس باشگاه چلسی و یکی از مالکان تیم بیسبال لس‌آنجلس داجرز، تأسیس و اداره می‌شود.

حتی مذاکراتی با شبکه "ESPN" نیز انجام شده بود. این شبکه سال‌هاست مسابقات "Little League World Series" را پوشش می‌دهد و هدف از مذاکرات، برگزاری این رویداد در مجموعه "Disney World" در اورلاندو، فلوریدا بود.

ESPN قرار بود پخش مسابقات در آمریکا را برعهده بگیرد و مراسم افتتاحیه و اختتامیه در پارک‌های تفریحی دیزنی برگزار شود.

ایده برگزاری جام جهانی زیر ۱۵ سال پیش از این و در جریان جلسه شورای فیفا در دسامبر ۲۰۲۵ مطرح شده بود، اما آن زمان جزئیات مربوط به تجاری‌سازی مسابقات و مشارکت سرمایه‌گذاران خصوصی علنی نشده بود.

بر اساس گزارش اتلتیک، این برنامه‌ها پیش از آغاز جام جهانی در ماه ژوئن متوقف شدند. هنوز مشخص نیست پروژه به طور کامل کنار گذاشته شده یا فیفا ممکن است در آینده دوباره آن را مطرح کند.




 صیادمنش در 20 دقیقه اروپا را به‌هم ریخت!
۱۸ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

صیادمنش در 20 دقیقه اروپا را به‌هم ریخت!

یک پاس گل و لحظاتی بعد هم یک گل تماشایی شروع توفانی ستاره ایرانی در بازی اروپاییِ امشب برای لخ پوزنان بود.

 بازار نقل و انتقالات دچار جنون شد!
۲۵ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

بازار نقل و انتقالات دچار جنون شد!

بازار نقل‌وانتقالات تابستان امسال به کلی عقلانیت خود را از دست داده است.

 استارت والیبال قهرمانی زنان آسیا با شگفتی سازی ایران
۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

استارت والیبال قهرمانی زنان آسیا با شگفتی سازی ایران

تیم ملی والیبال زنان ایران در نخستین دیدار خود در مسابقات قهرمانی آسیا موفق به شکست سه بر یک چین تایپه شد تا برای نخستین بار در تاریخ در جمع تیم‌های ۱۰۰ امتیازی رده‌بندی جهان قرار گیرد.

 دختران والیبالیست ایران تاریخ‌ساز شدند
۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

دختران والیبالیست ایران تاریخ‌ساز شدند

تیم ملی والیبال زنان ایران مسابقات قهرمانی آسیا را با برد مقابل چین تایپه آغاز کرد و برای اولین بار در تاریخ به جمع تیم‌های ۱۰۰ امتیازی جهان وارد شد.

 واکنش جنجالی محسن خلیلی درباره دیدار با تراکتور ؛ مخالفت با حضور تماشاگران
۲۳ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

واکنش جنجالی محسن خلیلی درباره دیدار با تراکتور ؛ مخالفت با حضور تماشاگران

محسن خلیلی سرپرست پرسپولیس درباره دیدار با تراکتور گفت: دوست نداریم این مسابقه با حضور هواداران برگزار شود.

 تراکتور - پرسپولیس بدون تماشاگر!
۱ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

تراکتور - پرسپولیس بدون تماشاگر!

بازی تیم‌های تراکتور و پرسپولیس به طور قطع بدون حضور تماشاگران به صورت رفت و برگشت برگزار خواهد شد.