قیمت طلا امروز




 سایت پارس فوتبال / ۲ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۶

کنایه تند میثاقی به ممبینی؛ ممکن است کل لیگ این فصل هم الکی باشد! - پارس فوتبال

محمدحسین میثاقی در واکنش به حواشی انتخاب نماینده ایران در رقابت‌های آسیایی، کنایه تندی به هدایت ممبینی و تصمیمات فدراسیون فوتبال زد.
 کنایه تند میثاقی به ممبینی؛ ممکن است کل لیگ این فصل هم الکی باشد! - پارس فوتبال



 هافبک استقلال دربی را هم از دست داد - پارس فوتبال
۵۸ دقیقه قبل / سایت پارس فوتبال

هافبک استقلال دربی را هم از دست داد - پارس فوتبال

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ به نقل از ورزش سه، مهران احمدی که در بازی دوستانه پیش فصل استقلال مقابل فولاد خوزستان دچار مصدومیتی از ناحیه کشاله ران شد ، فعلا دوران نقاهت را طی می‌کند. این بازیکن در دو بازی اول استقلال در لیگ برتر هم غایب بود و آسیب دیدگی اش ادامه‌دار است.

پزشکان استقلال در تلاش هستند تا میزان دوری احمدی از فوتبال کاهش پیدا کند، اما بررسی‌ها نشان می‌دهد که او حداقل تا سه هفته دیگر شرایط بازی کردن نخواهد داشت.

به این ترتیب این بازیکن علاوه بر اینکه دو مسابقه آینده استقلال مقابل سپاهان و فولاد را از دست خواهد داد، به احتمال فراوان در بازی با پرسپولیس در هفته پنجم هم غایب خواهد بود. حضور در دربی اتفاقی ویژه برای مهران احمدی است اما بعید است او به این مسابقه حساس که روز ۱۱ شهریور برگزار می‌شود ، برسد و برای بازگشت به فوتبال باید منتظر آینده باشد.


 تصمیم غیرمنتظره تارتار برای ملی‌پوش پرسپولیس - پارس فوتبال
۲ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

تصمیم غیرمنتظره تارتار برای ملی‌پوش پرسپولیس - پارس فوتبال

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ به نقل از ورزش سه، پرسپولیس آغاز درخشانی را در این فصل لیگ برتر تجربه کرده و با کسب دو پیروزی مقابل شمس‌آذر و استقلال خوزستان، عنوان صدرنشینی را به خود اختصاص داده است. البته آنها در سه هفته آتی برابر تراکتور، ملوان و استقلال به میدان خواهند رفت و بعد از برگزاری این سه دیدار، احتمالاً آرایش جدول سر و شکل متفاوتی پیدا خواهد کرد. اما پرسپولیس د اینر دو مسابقه شش بار موفق به گلزنی شده و تنها یک بار دروازه خود را باز شده دیده است. مهدی تارتار، سرمربی جدید پرسپولیس در هر دو بازی از زوج محمدحسین کنعانی و محمدمهدی زارع در قلب خط دفاعی استفاده کرده که فعلاً جواب داده است. 

اما حسین ابرقویی مدافع ملی‌پوش و باتجربه پرسپولیس شب گذشته در لیست این تیم قرار نداشت و از روی سکوهای ورزشگاه شهر قدس، بازی پرسپولیس مقابل استقلال خوزستان را تماشا کرد. این اتفاق در حالی رخ داد که حسین ابرقویی در نیمه دوم اولین بازی پرسپولیس مقابل شمس‌آذر به میدان آمده و نمایش قابل قبولی از خود ارائه داد. اما شب گذشته مهدی تارتار نام او را از لیست خارج کرد و این بازیکن نیز چاره‌ای جز حضور روی سکوها نداشت. این مسئله در حالی اتفاق افتاده که حسین ابرقویی در فصل تابستان مورد توجه سپاهان و یک تیم خارجی قرار داشت و حتی محرم نویدکیا، سرمربی سپاهان خودش برای جذب حسین ابرقویی شخصاً وارد عمل شد. اما پرسپولیس تا این لحظه مجوز جدایی این مدافع باتجربه را صادر نکرده است. 

مهدی تاتار قصد دارد در برخی مقاطع از فصل از سیستم سه دفاعه استفاده کند و به همین علت او خواهان ماندن حسین ابرقویی در ترکیب تیم شده است. اما با اضافه شدن دانیال ایری و محمد مهدی زارع در فصل تابستان، رقابت شدیدی در خط دفاعی شکل گرفته و جایگاه هیچکس در ترکیب پرسپولیس، تضمین شده نیست. حسین ابرقویی که در آخرین اردوی تیم ملی پیش از جام جهانی حضور داشت، در مقطع فعلی شرایط دشواری را تجربه کرده و کار سختی برای رسیدن به ترکیب ثابت پرسپولیس در پیش دارد. البته هنوز احتمال جدایی این بازیکن منتفی نشده و ممکن است طی روزهای آینده اتفاقات جدیدی برای حسین ابرقویی رقم بخورد.


 عکس | واکنش آسانی به حواشی فسخ قرارداد - پارس فوتبال
۲ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

عکس | واکنش آسانی به حواشی فسخ قرارداد - پارس فوتبال

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ یاسر آسانی، ستاره استقلال که حواشی مربوط به فسخ قراردادش ادامه دارد، با انتشار پستی در صفحه اینستاگرام خود به این موضوع واکنش نشان داد.

آسانی در این پست نوشت: «بدون توجه، فقط نتایج. صدای سکوت بلندتر است.»


 اقدام فوری علیه یک شادی گل جنجالی؛ دعوت به تیم ملی ممنوع! - پارس فوتبال
۴ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

اقدام فوری علیه یک شادی گل جنجالی؛ دعوت به تیم ملی ممنوع! - پارس فوتبال

ماجرا فقط یک شادی بحث‌برانگیز در یک مسابقه باشگاهی نیست. بازیکن ممکن است در فوتبال باشگاهی هر مدل شادی را برای خودش انتخاب کند و حتی بعد از مسابقه هم بگوید این مدل خوشحالی کردن من است. بسیار خب؛ انتخاب با خودش. اما وقتی پای پیراهن تیم ملی وسط می‌آید، دیگر ماجرا فقط انتخاب شخصی نیست.

تیم ملی میلیون‌ها مخاطب دارد و بازیکنی که این پیراهن را می‌پوشد، فقط نماینده خودش نیست.

اینکه یک بازیکن پس از گلزنی یا پیروزی مقابل تماشاگران رقیب حرکتی تحریک‌آمیز انجام دهد، ممکن است در فوتبال باشگاهی به عنوان بخشی از هیجان مسابقه دیده شود؛ اما آیا همین رفتار وقتی قرار است با پیراهن تیم ملی تکرار شود، باز هم باید کاملاً بی‌اهمیت باشد؟

اتفاقاً اینجا همان جایی است که باید درباره معیارها سؤال کنیم: اینکه آیا تیم ملی ایران برای دعوت از بازیکنانش، کد اخلاقی دارد؟

اگر دارد، چرا درباره اجرای آن چیزی نمی‌شنویم؟ اگر ندارد، چرا نباید داشته باشد؟

تیم ملی قرار نیست مجموعه‌ای از بهترین بازیکنان لیگ باشد که فقط بر اساس فرم و کیفیت فنی کنار هم قرار می‌گیرند. ملی‌پوش شدن، یک عنوان معمولی در فوتبال نیست. بازیکنی که پیراهن ایران را می‌پوشد، باید بداند بخشی از رفتار او زیر ذره‌بین میلیون‌ها ایرانی قرار دارد.

هیچ‌کس نمی‌گوید بازیکن باید بعد از گل مثل مجری مراسم رسمی رفتار کند یا هیجانش را کنار بگذارد. فوتبال بدون هیجان که فوتبال نیست. اما میان شادی و تحریک تماشاگر هم تفاوتی وجود دارد که نمی‌شود آن را نادیده گرفت.

اگر فدراسیون و کادرفنی معتقدند رفتار بازیکنان هیچ ارتباطی با انتخاب آنها ندارد، صریح بگویند. اما اگر برای پیراهن تیم ملی شأن و استانداردی قائل هستیم، بد نیست این استاندارد را برای همه اجرا کنیم؛ برای ستاره، بازیکن باتجربه و حتی کاپیتان تیم ملی…

بیشتر بخوانید: واکنش هواداران سپاهان به شادی عجیب شجاع خلیل‌زاده


 قلعه‌نویی قول قهرمانی نداد و در سمتش ابقا شد/ توپخانه پرسپولیس و استقلال «امیر» را از یادها برد - پارس فوتبال
۴ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

قلعه‌نویی قول قهرمانی نداد و در سمتش ابقا شد/ توپخانه پرسپولیس و استقلال «امیر» را از یادها برد - پارس فوتبال

در حالی که ظرف هفته‌های گذشته پس از پایان رقابت‌های جام جهانی ۲۰۲۶ و عملکرد ضعیف و دور از انتظار تیم ملی در جام ۴۸ تیمی و حتی راه پیدا نکردن به جمع ۳۲ تیم برتر، بسیاری از مردم و کارشناسان این رشته، امیر قلعه نویی را شایسته هدایت تیم ملی در این برهه برای جام ملت‌های ۲۰۲۷ آسیا نمی‌دانستند این موضوع در آستانه شروع دوباره اردوی تیم ملی به طور کامل از یاد همه رفت.

چند روز پس از بازگشت اعضای تیم ملی به ایران هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال تشکیل جلسه داد و خروجی آن مشخص کرد غیر از یکی دو نفر از اعضای حاضر در جلسه و البته مهدی تاج، سایر نفرات با ادامه همکاری قلعه نویی با تیم ملی توافق قطعی ندارند و خواستار شنیدن توضیحات و یا قول قهرمانی از او هستند.

در پایان جلسه‌ای که در تاریخ شنبه سوم مرداد ماه در محل فدراسیون فوتبال تشکیل شد اعضا تصمیم گرفتند در اولین فرصت امیر قلعه نویی با حضور در جمع اعضای همین هیئت ضمن ارائه توضیح درباره چرایی عدم صعود تیم ملی به مرحله بالاتر در جام جهانی، برنامه‌هایش برای جام ملت‌های ۲۰۲۷ آسیا را ارائه و احتمالاً قول قهرمانی بدهد تا بتواند همچنان در راس کادر فنی تیم ملی باقی بماند.

از آن تاریخ تا امروز بیش از ۲۶ روز و قریب به چهار هفته سپری شده اما همچنان خبری از حضور و ارائه توضیحات سرمربی تیم ملی در جمع رؤسای فدراسیون فوتبال نیست.

گرچه این موضوع تا هفته‌های قبل از شروع لیگ برتر به دقت از سوی رسانه‌ها و طرفداران فوتبال پیگیری می‌شد اما با شروع مسابقات لیگ و توجه علاقه‌مندان به فوتبال به نتایج تیم‌های مطرح و پرطرفدار از جمله پرسپولیس با سرمربی جدیدش مهدی تارتار، استقلال با صدرنشینی در هفته اول همراه با سهراب بختیاری‌زاده و نتایج مطلوب، دو برد تراکتور در دو هفته متوالی و شکست سپاهان مقابل یکی از رقبای مدعی، به طور کلی موضوع سرمربیگری امیر قلعه نویی در تیم ملی از ذهن علاقه‌مندان به فوتبال کنار رفت.

لازم به ذکر است؛ در دور جدید مسابقات لیگ برتر تا پایان هفته دوم پرسپولیس با ۶ و استقلال با ۵ گل زده بهترین خطوط حمله بین ۱۸ تیم لیگ برتری را از آن خود کرده اند و در جایگاه اول و دوم جدول قرار دارند.

اخبار جدید رسیده از برخی اعضای هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال نیز حاکی از آن است که همچنان خبری از حضور امیر قلعه نویی در جمع روسای فدراسیون فوتبال و ارائه توضیح و برنامه برای وزها و هفته‌های آینده نیست.

این در حالی است که مهدی تاج هفته پیش از برگزاری دوباره جلسه هیئت رئیسه با حضور امیر قلعه نویی خبر داده بود اما اطرافیان سرمربی فعلی تیم ملی ابلاغیه رسمی دعوت به این نشست را دریافت نکرده‌اند. این در شرایطی است که درست از یک ماه بعد یعنی بیست و هفتم شهریور ماه نخستین اردوی تیم ملی در ایام فیفا دی برای مهیا شدن در مسابقات جام ملتهای ۲۰۲۷ آسیا در عربستان استارت می‌خورد.

بیشتر بخوانید: آقای قلعه‌نویی؛ این یکی را فوراً برکنار کن!