قیمت طلا امروز




 سایت پارس فوتبال / ۲ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۷

گل امیرحسین حسین‌زاده به سپاهان (سپاهان 0-2 تراکتور) - پارس فوتبال

طرفداری | گل دوم تراکتور به سپاهان توسط حسین زاده
 گل امیرحسین حسین‌زاده به سپاهان (سپاهان 0-2 تراکتور) - پارس فوتبال



۸ دقیقه قبل / خبرگزاری برنا

نقل و انتقالات لیگ برتر؛ مهاجم فولاد به سپاهان پیوست

به گزارش برنا، محرم نویدکیا بازیکن فصل گذشته قرمزهای اهوازی را به خدمت گرفت. 

آرش هاشمی که سابقه بازی در تیم پیکان را نیز در کارنامه دارد و فصل گذشته برای فولاد خوزستان به میدان رفت، پس از انجام مذاکرات با مسئولان باشگاه سپاهان و در شرایطی که چند پیشنهاد دیگر نیز داشت، در نهایت با این باشگاه به توافق رسید و قرارداد خود را امضا کرد.

انتهای پیام/


۵۹ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

مهاجم فولاد به سپاهان پیوست - تسنیم

ورزشی

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، آرش هاشمی که سابقه بازی در تیم پیکان را نیز در کارنامه دارد و فصل گذشته برای فولاد خوزستان به میدان رفت، پس از انجام مذاکرات با مسئولان باشگاه سپاهان و در شرایطی که چند پیشنهاد دیگر نیز داشت، در نهایت با این باشگاه به توافق رسید و قرارداد خود را امضا کرد.

هاشمی در این فصل پیراهن سپاهان را بر تن خواهد کرد و کارت بازی او نیز صادر شده است.

انتهای پیام/  


۳ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

تحلیل فنی سیدمهدی سیدصالحی از عملکرد استقلال، تراکتور و سپاهان: مشکل در خط حمله

کد خبر: 787366 | ۱۴۰۵/۰۵/۳۰ ۰۸:۴۴:۰۰ اعتمادآنلاین |

روزبه دلاور| هفته دوم لیگ برتر با قدرت‌نمایی مدعیان همراه بود جایی که استقلال و تراکتور با کسب دومین پیروزی پیاپی خود برای رقبا خط‌ و نشان کشیدند.

به گزارش روزنامه اعتماد، استقلال در قائم‌شهر و در دیداری دشوار مقابل نساجی موفق شد با تک‌گل سرنوشت‌‌ساز خود سه امتیاز ارزشمند را به خانه ببرد اما در یکی از حساس‌ترین تقابل‌‌های هفته تراکتور در اصفهان دست به کار بزرگی زد و با ارایه نمایشی مقتدرانه، سپاهان میزبان را با دو گل شکست داد تا مدعیان اصلی، هفته‌‌ای بی‌نقص را پشت سر بگذارند. به همین بهانه سراغ سیدمهدی سیدصالحی، ستاره سابق تیم‌های سپاهان و تراکتور و استقلال رفتیم تا تحلیل فنی این دو دیدار را از نگاه او مرور کنیم.

   برای شروع، تحلیل فنی‌ خود را از بازی استقلال و نساجی بگویید.

تیم سهراب بختیاری‌زاده با اینکه پنجره نقل و انتقالاتی‌اش بسته است اما یکی دو سالی است که بازیکنانش در کنار هم بازی می‌کنند؛ بازیکنانی مثل رزاقی‌نیا و قلی‌زاده که سال گذشته جوان‌های تیم بودند امسال باتجربه‌تر شدند و عملکرد بهتری دارند. استقلال تیم‌وُرک خوبی دارد یعنی همه در خدمت هم هستند و برای هم جان می‌دهند و نامی نیست که بخواهد خودش را بزرگ‌تر بداند. با اینکه پنجره‌شان بسته است اما همین تیم‌ورک بودن‌شان است تا کنار هم فوتبال شناوری ارائه بدهند و بازی مالکانه‌ای انجام می‌دهند. در مقابل نساجی هم در هردو نیمه تمام تفکرات تیم سهراب این بود که کار بازی‌سازی را از دروازه خودی شروع کنند و بازی‌سازی در خط هافبک با جابه‌جایی بیشتری صورت بگیرد. در سمت چپ با کوشکی و سمت راست یاسر آسانی اما در خط حمله و زدن ضربات آخر یک مقدار بی‌دقت هستند. استقلال اگر می‌توانست یک مهاجم تمام‌کننده بگیرد کارش راحت‌تر می‌شد اما با اینکه پنجره‌شان بسته است و سهراب نتوانسته یار بگیرد عملکرد خوبی داشتند و مقابل نساجی که مربی بسیاری خوب آقا مجتبی حسینی را دارد و بازیکنان خوبی هم دارند عملکرد خوبی داشتند.

   نساجی چطور بود؟

نساجی هنوز به آن صلابت لازم نرسیده و بازیکنان هم شناخت کافی نسبت به هم پیدا نکردند. عملکردشان مخصوصا در خط حمله آن طور که باید صورت نمی‌گیرد‌. استقلال هم از این فرصت استفاده کرد و به سه امتیاز بازی رسید.

   از نظر شما نتیجه عادلانه بود؟

مالکیت توپ بیشتر در اختیار استقلال بود اما در خلق موقعیت هیچ کدام نتوانستند آن طور که باید موقعیت خلق کنند‌. تجربه استقلال و اینکه شاکله اصلی این تیم حفظ شده بود تاثیر داشت. بازیکنان این تیم در سال گذشته بیشتر کنار هم بازی کردند. بازیکنان اگر کنار هم زیاد بازی کنند باعث می‌شود تا فوتبال شناورشان بیشتر به چشم بیاید و این یک حُسن بزرگ است. در بازی استقلال مقابل نساجی هم آن وحدت و یکپارچگی دیده می‌شود. البته احتمال مساوی بود اما در بازی‌های کم‌موقعیت اولین اشتباه آخرین اشتباه می‌شود و تیمی که اشتباه می‌کند تنبیه خواهد شد.

   به نظر شما کم تجربگی استقلالی‌ها ممکن است به این تیم لطمه بزند یا استفاده از جوان‌ها باعث استمرار پیروزی در ادامه بازی‌های این تیم خواهد بود؟

استقلال در لیگ نخبگان آسیا طبیعتا نیاز به بازیکنان باتجربه هم دارد اما این تیم بازیکنان جوانش هم باتجربه هستند. در سال گذشته پای این جوانان ماندند، بازیکنانی مثل رزاقی‌نیا که ابتدای فصل جذبش کردند و حتی به تیم ملی رسید‌ یا بازیکنی مثل قلی‌زاده یا کوشکی که دو، سه سال پیش توسط جواد نکونام جذب شد و خیلی‌ها هم معترض شده بودند اما با بازی کردن برای این تیم تجربه‌اش بیشتر شد و نشان داد که بازیکن قابلی است. در سال گذشته آسانی و الحدادی خیلی برای استقلال عملکرد خوبی داشتند و هروقت این دو خوب بودند استقلال نتیجه خوبی هم می‌گرفت اما امسال با نبودن الحدادی بازهم یاسر آسانی آن تجربه‌اش را در اختیار تیم قرار داده و از آن مهم‌تر اینکه با سیستمی که سهراب به کار بسته، بازیکنان خیلی خوب یکدیگر را پیدا می‌کنند. در فوتبال نام‌ها مهم نیستند که بازی کنند مهم این است که تیم باید تیم باشد و بازیکنان پشت هم فوتبال بازی کنند. استقلال مقابل نساجی از سامان تورانی هم استفاده کرد بازیکنی که پارسال قرضی از ملوان گرفتند خب همان تجربه بازی در ملوان کمک می‌کند تا وقتی به عنوان یار تعویضی وارد میدان می‌شود عملکرد خوبی داشته باشد یا محمدرضا آزادی و حتی سحرخیزانی که سال قبل شناخت کافی از تیمش نداشت الان راحت‌تر خودش را در معرض موقعیت گل قرار می‌دهد. هرچه این بازیکنان بیشتر کنار هم بازی کنند خودش یک امتیاز می‌شود تا تیم، فوتبال شناوری را بازی کند.

   برسیم به بازی حساس این هفته. به نظر شما چرا سپاهان در خانه نتوانست از پس تراکتور بربیاید؟

اول بگویم به خاطر هواداران پرشور دو تیم همیشه این بازی حساس و دیدنی می‌شود مخصوصا اینکه دو تیم جزو مدعیان هستند. هردو تیم تنوع تاکتیکی دارند و به دنبال ارائه فوتبال مالکانه هستند‌ هردو تیم نشان دادند که هر زمان صاحب توپ بودند بازی‌سازی را از دروازه خودی شروع کنند و حریف را بالا بیاورند و از فضای خالی پشت مدافعان استفاده کنند. خب مالکیت توپ بیشتر در اختیار سپاهان بود. در هردو نیمه نکونام دنبال این بود که تیمش در زمین خودی جمع شوند و با سرعت زیاد حمله کنند‌‌. همه انتظار داشتند تراکتور بالاتر بازی کند اما به خاطر حضور یوسفی و حاج صفی در چپ و راست یک مقدار نادری و اسماعیلی‌فر کمتر به حمله اضافه شدند و همین عاملی شد که در ضد‌حملات تراکتور شرکت می‌کرد سریع‌تر توپ را از دست می‌داد. هرزمان که بالاتر آمدند به خاطر بازیکنان خوب مثل هلیلوویچ حفظ توپ خوبی داشتند. اما درباره سوال شما هم بگویم تفاوت سپاهان و تراکتور این بود که تیم بزرگ بازیکن بزرگ می‌خواهد. تراکتور چه نیمه اول چه نیمه دوم نتوانست خلق موقعیت جدی داشته باشد اما از همان اندک موقعیت‌های به دست آمده توانستند به نحو احسن استفاده کنند‌. سیوهای خوب بیرانوند و بی‌نقص بودن خط دفاعی آنها و از همه مهم‌تر که موقعیتی که حسین‌زاده به گل تبدیل کرد شاید موقعیت آنچنانی نبود اما با تجربه بالایش کمک کرد تا از اشتباه خط دفاعی حریف استفاده کند و به گل برسد حتی گل دوم هم دیدید احساسی بازی کردن بازیکنان سپاهان مخصوصا بازیکنان جوانی که وارد زمین کرد و باعث‌شد تا یارگیری خود را در کرنر فراموش کنند و در ضدحمله دوباره میهمان به گل دوم هم رسید‌. طبیعتا دراین بازی‌ها اشتباهات فردی عامل این است تا تیم نتیجه نگیرد.

   روی گل‌های خورده سپاهان دروازه‌بان این تیم چقدر مقصر بود؟

طبیعتا تا اشتباهی پیش نیاید گلی هم رد و بدل نمی‌شود. قبل از حسینی خط دفاعی و قبل‌تر جلوی خط دفاعی سپاهان خالی بود. فنا شدن سهرابیان که نباید آنجا تکل می‌زد همه اینها عاملی شد تا سپاهان بازی را واگذار کند. سپاهان مالکیت توپ را داشت و تا حدودی هم خلق موقعیت کرد اما مقداری بدشانسی هم گریبانگیر تیم محرم شد. در مجموع تیم بزرگ بازیکن بزرگ می‌خواهد. مثلا استقلال یک سال به پای جوان‌هایش نشست و امسال بهره‌برداری می‌کند. پس طبیعتا بازیکنانی که تجربه آنچنانی ندارند بازی دادن آنها علتی می‌شود که موقعیت‌ها راحت از دست برود. سپاهان نیاز به مهاجم تمام‌کننده دارد و باید منتظر بود و حالا دید تفکرات محرم کی و به چه صورت شکل می‌گیرد.

   به ثمر رساندن دو گل در دقایق پایانی بازی برنامه تاکتیکی و استراتژی تراکتور بود یا بی‌دقتی و تخلیه قوای جسمی سپاهان؟

نمی دانم سنگینی تیم نکونام به خاطر بدنسازی است که بدن بچه‌هایشان هنوز به قول آقای نکونام آماده نیست. تفکرات نکونام مخصوصا نیمه دوم این بود که عقب بنشینند و فشرده کار کنند و ضدحمله بزنند شاید اگر ترابی و هاشم‌نژاد بودند شرایط فرق می‌کرد اینها زمان اسکوچیچ هم جمع بازی می‌کردند و زمانی که توپ را از حریف می‌گرفتند سرعت انتقال‌شان از دفاع به حمله بسیار خوب بود و یکی از عواملی بود که تراکتور گل می‌زد و نتیجه می‌گرفت. طبیعتا این دو برگردند آن تفکر هم شکل می‌گیرد و تراکتور عملکرد بهتری در خط حمله و خلق موقعیت خواهد داشت. تراکتور در خلق موقعیت عملکرد چندان مناسبی نداشت و این تیم از تجربه بازیکنان باتجربه‌اش خوب استفاده کرد و توانست برنده شود.

   سوال آخر در خصوص قرعه تیم‌های ایران در بازی‌های باشگاهی آسیا صحبتی دارید؟

اینکه رو در رو نشویم با تیم‌های عربستانی چون طبیعتا شرایط بهتری نسبت به تیم‌های قطری و اماراتی دارند خوب است. خب فاصله ما با کشورهای حوزه خلیج‌فارس زیاد شده به خاطر هزینه‌های سنگین و بازیکنان و مربیان درجه یکی که آوردند اما همین که با عربستانی‌ها همگروه نشدیم طبیعتا کارمان راحت‌تر می‌شود اما برای رسیدن به آن جایگاه   باید بستر فوتبال‌مان را تغییر بدهیم و رو  به پرورش بازیکنانی بیاوریم تا در سال‌های آینده بتوانیم با آنها رقابت کنیم. چون به لحاظ سخت افزاری و نرم‌افزاری با آنها فاصله داریم باید رو بیاریم به اینکه فوتبال داخلی خود را قوی‌تر کنیم چون به لحاظ اقتصادی و سخت‌افزاری از آنها فاصله داریم باید رو بیاوریم به اینکه فوتبال خودمان را قوی‌تر کنیم. وقتی در چند سال اخیر نتوانستیم بازیکن خارجی سطح بالا بیاوریم باید روی آکادمی‌ها  و فوتبال پایه کار کنیم تا در آینده حرفی برای گفتن داشته  باشیم.

 

  اخبار مرتبط نتایج هفته اول لیگ برتر/ آتش‌بازی استقلال و پیروزی تراکتور درخواست پرسپولیس از CAS: فعلاً ۲ امتیاز استقلال و تراکتور را کم کنید




 دریافت رسمی حکم مدیرعاملی محمد محمدی در باشگاه آلومینیوم اراک
۱۹ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

دریافت رسمی حکم مدیرعاملی محمد محمدی در باشگاه آلومینیوم اراک

محمد محمدی امروز حکم مدیرعاملی باشگاه آلومینیوم اراک را دریافت کرد. او پیش‌تر به عنوان سرپرست فعالیت می‌کرد.

 بیلان هفته دوم؛ رنگ صدر عوض شد، یک آبی بین دو قرمز!
۱ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

بیلان هفته دوم؛ رنگ صدر عوض شد، یک آبی بین دو قرمز!

هفته دوم لیگ ۲۶ برگزار و رقابت انفرادی و تیمی به اوج خود رسید.

 استقلال و رقبایش در لیگ نخبگان؛ اوضاع خوب و خاطرات تلخ
۲ ساعت قبل / سایت فوتبالی

استقلال و رقبایش در لیگ نخبگان؛ اوضاع خوب و خاطرات تلخ

پایگاه خبری فوتبالی- استقلال در این فصل لیگ نخبگان با 3 رقیب قطری، 3 حریف اماراتی و 2 نماینده ازبکستان دیدار خواهد کرد.به گزارش فوتبالی، آبی‌ها در حضور قبلی‌شان موفق به صعود از مرحله گروهی شدند. عملکرد کلی استقلال برابر این 2-8 رقیب، بد نیست ولی حضور الوصل و العین یعنی هجوم خاطرات تلخ؛ این دو تیم رقم‌زننده اولین و سومین شکست سنگین آنها در تاریخ‌شان هستند.* السد قطر آنها در حال تبدیل شدن به رقیب همیشگی استقلال در این چند سال اخیر هستند. آبی‌ها روزگار خوبی برابر السد داشتند ولی دیگر ندارند؛ بردن ...,استقلال,لیگ نخبگان آسیا,گزارش آماری,پیشنهاد سردبیر

 روزهای جنجالی بارسلونا در نقل‌وانتقالات ادامه دارد؛ یک آرژانتینی جانشینی یک آرژانتینی شد
۱۵ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

روزهای جنجالی بارسلونا در نقل‌وانتقالات ادامه دارد؛ یک آرژانتینی جانشینی یک آرژانتینی شد

باشگاه بارسلونا تصمیم گرفته به جای خولیان آلوارس در مهلت باقی‌مانده نقل‌وانتقالات شانسش را برای جذب لائوتارو مارتینس امتحان کند.

 امباپه با خوب بودنش مورینیو را می‌خنداند
۱۶ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

امباپه با خوب بودنش مورینیو را می‌خنداند

کیلیان امباپه در جلسات تمرینی این روزها ژوزه مورینیو را شیفته خود کرده است.

 گزارش ویژه؛ ۱۰ نکته از پرسپولیس - استقلال خوزستان؛ زیبا، پرگل، یکطرفه!
۸ ساعت قبل / سایت فوتبالی

گزارش ویژه؛ ۱۰ نکته از پرسپولیس - استقلال خوزستان؛ زیبا، پرگل، یکطرفه!

پایگاه خبری فوتبالی- یک: مهدی تارتار همه را غافلگیر کرده است. آن چیزی که در ذهن اکثر فوتبالی‌ها از تارتار به یادگار مانده با چیزی که این روزها می‌بینیم از زمین تا آسمان متفاوت است. یک فوتبال ترکیبی و رو به جلو که پرسپولیسیها را یاد خاطرات خوب گذشته می‌اندازد، البته که قرعه هم فعلا با‌ او یار بوده هرچند برای قضاوت دقیق‌تر باید صبر بیشتری به خرج داد.دو: در بین تیمهای مدعی پرسپولیس کاملترین اسکواد را دارد، آنها یک پیش فصل عالی را در نقل و انتقالات و اردوی آماده‌سازی پشت سر گذاشتند و همین برای یک شر ...,پرسپولیس,استقلال خوزستان,مهدی تارتار,اوستون اورونوف,مهدی تیکدری,مجید عیدی,محمد عمری,تیوی بیفوما,محمد خدابنده‌لو,پیشنهاد سردبیر