
کوین دیبروینه تابستان گذشته پس از جدایی از منچسترسیتی بهعنوان بازیکن آزاد به ناپولی پیوست، اما خیلی زود با مصدومیتی جدی در ناحیه ران مواجه شد و مجبور شد تحت عمل جراحی قرار بگیرد. او در ادامه فصل نیز نتوانست بهطور کامل از شرایط ایدهآل فاصله بگیرد.
این ستاره بلژیکی حالا زیر نظر ماسیمیلیانو آلگری کار میکند و در نخستین دیدار فصل سری آ مقابل جنوا، از روی نیمکت به میدان رفت و یکی از گلهای ناپولی را به ثمر رساند و در گل دوم تیمش نیز نقش داشت. ناپولی این بازی را با نتیجه ۲-۰ به سود خود به پایان رساند.
دیبروینه پس از این پیروزی گفت: «خوشحالم. بازی دشواری بود، بهخصوص در دقایق ابتدایی. بعد از ۲۰ تا ۲۵ دقیقه، کنترل بازی را در دست گرفتیم و در نیمه دوم فشار خوبی وارد کردیم. در نهایت دو گل زدیم و شروع فصل با پیروزی و کلینشیت اتفاق خوبی است.»
او درباره فصل گذشته اظهار داشت: «سال گذشته دشوار بود. انجام چنین عمل جراحیای …












