قیمت طلا امروز




 سایت پارس فوتبال / ۱۴۰۵/۰۵/۲۲

سرمربی مس شهر‌بابک: زمان زیادی برای آماده‌سازی نداشتیم/ بازی بسیار سختی مقابل استقلال خواهیم داشت - پارس فوتبال

قاسم شهبا سرمربی تیم فوتبال مس شهر بابک گفت: بازی سختی مقابل استقلال خواهیم داشت، ولی اگر بازیکنان برنامه‌های ما را در زمین اجرا کنند، مردم می‌توانند یک مساب...
 سرمربی مس شهر‌بابک: زمان زیادی برای آماده‌سازی نداشتیم/ بازی بسیار سختی مقابل استقلال خواهیم داشت - پارس فوتبال



۳ ساعت قبل / سایت فوتبالی

سازمان لیگ، توپِ آسانی را به زمین استقلال انداخت

پایگاه خبری فوتبالی- مدیر روابط عمومی و سخنگوی سازمان لیگ، در مورد ماجرای قرارداد آسانی با استقلال، توضیحاتی دوپهلو ارائه کرد.

به گزارش فوتبالی، استقلال در حالی دومین مسابقه خودش در لیگ جدید را پشت سر گذاشت که هنوز تکلیف بازیکن خارجی این تیم که در هر دو مسابقه قبلی برای آبی‌ها بازی کرده، مشخص‌ نیست.

حضور یاسر آسانی در ترکیب اصلی استقلال با توجه به انتشار نامه فسخ او، باعث شده بسیاری این بازیکن را غیرمجاز بدانند و الان حداقل شکایت باشگاه مس شهربابک روی میز آبی قرار داشته باشد اما برخی معتقدند چون فسخ قرارداد آسانی در سازمان لیگ ثبت نشده، پس ادامه همکاری دو طرف طبق قرارداد ادامه دارد و بی مشکل است.

حجت الله بهمنی مدیر روابط عمومی سازمان لیگ در این مورد ضمن اعلام اینکه کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال به این پرونده رسیدگی می‌کند، گفت: "آسانی قرارداد دو ساله‌ای را در سازمان لیگ ثبت دارد که یک سال اولش گذشته و الان در سال دوم است. قرارداد بین باشگاه و بازیکن است. اگر‌ مشکلی هم باشد بین باشگاه و بازیکن است. او قرارداد جدیدی ندارد. قرارداد دو ساله‌ای دارد که از فصل قبل بسته و امسال، سال دوم آن است."

به این ترتیب از نگاه سازمان لیگ، صدور کارت آسانی و بازی کردن او برای استقلال بی مشکل بوده اما در طرف مقابل مساله نامه فسخ بازیکن، مطرح است. با توجه به اینکه بازیکنان خارجی نیازی به ثبت فسخ در سازمان لیگ ندارند و از طریق فیفا اقدام لازم را انجام می‌دهند، بنابراین عدم ثبت فسخ در سازمان لیگ ایران، قطع همکاری را اثبات نمی‌کند. در گذشته هم معمولا بازیکنان خارجی که از تیم‌های ایرانی جدا می‌شدند، فسخ قراردادشان را از طریق فیفا اطلاع می‌دادند.

ضمن اینکه انتشار نامه فسخ آسانی و تایید مشاور حقوقی او، دلیلی بر وقوع فسخ قرارداد است که در این دعوای حقوقی به آن اشاره می‌شود. به این ترتیب، ادامه همکاری آسانی با استقلال نیازمند قراردادی جدید است که به خاطر پنجره بسته امکان پذیر نیست.

البته سازمان لیگ با اینکه به اجرا شدن ثبت فسخ در سامانه خودش تکیه دارد، به نظر می‌رسد بهمنی این سازمان را از دعوای دو طرف جدا می‌کند. اشاره او به کمیته انضباطی و همچنین مشکل بین بازیکن و باشگاه، نشان می‌دهد سازمان لیگ صحت فسخ قرارداد را به صورت رسمی رد نمی‌کند و این اتفاق را صرفا از نگاه این سازمان، مشروط به طی روال اداری می‌داند.

به هرحال، آسانی در دو مسابقه برای استقلال بازی کرده که ممکن است ادامه این ماجرا، در صورت تایید فسخ وینگر آلبانیایی، ضرر جبران ناپذیری را به استقلال وارد کند.


۹ ساعت قبل / سایت اندیشه معاصر

آخرین وضعیت جدول لیگ برتر پس از هفته دوم / سه تیم با ۶ امتیاز بالانشین شدند / استقلال و پرسپولیس برای صدرخیز برداشتند

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی  اندیشه معاصر ؛  هفته دوم بیست‌وششمین دوره لیگ برتر فوتبال ایران با برگزاری ۹ مسابقه به پایان رسید؛ هفته‌ای که اخبار مهمی از نتایج مدعیان منتشر شد و چند نتیجه مهم، رقابت در بالای جدول را جذاب‌تر کرد. استقلال و پرسپولیس هر دو دومین پیروزی فصل خود را به دست آوردند و تراکتور نیز با شکست سپاهان در نقش جهان، یکی از مهم‌ترین نتایج هفته را رقم زد و به خبر اصلی فوتبال ایران تبدیل شد.

استقلال که هفته نخست را با پیروزی پرگل ۴ بر صفر مقابل مس شهر بابک آغاز کرده بود، در هفته دوم نیز موفق شد نساجی را در قائمشهر یک بر صفر شکست دهد. این خبر برای هواداران آبی‌پوش اهمیت زیادی داشت؛ چرا که استقلال با کسب ۶ امتیاز، شروعی کامل در لیگ بیست‌وششم داشته و در صدر جدول مدعیان قرار گرفته است. در همین حال، اخبار مربوط به عملکرد استقلال نشان می‌دهد این تیم در دو مسابقه ابتدایی گلی دریافت نکرده است.

پیروزی مقابل نساجی از این جهت اهمیت داشت که استقلال در یک بازی خارج از خانه و مقابل تیمی که در هفته نخست برابر گل‌گهر شکست خورده بود، توانست بدون دریافت گل سه امتیاز را به دست آورد.

مهم‌ترین برد هفته دوم از نظر تعداد گل، متعلق به پرسپولیس بود. سرخ‌پوشان در ورزشگاه شهدای شهر قدس مقابل استقلال خوزستان به پیروزی ۴ بر یک رسیدند.

پرسپولیس که هفته نخست شمس‌آذر را دو بر صفر شکست داده بود، با این پیروزی ۶ امتیازی شد و از نظر تفاضل گل نیز شرایط بسیار خوبی پیدا کرد. گزارش مسابقه نشان می‌دهد علی علیپور یکی از چهره‌های اصلی این دیدار بود و سرخ‌پوشان خیلی زود کنترل مسابقه را در اختیار گرفتند.

این نتیجه برای مهدی تارتار نیز اهمیت زیادی داشت؛ زیرا تیم او پس از دو هفته، علاوه بر کسب ۶ امتیاز، در هر دو مسابقه موفق به گلزنی شده و از نظر هجومی یکی از تیم‌های موفق آغاز فصل بوده است.

تراکتور در حساس‌ترین مسابقه هفته دوم میهمان سپاهان بود و موفق شد با نتیجه ۲ بر صفر از سد تیم اصفهانی عبور کند.

امیرحسین حسین‌زاده با به ثمر رساندن هر دو گل تراکتور، ستاره اصلی این مسابقه بود. این پیروزی باعث شد تراکتور نیز مانند استقلال و پرسپولیس ۶ امتیازی شود و از همین ابتدای فصل خود را در جمع مدعیان قرار دهد.

تقابل تراکتور و سپاهان از مهم‌ترین بازی‌های هفته بود؛ چرا که هر دو تیم هفته نخست را با پیروزی آغاز کرده بودند و برنده مسابقه می‌توانست شش امتیازی شود.

ملوان نیز یکی از تیم‌هایی بود که در هفته دوم عملکرد قابل توجهی داشت. این تیم در ورزشگاه سیروس قایقران ابتدا مقابل ذوب‌آهن عقب افتاد اما در ادامه با دو گل رضا مرزبان، نتیجه را برگرداند و ۲ بر یک پیروز شد.

نکته جالب مسابقه این بود که ملوان پس از دریافت گل تساوی، با یک بازیکن کمتر به بازی ادامه داد اما در نهایت گل دوم را هم به ثمر رساند و سه امتیاز را حفظ کرد.

در صدر جدول، سه تیم استقلال، پرسپولیس و تراکتور با ۶ امتیاز قرار گرفته‌اند و تفاضل گل، جایگاه آنها را از یکدیگر جدا می‌کند. برتری ۴ بر صفر استقلال در هفته اول و پیروزی ۴ بر یک پرسپولیس در هفته دوم باعث شده رقابت تفاضل گل نیز اهمیت پیدا کند.

در بخش هجومی، استقلال و پرسپولیس شروع بسیار خوبی داشته‌اند. استقلال در دو هفته نخست ۵ گل به ثمر رسانده و پرسپولیس نیز با پیروزی ۴ بر یک برابر استقلال خوزستان، تعداد گل‌های خود را به ۶ رسانده است.

تراکتور نیز پس از دو بازی، با پیروزی دو بر صفر مقابل سپاهان نشان داد که خط حمله این تیم می‌تواند یکی از نقاط قوت اصلی فصل باشد.

در میان بازیکنان، امیرحسین حسین‌زاده با دو گل در دیدار سپاهان و تراکتور، مهم‌ترین چهره هفته دوم بود. او هر دو گل تیمش را در نقش جهان به ثمر رساند.

در پرسپولیس نیز علی علیپور در هفته دوم درخشید و در جریان برد ۴ بر یک مقابل استقلال خوزستان نقش مهمی در پیروزی تیمش داشت. رضا مرزبان نیز با زدن دو گل برابر ذوب‌آهن، یکی از بهترین عملکردهای فردی هفته را ثبت کرد.

استقلال با دو پیروزی شروعی مقتدرانه داشته؛ پرسپولیس با ۶ گل زده در دو بازی، چهره هجومی قدرتمندی نشان داده و تراکتور نیز با شکست سپاهان، یکی از مهم‌ترین اخبار هفته را رقم زده است.

از سوی دیگر، ملوان با پیروزی مقابل ذوب‌آهن و گل‌گهر با کسب چهار امتیاز، در تعقیب صدرنشینان هستند. سپاهان نیز پس از شکست مقابل تراکتور باید خیلی زود به دنبال جبران این نتیجه باشد.

در مجموع، خبر مهم هفته دوم این است که هنوز فاصله مدعیان بسیار کم است و با توجه به برنامه هفته سوم، جدول می‌تواند خیلی زود دستخوش تغییر شود؛ به‌خصوص که در هفته سوم تراکتور میزبان پرسپولیس است و استقلال نیز باید در تهر ان مقابل سپاهان قرار بگیرد. برنامه هفته سوم این دو مسابقه حساس را در دل خود دارد.


۱ ساعت قبل / سایت خبرفوری

مدیر آکادمی استقلال: دلالان به دنبال اغوای بازیکنان جوان ما هستند

با شروع هر فصل فوتبالی موضوع تاثیر دلالان و ایجنت‌ها بر بازار نقل و انتقالات داغ می‌شود و بسیاری از تیم‌ها که شرایط مالی مناسبی ندارند ستاره‌ها یا استعدادهای جوان خود را از دست می‌دهند. بر اساس اظهارات رییس آکادمی استقلال، دلالان پا را از وسوسه کردن بازیکنان رده بزرگسالان فراتر گذاشته و به سراغ رده‌های پایین‌تر هم می‌روند.

ناصر فریادشیران، رییس آکادمی باشگاه استقلال در گفت‌وگو با ایسنا گفت: متاسفانه ایجنت‌ها به بازیکنان جوان و فوتبال پایه رو آورده‌اند. دو تیم شهرستانی در لیگ برتر وجود دارند که بازیکنان پایه را اغوا می‌کنند و پس از عقد قرارداد داخلی، بازیکن را به تیم دیگر قرض می‌دهند. این رفتار منسوخ شده است. یکی از سرمربیان این تیم‌ها منشوری است و پرونده دارد اما مجوز فعالیت او همچنان باطل نشده و فعالیت می‌کند. نمی‌دانم چه کسی برای آنها مجوز صادر می‌کند.

وی با بیان اینکه «بهترین کسی که می‌تواند به بازیکنان کمک کند کادر فنی است،» گفت: صرفا جهت اطلاع می‌گویم که دلال‌ها بیشتر به دنبال منافع خودشان هستند و نه پیشرفت بازیکنان. در باشگاه، برق سه‌فاز برای آنها وصل کرده‌ام و اجازه ندارند وارد آکادمی شوند! آنها اجازه ندارند با بازیکنان ما در قهوه‌خانه جلسه بگذارند و به همه بازیکنان تاکید کرده‌ام که در صورت صحبت با ایجنت‌ها به سرعت از باشگاه اخراج خواهند شد. در هر چهار رده پایه و حتی نونهالان این اتفاق افتاده است. حتی با خانواده بازیکنان جوان ما مذاکره می‌کنند و آنها را فریب می‌دهند و اگر لازم باشد روزی اسم آنها را خواهم گفت.

فریادشیران در ادامه گفت: بازیکنانی مانند علیرضا بیرانوند، امید عالیشاه و مرتضی پورعلی‌گنجی در زمان حضورشان در تیم‌های پایه حرف گوش دادند و به اهداف خود رسیدند. چند بازیکن جوان ما مانند عماد زارعی، مهدی قایدی و علیرضا محبعلی راهی تیم بزرگسالان شدند و با تیم تمرین می‌کنند و قطعا روزی جزو ستاره‌های تیم به حساب می‌آیند. روند باشگاه و آقای بختیاری‌زاده جوان‌گرایی است و این موضوع صرفا به علت بسته بودن پنجره نیست و در آینده از این نوع اتفاقات زیاد خواهد افتاد.

رئیس آکادمی استقلال در پایان خاطرنشان کرد: یکشنبه هفته آینده همایشی برگزار می‌کنیم تا آداب حرفه‌ای‌گری را به بازیکنان آموزش دهیم. از زمانی که باشگاه زیر نظر هلدینگ فعالیت می‌کند، حساب همه بازیکنان پایه تسویه شده و هرکسی که ادعا دارد از استقلال مطالبه دارد دروغ می‌گوید.

 




 مسن‌ترین فوتبالیست جهان تاریخ‌سازی کرد!
۱۷ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

مسن‌ترین فوتبالیست جهان تاریخ‌سازی کرد!

کازویوشی میورا، مهاجم افسانه‌ای ژاپنی، در جریان پیروزی ۷ بر ۰ فوکوشیما یونایتد عملکردی تاریخی داشت.

 هوادار پرسپولیس : با حضور مهدی تارتار پرسپولیس خیلی خوب بازی می کند
۱۵ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

هوادار پرسپولیس : با حضور مهدی تارتار پرسپولیس خیلی خوب بازی می کند

هوادار تیم فوتبال پرسپولیس تهران معتقد است که سرخپوشان تحت هدایت سرمربی جدید مهدی تارتار خیلی خوب بازی می کنند.

 حلقه مخالفان اینفانتینو گسترده‌تر شد؛ «آخرین ضربه» به رئیس فیفا
۲۰ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

حلقه مخالفان اینفانتینو گسترده‌تر شد؛ «آخرین ضربه» به رئیس فیفا

پس از برکناری کوین لامور، موج مخالفت‌ها با ریاست جانی اینفانتینو شدت گرفته و چند فدراسیون ملی و مقام ارشد فوتبال حمایت خود از ادامه ریاست او در فیفا را پس گرفته‌اند.

 50 بازیکن اول لیگ برتر: هالند بهترین بهترین‌ها
۱۲ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

50 بازیکن اول لیگ برتر: هالند بهترین بهترین‌ها

از هالند و فرناندز تا ساکا و ویرژیل، چه کسی بهترین بازیکن لیگ برتر است؟ اتلتیک با بررسی 50 ستاره بزرگ به این سوال پاسخ داده است.

 بازگشت قریب‌الوقوع منیر الحدادی به فوتبال اسپانیا با حضور در تمرینات آلباسته
۱۵ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

بازگشت قریب‌الوقوع منیر الحدادی به فوتبال اسپانیا با حضور در تمرینات آلباسته

منیر الحدادی، هافبک سابق استقلال، در تمرینات آلباسته اسپانیا (لالیگا۲) حضور دارد و به زودی به این تیم می‌پیوندد.

 روزهای جنجالی بارسلونا در نقل‌وانتقالات ادامه دارد؛ یک آرژانتینی جانشینی یک آرژانتینی شد
۱۱ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

روزهای جنجالی بارسلونا در نقل‌وانتقالات ادامه دارد؛ یک آرژانتینی جانشینی یک آرژانتینی شد

باشگاه بارسلونا تصمیم گرفته به جای خولیان آلوارس در مهلت باقی‌مانده نقل‌وانتقالات شانسش را برای جذب لائوتارو مارتینس امتحان کند.