قیمت طلا امروز




 سایت افکارنیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۱۳

جولان یک پرسپولیسی در اسپانیا

مهاجم لژیونر فوتبال ایران روند موفقی در اردوی پیش‌فصل اروپایی دنبال می‌کند.
 جولان یک پرسپولیسی در اسپانیا



۷ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

پیراهن جنجالی بارسلونا لو رفت (عکس)

به گزارش ورزش سه، طرح اولیه پیراهن اول بارسلونا برای فصل 28-2027 در حالی فاش شده که برخلاف گزارش‌های قبلی، قرار نیست نشان تاریخی این باشگاه متعلق به سال‌های 1899 تا 1910 روی آن قرار بگیرد.

در روزهای گذشته گمانه‌زنی‌های زیادی درباره استفاده از نخستین نشان تاریخ بارسلونا روی پیراهن فصل آینده مطرح شده بود، اما رسانه کاتالان موندو دپورتیوو به نقل از منابع نزدیک به باشگاه می‌گوید این ایده در نهایت کنار گذاشته شده است.

اما امروز Footy Headlines که پیش‌تر اطلاعاتی درباره استفاده از نشان قدیمی بارسلونا منتشر کرده بود، با استناد به این خبر موندو دپورتیوو از غافلگیر شدن خود نوشته است. این رسانه احتمال می‌دهد طرحی که پیش‌تر در اختیارش قرار گرفته بود، مربوط به یک نمونه اولیه بوده باشد.

بازگشت راه‌راه‌های باریک

ولی فوتی هدلاینز طرح جدید پیراهن فصل آینده بارسلونا که به دستش رسیده را منتشر کرد. طرح جدید بارسلونا بار دیگر به سراغ الگوی کلاسیک راه‌راه‌های عمودی رفته است. در این طراحی، تعداد زیادی نوار باریک قرمز تیره و آبی تیره در قسمت اصلی پیراهن دیده می‌شود؛ طرحی که از نظر ظاهری با برخی مدل‌های سنتی لباس بارسا تفاوت محسوسی دارد.

بر اساس اطلاعات منتشرشده، این پیراهن از ترکیب دو رنگ اصلی "Blue Void" و "Deep Garnet" استفاده خواهد کرد؛ دو رنگ بسیار تیره از طیف‌های آبی و قرمز سنتی بارسلونا.

نکته جالب اینکه رنگ‌های انتخاب‌شده برای پیراهن فصل 28-2027، در واقع از تیره‌ترین تون‌های طیف‌هایی هستند که در لباس فصل 27-2026 مورد استفاده قرار گرفته‌ است. در پیراهن فصل جاری، سه طیف متفاوت از آبی و قرمز به کار رفته است، اما برای لباس فصل آینده ظاهراً نسخه‌های تیره‌تر این رنگ‌ها انتخاب شده‌اند.

در کنار این ترکیب سنتی، نایک از رنگ "Mineral Yellow" برای لوگوی خود، جزئیات و برخی بخش‌های تزئینی پیراهن استفاده خواهد کرد؛ ترکیبی که تضاد محسوسی با زمینه تیره لباس ایجاد می‌کند.

یک تغییر مهم در طرح تاریخی

با وجود استفاده از راه‌راه‌های کلاسیک، مهم‌ترین نکته درباره این طراحی به نشان باشگاه مربوط می‌شود. برخلاف انتظارهای قبلی، بارسلونا قرار نیست از نشان نخستین خود، متعلق به دوره 1899 تا 1910، روی این پیراهن استفاده کند.

آن نشان تاریخی شامل سپر چهارقسمتی شهر بارسلون بود که در قسمت بالایی آن تاج و خفاش قرار داشت. استفاده از چنین نشانی می‌توانست یکی از متفاوت‌ترین تصمیم‌های طراحی بارسا در سال‌های اخیر باشد، اما امروز مشخص شد که این خبر درست نیست.

پیراهن جدید بارسلونا قرار است برای فصل 28-2027 عرضه شود و زمان برنامه‌ریزی‌شده برای رونمایی رسمی آن، اوایل تابستان 2027 خواهد بود.


۷ ساعت قبل / سایت افکارنیوز

مدافع پرسپولیس به ملوان پیوست

فرزین معامله‌گری، مدافع چپ‌پای تیم فوتبال پرسپولیس به ملوان پیوست.

او به عنوان بازیکن-سرباز و جهت گذراندن دوران سربازی خود به جمع قوهای انزلی اضافه شده است.

بدین ترتیب پرسپولیس حالا در سمت چپ خط دفاعی خود، تنها ابوالفضل جلالی و علیرضا همایی‌فر را در اختیار دارد و با توجه به مصدومیت‌های جلالی، احتمالاً سرخ‌پوشان در روزهای آخر نقل‌وانتقالات، برای جذب یک مدافع چپ وارد عمل شوند.




 پیامد یک پس‌گردنی؛ لیونل مسی چند جلسه محروم می‌شود؟
۱۴ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

پیامد یک پس‌گردنی؛ لیونل مسی چند جلسه محروم می‌شود؟

احتمال دارد پس‌گردنی لیونل مسی به بازیکن حریف در دیدار اینترمیامی مقابل فیلادلفیا یونیون با محرومیت فوق ستاره آرژانتینی همراه شود.

 شوک به تراکتور؛ بیرانوند به زودی سرباز می‌شود
۴ ساعت قبل / سایت فوتبالی

شوک به تراکتور؛ بیرانوند به زودی سرباز می‌شود

پایگاه خبری فوتبالی- ماجرای سربازی علیرضا بیرانوند وارد فاز جدیدی شده است.به گزارش فوتبالی، ماجرای خدمت سربازی علیرضا بیرانوند تبدیل به یک سریال طولانی شده که هر از گاهی، قسمت جدیدی از آن منتشر می‌شود.ماجرا از اظهار نظر عباس لشکری مسئول ورزش دانشگاه آزاد شروع شد که حدود یکماه قبل در مصاحبه خود گفته بود بیرانوند فارغ‌التحصیل کارشناسی ارشد است و در حال حاضر نه دانشجوی دکتری و نه فارغ‌التحصیل دکتری است. اظهارنظری که در ماجرای سربازی بیرانوند، صحبتهای بسیار مهم محسوب می‎شد.18 مرداد، حجت کریمی مدیرعا ...,علیرضا بیرانوند,تراکتور,سربازی,پیشنهاد سردبیر

 آرسنال 3-0 کاونتری: وحشت از قهرمان در انگلیس
۶ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

آرسنال 3-0 کاونتری: وحشت از قهرمان در انگلیس

توپچی‌ها فصل جدید لیگ برتر را با نمایشی مقتدرانه آغاز کردند و در خانه با سه گل از سد کاونتری گذشتند.

 پاداش به سبک قهرمان جام جهانی ۲۰۲۶؛ قراردادی برای تعهد، فروتنی و رهبری سرمربی ما
۱۵ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

پاداش به سبک قهرمان جام جهانی ۲۰۲۶؛ قراردادی برای تعهد، فروتنی و رهبری سرمربی ما

رافائل لوسان رئیس فدراسیون فوتبال اسپانیا فاش کرد که لوئیس دلافوئنته را با قراردادی جدید تا سال ۲۰۳۰ که در جام جهانی میزبان خواهند بود، حفظ می‌کنند.

 شوک به پرسپولیس برای تراکتور و دربی!
۱۹ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

شوک به پرسپولیس برای تراکتور و دربی!

خرید پرسروصدای پرسپولیس در نقل و انتقالات تابستانی بعید است شرایط حضور در دربی را داشته باشد.

 شکست‌ناپذیرترین تیم تاریخ جهان با درخشش مهاجم پرسپولیسی/ گلزنی شهاب زاهدی برای قهرمانی و تاریخ‌سازی جوهور +عکس و ویدیو
۷ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

شکست‌ناپذیرترین تیم تاریخ جهان با درخشش مهاجم پرسپولیسی/ گلزنی شهاب زاهدی برای قهرمانی و تاریخ‌سازی جوهور +عکس و ویدیو

شهاب زاهدی، مهاجم سابق پرسپولیس در نخستین تجربه رسمی با پیراهن جوهور دارالتعظیم، با گلزنی در جریان پیروزی مقابل حریف، ضمن دبل در کسب جام و ثبت گل، سهم بسزایی در شب رکوردشکنی بی‌سابقه این تیم داشت.