قیمت طلا امروز




 سایت افکارنیوز / ۲ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۸

اتفاق تکراری فوتبال ایران

برنامه هفته‌های چهارم تا هفتم لیگ برتر فوتبال ایران اعلام شد و مسابقات این چهار هفته از ۶ تا ۲۲ شهریور برگزار خواهد شد؛
 اتفاق تکراری فوتبال ایران

با اعلام برنامه مسابقات لیگ برتر، تیم‌های حاضر در این رقابت‌ها باید در فاصله ۶ تا ۲۲ شهریور چهار هفته از مسابقات خود را برگزار کنند؛ بازه‌ای فشرده که درست در مقطعی قرار گرفته که تیم ملی امید ایران نیز باید آخرین مرحله آماده‌سازی خود برای حضور در بازی‌های آسیایی ناگویا را پشت سر بگذارد.

تیم ملی امید ایران قرار است ۲۵ شهریور نخستین دیدار خود در بازی‌های آسیایی ناگویا را برابر امارات برگزار کند و پس از آن نیز به ترتیب به مصاف چین و کره شمالی خواهد رفت.

حسین عبدی، سرمربی تیم ملی امید، روز گذشته درباره برنامه آماده‌سازی تیمش گفته بود: «ان‌شاءالله از روز هفتم شهریور اردو را آغاز می‌کنیم و امیدواریم تا روز دهم تیم ما به شکل رسمی و با حضور بازیکنان منتخب از تیم‌های مختلف شکل بگیرد. دیگر فرصتی برای بازگشت نداریم و باید با تمام توان آماده مسابقات شویم.»

این برنامه در شرایطی مطرح شده که پیش از این میان فدراسیون فوتبال و باشگاه‌ها توافق شده بود در مردادماه اردوی تیم ملی امید برگزار نشود تا در شهریورماه فرصت لازم برای تشکیل اردوی نهایی این تیم فراهم شود. با این حال، اعلام برنامه چهار هفته از لیگ برتر در همین بازه زمانی، بار دیگر مسئله قدیمی فوتبال ایران را روی میز گذاشته است.

از یک سو باشگاه‌ها در فاصله کوتاه باید چهار هفته از رقابت‌های لیگ برتر را برگزار کنند و طبیعی است که در این مقطع تمایل داشته باشند بازیکنان خود را در اختیار داشته باشند و از سوی دیگر، کادر فنی تیم ملی امید تنها چند روز فرصت دارد تا تیم نهایی خود را شکل دهد و آماده اعزام به رقابت‌های ناگویا کند.

علاوه بر این مساله، رقابت‌های …



 مرتضی پورعلی‌گنجی فیکس شد؛ اولین حضور ثابت در پاختاکور!
۳۰ دقیقه قبل / سایت افکارنیوز

مرتضی پورعلی‌گنجی فیکس شد؛ اولین حضور ثابت در پاختاکور!

مرتضی پورعلی‌گنجی امروز نخستین حضور ثابت خود در ترکیب پاختاکور را تجربه می‌کند و از ابتدا برابر ترمذ سورخان به میدان خواهد رفت.

 سرمربی خاتون بم: در گروه مرگ قرار گرفتیم
۳۴ دقیقه قبل / سایت فوتبالی

سرمربی خاتون بم: در گروه مرگ قرار گرفتیم

پایگاه خبری فوتبالی- سرمربی تیم خاتون بم گفت: من به عنوان سرمربی تیم به بازیکنانم افتخار می‌کنم و معتقدم خاتون در این مسابقات نماینده شایسته‌ای برای کشور عزیزمان بود.به گزارش فوتبالی و به نقل از سایت رسمی فدراسیون فوتبال، مرضیه جعفری، سرمربی تیم فوتبال بانوان خاتون بم در گفت‌وگو با روزنامه فدراسیون درباره عملکرد تیمش مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا بانوان اظهار داشت: با توجه به مصدومیت ۳ بازیکن اصلی تیم، شرایط سختی داشتیم. نگین را در اختیار نداشتیم، مونا حمودی مصدوم بود و فاطمه گرایی در دیدار نخس ...,خاتون بم,لیگ قهرمانان زنان آسیا,ورزش زنان,مرضیه جعفری

 تاجرنیا: جام قهرمانی را ندهند به CAS شکایت می‌کنیم
۹ ساعت قبل / سایت فوتبالی

تاجرنیا: جام قهرمانی را ندهند به CAS شکایت می‌کنیم

پایگاه خبری فوتبالی- سرپرست مدیرعاملی باشگاه استقلال همچنان به دنبال معرفی این تیم از سوی فدراسیون فوتبال به عنوان قهرمان فصل گذشته است.به گزارش فوتبالی، بعد از آن که لیگ بیست و پنجم به دلیل شروع جنگ متوقف شد فدراسیون فوتبال ایران باید اسامی نمایند‌ه‌های ایران برای حضور در مسابقات لیگ نخبگان و لیگ قهرمانان آسیا دو را به AFC اعلام می‌کرد.در نهایت تصمیم گرفته شد جدول لیگ برتر فریز شود. در روزی که جدول فریز شد استقلال در صدر جدول بود و تیم‌های تراکتور، سپاهان و گل گهر در رده‌های دوم تا چهارم قرار د ...,استقلال,علی تاجرنیا,سازمان لیگ,فدراسیون فوتبال