قیمت طلا امروز




 سایت افکارنیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۱۷

نسل تازه پیکان آماده رقابت در لیگ برتر

پیکان با ترکیبی کاملا جوان و متشکل از بازیکنان آینده‌دار در فصل جدید رقابت‌های لیگ برتر شرکت خواهد کرد.
 نسل تازه پیکان آماده رقابت در لیگ برتر



۴ ساعت قبل / سایت برترینها

مذاکره استقلال با سرمربی لیگ برتری فاش شد

ورزش سه: سعید دقیقی که در آستانه شروع فصل جدید و پس از بروز اختلاف با مدیران پیکان از این تیم جدا شد، در برنامه شب‌های فوتبالی از مذاکراتی سخن گفت که می‌توانست مسیر مربیگری او را به یکی از نیمکت‌های بزرگ فوتبال ایران برساند.

ماجرا به ماه‌های پایانی لیگ بیست‌وچهارم بازمی‌گردد. پس از فسخ قرارداد پیتسو موسیمانه به دلیل پرداخت نشدن مطالباتش، سهراب بختیاری‌زاده به طور موقت هدایت استقلال را بر عهده گرفت و مدیران باشگاه همزمان مذاکرات طولانی خود با والتر ماتزاری را آغاز کردند. گفت‌وگو با مربی ایتالیایی پس از چند هفته به نتیجه نرسید و در نهایت میودراگ بوژوویچ، سرمربی وقت استقلال خوزستان، یک روز پیش از دربی به‌عنوان سرمربی جدید آبی‌ها انتخاب شد.

دقیقی حالا تأیید کرده است که نام او نیز در همان مقطع روی میز مدیران استقلال قرار داشت. او در پاسخ به این پرسش که دوست داشت فرصت هدایت کدام تیم را به دست بیاورد، گفت: «دو سه مرتبه بحث حضورم در تیم‌های بزرگ جدی شد. در یکی دو سال گذشته نیز مذاکراتی با استقلال انجام شد و تا مرحله‌ای پیش رفت، اما در نهایت این اتفاق رخ نداد و آقای بوژوویچ را انتخاب کردند.»

سرمربی سابق پیکان درباره علاقه‌اش به کار در تیم‌های پرطرفدار ادامه داد: «طبیعتاً دوست دارم در تیم‌های بزرگ کار کنم. استقلال یا پرسپولیس تفاوتی ندارد، چون من حرفه‌ای هستم و با همین نگاه کار می‌کنم.»

او سپس از مذاکرات چندباره با تراکتور پرده برداشت و گفت: «بحث حضورم در تراکتور نیز یکی دو بار بسیار جدی شد. حتی امسال هم صحبت‌هایی مطرح بود، اما قسمت نبود که این همکاری شکل بگیرد.»

دقیقی سابقه بازی با پیراهن تراکتور را در کارنامه دارد و همین پیشینه می‌توانست راه حضور او روی نیمکت تیم تبریزی را هموار کند. او در اشاره به این موضوع گفت: «قبلاً در تراکتور بازی کرده بودم و طبیعتاً شناخت و تعلق خاطری نسبت به آنجا داشتم.»

این صحبت‌ها نشان می‌دهد در روزهای پرابهام نیمکت استقلال پس از جدایی موسیمانه، علاوه بر گزینه‌های خارجی، نام دقیقی نیز به شکل جدی بررسی شده بود. او که آن زمان هدایت خیبر خرم‌آباد را بر عهده داشت، پیش‌تر نیز تأیید کرده بود مذاکراتش با استقلال قبل از انتخاب بوژوویچ انجام شده است. دقیقی در پایان آن فصل با خیبر به رتبه یازدهم رسید و سپس از این تیم جدا شد. حالا پس از جدایی از پیکان، این مربی بار دیگر در انتظار فرصتی تازه برای بازگشت به لیگ برتر است.

 




 دردسر تازه آسانی این بار برای پرسپولیس؛ پیشنهاد ۲میلیون دلاری به ستاره استقلال جنجال به‌پا می‌کند
۱۷ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

دردسر تازه آسانی این بار برای پرسپولیس؛ پیشنهاد ۲میلیون دلاری به ستاره استقلال جنجال به‌پا می‌کند

ایجنت ایرانی یاسر آسانی بازیکن آلبانیایی استقلال از پیشنهاد سنگین پرسپولیس به این بازیکن خبر داد؛ پیشنهادی که می‌تواند سرخ‌پوشان تهرانی را با دردسر مواجه کند.

 فوتبال زیر و رو می‌شود: جام جهانی 96 تیمی و خاص!
۱۳ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

فوتبال زیر و رو می‌شود: جام جهانی 96 تیمی و خاص!

یوفا و کونکاکاف مخفیانه در حال مذاکره هستند تا یک لیگ ملتهای مشترک 96 تیمی ایجاد کنند و آسیا هم ممکن است به این تورنمنت بپیوندد.

 بدرود آتن! شهری که طارمی دوستش نداشت
۱۳ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

بدرود آتن! شهری که طارمی دوستش نداشت

مهدی طارمی امروز برای آخرین بار به کمپ رنتی رفت، با هم‌تیمی‌هایش خداحافظی کرد . یک سال پیش از پایان قرارداد و بعد از فصلی که احتمالا در میان تمام سال‌های حضورش در فوتبال اروپا، کمترین علاقه را به ادامه‌اش داشت.

 ملی‌پوش پرسپولیس قصد جدایی ندارد
۱۹ ساعت قبل / سایت هم میهن

ملی‌پوش پرسپولیس قصد جدایی ندارد

مدافع تیم فوتبال پرسپولیس درخواست جدایی از سرخپوشان را نداده است.

 رسمی: ازری کنسا به آرسنال پیوست
۱۵ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

رسمی: ازری کنسا به آرسنال پیوست

ازری کنسا، مدافع استون ویلا، با قراردادی ۴+۱ ساله به آرسنال پیوست.

 بیرانوند در ژاپن معافیت می‌خواهد!
۲۳ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

بیرانوند در ژاپن معافیت می‌خواهد!

این احتمال وجود دارد که دروازه‌بان تیم ملی ایران راهی تیم امید شود تا در مسابقات آسیایی ناگویا به میدان برود.