قیمت طلا امروز




 سایت افکارنیوز / ۳ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۵

استقلال با تیمی جوان‌تر از پرسپولیس لیگ را شروع کرد

مقایسه ترکیب اصلی استقلال و پرسپولیس در هفته نخست لیگ بیست‌وششم نشان می‌دهد آبی‌ها با تیمی نزدیک به سه سال جوان‌تر وارد مسابقات شده‌اند.
 استقلال با تیمی جوان‌تر از پرسپولیس لیگ را شروع کرد
استقلال و پرسپولیس با فاصله یک روز نخستین مسابقه فصل خود را برگزار کردند، اما نگاهی به شناسنامه بازیکنان دو تیم از دو ترکیب متفاوت پرده برمی‌دارد. سهراب بختیاری‌زاده در مسابقه با مس شهربابک به چند بازیکن جوان اعتماد کرد و مهدی تارتار مقابل شمس‌آذر تیمی باتجربه‌تر را به زمین فرستاد.

محاسبه سن بازیکنان تا امروز نشان می‌دهد میانگین سنی ترکیب اولیه استقلال حدود ۲۶ سال و ۳ ماه بوده است. میانگین پرسپولیس به ۲۹ سال و ۲ ماه می‌رسد و به این ترتیب هر بازیکن استقلال به طور متوسط نزدیک به دو سال و ۱۱ ماه از بازیکن هم‌پست خود در ترکیب سرخ‌ها جوان‌تر است. اگر سن هر ۱۱ بازیکن دو تیم را با هم جمع کنیم، ترکیب پرسپولیس در مجموع بیش از ۳۲ سال سن بیشتری دارد.

بیشترین تفاوت در مرکز میدان دیده می‌شود. استقلال بازی را با امیرمحمد رزاقی‌نیا با ۲۰ سال و چهار ماه سن و اسماعیل قلی‌زاده با ۲۰ سال و نزدیک به شش ماه سن آغاز کرد. مجموع سن این دو هافبک به ۴۱ سال هم نمی‌رسید. در سمت مقابل، پویا پورعلی با ۳۰ سال و چهار ماه سن در کنار محمد خدابنده‌لو با ۲۶ سال و ۱۱ ماه سن قرار گرفت و مجموع سن زوج میانی پرسپولیس حدود ۵۷ سال و چهار ماه بود.

پنج بازیکن ترکیب استقلال هنوز ۲۶ ساله نشده‌اند. رزاقی‌نیا، قلی‌زاده، سحرخیزان، فلاح و گودرزی این بخش جوان ترکیب آبی‌ها را تشکیل دادند. در ترکیب پرسپولیس تنها مهدی زارع با ۲۳ سال و شش ماه سن در این گروه قرار می‌گیرد و سایر بازیکنان سرخ‌ها از مرز ۲۶ سال عبور کرده‌اند.

جالب اینکه مهدی زارع به عنوان جوان‌ترین بازیکن ترکیب پرسپولیس، از سه بازیکن استقلال بزرگ‌تر است. رزاقی‌نیا و قلی‌زاده حدود سه سال از مدافع جوان سرخ‌ها کوچک‌تر هستند و سحرخیزان نیز با ۲۳ سال و یک ماه سن، چند ماه جوان‌تر از او به حساب می‌آید.

در سوی دیگر این مقایسه، تیوی بیفوما با ۳۴ سال و سه ماه مسن‌ترین بازیکن حاضر در ترکیب پرسپولیس است. محمدحسین کنعانی‌زادگان با ۳۲ سال و چهار ماه و پیام نیازمند با ۳۱ سال و چهار ماه نیز از یاسر آسانی بزرگ‌تر هستند. آسانی با ۳۱ سال و نزدیک به سه ماه، مسن‌ترین بازیکن ترکیب استقلال مقابل مس شهربابک بود. به این ترتیب سه بازیکن پرسپولیس از باتجربه‌ترین بازیکن ترکیب آبی‌ها نیز سن بیشتری دارند.

جوان‌گرایی استقلال در نخستین مسابقه خیلی زود نتیجه داد. سحرخیزان دو گل نخست پیروزی چهار بر صفر برابر مس شهربابک را به ثمر رساند، رزاقی‌نیا سازنده گل دوم بود و قلی‌زاده نیز در وقت‌های تلف‌شده گل چهارم را زد. سه بازیکن از جوان‌ترین نفرات ترکیب بختیاری‌زاده مستقیماً در شکل‌گیری سه گل نقش داشتند.

پرسپولیس در نقطه مقابل، ستون اصلی ترکیب خود را روی تجربه نیازمند، کنعانی‌زادگان، پورعلی، علی علیپور و بیفوما بنا کرد و به لطف همان دو گل زودهنگام توانست شمس‌آذر را شکست دهد. دو تیم با دو نسخه متفاوت وارد لیگ شده‌اند. استقلال با قلبی جوان‌تر و پرسپولیس با مهره‌هایی که سال‌های بیشتری در سطح اول فوتبال بازی کرده‌اند. هفته‌های آینده مشخص می‌کند در رقابت طولانی فصل، انرژی جوانی دست بالاتر را خواهد داشت یا تجربه ترکیب سرخ‌ها.



 رقم قرارداد رامین رضائیان با فولاد مشخص شد

رقم قرارداد رامین رضائیان با فولاد مشخص شد

مدیرعامل فولاد می‌گوید قرارداد رامین رضاییان حتی از ۱۰۰ میلیارد تومان هم کمتر است.

 سناریوی عجیبی که فقط در فوتبال ایران رخ می‌دهد؛ حضور دو بازیکن غیر مجاز در بازی بزرگ هفته سوم!

سناریوی عجیبی که فقط در فوتبال ایران رخ می‌دهد؛ حضور دو بازیکن غیر مجاز در بازی بزرگ هفته سوم!

دیدار حساس استقلال و سپاهان دو پرونده جنجالی در دل خود دارد.

 بارسلونا سراغ لائوتارو مارتینز می‌رود؛ انتقالی بالای ۱۰۰ میلیون دلار

بارسلونا سراغ لائوتارو مارتینز می‌رود؛ انتقالی بالای ۱۰۰ میلیون دلار

پایگاه خبری فوتبالی- بارسلونا در آستانه تغییر مهمی در برنامه نقل‌وانتقالاتی خود برای خط حمله قرار گرفته است. به گزارش فوتبالی، طبق ادعای کریستیان کامینو از TNT، اگر پرونده جذب خولیان آلوارز تا فردا به نتیجه نرسد، مدیران بارسلونا آماده‌اند گزینه‌های جایگزین را جدی‌تر دنبال کنند و یکی از مهم‌ترین نام‌ها در این فهرست لائوتارو مارتینز، کاپیتان اینتر، است.این خبر در شرایطی منتشر شده که اتلتیکومادرید موضع بسیار محکمی درباره آینده آلوارز اتخاذ کرده است. مدیرعامل باشگاه مادریدی پیش‌تر اعلام کرده بود که ...,بارسلونا,اینتر,اتلتیکو مادرید,لائوتارو مارتینز,خولیان آلوارز,پیشنهاد سردبیر,نقل و انتقالات

 علیپور، ستاره میدان با یک گل و دو پاس گل/ موتور آقای گل روشن شد!

علیپور، ستاره میدان با یک گل و دو پاس گل/ موتور آقای گل روشن شد!

علی علیپور در روزی که کل پرسپولیس مقابل استقلال خوزستان خوب بودند، ستاره مسابقه بود.

 واکنش عجیب تارتار پس از گلزنی ۳ مهاجم: از آن‌ها گِله دارم!/ دلم سوخت که گل خوردیم

واکنش عجیب تارتار پس از گلزنی ۳ مهاجم: از آن‌ها گِله دارم!/ دلم سوخت که گل خوردیم

مهدی تارتار، سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس بعد از پیروزی پرگل برابر استقلال خوزستان از کارهای بزرگ تیمش در این فصل گفت.

 پرسپولیس - استقلال خوزستان؛ وقتی تاریخ مو به مو تکرار می شود/ به دنبال صدر با طعم خوش خاطره!

پرسپولیس - استقلال خوزستان؛ وقتی تاریخ مو به مو تکرار می شود/ به دنبال صدر با طعم خوش خاطره!

امروز پرسپولیس می‌تواند صدر جدول را از رقیب دیرینه خود بگیرد.

 سکوت سهراب، صدای استقلال شد!

سکوت سهراب، صدای استقلال شد!

استقلال دو هفته، دو برد و شش امتیاز. آن هم در شرایطی که پنجره بسته نقل‌وانتقالات مهم‌ترین نگرانی هواداران بود. حالا سؤال اصلی این است که آیا تیم سهراب تا هفته پنجم هم همین روند را حفظ می‌کند؟

 غم‌انگیز اما امیدوارکننده: ماجرای بیهوشی‌های موسیالا

غم‌انگیز اما امیدوارکننده: ماجرای بیهوشی‌های موسیالا

از دست رفتن هوشیاری جمال موسیالا، دنیای فوتبال را در شوک فرو برد، اما به نظر نمی‌رسد خطری جدی ستاره بایرن مونیخ را تهدید کند.