قیمت طلا امروز




 سایت افکارنیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۲۴

شکست تلخ تیم منصوریان در گام نخست

الطلبه با هدایت علیرضا منصوریان در بازی نخست خود در لیگ عراق شکست خورد.
 شکست تلخ تیم منصوریان در گام نخست

الطلبه با هدایت علیرضا منصوریان فصل جدید لیگ ستارگان عراق را با شکست آغاز کرد.

الطلبه در این بازی که مهمان دیاله بود با نتیجه دو بر یک شکست خورد.

تیم منصوریان در حالی در این بازی شکست خورد که تا دقیقه ۸۵ با یک گل از حریف خود پیش بود اما در دقایق ۸۵ و ۸۸ دو گل دریافت کرد تا یک شکست تلخ را متحمل شود.

در ادامه هفته نخست لیگ ستارگان عراق فردا شب تیم دهوک با هدایت یحیی گل محمدی به مصاف الغرافه می رود.



۳ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

امروز، دوئل یحیی و علیمنصور در عراق!

به گزارش ایران ورزشی، در بین لیگ‌های خارجی که در آن بازیکنان ایرانی فعالیت می‌کنند، نام لیگ عراق برای مخاطبان فوتبال ایران تازگی دارد.

پیش از این شاهد حضور مقطعی برخی از بازیکنان ایرانی در فوتبال عراق بودیم اما اکثر این بازیکنان، نزدیکی جغرافیایی و فرهنگی به عراق داشتند و همین موضوع باعث حضور آنها در فوتبال این کشور شده بود اما حالا با حضور سرمربیان و بازیکنان ایرانی در این لیگ، عراق به یکی از مقصدهای ایده‌آل برای بازیکنان ایرانی تبدیل شده است؛ جایی که فوتبال درست مانند ایران در فرهنگ و خون هواداران ریشه دارد و شاهد لیگی هستیم که شاید کیفیت لیگ‌های عربستان، قطر و امارات را نداشته باشد، اما شور و شوق هواداران در آن به مراتب از لیگ‌های قطر و امارات بالاتر است. روند حضور ایرانی‌ها در لیگ فصل گذشته عراق با پیوستن علیرضا منصوریان به باشگاه الطلبه آغاز شد و حالا این روند در فصل جدید سرعت بیشتری پیدا کرده است.

با پیوستن یحیی گل‌محمدی به نیمکت تیم دهوک به‌عنوان سرمربی، حالا دو سرمربی باتجربه سابق سرخابی‌های پایتخت در لیگ عراق فعالیت می‌کنند اما حضور ایرانی‌ها در لیگ عراق تنها محدود به این دو بازیکن سابق تیم ملی ایران در جام‌های جهانی نیست و برخی بازیکنان لیگ برتری نیز با توجه به حضور این دو سرمربی به عراق سفر کرده‌اند. یحیی گل‌محمدی در دهوک سه بازیکن سابق خود یعنی سینا اسدبیگی، محمدرضا سلیمانی و سینا مریدی در فولاد را جذب کرده و الطلبه نیز جعفر سلمانی و سیاوش یزدانی، دو مدافع سابق استقلال را برای علیرضا منصوریان به خدمت گرفته است. حالا امروز در هفته دوم لیگ عراق شاهد یکی از مسابقات خاص این فصل فوتبالی عراق بین دو تیم ایرانیزه هستیم؛ جایی که دهوک در هفته دوم رقابت‌ها در ورزشگاه خانگی خود از تیم الطلبه با هدایت علیرضا منصوریان پذیرایی می‌کند.

الطلبه که فصل گذشته با منصوریان نتایج قابل قبولی کسب کرده بود، در نخستین بازی فصل و در حالی که با یک گل از تیم دیالا پیش بود، در دقایق پایانی پیروزی را از دست داد و به شکل تعجب‌آوری با نتیجه دو بر یک متحمل شکست شد تا فصل را با یک شکست آغاز کرده باشد. یحیی گل‌محمدی اما در اولین بازی خود به‌عنوان سرمربی در لیگ عراق به‌مصاف تیم الغراف رفت و پس از اینکه با یک گل از حریف خود عقب افتاد، با گلزنی ایگور هنریکه، مهاجم برزیلی خود کار را با تساوی آغاز کرد. مسابقه امروز بین دو تیم دهوک و الطلبه، سیزدهمین تقابل بین سرمربیان سابق نفت تهران، تراکتور و ذوب‌آهن خواهد بود که 6پیروزی سهم یحیی گل‌محمدی بوده، 2دیدار با نتیجه تساوی به اتمام رسیده و ۴مسابقه نیز با برتری تیم‌های علیرضا منصوریان به پایان رسیده است.

انتهای پیام/


۸ ساعت قبل / سایت فوتبالی

مورد عجیب لوسیل در لیگ ستارگان قطر؛ 6 ایرانی در ترکیب اصلی

پایگاه خبری فوتبالی- رکورد حضور بازیکنان ایرانی در یک تیم خارجی شکسته شد.

به گزارش فوتبالی، فصل جدید لیگ ستارگان قطر از دیشب با برگزاری دو بازی آغاز شد. در اولین بازی که برای فوتبالدوستان ایرانی اهمیتی نداشت تیم‌های الوکره و القطر به تساوی دو بر دو رسیدند اما بازی دوم به دلیل خاصی برای علاقمندان به فوتبال ایران جالب بود.

در این بازی الریان قطر میزبان تیم تازه وارد لوسیل بود و با یک گل میهمانش را شکست داد. دلیل اهمیت این بازی برای ایرانی‌ها، حضور چند بازیکن ایرانی در ترکیب لوسیل بود.

آرشا شکوری، علی نعمتی، امید ابراهیمی، فرهاد زاوشی، امین پیل‌علی و حمیدرضا فیروزی 6 بازیکن ایرانی بودند که از ابتدا در ترکیب تیم لوسیل قرار داشتند و این یعنی بیش از نیمی از ترکیب اصلی این تیم که در نوع خود رکورد عجیبی به شمار می‌رود.

زاوشی، شکوری، پیل علی و فیروزی فصل گذشته هم در لوسیل حضور داشتند و در صعود این تیم به لیگ ستارگان نقش زیادی داشتند. ضمن این که امیر روستایی هم مهاجم این تیم بود و 11 گل برای لوسیل زد اما بعد از صعود این تیم به لیگ ستارگان، به ایران آمد و به مس شهربابک پیوست.

امید ابراهیمی فصل گذشته در الشمال بازی می‌کرد و با این تیم نایب‌قهرمان لیگ ستارگان شد و به لیگ نخبگان آسیا راه پیدا کرد اما در نقل و انتقالات راهی لوسیل شد. علی نعمتی هم بعد از حضور در جام جهانی با تیم ملی ایران، به لوسیل پیوست.

حضور 6 بازیکن ایرانی در یک تیم قطری که در لیگ ستارگان بازی می‌کند، اتفاق عجیب و جالبی است. مقایسه کنید با ترکیب استقلال در دربی فصل گذشته که این تیم هم فقط 6 بازیکن ایرانی در مقابل پرسپولیس داشت و 5 بازیکن خارجی هم در ترکیب این تیم حضور داشتند!

این که یک تیم قطری و یک تیم ایرانی به یک اندازه بازیکن ایرانی در ترکیب خود داشته باشند، از عجایب روزگار است. البته که عجیب بودن ماجرا به ترکیب تیم لوسیل برمی‌گردد که اشکان دژاگه را هم در کادر فنی خود دارد، وگرنه حضور 5 بازیکن خارجی در ترکیب یک تیم ایرانی خیلی عجیب نیست و به استقلال هم محدود نمی‌شود.




 بصره، میزبان استقلال در لیگ نخبگان آسیا؟
۸ ساعت قبل / سایت فوتبالی

بصره، میزبان استقلال در لیگ نخبگان آسیا؟

پایگاه خبری فوتبالی- تکلیف محل میزبانی استقلال از حریفانش در لیگ نخبگان آسیا، هنوز به صورت قطعی مشخص نشده است.به گزارش فوتبالی، بر خلاف تراکتور و گل گهر که محل برگزاری مسابقاتشان در آسیا را انتخاب کردند، استقلال در موعد مقرر نتوانست این کار را انجام دهد تا کنفدراسیون فوتبال آسیا تصمیم بگیرد که خودش محل میزبانی شاگردان سهراب بختیاری‌زاده از حریفانشان را انتخاب کند.البته که باشگاه استقلال در واکنش به این خبر اعلام کرد که در حال رایزنی با کنفدراسیون فوتبال آسیاست تا تکلیف محل برگزاری مسابقات این تی ...,استقلال,لیگ نخبگان آسیا,پیشنهاد سردبیر,علی تاجرنیا

 دوری حداقل سه هفته‌ای مهران احمدی از میادین به دلیل مصدومیت کشاله ران
۱۸ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

دوری حداقل سه هفته‌ای مهران احمدی از میادین به دلیل مصدومیت کشاله ران

مهران احمدی، هافبک تیم فوتبال استقلال، به دلیل مصدومیت کشاله ران، حداقل تا سه هفته دیگر نمی‌تواند بازی کند.

 تأیید رسمی باشگاه الوحده؛ محمد قربانی با دریافت پیشنهاد مناسب به ایران بازمی‌گردد
۱۸ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

تأیید رسمی باشگاه الوحده؛ محمد قربانی با دریافت پیشنهاد مناسب به ایران بازمی‌گردد

الوحده امارات در صورت دریافت پیشنهاد مناسب، با فروش محمد قربانی موافقت می‌کند. پرسپولیس و تراکتور مشتریان جدی او هستند.

 چراغ سبز سازمان لیگ به یاسر آسانی ؛ قرارداد دوساله همچنان معتبر و پابرجا
۱۸ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

چراغ سبز سازمان لیگ به یاسر آسانی ؛ قرارداد دوساله همچنان معتبر و پابرجا

یاسر آسانی مشکلی برای به میدان رفتن ندارد و شکایت علیه استقلال در این مورد به جایی نمی‌رسد. آسانی قرارداد دو فصل با استقلال دارد.

 مورد عجیب لوسیل در لیگ ستارگان قطر؛ 6 ایرانی در ترکیب اصلی
۸ ساعت قبل / سایت فوتبالی

مورد عجیب لوسیل در لیگ ستارگان قطر؛ 6 ایرانی در ترکیب اصلی

پایگاه خبری فوتبالی- رکورد حضور بازیکنان ایرانی در یک تیم خارجی شکسته شد.به گزارش فوتبالی، فصل جدید لیگ ستارگان قطر از دیشب با برگزاری دو بازی آغاز شد. در اولین بازی که برای فوتبالدوستان ایرانی اهمیتی نداشت تیم‌های الوکره و القطر به تساوی دو بر دو رسیدند اما بازی دوم به دلیل خاصی برای علاقمندان به فوتبال ایران جالب بود.در این بازی الریان قطر میزبان تیم تازه وارد لوسیل بود و با یک گل میهمانش را شکست داد. دلیل اهمیت این بازی برای ایرانی‌ها، حضور چند بازیکن ایرانی در ترکیب لوسیل بود.آرشا شکوری، علی ...,امید ابراهیمی,علی نعمتی,پیشنهاد سردبیر,آرشا شکوری,لوسیل,لژیونر,لیگ ستارگان قطر

 پیروزی جوانان ایران مقابل تایلند در دیداری تدارکاتی
۱۴ ساعت قبل / سایت هم میهن

پیروزی جوانان ایران مقابل تایلند در دیداری تدارکاتی

تیم فوتبال جوانان ایران در ادامه اردوی آماده‌سازی خود در تایلند، تیم زیر ۲۰ سال میزبان را با دو گل شکست داد.