قیمت طلا امروز




 سایت افکارنیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۲۱

پرسپولیس برای حفظ یک میراث ۲۰ ساله وارد عمل شد!

۲۰ سال از آخرین شکست پرسپولیس در مسابقه افتتاحیه فصل سپری شده و در آنها در این مدت نتایج خوبی در بازی نخست کسب کرده‌اند.
 پرسپولیس برای حفظ یک میراث ۲۰ ساله وارد عمل شد!

دوره بیست و ششم لیگ برتر فوتبال ایران پایان این هفته و ابتدای هفته بعد آغاز خواهد شد. پرسپولیس که در دو سال گذشته موفق به کسب عنوان قهرمانی نشده، با یک آرایش جدید و تغییرات گسترده در کادر فنی و بازیکنان، در شرایطی مسابقات این فصل را آغاز خواهد کرد که در اولین هفته به مصاف شمس آذر می‌رود. تیمی که در دوران کوتاه حضور خود در سطح اول فوتبال ایران عملکرد ضعیفی در مقابل پرسپولیس نداشته و حتی موفق به کسب پیروزی در مقابل این تیم نیز شده است.

اما پرسپولیس در ۲۵ دوره اخیر لیگ برتر میانگین قابل قبولی از لحاظ کسب امتیاز در اولین مسابقه داشته و البته هرچه از فصول ابتدایی لیگ برتر دورتر شدیم، این کارنامه بهتر هم شده است. کسب ۱۳ پیروزی، ۱۰ تساوی و تنها دو شکست، حاصل کار پرسپولیس در ۲۵ هفته ابتدایی لیگ برتر در سال‌های گذشته بوده است. در واقع آخرین بار پرسپولیس ۲۰ سال پیش و در تاریخ ۱۸ شهریور سال ۱۳۸۵ در مشهد و با نتیجه 2-3 مغلوب ابومسلم شد. تیم جذاب و چشم‌نواز مصطفی دنیزلی شروع خوبی در لیگ برتر نداشت و البته در پایان آن فصل نیز به دستاورد خاصی نرسید. از آن روز به بعد پرسپولیس هرگز در اولین بازی خود مغلوب نشده و یا به برتری رسیده و یا حداقل یک امتیاز کسب کرده است. دیگر شکست پرسپولیس در هفته نخست مربوط به لیگ چهارم و باخت با نتیجه 1-3 در اهواز مقابل فولاد بوده است.

البته نباید فراموش کرد که پرسپولیس در لیگ سوم با نتیجه درخشان و تاریخی 2-8 موفق به کسب پیروزی مقابل پگاه گیلان شد. پرسپولیس در طول تاریخ و در هفته نخست لیگ برتر، در مجموع ۴۹ امتیاز از 75 امتیاز ممکن را کسب کرده و میانگین قابل قبولی را از این حیث به ثبت رسانده است. فولاد پرتکرارترین حریف پرسپولیس در مسابقه هفته نخست بوده است؛ قرمزپوشان پایتخت چهار بار در اولین بازی خود در لیگ برتر برابر فولاد صف‌آرایی کرده، دو بار به پیروزی رسیده، یک بار شکست خورد و یک بار نیز به نتیجه تساوی رضایت داده است. همچنین زمان زیادی از حضور شمس‌آذر در سطح اول فوتبال ایران سپری نشد و این اولین بار است که پرسپولیس برابر این تیم در اولین مسابقه فصل به میدان خواهد رفت.



۱۰ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

خریدهایی برای امروز و فردا؛ پرسپولیس بالاخره نمره قبولی گرفت - پارس فوتبال

به گزارش مشرق ، در چارچوب هفته دوم رقابت‌های لیگ برتر شب گذشته تیم فوتبال پرسپولیس تهران در ورزشگاه شهدای شهرقدس برابر تیم استقلال خوزستان به میدان رفت که در پایان این دیدار موفق شد با نتیجه ۴ بر یک این تیم را شکست دهد تا با دومین پیروز متوالی ۶ امتیازی شود و بالاتر از سایر مدعیان در صدر جدول قرار بگیرد.

پرسپولیس این فصل، متفاوت‌ترین نسخه سال‌های اخیر است. سرخ‌پوشان که در دو فصل اخیر با از دست دادن ستاره‌های خود و عدم جایگزین مناسب برای بازیکنان جدا شده عملکرد خوبی را در نقل و انتقالات تابستانی نداشتند؛ اینبار دست به یک اقدام جسورانه زدند و در تابستان ۱۴۰۵ دست به یک خانه تکانی اساسی زده تا جایی که شاهد تغییرات اساسی در بدنه باشگاه، اعضای کادرفنی و در نهایت بازیکنان هستیم.

مدیران پرسپولیس در این تابستان ملاحظات را کنار گذاشته و با شجاعت کامل چند بازیکن پابه‌سن‌گذاشته و کم‌اثر را از لیست خارج کردند تا با پرداخت مبالغ رضایت‌نامه، پدیده‌های درخشان یکی‌ دو سال اخیر فوتبال ایران را به خدمت بگیرند. سرخ‌پوشان در این پنجره نقل و انتقالاتی کمبودهای چند سال اخیر را بر طرف کردند و با جذب برخی بازیکنان حتی خیال خود بابت چند پنجره نقل و انتقالاتی آینده را نیز راحت کردند.

سرخ‌پوشان در این تابستان ستاره‌های جوانی را مثل دانیال ایری، محمدمهدی زارع، پوریا لطیفی‌فر و پوریا شهرآبادی را به بازیکنان جوانی همچون علیرضا عنایت‌زاده، امیرحسین محمودی، محمدحسین صادقی و یعقوب براجعه در ترکیب خود اضافه کردند. نکته جالب آنجاست که سن تمامی این بازیکنان عددی کمتر از ۲۳ را نشان می‌دهد و این یعنی مدیران پرسپولیس آینده خود را تا چند فصل با حضور این بازیکنان جوان بیمه کرده‌اند.

نکته جالب‌تر در خصوص قرارداد این بازیکنان است. پابشگاه پرسپولیس با گنجاندن «بند فسخ» در قرارداد ستاره‌های جوان؛ مسیری را ساخته که می‌تواند در آینده به درآمدزایی‌های ارزی و ریالی کلان از طریق ترانسفر این بازیکنان منجر شود.

مدیریت پرسپولیس طی سال‌های اخیر در بحث نقل و انتقالات همواره با انتقاداتی زیادی روبه‌رو بوده، اما می‌توان گفت سرخ‌پوشان در پنجره تابستانی توانسته‌اند نمره قبولی بگیرند و تیمی جوان، پرمهره و تشنه موفقیت را برای لیگ بیست و ششم آماده کنند.


۱۱ ساعت قبل / سایت اندیشه معاصر

آخرین وضعیت جدول لیگ برتر پس از هفته دوم / سه تیم با ۶ امتیاز بالانشین شدند / استقلال و پرسپولیس برای صدرخیز برداشتند

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی  اندیشه معاصر ؛  هفته دوم بیست‌وششمین دوره لیگ برتر فوتبال ایران با برگزاری ۹ مسابقه به پایان رسید؛ هفته‌ای که اخبار مهمی از نتایج مدعیان منتشر شد و چند نتیجه مهم، رقابت در بالای جدول را جذاب‌تر کرد. استقلال و پرسپولیس هر دو دومین پیروزی فصل خود را به دست آوردند و تراکتور نیز با شکست سپاهان در نقش جهان، یکی از مهم‌ترین نتایج هفته را رقم زد و به خبر اصلی فوتبال ایران تبدیل شد.

استقلال که هفته نخست را با پیروزی پرگل ۴ بر صفر مقابل مس شهر بابک آغاز کرده بود، در هفته دوم نیز موفق شد نساجی را در قائمشهر یک بر صفر شکست دهد. این خبر برای هواداران آبی‌پوش اهمیت زیادی داشت؛ چرا که استقلال با کسب ۶ امتیاز، شروعی کامل در لیگ بیست‌وششم داشته و در صدر جدول مدعیان قرار گرفته است. در همین حال، اخبار مربوط به عملکرد استقلال نشان می‌دهد این تیم در دو مسابقه ابتدایی گلی دریافت نکرده است.

پیروزی مقابل نساجی از این جهت اهمیت داشت که استقلال در یک بازی خارج از خانه و مقابل تیمی که در هفته نخست برابر گل‌گهر شکست خورده بود، توانست بدون دریافت گل سه امتیاز را به دست آورد.

مهم‌ترین برد هفته دوم از نظر تعداد گل، متعلق به پرسپولیس بود. سرخ‌پوشان در ورزشگاه شهدای شهر قدس مقابل استقلال خوزستان به پیروزی ۴ بر یک رسیدند.

پرسپولیس که هفته نخست شمس‌آذر را دو بر صفر شکست داده بود، با این پیروزی ۶ امتیازی شد و از نظر تفاضل گل نیز شرایط بسیار خوبی پیدا کرد. گزارش مسابقه نشان می‌دهد علی علیپور یکی از چهره‌های اصلی این دیدار بود و سرخ‌پوشان خیلی زود کنترل مسابقه را در اختیار گرفتند.

این نتیجه برای مهدی تارتار نیز اهمیت زیادی داشت؛ زیرا تیم او پس از دو هفته، علاوه بر کسب ۶ امتیاز، در هر دو مسابقه موفق به گلزنی شده و از نظر هجومی یکی از تیم‌های موفق آغاز فصل بوده است.

تراکتور در حساس‌ترین مسابقه هفته دوم میهمان سپاهان بود و موفق شد با نتیجه ۲ بر صفر از سد تیم اصفهانی عبور کند.

امیرحسین حسین‌زاده با به ثمر رساندن هر دو گل تراکتور، ستاره اصلی این مسابقه بود. این پیروزی باعث شد تراکتور نیز مانند استقلال و پرسپولیس ۶ امتیازی شود و از همین ابتدای فصل خود را در جمع مدعیان قرار دهد.

تقابل تراکتور و سپاهان از مهم‌ترین بازی‌های هفته بود؛ چرا که هر دو تیم هفته نخست را با پیروزی آغاز کرده بودند و برنده مسابقه می‌توانست شش امتیازی شود.

ملوان نیز یکی از تیم‌هایی بود که در هفته دوم عملکرد قابل توجهی داشت. این تیم در ورزشگاه سیروس قایقران ابتدا مقابل ذوب‌آهن عقب افتاد اما در ادامه با دو گل رضا مرزبان، نتیجه را برگرداند و ۲ بر یک پیروز شد.

نکته جالب مسابقه این بود که ملوان پس از دریافت گل تساوی، با یک بازیکن کمتر به بازی ادامه داد اما در نهایت گل دوم را هم به ثمر رساند و سه امتیاز را حفظ کرد.

در صدر جدول، سه تیم استقلال، پرسپولیس و تراکتور با ۶ امتیاز قرار گرفته‌اند و تفاضل گل، جایگاه آنها را از یکدیگر جدا می‌کند. برتری ۴ بر صفر استقلال در هفته اول و پیروزی ۴ بر یک پرسپولیس در هفته دوم باعث شده رقابت تفاضل گل نیز اهمیت پیدا کند.

در بخش هجومی، استقلال و پرسپولیس شروع بسیار خوبی داشته‌اند. استقلال در دو هفته نخست ۵ گل به ثمر رسانده و پرسپولیس نیز با پیروزی ۴ بر یک برابر استقلال خوزستان، تعداد گل‌های خود را به ۶ رسانده است.

تراکتور نیز پس از دو بازی، با پیروزی دو بر صفر مقابل سپاهان نشان داد که خط حمله این تیم می‌تواند یکی از نقاط قوت اصلی فصل باشد.

در میان بازیکنان، امیرحسین حسین‌زاده با دو گل در دیدار سپاهان و تراکتور، مهم‌ترین چهره هفته دوم بود. او هر دو گل تیمش را در نقش جهان به ثمر رساند.

در پرسپولیس نیز علی علیپور در هفته دوم درخشید و در جریان برد ۴ بر یک مقابل استقلال خوزستان نقش مهمی در پیروزی تیمش داشت. رضا مرزبان نیز با زدن دو گل برابر ذوب‌آهن، یکی از بهترین عملکردهای فردی هفته را ثبت کرد.

استقلال با دو پیروزی شروعی مقتدرانه داشته؛ پرسپولیس با ۶ گل زده در دو بازی، چهره هجومی قدرتمندی نشان داده و تراکتور نیز با شکست سپاهان، یکی از مهم‌ترین اخبار هفته را رقم زده است.

از سوی دیگر، ملوان با پیروزی مقابل ذوب‌آهن و گل‌گهر با کسب چهار امتیاز، در تعقیب صدرنشینان هستند. سپاهان نیز پس از شکست مقابل تراکتور باید خیلی زود به دنبال جبران این نتیجه باشد.

در مجموع، خبر مهم هفته دوم این است که هنوز فاصله مدعیان بسیار کم است و با توجه به برنامه هفته سوم، جدول می‌تواند خیلی زود دستخوش تغییر شود؛ به‌خصوص که در هفته سوم تراکتور میزبان پرسپولیس است و استقلال نیز باید در تهر ان مقابل سپاهان قرار بگیرد. برنامه هفته سوم این دو مسابقه حساس را در دل خود دارد.


۱ دقیقه قبل / سایت روزنو

تصاویری که راز گل‌به‌خودی پیام نیازمند را فاش کرد

ورزش سه: در حالی که حملات تیم پرسپولیس در نیمه دوم بازی با استقلال خوزستان ادامه داشت، شاگردان امیر خلیفه اصل موفق شدند روی یک پرتاب بلند دروازه پرسپولیس را باز کنند. این گل با ضربه سر مهدی‌زاده به ثبت رسید که البته این ضربه به تیرک دروازه خورد و با برخورد به کمر پیام نیازمند از خط عبور کرد تا اولین گل فصل سرخپوشان به سادگی هرچه تمام‌تر به ثبت برسد.

با این حال صحنه گل استقلال خوزستان چندان واضح نبود. در این صحنه بازیکنان پرسپولیس اعتقاد داشتند توپ از خط عبور نکرده و تیم وی ای ار هم برای دقایق طولانی آن را مورد بررسی قرار داد و در شرایطی که دوربین‌های تلویزیونی چندان واضح نبودند، تصمیم کمک داور دوم تایید شد. 

اما حالا تصاویری از داوود امان الله، عکاس پر سابقه، به دست خبرنگار ما رسیده که نشان می‌دهد تمام توپ از تمام خط عبور کرده و بنابراین گل تیم استقلال خوزستان کاملا صحیح بوده است. 

این تصویر بیشتر از همیشه اهمیت تکنولوژی خط دروازه را نشان می‌دهد. چرا که ممکن بود استقرار تنها چند سانتی متر اینطرف‌تر توپ، سرنوشت را تغییر دهد و یک اشتباه داوری بزرگ را به ثبت برساند. 

به این ترتیب اولین گل خورده فصل سرخپوشان با تصمیم درست از سوی داور همراه بود و تیم داوری می‌تواند در این مورد حداقل سربلند از زمین خارج شود.




 کلیپ تشویق محمد عمری توسط هواداران پرسپولیس پیش از دیدار مقابل استقلال خوزستان
۲۰ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

کلیپ تشویق محمد عمری توسط هواداران پرسپولیس پیش از دیدار مقابل استقلال خوزستان

پیش از آغاز دیدار پرسپولیس مقابل استقلال خوزستان محمد عمری ستاره جوان پرسپولیس مورد تشویق هواداران قرار گرفت.

 غیررسمی؛ پل پوگبا به فورتونا سیتارد هلند پیوست
۹ ساعت قبل / سایت فوتبالی

غیررسمی؛ پل پوگبا به فورتونا سیتارد هلند پیوست

پایگاه خبری فوتبالی- پل پوگبا در آستانه آغاز فصل جدید، مقصد جدید خود را پیدا کرده است. به گزارش فوتبالی، طبق گزارش‌های منتشرشده، هافبک فرانسوی پس از جدایی از موناکو به صورت بازیکن آزاد، با فورتونا سیتارد به توافق شفاهی رسیده و انتقال او وارد مراحل نهایی شده است.این انتقال در شرایطی رقم می‌خورد که موناکو و پوگبا روز گذشته رسما به همکاری خود پایان دادند. دو طرف قراردادشان را با توافقی دوجانبه فسخ کردند؛ قراردادی که قرار بود تا ژوئن ۲۰۲۷ ادامه داشته باشد. پل پوگبا در دوران حضورش در موناکو با مشکلات ...,فورتونا سیتارد,لیگ هلند,پل پوگبا,موناکو,پیشنهاد سردبیر,نقل و انتقالات

 مورینیو: دوست ندارم یامال به رئال بیاید!
۲۵ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

مورینیو: دوست ندارم یامال به رئال بیاید!

ژوزه مورینیو می‌گوید تمایلی به داشتن لامین یامال در تیمش ندارد و درباره پرونده جنجالی نگریرا هم صحبت کرد.

 گلزنی صیادمنش؛ گل دوم لخ پوزنان به ثون
۱۱ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

گلزنی صیادمنش؛ گل دوم لخ پوزنان به ثون

گلزنی صیادمنش؛ گل دوم لخ پوزنان به ثون - دقیقه 20

 50 بازیکن اول لیگ برتر: هالند بهترین بهترین‌ها
۱۴ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

50 بازیکن اول لیگ برتر: هالند بهترین بهترین‌ها

از هالند و فرناندز تا ساکا و ویرژیل، چه کسی بهترین بازیکن لیگ برتر است؟ اتلتیک با بررسی 50 ستاره بزرگ به این سوال پاسخ داده است.

 رشفورد مطرود هنوز حرف آخرش را نزده!
۴۷ دقیقه قبل / سایت ورزش ۳

رشفورد مطرود هنوز حرف آخرش را نزده!

بارسلونا ناامیدش کرد، اما کریک به او فرصت دوباره داد؛ مارکوس رشفورد می‌خواهد بازگشتی که شبیه یک شکست بزرگ بود را به فرصتی برای فتح دوباره اولدترافورد تبدیل کند.