قیمت طلا امروز




 سایت افکارنیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۱۹

شوک به پرسپولیس؛ پرونده انتقال ایری بسته شد؟

پرسپولیس بارها برای جذب مدافع جوان اقدام کرد، اما هر بار یک مانع جدید سر راه انتقال قرار گرفت. حالا پرونده ایری با ماندن او در نساجی بسته خواهد شد.
 شوک به پرسپولیس؛ پرونده انتقال ایری بسته شد؟

اگر قرار باشد برای یکی از طولانی‌ترین و خسته‌کننده‌ترین داستان‌های نقل‌وانتقالات تابستانی فوتبال ایران یک نام انتخاب کنیم، دانیال ایری یکی از جدی‌ترین گزینه‌هاست. پرونده‌ای که از هفته‌ها قبل آغاز شد، بارها به نقطه پایان نزدیک شد، چند مرتبه دوباره باز شد و حتی خود بازیکن را هم از این همه رفت‌وبرگشت خسته کرد.

ایری که یکی از مدافعان جوان و آینده‌دار فوتبال ایران محسوب می‌شود، نیم‌فصل گذشته در شرایطی از ذوب‌آهن جدا شد که نساجی برای در اختیار گرفتن رضایتنامه او رقمی در حدود ۷۰ میلیارد تومان پرداخت کرد؛ سرمایه‌گذاری قابل توجهی که قرار بود یکی از خریدهای مهم قائمشهری‌ها برای بازگشت به لیگ برتر باشد. 

اما هنوز فصل جدید برای نساجی آغاز نشده بود که پای پرسپولیس به این پرونده باز شد. دانیال ایری خیلی زود در فهرست گزینه‌های سرخپوشان قرار گرفت. پرسپولیسی‌ها که به دنبال جوان‌گرایی در ترکیب خود بودند، مدافع ملی‌پوش نساجی را یکی از گزینه‌های جدی خط دفاعی می‌دانستند و مذاکرات برای جذب او آغاز شد.

با این حال، یک ابهام حقوقی باعث شد مدیران پرسپولیس با احتیاط بیشتری حرکت کنند. بحث مربوط به قانون موسوم به «پل» و شرایط ثبت انتقال بازیکنی که در فاصله کوتاهی میان چند باشگاه جابه‌جا شده بود، باعث شد باشگاه پرسپولیس به جای یک حرکت مستقیم، سراغ استعلام برود.

قرمزها موضوع را از مسیر فدراسیون فوتبال و فیفا پیگیری کردند و در ادامه پاسخ مثبت درباره امکان قانونی این انتقال، امیدها برای انجام معامله را دوباره زنده کرد.

حالا دیگر مانع حقوقی کنار رفته بود؛ اما مانع بزرگ‌تری وجود داشت: نساجی. پرسپولیس بار دیگر برای جذب ایری وارد مذاکره شد و این بار تصور می‌شد با توجه به برطرف شدن ابهام قانونی، مسیر انتقال ساده‌تر باشد. اما قائمشهری‌ها نگاه دیگری داشتند.

نساجی که برای جذب این بازیکن هزینه قابل توجهی کرده بود، حاضر نبود به راحتی از یکی از مهره‌های مهم خود عبور کند. حتی در مقطعی رقم بسیار بالایی برای صدور رضایتنامه ایری مطرح شد؛ عددی که گزارش‌ها آن را تا حوالی یک میلیون دلار عنوان کردند.

پرسپولیس و نساجی مذاکره کردند، پیشنهادها جابه‌جا شد و حتی در مقطعی خبر توافق دو باشگاه منتشر شد؛ اما این پرونده باز هم به نقطه‌ای رسید که همه‌چیز متوقف شد.

شاید مهم‌ترین بخش این داستان، جایی بود که خود ایری و کسری طاهری، دیگر بازیکن جوان نساجی، نسبت به بلاتکلیفی پیش‌آمده واکنش نشان دادند.

آنها که در فاصله کوتاهی پس از معرفی به عنوان خریدهای جدید نساجی، درگیر شایعات انتقال به پرسپولیس شده بودند، با انتشار متنی مشترک از شرایط مبهم خود گلایه کردند. داستانی که برای هواداران یک سوژه نقل‌وانتقالاتی بود، برای دو بازیکن جوان به بلاتکلیفی درباره آینده فوتبالی‌شان تبدیل شده بود.

ایری نه فقط میان پرسپولیس و نساجی، بلکه میان خبرهای «یک قدم تا پرسپولیس»، «انتقال منتفی شد»، «توافق انجام شد» و دوباره «همه‌چیز به بن‌بست خورد» سرگردان بود. و این دقیقاً همان چیزی بود که این انتقال را به یکی از فرسایشی‌ترین پرونده‌های تابستان تبدیل کرد.

در نهایت اما خبری که باید خیلی زودتر از این‌ها مشخص می‌شد، منتشر شد. طبق اطلاع خبرنگار ورزش سه نساجی در نهایت شب گذشته موضع خود را روشن کرد: دانیال ایری فروشی نیست؛ تا به تمام گمانه‌زنی‌ها درباره انتقالش به پرسپولیس پایان داده شود. حالا دیگر خبری از مذاکره، استعلام، رضایتنامه، پیشنهاد جدید یا توافق اولیه نیست.

بازیکنی که نساجی برایش ۷۰ میلیارد تومان هزینه کرد، قرار بود یکی از ستون‌های تیم در مسیر بازگشت به لیگ برتر باشد و حالا بعد از یک تابستان پرماجرا، سرانجام باید فوتبالش را در همان تیم ادامه دهد.

شاید این انتقال هیچ‌وقت به اندازه تعداد خبرهایی که درباره‌اش منتشر شد، پیچیده نبود؛ اما آن‌قدر رفت و برگشت داشت که هم هوادار را خسته کرد، هم بازیکن را و هم مدیرانی را که هر بار تصور می‌کردند چند قدم تا پایان فاصله دارند.

این بار اما پایان داستان مشخص است؛ دانیال ایری، به جای پرسپولیس، پیراهن نساجی را بر تن خواهد کرد.



۲۷ دقیقه قبل / سایت افکارنیوز

یاغی استقلال دربی را ازدست داد/ مصدومیت حقیقت دارد؟

ابوالفضل جلالی، مدافع چپ تیم فوتبال پرسپولیس، به دلیل مصدومیت از ناحیه کشاله ران، حدود ۳هفته از میادین دور خواهد بود. جلالی در جریان دیدار پرسپولیس مقابل استقلال خوزستان دچار مصدومیت شد و طبق بررسی‌های انجام‌شده، برای بازگشت به میادین به حدود ۳هفته زمان نیاز دارد.

با توجه به برنامه مسابقات پرسپولیس تا هفته هفتم، این مدافع چپ به طور قطعی دیدارهای تیمش مقابل تراکتور، ملوان، استقلال و ذوب‌آهن را از دست خواهد داد و حضور او در دیدار برابر خیبر نیز در هاله‌ای از ابهام قرار دارد.

 




 استقلال و رقبایش در لیگ نخبگان؛ اوضاع خوب و خاطرات تلخ
۵ ساعت قبل / سایت فوتبالی

استقلال و رقبایش در لیگ نخبگان؛ اوضاع خوب و خاطرات تلخ

پایگاه خبری فوتبالی- استقلال در این فصل لیگ نخبگان با 3 رقیب قطری، 3 حریف اماراتی و 2 نماینده ازبکستان دیدار خواهد کرد.به گزارش فوتبالی، آبی‌ها در حضور قبلی‌شان موفق به صعود از مرحله گروهی شدند. عملکرد کلی استقلال برابر این 2-8 رقیب، بد نیست ولی حضور الوصل و العین یعنی هجوم خاطرات تلخ؛ این دو تیم رقم‌زننده اولین و سومین شکست سنگین آنها در تاریخ‌شان هستند.* السد قطر آنها در حال تبدیل شدن به رقیب همیشگی استقلال در این چند سال اخیر هستند. آبی‌ها روزگار خوبی برابر السد داشتند ولی دیگر ندارند؛ بردن ...,استقلال,لیگ نخبگان آسیا,گزارش آماری,پیشنهاد سردبیر

 پاداش به سبک قهرمان جام جهانی ۲۰۲۶؛ قراردادی برای تعهد، فروتنی و رهبری سرمربی ما
۲ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

پاداش به سبک قهرمان جام جهانی ۲۰۲۶؛ قراردادی برای تعهد، فروتنی و رهبری سرمربی ما

رافائل لوسان رئیس فدراسیون فوتبال اسپانیا فاش کرد که لوئیس دلافوئنته را با قراردادی جدید تا سال ۲۰۳۰ که در جام جهانی میزبان خواهند بود، حفظ می‌کنند.

 باشگاه الوحده: محمد قربانی در آستانه جدایی است/ رقم فسخ ۱.۱ میلیون دلار است
۱۷ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

باشگاه الوحده: محمد قربانی در آستانه جدایی است/ رقم فسخ ۱.۱ میلیون دلار است

باشگاه الوحده امارات اعلام کرد که محمد قربانی در آستانه جدایی از این تیم است.

 علیرضا عنایت‌زاده هافبک پرسپولیس به صورت قرضی به مس شهر بابک پیوست
۱ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

علیرضا عنایت‌زاده هافبک پرسپولیس به صورت قرضی به مس شهر بابک پیوست

علیرضا عنایت‌زاده، هافبک ۲۲ ساله پرسپولیس، به صورت قرضی به مس شهر بابک پیوست تا فصل آینده را در این تیم سپری کند.

 رسمی؛ رونالدینیو بعد از ۱۱ سال به فوتبال برگشت!
۱۳ ساعت قبل / سایت فوتبالی

رسمی؛ رونالدینیو بعد از ۱۱ سال به فوتبال برگشت!

پایگاه خبری فوتبالی- دنیای فوتبال شاهد یکی از عجیب‌ترین بازگشت‌های سال‌های اخیر است؛ رونالدینیو، اسطوره برزیلی و برنده توپ طلای ۲۰۰۵، در ۴۶ سالگی بار دیگر به فوتبال ایتالیا برگشته و به‌عنوان بازیکن راونا در سری C فعالیت خواهد کرد. به گزارش فوتبالی، باشگاه راونا در ماه ژوئن رسما اعلام کرده بود که رونالدینیو به‌عنوان بازیکن ثبت خواهد شد و حتی قرار است پیراهن شماره ۱۰ را بر تن کند. این اتفاق بیش از یک دهه پس از آخرین حضور حرفه‌ای رونالدینیو در زمین رخ می‌دهد. آخرین بازی رسمی او در سپتامبر ۲۰۱۵ با پ ...,سری سی,راونا,رونالدینیو,بارسلونا,تیم ملی برزیل,نقل و انتقالات,پیشنهاد سردبیر

 ملاقات احساسی: ترابزون اشک صلاح را در آورد
۲۶ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

ملاقات احساسی: ترابزون اشک صلاح را در آورد

دیدار مجدد محمد صلاح با کودک هوادار لیورپول در ترابزون، صحنه‌های جالبی را رقم زد و بازتاب زیادی در رسانه‌ها داشت.