قیمت طلا امروز




 سایت شهر بورس / ۱۴۰۵/۰۵/۱۸

سرپرست شرکت صدر فردا منصوب شد

با حکم سید علیرضا سیاسی‌راد مدیرعامل تاصیکو، مهدی همدم مؤمن به عنوان سرپرست شرکت صدر فردا منصوب شد و از زحمات مدیرعامل پیشین این شرکت تقدیر به عمل آمد.
 سرپرست شرکت صدر فردا منصوب شد

به گزارش شهر بورس و به نقل از روابط عمومی شرکت سرمایه‌گذاری صدر تامین (تاصیکو)، مراسم تودیع و معارفه مدیرعامل سابق و سرپرست شرکت صدر فردا در سالن جلسات هلدینگ صدر تامین برگزار شد.

این مراسم با حضور  احسان احمدی عضو موظف هیات‌مدیره و معاون برنامه‌ریزی راهبردی و سرمایه‌گذاری تاصیکو، سروش کیانی معاون راهبری و نظارت بر شرکت‌های تاصیکو، مهدی ذاکری سرپرست معاونت توسعه معادن و صنایع معدنی تاصیکو و جمعی از مدیران این هلدینگ معدنی برگزار شد. در این جلسه ضمن معرفی همدم مؤمن به عنوان سرپرست شرکت صدر فردا، از زحمات رمضان کریتی‌ثانی، مدیرعامل سابق این شرکت تقدیر شد.

مهدی همدم مؤمن با مدرک دکتری مهندسی مواد گرایش نانو مواد، سابقه فعالیت در پژوهشکده فرآوری‌های معدنی جهاددانشگاهی به عنوان استادیار، مدیرعاملی شرکت توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر خلیج فارس و عضویت هیات مدیره شرکت معدنی املاح ایران (شاملا) را در کارنامه خود دارد.

سروش کیانی، معاون راهبری و نظارت بر شرکت‌های تاصیکو با اشاره به خدمات ارزشمند کریتی‌ثانی گفت: مدیرعامل اسبق شرکت صدر فردا جزو سرمایه‌های ارزشمند در حوزه معدن کشور بوده و با توجه به انتصاب ایشان به عنوان مدیرعامل شرکت اکتشاف پایا، امیدواریم مانند همیشه در شرکت جدید نیز منشأ خلق ارزش در اقتصاد معدن کشور باشند.

وی افزود: سرپرست جدید شرکت صدر فردا از نیروهای جوان و با انگیزه هلدینگ صدر تامین است و حضور وی می‌تواند منشأ اثرات مثبت بسیاری در این مجموعه تخصصی و فنی باشد.

احسان احمدی، عضو موظف هیات‌مدیره و معاون برنامه‌ریزی راهبردی و سرمایه‌گذاری تاصیکو نیز در این مراسم با تقدیر از زحمات مهندس کریتی‌ثانی و ارج نهادن به سابقه، تجربه و جایگاه او به عنوان یکی از پیشکسوتان و صاحب‌نظران حوزه معدن، به‌ویژه در حوزه زغال‌سنگ، برای وی در مسئولیت جدید آرزوی موفقیت کرد.

احمدی با اشاره به رویکردها و راهبردهای کلان شستا و صدر تامین در گسترش فعالیت‌های معدنی، بر لزوم تقویت شرکت صدر فردا به عنوان بازوی تخصصی تاصیکو در حوزه نوآوری تأکید کرد و گفت: نوآوری یک موضوع فرعی نیست و باید در متن راهبردها و تصمیم‌های صدر تامین قرار گیرد. صدر فردا نیز که از ابتدا با هدف فعالیت در حوزه نوآوری و به عنوان یک شرکت دانش‌بنیان مجوز فعالیت دریافت کرده، باید دامنه فعالیت‌های خود را بیش از گذشته گسترش دهد.

وی با اشاره به ضرورت شتاب‌بخشی به فعالیت‌های صدر فردا در دوره جدید افزود: انتظار می‌رود مهدی همدم مؤمن با تکیه بر تجربه‌های گذشته خود در این شرکت، برای تقویت جایگاه صدر فردا در حوزه نوآوری حداکثر تلاش خود را به کار گیرد. همچنین با توجه به ظرفیت‌های شرکت اکتشاف پایا و سیاست‌های کلان صدر تامین، تقویت شرکت حفاری و توسعه فعالیت‌های اکتشافی، به‌ویژه با رویکرد طلا و نقره، باید با جدیت دنبال شود.

در پایان این مراسم، حکم انتصاب مهدی همدم مؤمن به عنوان سرپرست شرکت صدر فردا ابلاغ و از خدمات کریتی‌ثانی در دوران مسئولیت این شرکت تقدیر شد.





 تاریخ اقتصادهای شکست خورده؛ از یوگسلاوی تا ونزوئلا | 70 فروپاشی در 3 دهه | زمینه‌ها و علل فروپاشی اقتصاد یک کشور چیست؟
۱۱ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

تاریخ اقتصادهای شکست خورده؛ از یوگسلاوی تا ونزوئلا | 70 فروپاشی در 3 دهه | زمینه‌ها و علل فروپاشی اقتصاد یک کشور چیست؟

اقتصادنیوز: از دهه ۱۹۹۰ میلادی تاکنون، جهان نزدیک به هفتاد مورد فروپاشی اقتصادی را به خود دیده است. با این حال، برخلاف مفاهیمی مثل رکود یا انقباض اقتصادی که تعریف نسبتا مشخصی دارند، برای فروپاشی اقتصادی هیچ تعریف واحد و مورد توافقی وجود ندارد.

 موافقت‌نامه تجارت ترجیحی ایران با عمان نهایی شد
۸ ساعت قبل / سایت هم میهن

موافقت‌نامه تجارت ترجیحی ایران با عمان نهایی شد

مدیرکل دفتر غرب آسیا سازمان توسعه تجارت گفت: در راستای تقویت روابط اقتصادی، موافقت‌نامه تجارت ترجیحی با کشور عمان پس از طی مراحل اداری، نهایی شده و جهت بررسی نهایی به مجلس شورای اسلامی ارسال شده است.

 اعطای تندیس زرین اجلاس سراسری رضایتمندی مشتری به فولاد هرمزگان
۳ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

اعطای تندیس زرین اجلاس سراسری رضایتمندی مشتری به فولاد هرمزگان

آرمان امروز : در شانزدهمین اجلاس سراسری رضایتمندی مشتری با حضور شرکت‌های بزرگ فولادی، تولیدی، صنعتی و کارآفرینان برتر، شرکت فولاد هرمزگان دریافت تندیس زرین اجلاس را دریافت کرد. به گزارش ایلنا و به نقل از روابط عمومى شرکت فولاد هرمزگان؛ شانزدهمین اجلاس سراسری رضایتمندی مشتری با حضور جمعی از مدیران دولتی و سازمان‌ها، مدیران [ ]

 فروپاشی اقتصادی چیست و چه شرایطی آن را می‌سازد؟
۱۱ ساعت قبل / سایت اکوایران

فروپاشی اقتصادی چیست و چه شرایطی آن را می‌سازد؟

اکوایران: این روزها کم نمی‌شنویم که اقتصاد ایران در آستانه فروپاشی قرار دارد. این جمله در گفت‌وگوهای روزمره، در تحلیل‌های کارشناسی و گاهی حتی در اظهارنظرهای رسمی تکرار می‌شود، اما پیش از قضاوت درباره درست یا نادرست بودنش باید دید فروپاشی اقتصادی در ادبیات اقتصادی دقیقا به چه معناست و چه شرایطی باید کنار هم جمع شوند تا بشود این برچسب را روی یک اقتصاد گذاشت.

 چشم‌انداز صعودی ذوب با هدف عبور از ۶۰ تومان
۱۰ ساعت قبل / سایت صدای بورس

چشم‌انداز صعودی ذوب با هدف عبور از ۶۰ تومان

نماد ذوب پس از یک دوره اصلاح زمانی و قیمتی قابل‌توجه، نشانه‌هایی از تکمیل یک ساختار اصلاحی ترکیبی و بازگشت به مسیر صعودی را نشان می‌دهد.

 سردمداران ورود و خروج حقیقی‌ها - ۱۴۰۵/۰۵/۳۱
۳ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

سردمداران ورود و خروج حقیقی‌ها - ۱۴۰۵/۰۵/۳۱

k: خروج | ورود | حقیقی | سردمداران