قیمت طلا امروز




 سایت ایران اکونمیست / ۱۴۰۵/۰۵/۲۴

واردات ۷۰۰ تن برنج آمریکایی به ایران

در روزهای اخیر، سرگذشت ورود برنجی که به عنوان «عالمی» یا «آسایی» شناخته می‌شود، بار دیگر دغدغه‌ی مسیر و منشأ آن در بازار ایران را برگیخته است. رئیس‌تیم اتحاد...
 واردات ۷۰۰ تن برنج آمریکایی به ایران

در روزهای اخیر، سرگذشت ورود برنجی که به عنوان «عالمی» یا «آسایی» شناخته می‌شود، بار دیگر دغدغه‌ی مسیر و منشأ آن در بازار ایران را برگیخته است. رئیس‌تیم اتحاد بازیکن‌های مواد خوراکی تهران، در حالی که این محصول را بر سر راه عراق شناسایی کرد، اشاره کرد که خوش از چند تصویر منتشرشده در شبکه‌های اجتماعی، تا کنون شواهد ملموس از حضور آن در همان بازار دیده نشده و اطلاعات ما به‌طور عمده از فعالان بازار و مناطق مرزی می‌آید. ماژیدرضا خاکی، مسئول برآورد جزئیات، تأکید کرد که از سال قبل، شرایط واردات کالاهای اساسی از طریق روشی سومی – که به صورت کوله‌بری و گردش در بنادر انجام می‌شود – در دسترس قرار گرفته است. این روش بدون ثبت‌نام رسمی صورت گرفته و چون در چارچوب استانداردهای نظارتی قرار نمی‌گیرد، به راحتی خروج‌های مخفیانه رصد نمی‌شود. انجمن در مکاتبات پیشین خود با بخش‌های مرتبط، نگران این شیوه شده است؛ زیرا امکان بروز انتهاعاتی مانند برنج‌های نامناسب، تافه یا حتی مخرب بر این مسیر وجود دارد. مانع دیگر این است که این کالاها در اسم شرکت‌های واردکننده تحلیل می‌شود، اگرچه در عمل آن شرکت‌ها هیچ نقش اجرایی ندارند و در مرزها ساکنان حقیقی اقدام به استخراج و انتقال می‌کنند. خاکی، در پاسخ به ادعاهای واردات برنج «عالمی»، توضیح داد که محموله‌ها از مردم و از طریق عراق وارد شده‌اند و بر اساس آمار دریافتی، تا کنون حدود ۷۰۰ تن این نوع محصول وارد کشور رسیده است. او افزود که درک مشترک این انجمن بر این است که واردات باید از طریق ثبت سفارش و توسط شرکت‌های دارای نشان معتبر انجام شود؛ شرکت‌هایی که در قبال کالاهای واردی مسئولیت دارند و پیش از ترخیص، از دستورالعمل‌های موسسه غذا و دارو صرف‌نظر نمی‌کنند و تمام آزمون‌های لازم را طی می‌کنند. وزیر انجمن واردکنندگان برنج ایران، بیان نوشت که این ورود را به‌عنوان قاچاق رقم نمی‌زنند؛ زیرا بر اساس فرایند جابه‌جایی مرزی مجاز وارد شده‌اند، ولی گفته‌اند در حداقل میان تکرار واقعی واردات شرکت‌ها آن مناسب نیست. امکان ورود رسمی برنج از آمریکا توسط انجمن قطعاً رد شد. او تغییر به‌عنوان اینکه هیچ تفاهم‌نامه یا برنامه‌ای برای واردات مستقیم و سازمان‌دهی‌شده از آمریکا به این انجمن وجود ندارد و محصولات اخیر به‌صورت پراکنده، توسط افراد حقیقی و بیرون از هر چارچوب متوالی وارد شده‌اند.





 نابغه‌ای که ۱۴ ماهه لیسانس ریاضیات گرفت
۴ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

نابغه‌ای که ۱۴ ماهه لیسانس ریاضیات گرفت

برای خیلی‌ها، چهار سال زمان طبیعی برای تمام کردن دوره کارشناسی است؛ اما ایوانا پولیاشنکو، دانشجوی ۱۹ ساله دانشگاه ایالتی جورجیا، تصمیم گرفت این مسیر را با سرعتی بسیار بیشتر طی کند. او توانست دوره کارشناسی ریاضی خود را در تنها ۱۴ ماه به پایان برساند؛ مسیری فشرده که شامل ساعت‌های طولانی کلاس، مطالعه در قطار و شب‌هایی بود که تا نیمه‌شب به درس خواندن می‌گذشت.

 رشته «بازی‌سازی» وارد دانشگاه‌ها شد
۶ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

رشته «بازی‌سازی» وارد دانشگاه‌ها شد

دنیای اقتصاد: رشته کارشناسی بازی‌سازی پس از تصویب در شورای‌عالی انقلاب فرهنگی، از مهرماه امسال در دانشگاه اصفهان به‌عنوان نخستین دانشگاه مجری، پذیرش دانشجو را آغاز می‌کند. این تصمیم در نشست مشترک بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای، پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و دانشگاه علم و فرهنگ جهاد دانشگاهی اعلام شد. هم‌زمان، دانشکده هوش مصنوعی و کامپیوتر دانشگاه علم و فرهنگ نیز تا دو هفته دیگر افتتاح می‌شود تا زمینه آموزش تخصصی در این حوزه‌ها فراهم شود. 

 وزیر امورخارجه ایران خطاب به آمریکایی‌ها: این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است - سلام نو
۶ ساعت قبل / سایت سلام نو

وزیر امورخارجه ایران خطاب به آمریکایی‌ها: این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است - سلام نو

سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه به ادعای کمرشکن‌ترین عملیات اقتصادی تاریخ عنوان کرد که این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است.

 بازار - ۱۴۰۵/۰۵/29
۶ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

بازار - ۱۴۰۵/۰۵/29

k: بازار

 اردبیل در مسیر توسعه گردشگری خارجی
۲ ساعت قبل / سایت جوان آنلاین

اردبیل در مسیر توسعه گردشگری خارجی

استان اردبیل با پیشینه‌ای غنی از آثار تاریخی، فرهنگی و طبیعی، ظرفیت‌های خود را برای تثبیت جایگاهش در نقشه گردشگری ایران و بازار‌های خارجی فعال می‌کند

 هشدار همتی
۲ ساعت قبل / روزنامه شرق

هشدار همتی

«ممکن است بدمن دولت شوم اما باید به هرکس که پول خواست بگویم شرمنده نداریم»؛ این جملاتی است که عبدالناصر همتی، رئیس بانک مرکزی، در یک گفت‌وگوی صریح و کم‌سابقه در تلویزیون به زبان آورد و شفاف گفت که دولت در تنگنای مالی پیچیده‌ای به سر می‌برد.