قیمت طلا امروز




 سایت ایران اکونمیست / ۱۴۰۵/۰۵/۲۰

دسته گل جدید/ ورود برتج آمریکایی قاچاق

ورود برنج آمریکایی به ایران و قیمت‌گذاری عجیب آن
 دسته گل جدید/ ورود برتج آمریکایی قاچاق
 

به گزارش ایران اکونومیست؛ رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی تهران از عرضه برنج آمریکایی قاچاق با قیمت 120 تا 240 هزار تومان خبر داد.

سنیم، در روزهای اخیر انتشار اخباری درباره ورود برنج آمریکایی به ایران و قیمت‌گذاری این محصول، توجه بازار برنج را به خود جلب کرده است؛ با این حال، بررسی‌های انجام‌شده از سوی اتحادیه بنکداران مواد غذایی تهران نشان می‌دهد که تاکنون اثری از عرضه این برنج در بازار تهران مشاهده نشده است.

 

رضا کنگری، رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی تهران، درباره اخبار منتشرشده پیرامون ورود برنج آمریکایی به کشور اظهار داشت: موضوع ورود این محصول طی روزهای اخیر مورد پیگیری قرار گرفته است، اما تاکنون برنج آمریکایی در بازار تهران مشاهده نشده است.

 

بیشتر بخوانید

کشف 57 تن برنج احتکاری در همدان/ توقیف محموله 15 تنی سیلیس قاچاق

 

ورود قاچاقی برنج‌های آمریکایی از عراق!

 

وی افزود: بر اساس بررسی‌ها و اطلاعات دریافت‌شده از فعالان بازار، برنج‌های موسوم به آمریکایی به صورت قاچاق و از مسیر عراق وارد کشور می‌شوند. با این حال، احتمال دارد این کالا در برخی مناطق مرزی وجود داشته باشد، اما تاکنون اثری از عرضه آن در بازار تهران مشاهده نشده است.

 

برنج آمریکایی در سه مدل؛ قیمت از 120 تا 240 هزار تومان

 

کنگری درباره قیمت برنج‌های موسوم به آمریکایی نیز گفت: بر اساس اطلاعاتی که از فعالان بازار دریافت کرده‌ایم، این برنج‌ها در سه مدل عرضه می‌شوند و قیمت‌های اعلام‌شده برای آنها از حدود کیلویی 120 هزار تومان آغاز می‌شود و تا 240 هزار تومان نیز می‌رسد.

 

این بازه قیمتی در شرایطی مطرح شده است که هنوز عرضه گسترده و رسمی این محصول در بازار تهران تأیید نشده و اطلاعات موجود درباره قیمت آن نیز بر مبنای گزارش فعالان بازار است.

 

از سوی دیگر، اشاره رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی تهران به ورود احتمالی این برنج از مسیر قاچاق، نشان می‌دهد که در صورت وجود چنین محصولی در بازار، نباید قیمت‌های اعلام‌شده را با قیمت یک کالای وارداتی رسمی و عرضه‌شده در شبکه توزیع کشور یکسان دانست.



 الزامات رفع گره‌های تجاری

الزامات رفع گره‌های تجاری

دنیای اقتصاد: تداوم اختلال در مسیرهای تجاری، از انباشت کالا در بنادر تا صف طولانی کامیون‌ها در مرز بازرگان، هزینه و زمان تجارت خارجی را افزایش داده است. در این شرایط، گمرک از تمدید مجوزهای اضطراری و بازنگری در فرآیندهای ترخیص برای کاهش گره‌های تجاری خبر می‌دهد.

 جنگ آبراه‌ها در راه است؟ | قمار اوکراین و دوری تهران از دام پهن شده

جنگ آبراه‌ها در راه است؟ | قمار اوکراین و دوری تهران از دام پهن شده

اقتصادنیوز: تنش‌های ایران و اوکراین اگر باعث ادغام جبهه‌های نبرد در اروپا و خاورمیانه نشود، دست‌کم جغرافیای بی‌ثباتی را گسترش می‌دهد.

 با چه بودجه ای می توان خانه در تبریز اجاره کرد؟+ جدول مردادماه ۱۴۰۵

با چه بودجه ای می توان خانه در تبریز اجاره کرد؟+ جدول مردادماه ۱۴۰۵

گروه راه و ساختمان اقتصادآنلاین، بازار اجاره مسکن در تبریز این روزها چهره‌ای کاملاً ناهمگون دارد؛ از یک سو فایل‌هایی در محله‌های اقتصادی‌تر دیده می‌شود که با...

 قیمت رمزارزها در روز سه‌شنبه ۲۷ مرداد ۱۴۰۵؛ اتریوم، سولانا، ریپل و دوج‌کوین چند؟

قیمت رمزارزها در روز سه‌شنبه ۲۷ مرداد ۱۴۰۵؛ اتریوم، سولانا، ریپل و دوج‌کوین چند؟

اقتصادنیوز: بازار رمزارزها در روز سه‌شنبه چهره‌ای دوگانه داشت؛ در حالی که اتریوم و سولانا در مسیر صعود حرکت کردند و XRP نزدیک مرز یک دلار نوسان داشت، دوج‌کوین، شیبا و تون‌کوین همچنان زیر فشار فروش قرار گرفتند.

 قیمت خودرو امروز 28 مرداد 1405 / فرمان بازار خودرو بلاتکلیف ماند؟ + جدول

قیمت خودرو امروز 28 مرداد 1405 / فرمان بازار خودرو بلاتکلیف ماند؟ + جدول

قیمت خودرو امروز 28 مرداد 1405 از سوی بنگاه‌های معاملاتی اعلام شد.

 قیمت یورو امروز در بازار آزاد

قیمت یورو امروز در بازار آزاد

یورو امروز با افزایش ۰٫۰۰ درصدی، از ۲۱۶٬۳۶۰ (دویست و شانزده هزار و سیصد و شصت ) تومان به ۲۱۶٬۳۶۰تومان رسید.

 راز ساخت صنعت خلاق

راز ساخت صنعت خلاق

چه میزان از آسیب‌پذیری موجود به ماهیت ذاتی تبلیغات بازمی‌گردد؟ اگر بخواهیم به‌عنوان فردی فعال در صنعت بازاریابی و تبلیغات و از سوی دیگر، با سال‌ها تجربه حضور در کسب‌وکارها صحبت کنیم، ابتدا باید یک نکته را روشن کنیم. این پرسش شبیه آن است که بپرسیم آسیب واردشده به صنایع دیگر تا چه میزان به ماهیت ذاتی همان صنعت بازمی‌گردد.

 حمله تند نماینده مجلس به صنعت خودرو از اتهام گران‌فروشی مدیران خودرو تا بیش‌اظهاری واردکنندگان

حمله تند نماینده مجلس به صنعت خودرو از اتهام گران‌فروشی مدیران خودرو تا بیش‌اظهاری واردکنندگان

مجتبی یوسفی در برنامه «میز اقتصاد» مجموعه‌ای از ادعاهای سنگین درباره ارزش‌گذاری خودروهای مونتاژی، نحوه تخصیص ارز و قیمت‌سازی از مسیر شرکت‌های واسطه مطرح کرد. به گفته این نماینده مجلس، مدیران خودرو طی پنج سال حدود ۶ میلیارد دلار ارز دریافت کرده، درحالی‌که ارزش مبنای برخی محصولات این شرکت پس از ورود نهادهای نظارتی تا بیش از ۴۰ درصد کاهش یافته است. او سیاست ۲۵ ساله حمایت از مونتاژکاران را زیر سؤال برد و گفت حاصل این حمایت، نه خودروسازی رقابتی، بلکه صنعتی کم‌عمق، ارزبَر و دور از دسترس مصرف‌کننده بوده است. ارقام مطرح‌شده ادعاهای یوسفی هستند و برای تبدیل‌شدن به نتیجه قطعی، به انتشار اسناد گمرکی، ارزی و حسابرسی نیاز دارند.