قیمت طلا امروز




 سایت ایران اکونمیست / ۴۳ ساعت قبل

وضعیت آزاردهنده گرانی‌ها را چه کسی می‌فهمد!

مسئولین بخوانند/ اگر بهبود معیشت مردم اولویت است چرا روز به روز بدتر می‌شود؟
 وضعیت آزاردهنده گرانی‌ها را چه کسی می‌فهمد!
 

به گزارش ایران اکونومیست؛ مهار تورم، تثبیت نسبی بازار و حفظ قدرت خرید مردم در کالاهای اساسی، به‌ویژه برای اقشار آسیب‌پذیر، از محورهای برنامه دو سال آینده دولت است. رئیس‌جمهور نیز جلسات متعددی برای افزایش اعتبار کالابرگ الکترونیکی برگزار کرده و این موضوع در حال پیگیری است.

عارف: گرانی وضعیت آزاردهنده‌ای پیدا کرده

 ایسنا، محمدرضا عارف در جلسه ستاد تنظیم بازار با بیان اینکه دولت چهاردهم کشور را در شرایط سخت جنگی با انسجام و هماهنگی اداره کرده است، گفت: دشمن اکنون می‌خواهد شکست خود در جبهه نظامی را در جنگ اقتصادی جبران کند و دولت نیز باید با برنامه‌ریزی مناسب در برابر این رویکرد بایستد.وی افزود: هرچند ممکن است منابع دشمن در جنگ اقتصادی بیشتر باشد، اما تجربه دو جنگ تحمیلی اخیر نشان داد با حفظ وحدت و انسجام ملی می‌توان بر دشمن غلبه کرد. در چنین شرایطی، نگاه‌های بخشی، سیاسی و جریانی باید به نفع منافع ملی کنار گذاشته شود.

 

معاون اول رئیس‌جمهور با تأکید بر تشدید نظارت بر بازار گفت: نهادهای نظارتی و بازرسی باید با گران‌فروشی، کم‌فروشی و احتکار برخورد جدی کنند.

 

به گفته وی، با آغاز به کار قرارگاه مرکزی نظارت بر بازار، ابتدا رویکرد ارشادی دنبال می‌شود و در صورت بی‌اثر بودن، برخورد قانونی با متخلفان انجام خواهد شد.عارف با بیان اینکه «گرانی وضعیت آزاردهنده‌ای پیدا کرده است»، افزود: راهبرد دشمن استفاده از موج افزایش قیمت‌هاست و همه دستگاه‌ها باید برای مقابله با آن به میدان بیایند. جهش قیمتی ناشی از اصلاحات ساختاری پایان یافته، اما آثار روانی افزایش قیمت‌ها باید مهار شود.

وی بهبود معیشت مردم را همچنان اولویت نخست رئیس‌جمهور و دولت دانست و گفت: مهار تورم، تثبیت نسبی بازار و حفظ قدرت خرید مردم در کالاهای اساسی، به‌ویژه برای اقشار آسیب‌پذیر، از محورهای برنامه دو سال آینده دولت است. رئیس‌جمهور نیز جلسات متعددی برای افزایش اعتبار کالابرگ الکترونیکی برگزار کرده و این موضوع در حال پیگیری است.

 

معاون اول رئیس‌جمهور با تأکید بر ضرورت آمادگی برای بدترین سناریوها اظهار کرد: دشمن در جبهه اقتصادی و اجتماعی فعال است و به دنبال ایجاد نارضایتی و فروپاشی اجتماعی است. دولت باید با طرح‌های عملیاتی و ابتکاری، ضمن حفظ سرمایه اجتماعی، برای همه شرایط آماده باشد.

 

عارف همچنین بر تعامل جدی با بازار و بخش خصوصی تأکید کرد و گفت: بخش خصوصی در دو جنگ اخیر در کنار دولت بود و اکنون نیز می‌تواند در مدیریت بازار و مقابله با فشارهای اقتصادی نقش مؤثری ایفا کند.وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تحولات منطقه‌ای گفت: جمهوری اسلامی ایران در حوزه بین‌الملل قانون‌گراست، اما از حقوق خود کوتاه نخواهد آمد و باید از دستاوردهای خود در جنگ اخیر، از جمله در حوزه مدیریت تنگه هرمز، حفاظت کند.

 

در این جلسه، وزارتخانه‌های جهاد کشاورزی و صنعت، معدن و تجارت گزارشی از قیمت کالاهای منتخب ارائه کردند و در ادامه مصوب شد مرغ منجمد به‌صورت دسته‌بندی یا قطعه‌بندی‌شده در ردیف کالاهای مشمول کالابرگ الکترونیکی قرار گیرد.همچنین با کلیات طرح ورود کالاهای اساسی از مناطق آزاد موافقت شد و مقرر گردید جزئیات آن در کارگروه تخصصی ستاد تنظیم بازار بررسی و نهایی شود. پیگیری پرداخت مطالبات فروشگاه‌ها بابت اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی نیز مورد تأکید قرار گرفت.



 پاک‌کردن صورت‌مسئله «نفوذ»

پاک‌کردن صورت‌مسئله «نفوذ»

در شرایطی که کشور با مجموعه‌ای از چالش‌های متعدد دست‌وپنجه نرم می‌کند، هر طرح و لایحه تازه‌ای باید پیش از تصویب‌ نه‌فقط با معیار نیت و هدف اعلامی، بلکه با سنجه پیامدهای واقعی آن در وضعیت فعلی ایران ارزیابی شود.

 مرشایمر: ترامپ ناچار است خواسته‌های ایران را بپذیرد!+ جزئیات

مرشایمر: ترامپ ناچار است خواسته‌های ایران را بپذیرد!+ جزئیات

استاد علوم سیاسی دانشگاه شیکاگو با اشاره به ناکامی راهبردهای نظامی و اقتصادی واشنگتن علیه ایران گفت آمریکا دیگر ابزار تازه‌ای برای افزایش فشار بر تهران در اختیار ندارد و در حالی که تشدید جنگ برای واشنگتن پرهزینه و خطرناک است، ابتکار عمل در مناقشه به دست ایران افتاده است.

 فوری/ نتانیاهو ترکیه را تهدید کرد+ جزئیات

فوری/ نتانیاهو ترکیه را تهدید کرد+ جزئیات

رسانه‌های اسرائیلی گزارش دادند دفتر بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم اسرائیل پس از حدود ۲۴ ساعت رسماً مسئولیت حمله اخیر در سوریه را پذیرفت.

 این حرکت پزشکیان روابط ما را با ۲ همسایه تکان اساسی داد!

این حرکت پزشکیان روابط ما را با ۲ همسایه تکان اساسی داد!

عراقچی گفت: کُردی صحبت‌کردن رئیس‌جمهور روابط ما با کردستان عراق را تکان اساسی داد.

 خشم شدید ترامپ از عمان به دلیل توافق با ایران/ ای بی سی: کاخ سفید بر سر اولویت جنگ با ایران اختلاف دارد/ امارات: تا اطلاع ثانوی، با ایران قطع رابطه اقتصادی کردیم/ سی ان ان: استراتژی ترامپ تغییر کرده

خشم شدید ترامپ از عمان به دلیل توافق با ایران/ ای بی سی: کاخ سفید بر سر اولویت جنگ با ایران اختلاف دارد/ امارات: تا اطلاع ثانوی، با ایران قطع رابطه اقتصادی کردیم/ سی ان ان: استراتژی ترامپ تغییر کرده

ای‌بی‌سی‌نیوز نوشت: ترامپ در تضاد با ونس می‌گوید اولویت اول در ایران، سلاح‌های هسته‌ای است، نه قیمت نفت.

 قیمت رمزارزها در روز سه‌شنبه ۲۷ مرداد ۱۴۰۵؛ اتریوم، سولانا، ریپل و دوج‌کوین چند؟

قیمت رمزارزها در روز سه‌شنبه ۲۷ مرداد ۱۴۰۵؛ اتریوم، سولانا، ریپل و دوج‌کوین چند؟

اقتصادنیوز: بازار رمزارزها در روز سه‌شنبه چهره‌ای دوگانه داشت؛ در حالی که اتریوم و سولانا در مسیر صعود حرکت کردند و XRP نزدیک مرز یک دلار نوسان داشت، دوج‌کوین، شیبا و تون‌کوین همچنان زیر فشار فروش قرار گرفتند.

 فوتبال متمول در حسرت ستاره

فوتبال متمول در حسرت ستاره

فصل جدید لیگ برتر که شروع می‌شود، تب فوتبال باشگاهی دوباره بالا می‌گیرد و شور و هیجان به این رشته پرهوادار بازمی‌گردد. اما این تب شامل درخشش ستاره‌ها، کیفیت...

 این کشور اروپایی دو دیپلمات ایرانی را اخراج می‌کند | اقدام متقابل ایران

این کشور اروپایی دو دیپلمات ایرانی را اخراج می‌کند | اقدام متقابل ایران

وزیر امور خارجه فرانسه ژان نوئل بارو به‌جای پاسخگویی در قبال اقدامات دیپلمات‌های خود، روز سه‌شنبه اعلام کرد که دو دیپلمات ایرانی را از فرانسه اخراج خواهد کرد.,