قیمت طلا امروز




 سایت نفت ما / ۵۸ دقیقه قبل

وزیر راه و شهرسازی: هیچ پروژه جدیدی بدون پیش‌بینی منابع مالی آغاز نخواهد شد | نفت ما

وزیر راه و شهرسازی گفت: هیچ پروژه جدیدی بدون پیش‌بینی منابع مالی آغاز نخواهد شد و طرح‌هایی که بخش خصوصی در اجرای آن‌ها ورود کند، با جدیت تا مرحله بهره‌برداری پیگیری می‌شود.
 وزیر راه و شهرسازی: هیچ پروژه جدیدی بدون پیش‌بینی منابع مالی آغاز نخواهد شد | نفت ما

به گزارش نفت ما، فرزانه صادق مالواجرد شامگاه سه شنبه در نشست مشترک شورای برنامه‌ریزی و توسعه و شورای تامین مسکن استان همدان با اشاره به مطالبات نمایندگان مردم، اظهار کرد: درخواست‌های مطرح‌شده عمدتاً در ۲ بخش مسکن و راه است و پیگیری جدی این موضوعات ضرورت دارد.

وی با قدردانی از مسئولان استان همدان افزود: همدان تنها استان کشور است که جلسات شورای مسکن را به‌صورت منظم برگزار می‌کند و این پیگیری مستمر سبب شده روند اجرای زیرساخت‌ها از ساخت واحدهای مسکونی پیشی بگیرد.

وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: در بسیاری از استان‌ها ساخت‌وساز از تامین زیرساخت‌ها جلوتر است و گاه با وجود تکمیل ساختمان‌ها نبود شبکه‌های آب، برق و گاز مانع تحویل واحدها به مردم می‌شود اما همدان با چنین دغدغه‌ای روبه‌رو نیست.

وی این شرایط را حاصل ورود مستقیم استاندار و هماهنگی دستگاه‌های اجرایی استان دانست و گفت: اختیارات لازم به استانداران تفویض شده است و موضوعاتی از جمله افزایش محدوده و تامین زمین تا سقف ۱۰ هکتار نیز در اختیار استان‌ها قرار دارد.

صادق مالواجرد افزود: در شهرهایی که زمین آماده‌سازی شده امکان اجرای شبکه‌های آب، برق و گاز وجود دارد و برای آن متقاضی نیز تعریف شده است، واگذاری زمین به مردم امکان‌پذیر خواهد بود.

ضرورت تعیین تکلیف متقاضیان دهک‌های یک تا چهار

وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه برخی اراضی در کشور به دلیل نبود امکان تامین خدمات زیربنایی، قابلیت ساخت‌وساز ندارند، تصریح کرد: زمین‌دار بودن به‌تنهایی برای اجرای پروژه کافی نیست و باید امکان ایجاد زیرساخت‌ها نیز فراهم باشد.

صادق مالواجرد بر لزوم تعیین تکلیف متقاضیان دهک‌های یک تا چهار تاکید کرد و گفت: باید تا پایان شهریورماه صورت‌جلسه مربوط به دهک‌بندی متقاضیان نهایی و وضعیت همه متقاضیان این گروه‌ها مشخص شود.

وی ادامه داد: اولویت وزارت راه و شهرسازی تکمیل واحدهای دارای بیش از ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی در شهرهای کشور است تا این واحدها هرچه سریع‌تر در اختیار متقاضیان قرار گیرد.

صادق …



 پیش بینی بورس فردا چهارشنبه 4شهریور 1405/ شاخص کل به ۶.۳میلیون واحد می‌رسد؟ - سرمایه و بورس
۵ ساعت قبل / سایت سرمایه و بورس

پیش بینی بورس فردا چهارشنبه 4شهریور 1405/ شاخص کل به ۶.۳میلیون واحد می‌رسد؟ - سرمایه و بورس

ثبت رکوردهای تاریخی جدید شاخص کل و شاخص هم‌وزن در پایان معاملات سه‌شنبه، ورود حدود ۳.۵ همت پول حقیقی و ماندگاری ۹.۷ همت تقاضا در صف‌های خرید، چشم‌انداز مثبتی برای بورس فردا چهارشنبه ۴ شهریور ۱۴۰۵ ترسیم کرده است.

 تله بنزینی پوپولیسم
۴۰ دقیقه قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

تله بنزینی پوپولیسم

هر چند سال یک‌بار، ریتمی تکراری و آشنا در فضای اقتصادی و رسانه‌ای ایران شکل می‌گیرد؛ سناریویی که معمولا با خبرها، شایعات و تکذیب‌های پی‌درپی درباره افزایش قیمت بنزین آغاز می‌شود. ابتدا رسانه‌ها از احتمال تغییر نرخ سوخت خبر می‌دهند، سپس مقام‌های دولتی به تکذیب یا کمرنگ کردن موضوع می‌پردازند و در نهایت، فضای سیاسی کشور میان موافقان و مخالفان افزایش قیمت دو قطبی می‌شود.

 جبهه تجاری جنگ اقتصادی
۴۰ دقیقه قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

جبهه تجاری جنگ اقتصادی

فشار تازه آمریکا بر شرکای تجاری ایران، از تحریم نفت و شبکه‌های مالی عبور کرده و به تهدید مستقیم کشورهایی رسیده است که با تهران تجارت می‌کنند؛ رویکردی که می‌تواند هزینه تجارت خارجی ایران را افزایش دهد، اما توقف کامل آن با موانع جدی روبه‌روست.

 جهش درآمدهای عملیاتی ومهان به ۴.۹ همت در ۵ ماه رسید
۱ ساعت قبل / سایت صدای بورس

جهش درآمدهای عملیاتی ومهان به ۴.۹ همت در ۵ ماه رسید

شرکت گروه توسعه مالی مهر آیندگان (ومهان) در گزارش وضعیت پرتفوی دوره یک ماهه منتهی به ۳۱ مرداد ۱۴۰۵، از شناسایی بیش از ۲ هزار میلیارد تومان درآمد عملیاتی تنها در یک ماه خبر داد.

 زمان دقیق واریز پایا و ساتنا 
۶ ساعت قبل / سایت فرکانس

زمان دقیق واریز پایا و ساتنا 

به گزارش فرکانس، پایا و ساتنا هر دو برای انتقال وجه بین‌بانکی استفاده می‌شوند، اما زمان و شیوه پردازش آنها متفاوت است. پایا در روزهای عادی در چهار چرخه ۰۳:۴۵، ۰۹:۴۵، ۱۲:۴۵ و ۱۸:۴۵ پردازش می‌شود و واریز آن لحظه‌ای نیست. در روزهای تعطیل، چرخه تسویه پایا ساعت ۱۲:۴۵ انجام می‌شود و حواله‌هایی که پس [ ]

 پیش‌بینی بنیان‌گذار ملی‌گلد از رشد بازار آنلاین طلا
۲ ساعت قبل / روزنامه تعادل

پیش‌بینی بنیان‌گذار ملی‌گلد از رشد بازار آنلاین طلا

هدایت‌اله سلیمی، بنیان‌گذار ملی‌گلد در همایش زرآتی با اشاره به رشد پلتفرم‌های آنلاین طلا اعلام کرد: دیجیتالی شدن به معنای دیجیتالی شدن خود طلا نیست، بلکه شیو...



افزایش قیمت‌ها در بازار خودرو تازه آغاز شده است
روزنامه توسعه ایرانی

افزایش قیمت‌ها در بازار خودرو تازه آغاز شده است

رامتین موثق در روزهای اخیر، وضعیت بازارها به شکلی درآمده است که نوسانات، محدود به بازارهایی چون طلا و دلار نمانده و تمام بازارها دچار التهاب شده اند.
پایه مزد طی 10 سال از ۲۳۲ دلار به ۸۳ دلار رسید
روزنامه توسعه ایرانی

پایه مزد طی 10 سال از ۲۳۲ دلار به ۸۳ دلار رسید

در سال های اخیر و مشخصا در ماه های پس از جنگ دستمزد واقعی کارگران سقوط سنگینی را تجربه کرده است. طبق استانداردهای جهانی، دستمزد روزانه
خبرگزاری تسنیم

مبدا واردات بنزین سوپر محرمانه است؛منشا قیمت مربوط به 2سال قبل است - تسنیم

بنزین سوپر وارداتی چرا نزدیک ۹۰ هزار تومان قیمت خورد؟ توضیح بورس انرژی
سایت عصرایران

بنزین سوپر وارداتی چرا نزدیک ۹۰ هزار تومان قیمت خورد؟ توضیح بورس انرژی

مدیرعامل بورس انرژی درباره قیمت نزدیک به ۹۰ هزار تومانی بنزین سوپر وارداتی توضیح داد و تأکید کرد این فرآورده با بنزین تولید داخل قابل مقایسه مستقیم نیست؛ زیر...
قیمت مواد غذایی باز بالا می‌رود؟ هشدار درباره بازار در ۳ ماه آینده/ تأثیر افزایش قیمت بسته‌بندی بر گرانی
سایت عصرایران

قیمت مواد غذایی باز بالا می‌رود؟ هشدار درباره بازار در ۳ ماه آینده/ تأثیر افزایش قیمت بسته‌بندی بر گرانی

به خاطر افزایش‌ها در پتروشیمی هزینۀ بسته‌بندی ظرف 100 گرمی از ۳ هزار تومان به ۹هزار تومان رسیده.این افزایش روی قیمت کالا سرشکن می‌شود
۱۵ همسایه داریم، اما هنوز به یک مسیر تجاری گره خورده‌ایم
روزنامه توسعه ایرانی

۱۵ همسایه داریم، اما هنوز به یک مسیر تجاری گره خورده‌ایم

وزیر پیشین بازرگانی و رئیس پیشین اتاق بازرگانی با اشاره به نقش پررنگ امارات متحده عربی در تجارت خارجی ایران، وابستگی به این کشور را یکی از