قیمت طلا امروز




 سایت نفت ما / ۱۴۰۵/۰۵/۱۰

شانتاژ چیست؟ | نفت ما

شانتاژ واژه‌ای با ریشه فرانسوی است و به معنای دروغ‌پراکنی درباره اشخاص، مجموعه‌ها یا موضوعات خاص با هدف تخریب، حذف رقیب یا فراهم کردن زمینه سوءاستفاده است.
 شانتاژ چیست؟ | نفت ما

شانتاژ، بی‌تردید یکی از زشت‌ترین و غیراخلاقی‌ترین شیوه‌های تخریب است. پدیده‌ای که زمانی گریبان سیاست را گرفته بود، امروز به ابزاری برای ضربه زدن به افراد و مجموعه‌هایی تبدیل شده که یا همسو با منافع برخی نیستند یا صرفاً حضور و موفقیتشان مانعی در مسیر سوءاستفاده دیگران است.

و چه تلخ است اگر قربانی این جریان، فرد یا مجموعه‌ای باشد که سرمایه اصلی خود را پایبندی به اخلاق حرفه‌ای، صداقت و رعایت حقوق دیگران قرار داده است؛ زیرا درست همین منش، گاه به جای آنکه مورد احترام قرار گیرد، دستاویز کسانی می‌شود که برای پنهان کردن ضعف‌ها و ناتوانی‌های خود، با غبارآلود کردن فضا و تحریف واقعیت‌ها، می‌کوشند افکار عمومی را از حقیقت دور کنند.

دلیل پرداختن به این موضوع نیز همین است. چند سالی است که ما نیز گرفتار چنین آفتی شده‌ایم. هرچه تلاش کرده‌ایم وارد حاشیه نشویم و به جای پاسخ دادن به حاشیه‌ها، به انجام مسئولیت‌ها و تعهدات خود ادامه دهیم، متأسفانه دیده‌ایم که دامنه این حاشیه‌ها گسترده‌تر و جسارت حاشیه‌سازان بیشتر شده است.

امروز بیش از گذشته با مفهوم واقعی تشویش اذهان عمومی آشنا شده‌ایم؛ اینکه کافی است دروغی ساخته و بارها تکرار شود. در چنین شرایطی، حتی اگر حقیقت روشن باشد، زدودن آثار آن از ذهن‌ها کار ساده‌ای نیست، زیرا دامنه انتشار دروغ چنان گسترده می‌شود که یافتن منشأ آن و آشکار ساختن حقیقت، دشوار خواهد بود.

از همین رو، بدین‌وسیله اعلام می‌کنیم در برابر هرگونه دروغ‌پراکنی، چه از روی سوءنیت و چه از روی ناآگاهی، از حقوق قانونی خود دفاع خواهیم کرد. همچنین از همه کسانی که درباره شرکت جندی‌شاپور مطلبی منفی شنیده‌اند که مطمئنا با صداقت و واقعیت سازگار نیست، دعوت می‌کنیم پیش از هرگونه قضاوت، حقیقت را از نزدیک بررسی و راستی‌آزمایی کنند.

ما طی سی‌وسه سال فعالیت، همواره تلاش کرده‌ایم به حقوق مردم، اموال دیگران و منافع کشور احترام بگذاریم، اخلاق حرفه‌ای را سرلوحه کار خود قرار دهیم، بدون اتکا به رانت و تسهیلات دولتی مسیر خود را طی کنیم و باور داشته باشیم که پیشرفت واقعی زمانی ارزشمند است که در خدمت آبادانی این سرزمین و رفاه مردم آن باشد، نه صرفاً در خدمت منافع کوتاه‌مدت اقتصادی.

در تمام این سال‌ها، هیچ‌گاه حقوق کارکنان با تأخیر پرداخت نشده است، هیچ پروژه‌ای انجام نشده و یا تعهد ایفا نشده ای از سوی این شرکت وجود نداشته مگر موردی نادر و محدود که آن هم منتسب به کوتاهی و یا قصور ما نبوده است و در همه این پروژه‌ها، مورد رضایت و تقدیر کارفرمایان بوده ایم. همواره کوشیده‌ایم کیفیت، تعهد و مسئولیت‌پذیری، شاخص اصلی فعالیت‌های ما باشد، نه انجام پروژه‌های حداقلی و صرفاً سودآور.

از هیچ رانتی بهره نبرده‌ایم و تنها سرمایه ما، خوشنامی، تخصص، تلاش و اعتمادی بوده که در طول سالیان متمادی به دست آمده است.

در این مجموعه هیچ‌گاه اعتصاب کارگری رخ نداده است. هیچ کارفرمایی از نحوه اجرا، کیفیت مهندسی یا تأمین متریال پروژه‌های ما ابراز نارضایتی نکرده است. مفتخریم که تقدیر چهار وزیر محترم را دریافت کرده‌ایم و از نخستین روز فعالیت، مسئولیت اجتماعی را نه یک شعار، بلکه بخشی از وظیفه خود در قبال مردم و کشور دانسته‌ایم.

در هیچ مقطع زمانی و در هیچ پروژه‌ای، شرکت جندی‌شاپور با خلع ید از سوی کارفرما مواجه نشده است؛ بلکه همواره سرعت، کیفیت اجرا و پایبندی به تعهدات، از مهم‌ترین ویژگی‌هایی بوده که این مجموعه با آن شناخته شده و کارنامه آن گواه این واقعیت است.

در انجام پروژه‌ها نیز همواره تلاش کرده‌ایم کیفیت را فدای سود بیشتر نکنیم. بارها بهترین تجهیزات و مرغوب‌ترین متریال را، حتی به بهای کاهش منافع اقتصادی مجموعه، انتخاب کرده‌ایم؛ زیرا باور داشته‌ایم اعتبار یک بنگاه صنعتی، پیش از آنکه در ترازنامه مالی دیده شود، در ماندگاری پروژه‌ها، رضایت کارفرمایان و منفعتی است که برای کشور و مردم بر جای می‌گذارد. این ادعا نیز همچون سایر سوابق این شرکت، به آسانی قابل بررسی، پرسش و راستی‌آزمایی است.

در انجام تعهدات مالی خود، اعم از بیمه، مالیات و سایر تکالیف قانونی، همواره خوش‌حساب بوده‌ایم و حتی خارج از مرزهای کشور نیز کوشیده‌ایم با رفتار حرفه‌ای خود، از اعتبار نام ایران دفاع کنیم.

اعتقاد ما این است که هیچ مجموعه صنعتی و اقتصادی را نمی‌توان با چند شایعه، فضاسازی یا سم‌پاشی قضاوت کرد. اعتبار هر مجموعه، حاصل عملکرد آن در طول سالیان متمادی است؛ کارنامه‌ای که با تعهد، کیفیت، خوش‌قولی و اعتماد کارفرمایان شکل می‌گیرد، نه با حاشیه‌هایی که معمولاً از سوی کسانی ساخته می‌شود که منافع خود را در تضعیف مجموعه‌های موفق، پویا و خدمتگزار این سرزمین جست‌وجو می‌کنند.

این سطور را با افتخار و آرامش خاطر، به پشتوانه بیش از سه دهه خدمت مستمر و با حداقل منافع شخصی، به عنوان مدیر این شرکت می‌نویسم. تنها خواهش من این است که اگر فضایی را آلوده می‌کنیم یا زمینه پیش‌داوری‌های نادرست را فراهم می‌آوریم، فراموش نکنیم فرزندان خود ما نیز در همین فضا زندگی خواهند کردو شاید بستری سالم فراهم آید که بر اساس استحقاق و لیاقت های فردی در این جایگاه هاقرار بگیرند . اگر امروز جایگاهی باد آورده و به آسانی به دست آمده باشد، هیچ تضمینی وجود ندارد که فردا نیز چنین باشد؛ اما آنچه باقی می‌ماند، آثار فضایی است که خود ساخته‌ایم.

پس بیایید خانه و کشورمان را با دروغ و شانتاژ آلوده نکنیم. تأسف من برای کسانی است که بدون اشراف بر واقعیت، اسیر جریان‌های شانتاژ و تخریبی می‌شوند و بر پایه شنیده‌ها قضاوت می‌کنند؛ آن هم در جامعه‌ای که خود را پایبند به اخلاق، انصاف و آموزه‌های دینی می‌داند.





 قیمت لوازم یدکی موتورسیکلت تا ۳۰۰ درصد گران شد / تولید قطعات موتورسیکلت صرفه اقتصادی ندارد!
۸ ساعت قبل / سایت تجارت نیوز

قیمت لوازم یدکی موتورسیکلت تا ۳۰۰ درصد گران شد / تولید قطعات موتورسیکلت صرفه اقتصادی ندارد!

هزینه تولید موتورسیکلت در سال جاری مسیر صعودی گرفته و فشار هزینه از مواد اولیه تا نیروی کار و انرژی، تولیدکنندگان را با چالش جدی روبه‌رو کرده، حال پریس اصلی این است که قیمت قطعات موتورسیکلت در یک سال گذشته چند درصد افزایش داشته است؟

 مرزهای زمینی جایگزین بنادر جنوبی نمی‌شوند؛ ۸۵ درصد تجارت ایران از جنوب انجام می‌شود-مسعود دانشمند
۵ ساعت قبل / سایت عصرایران

مرزهای زمینی جایگزین بنادر جنوبی نمی‌شوند؛ ۸۵ درصد تجارت ایران از جنوب انجام می‌شود-مسعود دانشمند

به گفته عضو پرسابقه اتاق بازرگانی ایران، حجم تجارت ایران با امارات در گذشته حدود ۲۰ میلیارد دلار صادرات و واردات بود، اما بخش قابل توجهی از این مناسبات در یک...

 سخنگوی دولت: درباره قیمت‌های جدید بنزین هنوز تصمیم نهایی اتخاذ نشده است
۶ ساعت قبل / سایت هم میهن

سخنگوی دولت: درباره قیمت‌های جدید بنزین هنوز تصمیم نهایی اتخاذ نشده است

سخنگوی دولت با رد مطالب منتشر شده درباره تعیین قیمت ۸۰ هزار تومانی برای بنزین، گفت: موضوع مدیریت مصرف سوخت همچنان در مرحله بررسی‌های کارشناسی قرار دارد و تاکنون هیچ عدد یا الگوی قیمتی به تصویب نرسیده است.

 کالابرگ مرداد حذف شد؟
۱۰ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

کالابرگ مرداد حذف شد؟

کالابرگ مردادماه این‌بار با یک تفاوت مهم به دست خانوارها رسید؛ پرداخت مرحله‌ای شد و بخشی از مشمولان باید تا پنجم شهریور منتظر بمانند. همین تغییر کافی بود تا شایعه «حذف کالابرگ مرداد» در فضای عمومی بالا بگیرد، اما دولت می‌گوید کالابرگ حذف نشده است؛ مسئله، تغییر زمان‌بندی شارژ و تعلیق موقت اعتبار برخی خانوارهاست.

 فروپاشی اقتصادی چیست و چه شرایطی آن را می‌سازد؟
۴ ساعت قبل / سایت اکوایران

فروپاشی اقتصادی چیست و چه شرایطی آن را می‌سازد؟

اکوایران: این روزها کم نمی‌شنویم که اقتصاد ایران در آستانه فروپاشی قرار دارد. این جمله در گفت‌وگوهای روزمره، در تحلیل‌های کارشناسی و گاهی حتی در اظهارنظرهای رسمی تکرار می‌شود، اما پیش از قضاوت درباره درست یا نادرست بودنش باید دید فروپاشی اقتصادی در ادبیات اقتصادی دقیقا به چه معناست و چه شرایطی باید کنار هم جمع شوند تا بشود این برچسب را روی یک اقتصاد گذاشت.

 پزشکیان: چه کسی گفته دولت باید بنزین ۱۳۰ هزار تومانی بخرد و ۱۵۰۰ تومان بفروشد؟ - سرمایه و بورس
۴ ساعت قبل / سایت سرمایه و بورس

پزشکیان: چه کسی گفته دولت باید بنزین ۱۳۰ هزار تومانی بخرد و ۱۵۰۰ تومان بفروشد؟ - سرمایه و بورس

پزشکیان در واکنش به موضع گیری ها درباره بنزین گفت: چه کسی گفته دولت باید بنزین ۱۳۰ هزار تومانی بخرد و بعد آن را ۱۵۰۰ تومان بفروشد؟