قیمت طلا امروز




 سایت نفت ما / ۱۴۰۵/۰۵/۲۲

چگونه خورشیدگرفتگی به گرانی برق در اروپا انجامید؟ | نفت ما

قیمت برق در فرانسه و آلمان در پی خورشیدگرفتگی چهارشنبه به بالای ۳۰۰ یورو در هر مگاوات ساعت رسید که بالاتر از قیمت تعیین‌شده برای همین مدت در روز سه‌شنبه بود.
 چگونه خورشیدگرفتگی به گرانی برق در اروپا انجامید؟ | نفت ما

قیمت برق در اروپا در پی ورود موج دیگری از گرمای شدید و همچنین خورشیدگرفتگی چهارشنبه که تولید انرژی خورشیدی را کاهش داد، به شدت افزایش یافت. طبق داده‌های بورس برق اروپایی (اپکس اسپات) قیمت برق در فرانسه و آلمان در طول روز از ساعت ۸ تا ۹ شب به وقت محلی، به بالای ۳۰۰ یورو در هر مگاوات ساعت رسید که بالاتر از قیمت تعیین‌شده برای همین مدت در روز سه‌شنبه بود.

ناوگان هسته‌ای فرانسه که ستون فقرات سیستم برق اروپا محسوب می‌شود، تابستان امسال ضربه بزرگی خورده است زیرا دمای بالای رودخانه‌ها باعث شده برخی از نیروگاه‌ها نتوانند از آب برای خنک‌سازی استفاده کنند و راکتورها را مجبور به کاهش تولید یا تعطیلی کرده است. هجوم عروس‌های دریایی در منطقه‌ای در سواحل شمالی این کشور، این مشکل را تشدید کرده و هفته جاری، بیش از سه گیگاوات تولید برق را متوقف کرده است.

لئونارد بیرنباوم، مدیر اجرایی شرکت EON، روز چهارشنبه در یک کنفرانس مطبوعاتی گفت: کاهش تولید انرژی هسته‌ای فرانسه در سایر نقاط اروپا نیز احساس می‌شود و این کشور را با کمبود برق برای صادرات به بازارهای همسایه مواجه کرده است.

بیرنباوم پیش از کنفرانس مطبوعاتی به تلویزیون بلومبرگ گفت: «ما اکنون به وضوح شاهد تابستانی بسیار گرم هستیم که تولید را محدود می‌کند و به اختلالات …



 تسلا مدل ۳ در برابر بی‌ام‌و i4؛ کدام سدان برقی ارزش خرید بیشتری دارد؟
۲ دقیقه قبل / سایت تجارت نیوز

تسلا مدل ۳ در برابر بی‌ام‌و i4؛ کدام سدان برقی ارزش خرید بیشتری دارد؟

رقابت میان تسلا مدل ۳ و بی‌ام‌و i4 در بازار خودروهای برقی، رقابت میان دو فلسفه متفاوت است؛ تسلا بر بهره‌وری، برد، نرم‌افزار و هزینه کمتر تمرکز دارد و بی‌ام‌و بر کیفیت کابین، تجربه رانندگی و حس لوکس‌تر.

 معرفی جنسیس GV90 مدل ۲۰۲۷: پرچمدار لوکس برقی
۳۰ دقیقه قبل / سایت مجله ماشین

معرفی جنسیس GV90 مدل ۲۰۲۷: پرچمدار لوکس برقی

جنسیس سرانجام از اولین شاسی‌بلند فول‌سایز و پرچمدار تمام‌الکتریکی خود با نام GV90 در سان‌فرانسیسکو رونمایی کرد.

 گواهی تایید نوع ایکس پنگ X9 به نام ایکس موتورز صادر شد
۱ ساعت قبل / آخرین خودرو

گواهی تایید نوع ایکس پنگ X9 به نام ایکس موتورز صادر شد

گواهی تایید نوع ایکس پنگ X9 به نام شرکت فناوران تجارت به سود با نام تجاری ایکس موتورز صادر شده است تا مسیر قانونی ورود این MPV تمام برقی و لوکس به بازار ایران هموارتر شود.

 پیشنهاد افزایش سرمایه «وبرق»
۱ ساعت قبل / سایت بورس 24

پیشنهاد افزایش سرمایه «وبرق»

به گزارش کدال نگر بورس24، شرکت سرمایه گذاری کارکنان صنعت برق درمنطقه زنجان و قزوین گزارش توجیهی هیئت مدیره به منظور پیشنهادافزایش سرمایه را منتشر کرد

 جنسیس GV90 معرفی شد؛ کاخی برقی برای شکست دادن شاسی بلندهای لوکس آلمانی
۲ ساعت قبل / آخرین خودرو

جنسیس GV90 معرفی شد؛ کاخی برقی برای شکست دادن شاسی بلندهای لوکس آلمانی

شاسی بلند لوکس و پرچمدار جنسیس GV90 سرانجام رونمایی شد. این خودرو از طراحی شاخص، مشخصات فنی قابل توجه و کابینی بسیار با کیفیت برخوردار است