
پایگاه خبری فوتبالی - گرانیت ژاکا، کاپیتان ساندرلند، درباره تصمیم خود برای رد پیشنهاد چلسی و ادامه حضور در این تیم صحبت کرد و تأکید داشت که چشمانداز بلندمدت ساندرلند نقش مهمی در تصمیم او داشته است.
به گزارش فوتبالی، چلسی در تابستان برای جذب ژاکا تلاش کرد و پیشنهاد اولیه ۸ میلیون پوندی این باشگاه از سوی ساندرلند رد شد. ژاکا که پیش از این در بایرلورکوزن زیر نظر ژابی آلونسو کار کرده بود، از علاقه چلسی و امکان همکاری دوباره با سرمربی اسپانیایی استقبال کرده بود، اما در نهایت تصمیم گرفت در ساندرلند بماند.
ژاکا درباره دلیل این تصمیم گفت: “برای من همهچیز روشن بود. نمیخواستم یک قرارداد کوتاهمدت امضا کنم، چون باور دارم یک پروژه بلندمدت پیش رو است. باور دارم که دوباره میتوانیم کارهای بزرگی انجام دهیم. شما این را حس میکنید؛ وقتی به چشمان مردم نگاه میکنید، این حس را دریافت میکنید.”
هافبک سوئیسی در ادامه درباره ارتباطش با ژابی آلونسو و میکل آرتتا نیز گفت: “من با ژابی صحبت میکنم. …












