قیمت طلا امروز




 سایت فوتبالی / ۲ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۸

محمدی‌راد سرمربی والیبال استقلال شد

پایگاه خبری فوتبالی- مربی باسابقه والیبال ایران، سرمربی تیم استقلال شد.به گزارش فوتبالی، با تصمیم مدیران این باشگاه رحمان محمدی‌راد هدایت تیم والیبال استقلال را به مدت دو فصل بر عهده گرفت.محمدی‌راد از چهره‌های شناخته‌شده والیبال ایران به شمار می‌رود و سابقه هدایت تیم شهرداری ورامین را در کارنامه دارد؛ تیمی که تحت رهبری او موفق به کسب عنوان قهرمانی لیگ برتر والیبال ایران و همچنین قهرمانی مسابقات باشگاه‌های آسیا شد.وی همچنین به مدت سه فصل سرمربی تیم سپاهان بود و در این مدت دو عنوان سومی لیگ برتر ر ...,منهای فوتبالی,تیم والیبال استقلال,رحمان محمدی‌راد,نقل و انتقالات
 محمدی‌راد سرمربی والیبال استقلال شد

پایگاه خبری فوتبالی- مربی باسابقه والیبال ایران، سرمربی تیم استقلال شد.

به گزارش فوتبالی، با تصمیم مدیران این باشگاه رحمان محمدی‌راد هدایت تیم والیبال استقلال را به مدت دو فصل بر عهده گرفت.

محمدی‌راد از چهره‌های شناخته‌شده والیبال ایران به شمار می‌رود و سابقه هدایت تیم شهرداری ورامین را در کارنامه دارد؛ تیمی که تحت رهبری او موفق به کسب عنوان قهرمانی لیگ برتر والیبال ایران و همچنین قهرمانی مسابقات باشگاه‌های آسیا شد.

وی همچنین به مدت سه فصل سرمربی تیم سپاهان بود و در این مدت دو عنوان سومی لیگ برتر را برای این تیم به ارمغان آورد. محمدی‌راد سابقه هدایت تیم‌های شهداب یزد و هورسان رامسر را نیز در کارنامه خود دارد.

او در فاصله سال‌های ۲۰۱۲ تا ۲۰۱۶ به عنوان کمک‌مربی تیم ملی والیبال ایران فعالیت کرد و همراه با تیم ملی در رویدادهای مهمی همچون لیگ جهانی، مسابقات قهرمانی جهان، بازی‌های المپیک و بازی‌های آسیایی حضور داشت.

محمدی‌راد در حال حاضر به عنوان دستیار روبرتو پیاتزا در کادر فنی تیم ملی فعالیت می‌کند. او همچنین در سال‌های گذشته با مربیان برجسته و مطرح والیبال جهان از جمله خولیو ولاسکو، اسلوبودان کواچ، رائول لوزانو و خوان سیچلو همکاری داشته و از این طریق تجربیات گسترده‌ای در بالاترین سطوح والیبال بین‌المللی کسب کرده است.



۴ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

گالاتاسرای نمی‌تواند به پدیده مراکشی برسد

به گزارش ورزش سه، گالاتاسرای برای جذب بلال الخنوس، ستاره مراکشی اشتوتگارت، دست به کار شده بود، اما اولین پیشنهاد این باشگاه ترکیه‌ای با پاسخ منفی اشتوتگارت مواجه شد. از الخنوس به عنوان یکی از پدیده‌های آینده‌دار فوتبال اروپا یاد می‌شود و حتی صحبتهایی درباره علاقه آرسنال به او وجود دارد.

پیشنهاد گالاتاسرای برای این هافبک 22 میلیون یورو به‌علاوه پاداش‌ها بوده، اما این رقم از نظر باشگاه آلمانی فاصله زیادی با ارزش‌گذاری آنها برای بازیکن 21 ساله دارد. اشتوتگارت تنها در صورتی حاضر به بررسی جدی جدایی الخنوس خواهد شد که پیشنهادی بسیار بالاتر دریافت کند.

اشتوتگارت 60 میلیون یورو می‌خواهد

اشتوتگارت که باید در تابستان جاری چند بازیکن خود را به فروش برساند، امیدوار است از انتقال الخنوس حدود 60 میلیون یورو درآمد داشته باشد. این هافبک مراکشی پس از نخستین فصل موفقش در فوتبال آلمان، به یکی از باارزش‌ترین دارایی‌های باشگاه تبدیل شده است.

با وجود اینکه فروش الخنوس می‌تواند از نظر اقتصادی به اشتوتگارت کمک قابل توجهی کند، جدایی او از نظر فنی ضربه بزرگی به تیم خواهد بود. با این حال، باشگاه آلمانی به دلیل نیاز به درآمدزایی، مخالفتی با بررسی پیشنهادهای مناسب برای این بازیکن ندارد.

اما اشتوتگارت تنها طرف تعیین‌کننده در این ماجرا نیست. خود الخنوس در شرایط فعلی از حضور در این باشگاه رضایت دارد و همچنان ترجیح می‌دهد در آلمان بماند.

این هافبک مراکشی فصل آینده قرار است نقشی مهم در برنامه‌های اشتوتگارت داشته باشد و مهم‌تر از آن، فرصت بازی در لیگ قهرمانان اروپا می‌تواند انگیزه مهمی برای ادامه حضور او در این تیم باشد.

بنابراین گالاتاسرای برای به خدمت گرفتن الخنوس، هم باید پیشنهاد مالی خود را به شکل محسوسی افزایش دهد و هم این بازیکن را برای ترک اشتوتگارت و چشم‌پوشی از حضور در لیگ قهرمانان متقاعد کند؛ کاری که در شرایط فعلی، ساده به نظر نمی‌رسد.


۴ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

پدیده جذاب فرانسه راهی انگلیس شد

به گزارش ورزش سه، دیان متالی، مدافع چپ 20 ساله فرانسوی، رسما بازیکن ساندرلند شد. باشگاه انگلیسی که فصل گذشته لیگ برتر را در رتبه ششم به پایان رساند، امروز به‌طور رسمی از جذب مدافع جوان تولوز خبر داد؛ بازیکنی که انتقالش به انگلیس تا آستانه لغو پیش رفت اما در نهایت قرارداد پنج‌ساله‌ای با گربه‌های سیاه" امضا کرد.

این انتقال در حالی نهایی شد که چند روز پیش، به دلیل مشکلی که در تست‌های پزشکی متالی پیش آمده بود، آینده این جابه‌جایی در هاله‌ای از ابهام قرار گرفت.

متالی که پیش از این چهار بازی برای تیم زیر 21 سال فرانسه انجام داده، برای نهایی کردن انتقال راهی انگلیس شده بود و همه چیز آماده به نظر می‌رسید. با این حال، در جریان معاینات پزشکی ساندرلند، مشکلی در ناحیه کمر او شناسایی شد و باشگاه انگلیسی را وادار کرد روند انتقال را موقتاً متوقف کند.

برای بررسی دقیق‌تر شرایط، متالی به جنوب فرانسه بازگشت تا آزمایش‌های تکمیلی را پشت سر بگذارد. نتایج این بررسی‌ها اما نگرانی اولیه را برطرف کرد و آزمایش‌های جدید نشان داد مشکل جدی و نگران‌کننده‌ای وجود ندارد.

به این ترتیب، دو طرف بار دیگر به توافق رسیدند و ساندرلند امروز به‌طور رسمی انتقال این بازیکن جوان را اعلام کرد. متالی فصل گذشته یکی از چهره‌های قابل توجه تولوز بود. این دفاع چپ در مجموع 30 مسابقه برای این تیم به میدان رفت و 2078 دقیقه بازی کرد که 28 بازی آن در لیگ یک فرانسه بود.

سرعت و قدرت انفجاری او در سمت چپ زمین، خیلی زود توجه‌ها را به خود جلب کرد و متالی توانست زیر نظر کارلس مارتینز نوبل جایگاه ویژه‌ای در ترکیب تولوز پیدا کند. عملکرد او در فصل 2025/26 باعث شد ساندرلند برای جذبش وارد عمل شود.


۵ ساعت قبل / سایت فوتبالی

آرتتا خیال رئال مادرید را راحت کرد؛ زوبیمندی فروشی نیست!

پایگاه خبری فوتبالی- میکل آرتتا سرمربی آرسنال، موضع روشنی درباره آینده مارتین زوبیمندی اتخاذ کرده و تأکید کرده است که این هافبک اسپانیایی در برنامه‌های فصل جدید توپچی‌ها قرار دارد. 

به گزارش فوتبالی، این موضع در شرایطی مطرح شده که رئال مادرید بار دیگر علاقه خود به جذب زوبیمندی را افزایش داده و شرایط او را زیر نظر گرفته است. 

زوبیمندی تابستان گذشته پس از مدت‌ها مذاکره، با قراردادی حدود ۶۵ میلیون یورو از رئال سوسیداد به آرسنال پیوست و خیلی زود به یکی از مهره‌های مهم خط میانی آرتتا تبدیل شد. 

او در نخستین فصل حضورش در لندن نقش قابل توجهی در قهرمانی آرسنال در لیگ برتر داشت، هرچند در هفته‌های پایانی فصل فرصت کمتری برای حضور در ترکیب اصلی پیدا کرد. 

همین کاهش دقایق بازی باعث شد شایعات درباره آینده این هافبک ۲۷ ساله افزایش پیدا کند. از سوی دیگر، ورود برونو گیمارش به ترکیب آرسنال نیز رقابت در خط میانی را شدیدتر کرده است. با این حال، آرتتا همچنان زوبیمندی را بازیکنی مهم برای تیم می‌داند و قصد ندارد به‌راحتی اجازه جدایی او را صادر کند. 

رئال مادرید نیز پس از ناکامی در جذب رودری، بار دیگر شرایط زوبیمندی را بررسی کرده است. این بازیکن پیش‌تر نیز مورد توجه باشگاه مادریدی قرار داشت و حالا با توجه به نیاز رئال به تقویت خط میانی، نام او دوباره در فهرست گزینه‌های این باشگاه قرار گرفته است. 

با این حال، موضع آرسنال فعلاً کاملاً مشخص است و زوبیمندی در برنامه‌های آرتتا قرار دارد و باشگاه برنامه‌ای برای فروش او در تابستان ندارد. 

حتی گزارش‌هایی که از احتمال تعیین قیمت حدود ۹۰ میلیون یورو برای این بازیکن خبر داده‌اند، نشان می‌دهند در صورت رسیدن پیشنهاد بسیار سنگین نیز آرسنال موضع سختی خواهد داشت. 

بنابراین، رئال مادرید برای جذب زوبیمندی کار ساده‌ای نخواهد داشت. آرتتا می‌خواهد از عمق بیشتر خط میانی خود در فصل طولانی پیش رو استفاده کند و فعلاً درب خروجی امارات به روی هافبک اسپانیایی بسته است.




 تراکتور - پرسپولیس بدون تماشاگر!
۲۰ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

تراکتور - پرسپولیس بدون تماشاگر!

بازی تیم‌های تراکتور و پرسپولیس به طور قطع بدون حضور تماشاگران به صورت رفت و برگشت برگزار خواهد شد.

 تداوم صدرنشینی تیم والیبال زیر ۱۷ سال ایران با شکست پاکستان
۱۲ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

تداوم صدرنشینی تیم والیبال زیر ۱۷ سال ایران با شکست پاکستان

تیم والیبال زیر ۱۷ سال پسر ایران در دومین دیدار خود در قهرمانی جهان دوحه موفق به شکست پاکستان شد و در صدر جدول گروه پنجم مرحله مقدماتی باقی ماند.

 گل چهارم النصر به الریاض (رونالدو)
۹ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

گل چهارم النصر به الریاض (رونالدو)

گل چهارم النصر به الریاض - دقیقه 83

 روسیه ۳- ایران یک: جشن باشکوه بازگشت
۱۴ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

روسیه ۳- ایران یک: جشن باشکوه بازگشت

تیم ملی والیبال ایران در نخستین مسابقه خود در تورنمنت چهار جانبه اوفا مغلوب روسیه میزبان این رقابت‌ها شد که در رتبه سوم جهان قرار دارد.

 دختران والیبالیست ایران تاریخ‌ساز شدند
۲۰ ساعت قبل / سایت هم میهن

دختران والیبالیست ایران تاریخ‌ساز شدند

تیم ملی والیبال زنان ایران مسابقات قهرمانی آسیا را با برد مقابل چین تایپه آغاز کرد و برای اولین بار در تاریخ به جمع تیم‌های ۱۰۰ امتیازی جهان وارد شد.

 دردسر تازه آسانی این بار برای پرسپولیس؛ پیشنهاد ۲میلیون دلاری به ستاره استقلال جنجال به‌پا می‌کند
۱۸ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

دردسر تازه آسانی این بار برای پرسپولیس؛ پیشنهاد ۲میلیون دلاری به ستاره استقلال جنجال به‌پا می‌کند

ایجنت ایرانی یاسر آسانی بازیکن آلبانیایی استقلال از پیشنهاد سنگین پرسپولیس به این بازیکن خبر داد؛ پیشنهادی که می‌تواند سرخ‌پوشان تهرانی را با دردسر مواجه کند.