
پایگاه خبری فوتبالی- ماجرای آسانی و استقلال و داستان فسخ او وارد مرحله جدیدی شده است.
به گزارش فوتبالی، از صبح امروز نامه فسخ آسانی با باشگاه استقلال به صورت گسترده ای در رسانه ها و فضای مجازی منتشر شده است. این نامه مربوط به موسسه وکالت "سیلا" است چراکه آسانی تحت قرارداد با این موسسه قرار دارد. انتشار این نامه با خبر شکایت باشگاه مس شهربابک مصادف شده و این باشگاه دیروز پس از شکست مقابل استقلال، ادعا کرده آسانی با استقلال فسخ کرده و با پنجره بسته نمی توانسته قرارداد جدید ببندد و بازیکن غیرمجاز محسوب می شود. به همین بازی باید سه بر صفر به سود مس شهربابک شود.
در این باره تناقض عجیبی بین بیانیه باشگاه استقلال روی سایت، صحبتهای تاجرنیا در برنامه فوتبال برتر و سعید فتاحی در میکسدزون ورزشگاه شهدای شهر قدس دیده می شود.
سایت باشگاه استقلال در تاریخ ۱۲ مرداد ۱۴۰۵ نوشته است:"در خصوص یاسر آسانی نیز باید گفت در اسناد جدید ارسالی از سوی فیفا به باشگاه استقلال، موضوعی مورد تأکید قرار گرفته که پیش از این نیز وکلای باشگاه بر آن تصریح کرده بودند. بر اساس محتوای این اسناد، صرف ارسال نامه فسخ از سوی بازیکن به هیچوجه به معنای خاتمه قطعی قرارداد نیست. همچنین این بازیکن فسخ خود را در پرتال فیفا ثبت نکرده است. طبق اسناد رسمی فیفا که در زمان مناسب نسخهای از آن به فدراسیون فوتبال ایران نیز ارسال خواهد شد، آسانی به دلیل داشتن قرارداد معتبر میتواند به همان قرارداد ادامه دهد." در اینجا سایت باشگاه نوشته است که فیفا پاسخ استعلام باشگاه استقلال را داده و بر اساس جملات سایت باشگاه جای هیچ نگرانی وجود ندارد و حتی فیفا صرف ارسال نامه باعث فسخ قطعی نمی شود!
8 ویدئوی بعدی replay بازپخش …











