
پایگاه خبری فوتبالی - والداس دامبراوسکاس یکی از عجیبترین مسیرهای رسیدن به لیگ قهرمانان اروپا را طی کرده است؛ مربیای که بیش از دو دهه قبل با پولی که از یک مسابقه تلویزیونی در لیتوانی به دست آورد، مسیر زندگی خود را تغییر داد و حالا روی نیمکت صباح جمهوری آذربایجان در معتبرترین رقابت باشگاهی اروپا خواهد نشست.
به گزارش فوتبالی، دامبراوسکاس در سال ۲۰۰۲، زمانی که ۲۵ سال داشت، در نسخه لیتوانیایی یک مسابقه اطلاعات عمومی تلویزیونی شرکت کرد و چهار هزار لیتاس برنده شد. خود دامبراوسکاس بعدها توضیح داد که این پول را برای سفر به انگلیس و آغاز مسیر مربیگری خود هزینه کرد.
او پس از رفتن به انگلیس در دانشگاه متروپولیتن لندن در رشته علوم ورزشی و مربیگری تحصیل کرد و همزمان وارد فوتبال پایه شد. دامبراوسکاس در ادامه در ساختارهای جوانان منچستریونایتد، فولام و برنتفورد فعالیت کرد و در سال ۲۰۰۷ نخستین تجربه سرمربیگری خود را در تیم کینگزبری لندن تایگرز در سطح نهم فوتبال انگلیس به دست آورد. مسیری که از فوتبال آماتور آغاز شده بود، آرامآرام او را به سطح حرفهای رساند.
این مربی لیتوانیایی در سالهای بعد در کشورهای مختلف اروپایی …












