قیمت طلا امروز




 سایت فوتبالی / ۱۴۰۵/۰۵/۲۶

السد قطر به دنبال جذب گابریل مارتینلی

پایگاه خبری فوتبالی - گابریل مارتینلی، وینگر برزیلی آرسنال، در روزهای پایانی پنجره نقل‌وانتقالات تابستانی با پیشنهادی از فوتبال قطر مواجه شده و باشگاه السد شرایط جذب این بازیکن را زیر نظر گرفته است.به گزارش فوتبالی، بر اساس گزارش متئو مورتو، السد قطر به جذب مارتینلی علاقه‌مند شده و شرایط انتقال این بازیکن برزیلی را بررسی می‌کند. هنوز توافقی میان دو باشگاه انجام نشده و مذاکرات در مرحله بررسی قرار دارد، اما علاقه باشگاه قطری به جذب مارتینلی جدی گزارش شده است.آینده مارتینلی در آرسنال طی روزهای اخیر ...,السد,آرسنال,گابریل مارتینلی
 السد قطر به دنبال جذب گابریل مارتینلی

پایگاه خبری فوتبالی - گابریل مارتینلی، وینگر برزیلی آرسنال، در روزهای پایانی پنجره نقل‌وانتقالات تابستانی با پیشنهادی از فوتبال قطر مواجه شده و باشگاه السد شرایط جذب این بازیکن را زیر نظر گرفته است.

به گزارش فوتبالی، بر اساس گزارش متئو مورتو، السد قطر به جذب مارتینلی علاقه‌مند شده و شرایط انتقال این بازیکن برزیلی را بررسی می‌کند. هنوز توافقی میان دو باشگاه انجام نشده و مذاکرات در مرحله بررسی قرار دارد، اما علاقه باشگاه قطری به جذب مارتینلی جدی گزارش شده است.

آینده مارتینلی در آرسنال طی روزهای اخیر با ابهام همراه بوده است. این بازیکن در دیدار سوپرجام انگلیس مقابل منچسترسیتی در فهرست آرسنال قرار نگرفت و گزارش‌هایی نیز درباره احتمال جدایی او از ورزشگاه امارات منتشر شده است.

پیش از این نیز گالاتاسرای برای جذب مارتینلی وارد عمل شده بود و حتی پیشنهاد حدود ۳۸ میلیون پوندی برای این بازیکن ارائه کرد، اما مارتینلی تمایلی به انتقال به فوتبال ترکیه نداشت و به آرسنال اعلام کرد که قصد ندارد راهی گالاتاسرای شود.

در همین شرایط، ورود السد می‌تواند گزینه دیگری را پیش روی مارتینلی قرار دهد. باشگاه قطری در صورت ادامه مذاکرات باید ابتدا رضایت آرسنال و سپس موافقت خود بازیکن را برای نهایی کردن انتقال جلب کند.

مارتینلی از سال ۲۰۱۹ در آرسنال حضور دارد و در این مدت به یکی از بازیکنان مهم این تیم تبدیل شده است. با این حال، رقابت شدید برای حضور در ترکیب اصلی و برنامه آرسنال برای تقویت جناح چپ باعث شده احتمال جدایی این بازیکن ۲۵ ساله در تابستان امسال افزایش پیدا کند.

در حال حاضر هیچ توافق نهایی میان السد و آرسنال برای انتقال مارتینلی حاصل نشده است و باید منتظر ماند و دید پیشنهاد باشگاه قطری به مذاکره رسمی با توپچی‌ها منجر خواهد شد یا خیر.



۶ ساعت قبل / سایت فوتبالی

آرسنال آماده فروش مارتینلی؛ اینتر و ناپولی وارد رقابت شدند

پایگاه خبری فوتبالی- آینده گابریل مارتینلی در آرسنال بار دیگر به یکی از سوژه‌های مهم بازار نقل‌وانتقالات تبدیل شده است. 

به گزارش فوتبالی، طبق گزارش‌های جدید، توپچی‌ها در صورت دریافت پیشنهادی مناسب تا پایان پنجره تابستانی، آماده بررسی فروش این وینگر برزیلی هستند. در همین حال، چند باشگاه اروپایی شرایط او را زیر نظر گرفته‌اند. 

اینتر، ناپولی و رم از جمله باشگاه‌هایی هستند که به مارتینلی علاقه نشان داده‌اند و در کنار آنها، گالاتاسرای نیز همچنان شرایط این بازیکن را دنبال می‌کند. 

با این حال، انتقال به ترکیه در حال حاضر گزینه مورد علاقه خود مارتینلی نیست. او ترجیح می‌دهد دوران حرفه‌ای‌اش را در یکی از پنج لیگ معتبر اروپا ادامه دهد. 

گالاتاسرای پیش‌تر پیشنهادی حدود ۴۵ میلیون یورو برای جذب مارتینلی ارائه کرده بود، اما این پیشنهاد با پاسخ منفی بازیکن مواجه شد. 

گزارش‌ها نشان می‌دهند مارتینلی تمایلی به انتقال به لیگ ترکیه ندارد و ترجیح می‌دهد در انگلیس، ایتالیا یا یکی دیگر از لیگ‌های بزرگ اروپایی به فوتبالش ادامه دهد. 

در ایتالیا اما شرایط متفاوت است. ناپولی مذاکراتی را برای بررسی امکان جذب مارتینلی آغاز کرده و رم نیز او را یکی از گزینه‌های هجومی خود می‌داند. 

حضور این دو باشگاه می‌تواند پرونده انتقال را وارد مرحله جدی‌تری کند، هرچند هنوز هیچ مذاکره‌ای به توافق نهایی نزدیک نشده است. 

مارتینلی ۲۵ ساله در سال‌های گذشته یکی از مهره‌های مهم آرسنال بوده، اما افزایش رقابت در خط حمله و اضافه شدن بازیکنانی مانند کریستوس زولیس باعث شده جایگاه او در ترکیب اصلی بیش از گذشته زیر سؤال برود. او فصل گذشته نیز بخش قابل توجهی از مسابقات را به‌عنوان بازیکن ذخیره دنبال کرد. 

از سوی دیگر، آرسنال نیز ظاهراً در صورت دریافت پیشنهاد مالی مناسب، مانعی جدی برای جدایی این بازیکن ایجاد نخواهد کرد. بنابراین سرنوشت مارتینلی می‌تواند به پیشنهادهای روزهای پایانی بازار بستگی داشته باشد.

فعلاً هیچ مذاکره جدی و پیشرفته‌ای برای انتقال او شکل نگرفته، اما با توجه به علاقه چند باشگاه و موضع باز آرسنال، احتمال جدایی مارتینلی همچنان وجود دارد. مقصد بعدی او می‌تواند یکی از جذاب‌ترین پرونده‌های روزهای پایانی نقل‌وانتقالات باشد. 


۵ ساعت قبل / سایت فوتبالی

آرتتا پس از برد ۳-۰ مقابل کاونتری: واقعاً از عملکرد تیمم تحت‌تأثیر قرار گرفتم

پایگاه خبری فوتبالی - میکل آرتتا پس از پیروزی ۳-۰ آرسنال مقابل کاونتری سیتی در هفته نخست لیگ برتر، از عملکرد تیمش ابراز رضایت کرد و هماهنگی، گردش توپ و کنترل کامل مسابقه را از مهم‌ترین نکات مثبت این دیدار دانست. آرسنال با گل‌های کای هاورتز، بوکایو ساکا و مارتین اودگارد فصل را با قدرت آغاز کرد.

به گزارش فوتبالی، آرتتا درباره عملکرد شاگردانش گفت: “چیزهای خیلی زیادی در این عملکرد وجود داشت که دوستشان داشتم. واقعاً خوب بودیم و امشب از تیممان خیلی راضی و تحت‌تأثیر قرار گرفتم. چیزی که برای من اهمیت داشت، هماهنگی و ارتباط بین بازیکنان بود. کاملاً روی بازی کنترل داشتیم و توپ خیلی روان و راحت به گردش درمی‌آمد.”

سرمربی آرسنال همچنین درباره کریستوس تزولیس، خرید جدید تیمش، صحبت کرد و نشان داد که از ابتدا اعتماد زیادی به این بازیکن داشته است: “اعضای هیئت‌مدیره درباره جذب تزولیس تردید داشتند، اما به آنها گفتم: من آینده این باشگاه را در وجود این بازیکن می‌بینم و باید او را جذب کنیم. حالا خودش دارد ثابت می‌کند که تصمیممان درست بوده و من هم خیلی خوشحالم که بالاخره او را به خدمت گرفتیم.” تزولیس در شروع فصل نیز عملکرد چشمگیری داشته و در پیروزی مقابل کاونتری یکی از بازیکنان تأثیرگذار آرسنال بود. 

آرتتا در ادامه درباره وضعیت برونو گیمارش که به دلیل مصدومیت دیدار مقابل کاونتری را از دست داد، نگرانی زیادی نشان نداد و گفت: “اصلاً انتظار نداریم برونو چند هفته از میادین دور باشد. خودش حتی نمی‌خواست از بازی خارج شود و متوقف شود. فکر نمی‌کنم مشکل بزرگی باشد.”

سرمربی توپچی‌ها همچنین درباره ازری کونسا و گیمارش و سن آنها گفت: “آنها ۲۸ سالشان است، نه ۳۸ سال! هر دوی آنها در اوج دوران فوتبالشان هستند و دقیقاً به همین دلیل اینجا حضور دارند.”

آرسنال با این پیروزی، دفاع از عنوان قهرمانی لیگ برتر را با یک نمایش قدرتمند آغاز کرد و آرتتا نیز با کسب این سه امتیاز، به ۱۵۰مین پیروزی خود در لیگ برتر رسید؛ رکوردی که او را در جمع سریع‌ترین مربیان تاریخ این رقابت‌ها قرار می‌دهد.


۵ ساعت قبل / سایت فوتبالی

اودگارد: صد درصد آماده‌ام؛ می‌خواهم گل‌های بیشتری بزنم!

پایگاه خبری فوتبالی - مارتین اودگارد، کاپیتان آرسنال، پس از شروع درخشان توپچی‌ها در فصل جدید لیگ برتر، از شرایط بدنی خود ابراز رضایت کرد و گفت مصدومیت‌های فصل گذشته را پشت سر گذاشته است. اودگارد در دیدار مقابل کاونتری نیز نمایش بسیار خوبی داشت و گل سوم آرسنال را در دقیقه ۴۹ به ثمر رساند تا پیروزی ۳-۰ تیمش را تکمیل کند.

به گزارش فوتبالی،  اودگارد درباره شرایط خود گفت: “فصل گذشته برای من واقعاً سخت بود. مصدومیت‌های زیادی داشتم و مدام از ترکیب خارج می‌شدم. گاهی اوقات با آمادگی ۱۰۰ درصدی بازی نمی‌کردم، اما حالا احساس خوبی دارم و بدنم در شرایط خوبی است. تابستان خوبی داشتم و جام جهانی خوبی را هم پشت سر گذاشتم.”

کاپیتان آرسنال که در دیدار مقابل کاونتری به عنوان بهترین بازیکن مسابقه انتخاب شد، نشان داد که می‌تواند فصل جدید را در شرایطی متفاوت آغاز کند. او هفته گذشته نیز در پیروزی ۳-۰ مقابل منچسترسیتی در جام خیریه گلزنی کرده بود و حالا با گلزنی برابر کاونتری، در دو بازی ابتدایی فصل دو گل به ثمر رسانده است.

اودگارد همچنین درباره شروع فصل گفت: “این یک شروع عالی بود. همیشه خوب است که فصل را با پیروزی آغاز کنید؛ پیروزی در خانه، سه گل و یک کلین‌شیت. عملکردمان بسیار خوب و محکم بود.”

او حالا امیدوار است با حفظ آمادگی بدنی، در ادامه فصل نقش پررنگ‌تری در موفقیت آرسنال داشته باشد و علاوه بر بازی‌سازی، تعداد گل‌های خود را نیز افزایش دهد. آرسنال با این پیروزی، دفاع از عنوان قهرمانی لیگ برتر را با قدرت آغاز کرد.




 شوک به پرسپولیس برای تراکتور و دربی!
۲۳ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

شوک به پرسپولیس برای تراکتور و دربی!

خرید پرسروصدای پرسپولیس در نقل و انتقالات تابستانی بعید است شرایط حضور در دربی را داشته باشد.

 اشتیاق مورینیو برای شروع دوباره با رئال‌مادرید؛ بازی‌های دوستانه را دوست نداریم و منتظر شروع فصل هستیم
۱۷ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

اشتیاق مورینیو برای شروع دوباره با رئال‌مادرید؛ بازی‌های دوستانه را دوست نداریم و منتظر شروع فصل هستیم

ژوزه مورینیو در اولین نشست خبری خود، از تعهد، رقابت و اولویت داشتن تیم بر منافع فردی گفت و درباره امباپه، وینیسیوس، بلینگام و حاشیه‌های رختکن رئال توضیح داد.

 ورود استثنایی شهاب زاهدی به JDT: گل و قهرمانی
۱۵ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

ورود استثنایی شهاب زاهدی به JDT: گل و قهرمانی

ستاره ایرانی جوهور در شروع کارش در این تیم، نخستین گل رسمی‌اش را به ثمر رساند تا شروعی شیرین و امیدوارکننده در فوتبال مالزی داشته باشد.

 دردسر تازه آسانی این بار برای پرسپولیس؛ پیشنهاد ۲میلیون دلاری به ستاره استقلال جنجال به‌پا می‌کند
۱۹ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

دردسر تازه آسانی این بار برای پرسپولیس؛ پیشنهاد ۲میلیون دلاری به ستاره استقلال جنجال به‌پا می‌کند

ایجنت ایرانی یاسر آسانی بازیکن آلبانیایی استقلال از پیشنهاد سنگین پرسپولیس به این بازیکن خبر داد؛ پیشنهادی که می‌تواند سرخ‌پوشان تهرانی را با دردسر مواجه کند.

 توافق انجام شد؛ یک بازیکن به استقلال برمی‌گردد
۵۰ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

توافق انجام شد؛ یک بازیکن به استقلال برمی‌گردد

رئیس هیئت‌مدیره استقلال از توافق این باشگاه با آنتونیو آدان بر سر مسائل مالی خبر داد و اعلام کرد این دروازه‌بان اسپانیایی برای آماده شدن جهت بازگشت به جمع آبی‌ها راهی کشورش شده است.

 فیلم ؛ تغییرات بزرگ در داوری لیگ برتر ؛ از محدودیت گفت‌وگو تا توقف بازی
۲۰ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

فیلم ؛ تغییرات بزرگ در داوری لیگ برتر ؛ از محدودیت گفت‌وگو تا توقف بازی

برنامه «سلام‌تهران» شبکه تهران با حضور کارشناسان داوری به بررسی قوانین جدیدی پرداخت که از فصل بیست‌وششم لیگ برتر فوتبال ایران اجرایی شد.