قیمت طلا امروز




 سایت فوتبالی / ۱۴۰۵/۰۵/۲۲

اخباری: بدترین حق‌الناس بازی با روح و روان مردم است!

پایگاه خبری فوتبالی- سعید اخباری در نشست خبری پیش از دیدار با سپاهان شرکت کرد.به گزارش فوتبالی، سعید اخباری در نشست خبری پیش از دیدار چادرملو اردکان و سپاهان در هفته نخست لیگ برتر فوتبال که ساعت ۲۰ روز ۲۲مرداد برگزار خواهد شد، با تبریک روز خبرنگار، درباره آغاز فصل جدید اظهار کرد: “لیگ را با دیدار مقابل یکی از بزرگ‌ترین تیم‌های فوتبال ایران آغاز می‌کنیم. سپاهان تیمی است که نیازی به تعریف و تمجید ندارد و همواره یکی از تیم‌های بزرگ و پرافتخار فوتبال کشور بوده است.”وی با اشاره به اتفاقات فصل گذشته و ...,سعید اخباری,چادرملو اردکان,سپاهان
 اخباری: بدترین حق‌الناس بازی با روح و روان مردم است!

پایگاه خبری فوتبالی- سعید اخباری در نشست خبری پیش از دیدار با سپاهان شرکت کرد.

به گزارش فوتبالی، سعید اخباری در نشست خبری پیش از دیدار چادرملو اردکان و سپاهان در هفته نخست لیگ برتر فوتبال که ساعت ۲۰ روز ۲۲مرداد برگزار خواهد شد، با تبریک روز خبرنگار، درباره آغاز فصل جدید اظهار کرد: “لیگ را با دیدار مقابل یکی از بزرگ‌ترین تیم‌های فوتبال ایران آغاز می‌کنیم. سپاهان تیمی است که نیازی به تعریف و تمجید ندارد و همواره یکی از تیم‌های بزرگ و پرافتخار فوتبال کشور بوده است.”

وی با اشاره به اتفاقات فصل گذشته و از دست رفتن فرصت حضور سپاهان در رقابت‌های آسیایی، افزود: “به نظرم سپاهان حق داشت در آسیا حضور داشته باشد، اما اتفاقاتی که رخ داد و صادر نشدن مجوز حرفه‌ای باعث شد این تیم از رقابت‌های آسیایی کنار بماند.”

سرمربی چادرملو ادامه داد: “متأسفانه تصمیماتی مانند فریز شدن جدول به ضرر سپاهان تمام شد و شرایطی را ایجاد کرد که برخی تیم‌ها برای گرفتن امتیاز و استفاده از این وضعیت تلاش کنند. در نهایت نیز جای یک تیم بزرگ مثل سپاهان در آسیا با تیم دیگری پر شد.”

اخباری با بیان اینکه فوتبال باید در زمین مسابقه تعیین تکلیف شود، گفت: “امیدوارم در فصل جدید نتایج فقط در مستطیل سبز رقم بخورد و از هرگونه سوءاستفاده از شرایط خارج از زمین جلوگیری شود. اتفاقاتی که فصل گذشته برای ما رخ داد، برای مجموعه چادرملو بسیار سنگین بود.”

وی با اشاره به شرایط تیمش در فصل گذشته اظهار کرد: “ما برای حضور در آسیا تلاش کردیم و حتی در یک تورنمنت سه‌جانبه شرکت کردیم، اما در نهایت به‌راحتی از حضورمان در آسیا جلوگیری شد. حتی بابت این اتفاق نیز کسی از ما عذرخواهی نکرد.”

سرمربی چادرملو اردکان خاطرنشان کرد: “وقتی یک مجموعه با هزینه، برنامه‌ریزی و تلاش فراوان به جایگاهی می‌رسد و ناگهان احساس می‌کند حقش از بین رفته است، طبیعی است که اعضای آن مجموعه دچار سستی و سردی شوند. به اعتقاد من مردم بهترین قاضی چنین اتفاقاتی هستند و خداوند نیز بهترین عقوبت‌کننده است.”

اخباری در بخش دیگری از صحبت‌هایش با انتقاد از تبعات تصمیمات خارج از زمین فوتبال، گفت: “بدترین حق‌الناس این است که با روح و روان مردم بازی شود و این مسئله چیزی نیست که به‌راحتی از کنار …



 پوریا بالی‌لاشک به چادرملو اردکان پیوست
۱ دقیقه قبل / سایت فوتبالی

پوریا بالی‌لاشک به چادرملو اردکان پیوست

پایگاه خبری فوتبالی- پوریا بالی‌لاشم با عقد قراردادی به چادرملو اردکان پیوست.

به گزارش فوتبالی، در ادامه برنامه‌های باشگاه چادرملو اردکان برای تقویت تیم فوتبال در فصل بیست‌وششم لیگ برتر فوتبال ایران، پوریا بالی‌لاشک با عقد قراردادی دو ساله به جمع شاگردان سعید اخباری اضافه شد.

بالی‌لاشک، بازیکن ۲۶ ساله، توانایی بازی در پست‌های وینگر راست، وینگر چپ و مهاجم را دارد و سابقه حضور در تیم‌های سایپا، چادرملو اردکان و شهرداری نوشهر را در کارنامه خود ثبت کرده است.

این بازیکن پیش از این در فصل ۱۴۰۱ به‌صورت قرضی برای چادرملو اردکان به میدان رفته بود و پس از چند فصل، بار دیگر به این تیم بازگشت.



 درآمد ۴۳۰ میلیاردی استقلال، تراکتور و سپاهان!
۱ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

درآمد ۴۳۰ میلیاردی استقلال، تراکتور و سپاهان!

به گزارش آفتاب نیوز،

برآورد درآمد باشگاه‌ها از رقابت‌های آسیایی در سال ۲۰۲۶ توسط وب‌سایت فوتی‌رنکینگز منتشر شده که در آن مبالغ مربوط به ۷۵ تیم محاسبه شده است. این اعداد رسمی نیستند و براساس آیین‌نامه مسابقات، هزینه حضور، پاداش عملکرد، مرحله‌ای که هر تیم به آن رسیده و جریمه‌های اعمال‌شده برای باشگاه‌ها و بازیکنان به دست آمده‌اند. تمام ارقام نیز به دلار هستند.

در صدر این جدول الاهلی عربستان با درآمد خالص ۱۲ میلیون و ۳۵۹ هزار و ۵۰۰ دلار قرار دارد. این باشگاه ۱۲ میلیون دلار بابت حضور و پیشروی در مسابقات و ۵۰۰ هزار دلار پاداش عملکرد داشته، اما ۱۴۰ هزار و ۵۰۰ دلار از دریافتی‌اش به دلیل جریمه کم شده است. ماچیدا زلویا با ۶ میلیون و ۵۰۰ هزار دلار، گامبا اوزاکا با ۳ میلیون و ۵۷۸ هزار و ۵۰۰ دلار، ویسل کوبه با ۲ میلیون و ۴۹۸ هزار و ۵۰۰ دلار و شباب الاهلی با ۲ میلیون و ۲۴۷ هزار و ۶۲۵ دلار در رتبه‌های بعدی قرار گرفته‌اند.

سه نماینده ایران در مجموع ۲ میلیون و ۲۸۸ هزار و ۷۵۰ دلار درآمد خالص داشته‌اند. سهم آنها پیش از کسر جریمه‌ها ۲ میلیون و ۵۱۰ هزار دلار بوده، اما ۲۲۱ هزار و ۲۵۰ دلار جریمه، نزدیک به ۹ درصد از این مبلغ را کاهش داده است. درآمد الاهلی عربستان به تنهایی بیش از پنج برابر مجموع دریافتی تراکتور، سپاهان و استقلال برآورد شده است.

تراکتور با یک میلیون و ۳۷۴ هزار و ۵۰۰ دلار، بالاترین تیم ایرانی و تیم سیزدهم این جدول است. سرخ‌پوشان تبریزی یک میلیون دلار حق حضور و رسیدن به مراحل بالاتر و ۵۰۰ هزار دلار پاداش عملکرد به دست آورده‌اند، اما جریمه ۱۲۵ هزار و ۵۰۰ دلاری باعث شده دریافتی آنها از مرز یک میلیون و ۵۰۰ هزار دلار پایین‌تر بیاید. با وجود این کسر قابل توجه، تراکتور بالاتر از ملبورن‌سیتی، الوحده امارات و الکویت قرار گرفته است.

سپاهان دومین نماینده پردرآمد ایران به شمار می‌رود. طلایی‌پوشان با ۴۳۰ هزار دلار حق حضور و ۱۰۰ هزار دلار پاداش عملکرد، در مجموع ۵۳۰ هزار دلار به دست آورده‌اند و پس از کسر جریمه ۱۵۰۰ دلاری، درآمد خالص آنها به ۵۲۸ هزار و ۵۰۰ دلار رسیده است. این رقم سپاهان را در جایگاه سی‌وهفتم میان ۷۵ باشگاه قرار می‌دهد.

استقلال با درآمد ۳۸۵ هزار و ۷۵۰ دلاری در رتبه چهل‌وهشتم ایستاده است. برای آبی‌ها …



 دیدار آریا یوسفی با خانواده شهید طباطبایی - تسنیم
۲ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

دیدار آریا یوسفی با خانواده شهید طباطبایی - تسنیم

ورزشی

به گزارش خبرگزاری تسنیم، آریا یوسفی ملی‌پوش جوان تیم فوتبال سپاهان امروز (پنجشنبه) در اقدامی تحسین‌برانگیز، مصادف با شب شهادت امام حسن عسکری (ع) با حضور در منزل شهید سید مرتضی طباطبایی، با خانواده این شهید دیدار و گفت‌وگو کرد.

شهید سید مرتضی طباطبایی از شهدای حمله دشمن در روزهای منتهی به سال 1405 بود که در جریان این حمله، در شهرک صنعتی «جی» در حین کار به شهادت رسید. او غیر نظامی بود و در کنار تلاش برای تأمین معاش خانواده، پدر دو فرزند خردسال (یک کودک پنج ساله و نوزادی شش ماهه) بود.

یوسفی ضمن دیدار با مادر، همسر و فرزندان خردسال شهید، دل‌نوشته‌ای را به صورت تابلو و همچنین لباس تیم ملی خود را به یادگار به خانواده این شهید اهدا کرد. امیدواری سرپرست سپاهان به پایان ناکامی مقابل مدعیان از بازی با استقلال

در بخشی از متن تابلو دلنوشته اهدایی آریا یوسفی خطاب به خانواده این شهید آمده است: «بنده در سرزمینی رشد کردم که خاکش با خون شهدای مظلومی عجین شده که مدیون آنها هستم و رسم جوانمردی و‌ پهلوانی این است که خانواده شهدا تنها نمانند. ولی امر ما نیز بر این امر تأکید کرده‌اند. لذا وظیفه بود که محضر شما خانواده عزیز و محترم برسم و سلام همه ورزشکاران، سرمربیان و مدیران ورزشی عزیز کشورمان را نیز خدمت‌تان منتقل کنم. امیدوارم مشمول دعای خیر اهل بیت (ع) به‌ویژه مولای‌مان امام زمان (عج)، آن شهید عزیز، شما خانواده محترم و سایر شهدای عزیز کشورمان قرار بگیریم.»

یوسفی از ابتدای امسال در یک اقدام خاص و‌ پسندیده، ماهانه به دیدار خانواده شهدا به‌ویژه شهدایی می‌رود که نام آنها کمتر در رسانه‌ها و افکار عمومی دیده شده است. این اقدام یوسفی پس از اولین پیام مقام معظم رهبری (حفظه الله) مبنی بر توصیه دیدار با خانواده شهدا آغاز شده است.

این حرکت وی را می‌توان جلوه‌ای از توجه این بازیکن جوان به مسئولیت‌های اجتماعی و احترام به خانواده شهدا دانست؛ بازیکنی که در سال‌های اخیر علاوه بر حضور در ترکیب سپاهان و دعوت به تیم ملی، با رفتارهای خارج از زمین نیز تلاش کرده ارتباط خود را با جامعه و مردم حفظ کند. وی در گذشته نیز قبل از حضور در اردوی تیم ملی، در جمکران و مزار شهید سهیل کیارش حاضر شده ود.

وی که یکی از چهره‌های …



 تراکتور و حسین‌زاده، تابوی محرم و سپاهان!
۲ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

تراکتور و حسین‌زاده، تابوی محرم و سپاهان!

به گزارش آفتاب نیوز،

 برخی اتفاقات در لیگ ما مدام تکرار می‌شود و آنقدر جالب است که در هیچ کجای دنیا نمونه و مثالی ندارد. اینکه اتفاقات یک مسابقه طی دو فصل در یک ورزشگاه خاص عیناً تکرار شود، از جمله همین عجایب فوتبال ماست.

 فصل قبل، یکشنبه ۳۰ شهریور در همین نقش جهان و در دیدار دیدار هفته چهارم، سپاهان میزبان تراکتور بود. مثل همیشه دو مدعی قهرمانی و دو نماینده ایران در آسیا با لشکری از ملی‌پوش و لژیونر بازگشته، جدالی حساس داشتند که آن مسابقه با دبل امیرحسین حسین‌زاده در دقیقه پنجم وقت‌های اضافه نیمه اول و دقیقه ششم وقت‌های اضافه نیمه دوم، در مقابل تک گل محمد مهدی لطفی دقیقه ۶۱، با نتیجه ۲-۱ به سود مهمان تمام شد.

 طبعاً هر نتیجه دلایلی دارد که همان موقع به آن پرداختیم. اینکه سپاهان در دقایق تلف شده هر دو نیمه مراقب بهترین بازیکن تیم حریف نبود و از او ضربه خورد، ترجیع بند تمام نقد‌های کارشناسان بود که انتظار می‌رفت سرلوحه کادر فنی سپاهان و محرم نوید کیا قرار گیرد. اگر کادر فنی سپاهان تغییر می‌کرد یا مثلاً دروازه‌بان این تیم عوض می‌شد، یا به جای تراکتور و حسین‌زاده، بازیکنی دیگر با لباس تیمی دیگر مقابل سپاهان این اتفاقات را تکرار می‌کرد، بازهم ایراد زرد‌ها بود چه رسد به اینکه همه چیز عینا تکرار شود.

 این فصل دوباره دور رفت سپاهان میزبان تراکتور شد و دوباره در ورزشگاه نقش جهان، دو گل از امیرحسین حسین‌زاده -این بار در دقایق آخر نیمه دوم- دریافت کرد؛ و البته موفق به زدن همان تک گل فصل قبل هم نشد. اتفاق یعنی فقط یک بار، وقتی مساله‌ای تکرار شود، یعنی فرایند است نه اتفاق و باید بررسی شود. حتی اگر محرم مثل فصل قبل که بعد دو شکست خانگی و دو مساوی بیرون خانه از هفته پنجم پیروزی‌های متوالی را استارت و با ۱۱ برد قهرمان نیم فصل شد، درخشش را تکرار کند، باز فرقی در اصل قضیه نکرده و سپاهان دوباره از یک ناحیه و یک بازیکن ضربه خورده است.



 لیگ برتر در پایان هفته دوم / سه تیم ۶ امتیازی شدند، استقلال و پرسپولیس در جمع مدعیان - پارس فوتبال
۲ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

لیگ برتر در پایان هفته دوم / سه تیم ۶ امتیازی شدند، استقلال و پرسپولیس در جمع مدعیان - پارس فوتبال

هفته دوم بیست‌وششمین دوره لیگ برتر فوتبال ایران با برگزاری ۹ مسابقه به پایان رسید؛ هفته‌ای که اخبار مهمی از نتایج مدعیان منتشر شد و چند نتیجه مهم، رقابت در بالای جدول را جذاب‌تر کرد. استقلال و پرسپولیس هر دو دومین پیروزی فصل خود را به دست آوردند و تراکتور نیز با شکست سپاهان در نقش جهان، یکی از مهم‌ترین نتایج هفته را رقم زد و به خبر اصلی فوتبال ایران تبدیل شد.

استقلال که هفته نخست را با پیروزی پرگل ۴ بر صفر مقابل مس شهر بابک آغاز کرده بود، در هفته دوم نیز موفق شد نساجی را در قائمشهر یک بر صفر شکست دهد. این خبر برای هواداران آبی‌پوش اهمیت زیادی داشت؛ چرا که استقلال با کسب ۶ امتیاز، شروعی کامل در لیگ بیست‌وششم داشته و در صدر جدول مدعیان قرار گرفته است. در همین حال، اخبار مربوط به عملکرد استقلال نشان می‌دهد این تیم در دو مسابقه ابتدایی گلی دریافت نکرده است.

پیروزی مقابل نساجی از این جهت اهمیت داشت که استقلال در یک بازی خارج از خانه و مقابل تیمی که در هفته نخست برابر گل‌گهر شکست خورده بود، توانست بدون دریافت گل سه امتیاز را به دست آورد.

مهم‌ترین برد هفته دوم از نظر تعداد گل، متعلق به پرسپولیس بود. سرخ‌پوشان در ورزشگاه شهدای شهر قدس مقابل استقلال خوزستان به پیروزی ۴ بر یک رسیدند.

پرسپولیس که هفته نخست شمس‌آذر را دو بر صفر شکست داده بود، با این پیروزی ۶ امتیازی شد و از نظر تفاضل گل نیز شرایط بسیار خوبی پیدا کرد. گزارش مسابقه نشان می‌دهد علی علیپور یکی از چهره‌های اصلی این دیدار بود و سرخ‌پوشان خیلی زود کنترل مسابقه را در اختیار گرفتند.

این نتیجه برای مهدی تارتار نیز اهمیت زیادی داشت؛ زیرا تیم او پس از دو هفته، علاوه بر کسب ۶ امتیاز، در هر دو مسابقه موفق به گلزنی شده و از نظر هجومی یکی از تیم‌های موفق آغاز فصل بوده است.

تراکتور در حساس‌ترین مسابقه هفته دوم میهمان سپاهان بود و موفق شد با نتیجه ۲ بر صفر از سد تیم اصفهانی عبور کند.

امیرحسین حسین‌زاده با به ثمر رساندن هر دو گل تراکتور، ستاره اصلی این مسابقه بود. این پیروزی باعث شد تراکتور نیز مانند استقلال و پرسپولیس ۶ امتیازی شود و از همین ابتدای فصل خود را در جمع مدعیان قرار دهد.

تقابل تراکتور و سپاهان از مهم‌ترین بازی‌های هفته …





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 پسر مشهدی از خانه تا کوچه به پدرش چاقو زد؛‌جزئیات قتل هولناک
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

پسر مشهدی از خانه تا کوچه به پدرش چاقو زد؛‌جزئیات قتل هولناک

بامداد روز گذشته در مشهد یک پسر 20 ساله پدر خود را با ضربات چاقو به قتل رساند.
 اولین باشگاه فوتبال که توسط هوش مصنوعی کنترل می‌شود!
سایت ورزش ۳

اولین باشگاه فوتبال که توسط هوش مصنوعی کنترل می‌شود!

شالکه طی دو سال گذشته سرمایه‌گذاری روی هوش مصنوعی را افزایش داده و به شکلی خلاقانه بخش مهمی از فعالیت‌های جدی باشگاه را با هوش مصنوعی مدیریت می‌کند.
 محمد خدابنده‌لو پس از برد پرسپولیس مقابل استقلال خوزستان: کنعانی گفت مصاحبه نکنید
سایت پارس فوتبال

محمد خدابنده‌لو پس از برد پرسپولیس مقابل استقلال خوزستان: کنعانی گفت مصاحبه نکنید

محمد خدابنده‌لو پس از برد تیم فوتبال پرسپولیس مقابل استقلال خوزستان گفت: حسین کنعانی زادگان گفت مصاحبه نکنید.
 تصاویر خاص و دیده‌نشده از شادی پس از گل پرسپولیس مقابل استقلال خوزستان
سایت پارس فوتبال

تصاویر خاص و دیده‌نشده از شادی پس از گل پرسپولیس مقابل استقلال خوزستان

تیم فوتبال پرسپولیس در هفته دوم لیگ برتر، با نتیجه ۴ بر یک از سد استقلال خوزستان عبور کرد و با ۶ امتیاز به صدر جدول صعود کرد.
 پرسپولیس 4-1 استقلال خوزستان؛ حال خوب قرمزها با تارتار!
سایت فوتبالی

پرسپولیس 4-1 استقلال خوزستان؛ حال خوب قرمزها با تارتار!

پایگاه خبری فوتبالی- پرسپولیس در هفته دوم لیگ برتر با نتیجه چهار بر یک استقلال خوزستان را شکست داد.به گزارش فوتبالی، پرسپولیس در چهارچوب هفته دوم لیگ برتر باید مقابل استقلال خوزستان قرار گرفت. قرمزهای تهران در هفته اول لیگ برتر با نتیجه دو بر صفر از سد شمس‌آذر قزوین عبور کردند و به دنبال سه امتیاز مصاف با استقلال خوزستان بودند. شاگردان خلیفه در هفته اول با نتیجه دو بر صفر برابر آلومینیوم اراک شکست خوردند و حالا می‌خواستند در بازی با پرسپولیس، دست پر از زمین مسابقه خارج شوند. پرسپولیس در این مساب ...,پرسپولیس,گزارش زنده,استقلال خوزستان,پیشنهاد سردبیر
 جدایی قطعی ستاره استقلال؛ منیر الحدادی در تمرین تیم اسپانیایی +عکس
سایت خبر ورزشی

جدایی قطعی ستاره استقلال؛ منیر الحدادی در تمرین تیم اسپانیایی +عکس

منیر الحدادی، مهاجم سرشناس استقلال در فصل گذشته، در آستانه جدایی قطعی از جمع آبی‌پوشان قرار گرفته و حضورش در تمرینات آلباسته اسپانیا، احتمال انتقال او به این تیم لالیگا ۲ را افزایش داده است.
 علیپور، ستاره میدان با یک گل و دو پاس گل/ موتور آقای گل روشن شد!
سایت خبر ورزشی

علیپور، ستاره میدان با یک گل و دو پاس گل/ موتور آقای گل روشن شد!

علی علیپور در روزی که کل پرسپولیس مقابل استقلال خوزستان خوب بودند، ستاره مسابقه بود.
 غیرمنتظره از بیفوما؛ چه پاس گل هنرمندانه‌ای داد! (ویدیو)
سایت فوتبالی

غیرمنتظره از بیفوما؛ چه پاس گل هنرمندانه‌ای داد! (ویدیو)

پایگاه خبری فوتبالی- وینگر کنگویی پرسپولیس در جریان بازی مقابل تیم سابق خودش کاری کرد که از او بعید بود!به گزارش فوتبالی، در یکی از بازی‌های هفته دوم لیگ برتر امروز پرسپولیس توانست در مسابقه‌‌ای که در ورزشگاه شهدای شهر قدس تهران برگزار شد با نتیجه پرگل 4 بر یک استقلال خوزستان را شکست بدهد.پرسپولیس در نیمه اول و در دقایق 6 و 20 توسط محمد خدا بنده لو و علی علیپور به دو گل رسید تا خیالش از پیروزی در این مسابقه راحت شود. در اوایل نیمه دوم هم ایگور سرگیف گل سوم را زد.در دقیقه 64 و روی یک پرتاب اوت ضر ...,تیوی بیفوما,پرسپولیس,استقلال خوزستان,پیشنهاد سردبیر