
پایگاه خبری فوتبالی- نیکلاس زوله، مدافع سابق بایرن مونیخ، دورتموند و تیم ملی آلمان، یکی از عجیبترین مسیرهای ممکن را برای ادامه فوتبالش انتخاب کرده است.
به گزارش فوتبالی، این مدافع ۳۰ ساله پس از پایان دوران حرفهای خود، به SV Tiefenbach در فوتبال آماتور آلمان پیوسته؛ تیمی که در Kreisliga Sinsheim، یکی از سطوح پایین فوتبال آلمان، فعالیت میکند.
زوله در ماه مه ۲۰۲۶ اعلام کرد که پس از ۱۳ سال فوتبال حرفهای، دوران بازی در بالاترین سطح را به پایان میرساند.
او آخرین سالهای فوتبالش را در دورتموند سپری کرد و پیش از آن نیز پیراهن بایرن مونیخ را بر تن داشت. زوله همراه بایرن پنج بار قهرمان بوندسلیگا، دو بار قهرمان جام حذفی آلمان و در سال ۲۰۲۰ قهرمان لیگ قهرمانان اروپا شد.
اما تصمیم او برای خداحافظی کامل از فوتبال نبود. زوله ترجیح داد در سطح آماتور و کنار دوستان قدیمیاش به فوتبال ادامه دهد.
او در …





