قیمت طلا امروز




 سایت فوتبالی / ۱۴۰۵/۰۵/۲۳

نیمار پس از درخشش برای سانتوس از هواداران انتقاد کرد

پایگاه خبری فوتبالی - سانتوس در دیدار رفت مرحله یک‌هشتم نهایی کوپا سودامریکانا با نتیجه ۲-۱ ماکارا را شکست داد و نیمار با ثبت دو پاس گل، نقش اصلی را در این پیروزی ایفا کرد.به گزارش فوتبالی، ماکارا در دقیقه پنجم توسط فرانکو پوسه پیش افتاد، اما سانتوس پیش از پایان نیمه نخست به بازی برگشت. پاس نیمار در دقیقه ۴۴ به گابریل باربوسا رسید و این مهاجم با گلزنی، صدمین گل خود با پیراهن سانتوس را به ثبت رساند. در دقیقه ۷۶ نیز کرنر نیمار با ضربه ویلیان آرائو به گل دوم میزبان تبدیل شد. نیمار پس از مسابقه با و ...,لیگ برزیل,نیمار,باشگاه سانتوس
 نیمار پس از درخشش برای سانتوس از هواداران انتقاد کرد

پایگاه خبری فوتبالی - سانتوس در دیدار رفت مرحله یک‌هشتم نهایی کوپا سودامریکانا با نتیجه ۲-۱ ماکارا را شکست داد و نیمار با ثبت دو پاس گل، نقش اصلی را در این پیروزی ایفا کرد.

به گزارش فوتبالی، ماکارا در دقیقه پنجم توسط فرانکو پوسه پیش افتاد، اما سانتوس پیش از پایان نیمه نخست به بازی برگشت. پاس نیمار در دقیقه ۴۴ به گابریل باربوسا رسید و این مهاجم با گلزنی، صدمین گل خود با پیراهن سانتوس را به ثبت رساند. در دقیقه ۷۶ نیز کرنر نیمار با ضربه ویلیان آرائو به گل دوم میزبان تبدیل شد. نیمار پس از مسابقه با وجود پیروزی تیمش، از رفتار بخشی از هواداران انتقاد کرد و گفت:

«هر بار که یک پاس اشتباه می‌دهیم، بلافاصله انتقادها شروع می‌شود. تشویق کنید و دست بزنید. به کسانی که در پایان بازی ما را هو می‌کنند احترام می‌گذارم، اما در طول مسابقه این رفتار درست نیست.»

ستاره برزیلی همچنین با یادآوری فضای ورزشگاه در سال‌های گذشته افزود:

«قبلاً همه می‌گفتند بازی در ویلا مثل حضور در جهنم است، اما امروز دیگر این‌طور نیست. دلم برای آن فضا تنگ شده است. هواداران باید تا لحظه آخر ما را تشویق کنند. اگر متحد باشیم، می‌توانیم کارهای بزرگی انجام دهیم.»

سانتوس که در لیگ برزیل نیز با قرار گرفتن در رتبه هفدهم شرایط دشواری دارد، حالا با برتری ۲-۱ راهی اکوادور خواهد شد تا در دیدار برگشت برای صعود به یک‌چهارم نهایی کوپا سودامریکانا تلاش کند.



۶ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

لالیگا یا سری آ؟ پسر روبینیو انتخاب می‌کند

به گزارش "ورزش سه"، روبینیو جونیور، فرزند روبینیوی مشهور، که به عنوان آخرین پدیده بزرگ آکادمی ویلا بلمیرو شناخته می‌شود، در آستانه انتقال به فوتبال اروپا قرار دارد. بر اساس گزارش روزنامه آاس، این بازیکن تاکنون پیشنهادهایی از اسپانیا، ایتالیا و چمپیونشیپ انگلیس دریافت کرده است و انتقال او در آخرین روزهای پنجره نقل‌وانتقالات نهایی خواهد شد.

سانتوس فقط به دنبال فروش روبینیو جونیور است و راه دیگری ندارد. وضعیت سخت مالی باشگاه سانتوس که زیر بار بدهی‌های سنگین فصل‌های گذشته غرق شده، پس از بازگشت نیمار بحرانی‌تر نیز شده است.

 در چنین شرایطی و با توجه به نیاز مبرم هیئت‌مدیره به فروش بازیکن، باشگاه ارزش ۷۵ درصد از حقوق ورزشی او را تنها ۸ میلیون یورو تعیین کرده است؛ اگرچه در صورت انتقال قرضی با بند خرید اجباری این رقم کمی افزایش خواهد یافت. در سری آ ایتالیا، جنوا نخستین تیمی بوده که به جذب او علاقه نشان داده است، در حالی که در لالیگا نیز نام او توسط واسطه‌ها به باشگاه‌های مختلف پیشنهاد شده است.

این مهاجم 19ساله پس از درخشش در تیم‌های پایه، تنها چند روز پس از ۱۷ سالگی نخستین بازی خود را برای سانتوس در پیروزی ۳ بر ۱ برابر دسپورتیوا فروویاریا انجام داد. سانتوس هرگز در استعداد او تردیدی نداشت، تا جایی که در نخستین قرارداد حرفه‌ای او بند فسخ ۶۰ میلیون یورویی تا ژوئن ۲۰۲۷ گنجاند. 

با این حال، نقش او در تیم در ادامه کم‌رنگ شد و این فصل تنها در ۱۲ بازی به عنوان بازیکن تعویضی به میدان رفته است، در حالی که کوکا، سرمربی تیم، حامی اصلی او محسوب می‌شود.

روبینیو جونیور به داشتن دریبل‌های موفق، دید بالای بازی و سرعت بالا شناخته می‌شود. نیمار همان‌طور که پدرش در زمان آغاز به کار او نقشی حمایتی داشت، در این مرحله نخستین مسئولیت هدایت و حمایت از این بازیکن جوان را بر عهده گرفته است؛ هرچند فضای فعلی باشگاه با گذشته کاملاً متفاوت است. سانتوس بدون تمکن مالی و در وضعیتی بحرانی، برای ادامه بقای خود به یک فروش بزرگ نیاز دارد.




 صفحه پیدا نشد - پارس فوتبال
۱۴ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

صفحه پیدا نشد - پارس فوتبال


 تیم منتخب هفته دوم؛‌ به وقت اثبات
۱۱ ساعت قبل / سایت فوتبالی

تیم منتخب هفته دوم؛‌ به وقت اثبات

پایگاه خبری فوتبالی- پرونده هفته دوم با صعود پرسپولیس به صدر جدول بسته شد. قرمزها در کنار استقلال و تراکتور، هر 6 امتیاز را گرفته‌اند برخلاف نساجی و استقلال خوزستان که در حسرت آن هستند.به گزارش فوتبالی، تیم منتخب این هفته را مردانی تشکیل داده‌اند با عملکردهای فردی بسیار درخشان. آنها با انجام وظایف‌شان به بهترین شکل ممکن، تیم‌شان را به سمت بردن و امتیاز گرفتن هل دادند.* حجت صدقییک نمایش درخشان دیگر از گلری که سالهاست پشت خط مانده. آن دو واکنش طلایی صدقی بخصوص در ریباند هر دو ضربه، اجازه داد چادرم ...,تیم منتخب,لیگ برتر ایران,پیشنهاد سردبیر

 طارمی، شاید مقابل استقلال و تراکتور!
۱۲ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

طارمی، شاید مقابل استقلال و تراکتور!

به گزارش سایت اسپورت ۲۴ یونان، مهدی طارمی در تمرین امروز المپیاکوس با اعضای این تیم خداحافظی کرده و قرار است برای پیوستن به الوصل امارات راهی این کشور شود. ا...

 وزیر ورزش و جوانان از سالن ۶ هزار نفری ۲۲ گولان سنندج بازدید کرد
۱۹ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

وزیر ورزش و جوانان از سالن ۶ هزار نفری ۲۲ گولان سنندج بازدید کرد

برنا - گروه ورزشی: وزیر ورزش و جوانان در ادامه سفر به استان کردستان از سالن ۶ هزار نفری ۲۲ گولان سنندج بازدید کرد و در جریان آخرین وضعیت و روند تکمیل این مجم...

 یک ماه پس از فینال جام جهانی ۲۰۲۶؛ فیل آرژانتینی‌ها یاد هندوستان کرد/ علیه ما کارزار تشکیل دادند! +ویدیو
۱۷ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

یک ماه پس از فینال جام جهانی ۲۰۲۶؛ فیل آرژانتینی‌ها یاد هندوستان کرد/ علیه ما کارزار تشکیل دادند! +ویدیو

فدراسیون فوتبال آرژانتین با انتشار ویدیویی احساسی، مسیر این تیم تا فینال جام جهانی ۲۰۲۶ را مرور و ادعا کرد که کارزار سازمان‌یافته ضد آرژانتین نتوانست مانع رسیدن آلبی‌سلسته به دیدار نهایی شود.

 بیرانوند و حسین‌زاده در آستانه اعزام به ژاپن!
۹ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

بیرانوند و حسین‌زاده در آستانه اعزام به ژاپن!

صحبت‌هایی در خصوص اعزام امیرحسین حسین‌زاده و علیرضا بیرانوند به بازی‌های آسیایی ناگویا وجود دارد.