قیمت طلا امروز




 سایت باشگاه خبرنگاران / ۴ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۶

شمسی پور راهی مرحله یک چهارم نهایی شد/ علیخانی، محمدیان و محمدی در انتظار شانس مجدد

مرحله مقدماتی روز دوم رقابت‌های کشتی فرنگی جوانان قهرمانی جهان از ظهر امروز در چهار وزن ۵۵، ۶۷، ۷۲ و ۹۷ کیلوگرم در حال برگزاری است.
 شمسی پور راهی مرحله یک چهارم نهایی شد/ علیخانی، محمدیان و محمدی در انتظار شانس مجدد

باشگاه خبرنگاران جوان - مرحله مقدماتی روز دوم رقابت‌های کشتی فرنگی جوانان قهرمانی جهان از ظهر امروز در چهار وزن ۵۵، ۶۷، ۷۲ و ۹۷ کیلوگرم در شهر براتیسلاوا، پایتخت اسلواکی، در حال برگزاری است.

 نتایج نمایندگان کشورمان به شرح زیر است:

در وزن ۵۵ کیلوگرم، آرمین شمسی‌پور پس از استراحت در دور نخست، در دور دوم مقابل کریک از اوکراین با نتیجه ۸ بر صفر به پیروزی رسید و راهی مرحله یک‌چهارم نهایی شد.

در وزن ۶۷ کیلوگرم، ایلیا علیخانی در دور نخست چیچسو از اسلواکی را با نتیجه ۹ بر صفر از پیش رو برداشت. وی در مرحله بعد مقابل موکیموف از ازبکستان با نتیجه ۱ بر ۱ به پیروزی رسید و راهی مرحله یک‌چهارم نهایی شد. علیخانی در این مرحله مقابل مارکوفسکی از بلاروس با نتیجه ۴ بر ۳ شکست خورد و باید منتظر حضور حریفش در دیدار فینال باشد تا شانس حضور در مرحله شانس مجدد را پیدا کند.

در وزن ۷۲ کیلوگرم، احمدرضا محمدیان در دور نخست رایکوویچ از کرواسی را با نتیجه ۸ بر صفر مغلوب کرد. وی در دور دوم مقابل روسیت‌شویلی از گرجستان با نتیجه ۴ بر ۱ شکست خورد و در صورت راهیابی حریفش به دیدار فینال، جواز حضور در مرحله شانس مجدد را به دست خواهد آورد.

در وزن ۹۷ کیلوگرم، امیرسام محمدی در دور نخست مقابل ویتای از مجارستان با نتیجه ۱ بر ۱ شکست خورد و باید منتظر حضور حریفش در دیدار فینال باشد تا راهی مرحله شانس مجدد شود.



۴ دقیقه قبل / سایت خبرفوری

ترافیک کشتیرانی در خلیج فارس ۴ و در تنگه هرمز ۹۰ درصد نسبت به قبل از درگیری، کاهش یافته است

سازمان عملیات تجاری بریتانیا (UKTrade) در بیانیه‌ای خاطرنشان کرد که کاهش ترافیک کشتیرانی خلیج فارس، تأثیر عمیق درگیری منطقه‌ای بر تجارت جهانی را برجسته می‌کند.

به گزارش رویترز، این آژانس افزود: «این داده‌ها چالش‌های لجستیکی و امنیتی پیش روی کشتیرانی بین‌المللی، به ویژه در مناطق جنگی را به ما یادآوری می‌کند.»

این سازمان ادامه داد: از ۲۸ فوریه، ۱۸ کشتی از خلیج فارس خارج و ۲۱ کشتی وارد آن شده‌اند که تقریباً ۴ درصد از سطح قبل از درگیری را نشان می‌دهد. ترافیک از طریق تنگه هرمز در مقایسه با سطح قبل از درگیری حدود ۹۰ درصد کاهش یافته است.

همچنین بق این بیانیه آمده است: داده‌های سیستم شناسایی خودکار (AIS) نشان می‌دهد که اپراتورهای کشتی به دلیل حملات مداوم و نگرانی‌های امنیتی، به طور فزاینده‌ای مسیر شمالی از طریق تنگه هرمز را انتخاب می‌کنند. مسیر عمان در تنگه هرمز همچنان خطرناک‌ترین مسیر است و ۱۴ مورد از ۱۶ حادثه بین ۶ ژوئیه و ۶ اوت را به خود اختصاص داده است. در عین حال از ابتدای سال تا ۶ اوت، در مجموع ۷۴ حادثه گزارش شده است.

این در حالی است که داده‌های شرکت فرانسوی ردیابی کشتی‌ها (کپلر) نشان می‌دهد که در بحبوحه نگرانی‌ها در مورد خطرات کشتیرانی در خاورمیانه، در حالی که مذاکرات صلح بین ایالات متحده و ایران همچنان متوقف مانده است، هفت کشتی حامل کالا روز پنجشنبه از تنگه هرمز عبور کردند.

منطقه خلیج فارس یک آبراه حیاتی است که بازارهای آسیایی و اروپایی را به هم متصل می‌کند و بنابراین هرگونه اختلالی می‌تواند عواقب گسترده‌ای داشته باشد. رسیدگی به این مسائل برای تضمین تداوم تجارت و تبادل اقتصادی، به ویژه در زمانی که بسیاری از کشورها هنوز در حال بهبودی از اثرات درگیری هستند، بسیار مهم است.

این خبر بروزرسانی شده است.


۱ ساعت قبل / سایت صفحه سیاست

کاهش تردد کشتی‌ها در خلیج فارس؛ تجارت دریایی زیر فشار ناامنی

صفحه سیاست-

بر اساس اعلام سازمان عملیات تجاری بریتانیا (UKTrade)، کاهش ترافیک کشتیرانی در خلیج فارس نشان‌دهنده تأثیر قابل توجه درگیری‌های منطقه‌ای بر تجارت جهانی است.

این سازمان تأکید کرده است که آمار موجود، چالش‌های لجستیکی و امنیتی پیش روی کشتیرانی بین‌المللی، به‌ویژه در مناطق درگیر جنگ، را برجسته می‌کند.

در همین حال، داده‌های شرکت فرانسوی ردیابی کشتی‌ها «کپلر» نشان می‌دهد که روز پنجشنبه، در شرایطی که نگرانی‌ها درباره خطرات کشتیرانی در خاورمیانه ادامه دارد و مذاکرات صلح میان آمریکا و ایران متوقف مانده است، هفت کشتی حامل کالا از تنگه هرمز عبور کرده‌اند.

تنگه هرمز؛ شاهراه تجارت جهانی

خلیج فارس یکی از آبراه‌های حیاتی جهان به شمار می‌رود که بازارهای آسیایی و اروپایی را به یکدیگر متصل می‌کند. هرگونه اختلال در این مسیر می‌تواند پیامدهای گسترده‌ای برای زنجیره تأمین، تجارت بین‌المللی و مبادلات اقتصادی داشته باشد.

تداوم امنیت کشتیرانی در این منطقه، به‌ویژه در شرایطی که بسیاری از کشورها همچنان در حال جبران آثار درگیری‌های اخیر هستند، از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.


۱ ساعت قبل / سایت جوان آنلاین

کاهش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز به ۴ درصد پیش از جنگ

جوان آنلاین: مرکز عملیات تجارت دریایی انگلیس اعلام کرد تردد کشتی‌ها از مبدأ و به مقصد خلیج فارس به چهار درصد سطح پیش از درگیری کاهش یافته است.

این گزارش در حالی است که طبق تازه ترین داده های شرکت کپلر (Kpler) که در زمینه ردیابی حرکت کشتی ها فعالیت می کند، تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز به شدت کاهش پیدا کرده است.

طبق این داده‌ها، طی دیروز پنج شنبه گذشته تنها ۷ شناور از تنگه هرمز عبور کرده اند.

نشریه آمریکایی پولیتیکو پیشتر در گزارشی نوشته بود که دولت ترامپ مدعی است که تنگه هرمز برای تجارت باز است و عبور و مرور نفتکش‌ها در جریان است، اما ردیاب‌های بازار تصویر چندان خوش‌بینانه‌ای در این خصوص ندارند.

مقام های کشورمان هم همیشه تأکید کرده اند که تا رفتار آمریکا تغییر نکند و هزینه نقض تفاهم‌نامه اسلام آباد را متقبل نشود، تغییری در وضعیت تردد تنگه هرمز ایجاد نخواهد شد و عبور و مرور شناورها بر اساس تصمیم نیروهای مسلح ایران خواهد بود.




 تعلل بورس پشت مرز 6میلیونی
۱ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

تعلل بورس پشت مرز 6میلیونی

دنیای اقتصاد: بورس تهران در هفته گذشته اگرچه توانست با ثبت بازدهی ۳.۸درصدی، مسیر صعودی خود را ادامه دهد، اما در عبور از مرز روانی ۶میلیون واحد ناکام ماند. افزایش عرضه‌ها در نزدیکی این سطح، مانع از تداوم رشد شاخص کل شد؛ سطحی که از نگاه برخی تحلیلگران می‌تواند به مقاومتی مهم برای بازار تبدیل شود. در مقابل، آرام‌تر شدن فضای ریسک¬ها می‌تواند عبور از این مرز را تسهیل کند. با این حال، رشد نزدیک به ۱۴۰درصدی بازدهی یکساله بورس و سبقت آن از تورم، احتمال اصلاح کوتاه‌مدت نماگرهای سهامی را نیز افزایش داده است.

 هشدار اف‌بی‌آی درباره احتمال حمله پهپادی ایران به سواحل کالیفرنیا
۵۳ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

هشدار اف‌بی‌آی درباره احتمال حمله پهپادی ایران به سواحل کالیفرنیا

ای‌بی‌سی‌نیوز مدعی شده است اف‌بی‌آی در هشداری به پلیس کالیفرنیا درباره احتمال حمله پهپادی ایران به اهدافی در این ایالت هشدار داده است؛ ادعایی که بر پایه اطلاعاتی تأییدنشده مطرح شده است.

 انتقاد شدید شومر از ماجراجویی نظامی ترامپ و بحران اقتصادی آمریکا
۱ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

انتقاد شدید شومر از ماجراجویی نظامی ترامپ و بحران اقتصادی آمریکا

شومر ضمن انتقاد از جنگ طلبی‌های ترامپ، وضعیت معیشت، بهداشت و درمان او را زیر سوال برد.

 الجزیره: اهرم فشار ترامپ بر پکن و مسکو، دو شریک تجاری مهم ایران، محدود است
۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

الجزیره: اهرم فشار ترامپ بر پکن و مسکو، دو شریک تجاری مهم ایران، محدود است

الجزیره نوشت: دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، تهدید کرده است هر کشوری را که به ایران یک «راه نجات اقتصادی» ارائه دهد، از نظر مالی مجازات خواهد کرد. او همچنین از آغاز یک «روز D اقتصادی» علیه تهران سخن گفته است.

 هدف از طرح های بنزینی، افزایش درآمد دولت است/ اول جلو قاچاق بنزین را بگیرید/ چرا خودرو کم مصرف تولید یا وارد نمی شود؟!
۱ ساعت قبل / سایت الف

هدف از طرح های بنزینی، افزایش درآمد دولت است/ اول جلو قاچاق بنزین را بگیرید/ چرا خودرو کم مصرف تولید یا وارد نمی شود؟!

بینندگان «الف» هر روز با ارائه نظرات خود در تکمیل و تعمیق محتوای ارائه‌شده مشارکت می‌کنند. بسیاری از این نظرات، گویای دقت و توجه مخاطبان و داوری عمومی آن‌ها نسبت به وقایع روز است. گزیده‌ای از نظرات مخاطبان را ذیل سه مطلب پر بحث هفته به انتخاب تحریریه «الف» بخوانید.

 چین و امارات رزمایش مشترک برگزار می‌کنند/ «سپر شاهین ۲۰۲۶» در سین‌کیانگ به پرواز درمی‌آید
۱ ساعت قبل / سایت اکوایران

چین و امارات رزمایش مشترک برگزار می‌کنند/ «سپر شاهین ۲۰۲۶» در سین‌کیانگ به پرواز درمی‌آید

وزارت دفاع چین اعلام کرد که نیروهای هوایی چین و امارات از اواخر ماه اوت تا اواسط سپتامبر، رزمایش مشترکی را در سین‌کیانگ در شمال‌غرب چین، برگزار خواهند کرد