قیمت طلا امروز




 سایت باشگاه خبرنگاران / ۲ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۷

۵۵ درصد مشترکان آب در آذربایجان غربی پرمصرف و بدمصرف هستند

مدیر دفتر بهره برداری از تاسیسات آب شرکت آب و فاضلاب آذربایجان غربی گفت: ۵۵ درصد مشترکان آب استان در رده پر مصرف و بدمصرف قرار دارند که این امر توجه بیش از پیش به صرفه جویی در مصرف آب را طلب می کند.
 ۵۵ درصد مشترکان آب در آذربایجان غربی پرمصرف و بدمصرف هستند

باشگاه خبرنگاران جوان - شهرام عظیمی مدیر دفتر بهره برداری از تاسیسات آب شرکت آب و فاضلاب آذربایجان غربی در برنامه«نبض زندگی» سیمای مرکز آذربایجان غربی با اعلام اینکه با وجود تلاش‌های گسترده برای تامین آب از طریق تصفیه‌خانه‌ها، چاه‌ها و قنات‌ها، میزان مصرف شهروندان در استان بسیار فراتر از استانداردهای جهانی است،گفت: استاندارد جهانی مصرف آب ۱۳۰ لیتر در شبانه‌روز است در حالی که سرانه مصرف در روستاهای استان به ۲۶۰ لیتر و در شهرها به ۲۳۰ لیتر رسیده است. 

وی افزود: ۵۵ درصدمشترکین استان در رده پرمصرف و بدمصرف قرار دارند و تنها ۴۵ درصد از جمعیت در محدوده زیرالگو هستند.

عظیمی با اشاره به هزینه‌های بالای تولید و تصفیه آب گفت: تولید و تصفیه آب فرآیندی دشوار و هزینه بر است بطوری که در سال گذشته تنها برای بهره‌برداری از منابع تامین آب در استان، یک هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان هزینه شده است.

وی، با تاکید بر مشارکت و همکاری مردم در صرفه جویی و رعایت الگوی مصرف از آنها خواست با استفاده از راهکارهای ساده نظیر جایگزینی شیرآلات کم‌مصرف، استفاده از لوازم کاهنده مصرف، کاهش مدت زمان استحمام، استفاده حداکثری از ظرفیت ماشین های لباسشویی و ظرفشویی، در حفظ پایداری منابع تامین آب سهیم باشند.





 ساختار معیوب آگاهی! | آخرین خبر
۵ ساعت قبل / سایت آخرین خبر

ساختار معیوب آگاهی! | آخرین خبر

هم میهن/متن پیش رو در هم میهن منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست تجربهٔ ۲۸ مرداد سال ۱۳۳۲ جلوی چشم ماست! هیچ نیروی سیاسی را نمی‌توان یافت که از آن ماجرا درس لازم را گرفته باشد. احمد زیدآبادی| چرا در ادبیات فارسی این همه بر درس گرفتن از تاریخ تأکید شده است؟ به این دلیلِ روشن که ما

 بازی تراکتور و پرسپولیس 100 درصد بدون تماشاگر است
۴ ساعت قبل / سایت افکارنیوز

بازی تراکتور و پرسپولیس 100 درصد بدون تماشاگر است

حجت الله بهمنی سخنگوی سازمان لیگ: بازی تراکتور پرسپولیس این فصل هم رفت هم برگشت بدون تماشاگر برگزار خواهد شد

 سازمان لیگ: دیدار تراکتور و پرسپولیس بدون تماشاگر برگزار می‌شود
۴ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

سازمان لیگ: دیدار تراکتور و پرسپولیس بدون تماشاگر برگزار می‌شود

دیدار دو تیم تراکتور تبریز و پرسپولیس در هفته سوم لیگ برتر بدون تماشاگر است.

 حجت الاسلام قمی: «مسجد» محور جامعه مبعوث است
۵ ساعت قبل / خبرگزاری مهر

حجت الاسلام قمی: «مسجد» محور جامعه مبعوث است

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی گفت: امروز بعثت مردمی را شاهد هستیم که اراده‌ای جمعی و فولادین برای تحقق فرمان الهی و مواجهه با قلدرها و زورگوهای عالم را رقم زده‌اند.

 ۹۰ درصد ظرفیت ورزشگاه نقش‌جهان برای استقلال
۴ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

۹۰ درصد ظرفیت ورزشگاه نقش‌جهان برای استقلال

براساس اعلام سخنگوی سازمان لیگ فوتبال، استقلال در دیدار برابر پرسپولیس که در ورزشگاه نقش جهان اصفهان برگزار می‌شود، ۹۰ درصد ظرفیت استادیوم را در اختیار خواهد داشت.

 جنگ؛ دچار بزرگنمایی و خودفریبی نشویم
۵ ساعت قبل / سایت عصرایران

جنگ؛ دچار بزرگنمایی و خودفریبی نشویم

اگر تصمیم‌ سازان خود نیز در دام بزرگنمایی گرفتار آیند و قدرت متعارف عظیم آمریکا، یا برتری فناوری و اطلاعاتی اسرائیل را دستکم گیرند، آن‌گاه غره‌سازی دشمن به...