قیمت طلا امروز




 سایت باشگاه خبرنگاران / ۱۴۰۵/۰۵/۱۵

الجزیره: توافق ایران و عمان احتمالا امروز یا فردا نهایی خواهد شد

یک منبع دیپلماتیک می‌گوید مذاکرات ایران و عمان به مراحل پایانی رسیده و در صورت نبود مداخله خارجی، توافق ممکن است ظرف یکی دو روز آینده حاصل شود.
 الجزیره: توافق ایران و عمان احتمالا امروز یا فردا نهایی خواهد شد

باشگاه خبرنگاران جوان؛ زهرا نجفی - شبکه الجزیره به نقل از یک منبع دیپلماتیک گزارش داد که در مذاکرات ایران و عمان که درباره تنگه هرمز انجام می‌شود، تنها «یک یا دو موضوع» حل‌نشده باقی مانده است.

این منبع تأکید کرد که این مسائل «چندان پیچیده به نظر نمی‌رسند».

او افزود: «اگر دخالت مخرب از سوی طرف‌های دیگر صورت نگیرد، ممکن است توافق حتی امروز یا فردا نهایی شود».

این منبع دیپلماتیک همچنین گفت که تنگه هرمز به دلیل اختلافات میان ایران و عمان بسته نشده است. به گفته او، هرگونه تصمیم برای بستن یا بازگشایی تنگه هرمز به اقدامات آمریکا بستگی خواهد داشت.

این منبع در پایان اظهار داشت که در حال حاضر برنامه‌ای برای سفر عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران به اسلام‌آباد وجود ندارد، اما بسته به روند تحولات دیپلماتیک، ممکن است این سفر در مرحله‌ بعد برنامه‌ریزی شود.

وبگاه آکسیوس نیز بامداد امروز به نقل از منابع آگاه گزارش داده بود که ایران و عمان در حال نزدیک شدن به یک توافق موقت برای بازگشایی تنگه هرمز هستند و آمریکا قصد دارد این توافق را روز چهارشنبه اعلام کند.

به گفته دو منبع منطقه‌ای، توافق مورد بحث، یک توافق موقت ۶۰ روزه بین عمان و ایران ایجاد می‌کند که می‌تواند تمدید شود.

منبع: الجزیره



۳ ساعت قبل / سایت هم میهن

مقام آمریکایی: مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز به بن‌بست رسیده است

به گزارش هم‌میهن آنلاین و به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان؛ آخرین گام دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، برای دور شدن از تشدید نظامی در ایران، در حالی برداشته می‌شود که طرف آمریکایی مدعی است مذاکرات بین ایران و عمان در روز‌های اخیر به بن‌بست رسیده است.

یک مقام آمریکایی و یک مقام کاخ سفید در مصاحبه با سمافور ادعا کردند که دولت معتقد است مذاکرات ایران و عمان هفته‌ها پیش از هم پاشیده است. این مذاکرات با مطرح کردن امکان ترتیب عوارضی در تنگه هرمز، ترامپ را ناامید کرده بود.

 

به کانال تلگرام هم میهن بپیوندید

به کانال بله هم میهن بپیوندید

به کانال روبیکا هم میهن بپیوندید


۳ ساعت قبل / سایت جوان آنلاین

هشدار ریابکوف نسبت به «خطر تشدید بیشتر تنش در منطقه»

جوان آنلاین: سرگئی ریابکوف، معاون وزیر امور خارجه روسیه امروز جمعه مصاحبه‌ای اختصاصی با «NEWS.ru» اعلام کرد که مسکو برای گفتگو با آمریکا آمادگی دارد، اما این بدان معنا نیست که از مواضع اصولی خود دست خواهد کشید.

این دیپلمات روسیه سپس ادامه داد: روسیه همچنان برای گفتگو با آمریکا درباره اوکراین آمادگی دارد، اما این به معنای عقب‌نشینی مسکو از مواضع اصولی خود نیست.

سرگئی ریابکوف، سپس افزود: مسکو آماده است تا هر گونه ایده معقول را برای حل‌ و فصل مسئله اوکراین که با واقعیات در میدان همخوانی داشته باشد، بشنود. ایالات متحده به طور کلی آمادگی خود را برای گفتگوی سازنده درباره اوکراین و درک موضع روسیه نشان می‌دهد. روسیه و آمریکا از طریق نهادهای اداری و سرویس‌ های ویژه خود، به همکاری نظام مند و فعال ادامه می‌ دهند.

سرگئی ریابکوف، در خصوص تنش آفرینی ها آمریکا در منطقه نیز گفت: حتی در صورت موفقیت‌ آمیز بودن مذاکرات بین ایران و عمان درباره تردد کشتیرانی در تنگه هرمز، همچنان خطر تشدید بیشتر تنش در منطقه وجود دارد.


۵ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

هشدار روسیه درباره وخامت اوضاع و تشدید تنش‌ها در منطقه

به گزارش آفتاب نیوز،

سرگئی ریابکوف، معاون وزیر امور خارجه روسیه روز جمعه با توجه به تبادل منظم حملات، اعمال مجدد محاصره دریایی و افزایش تعداد طرف‌های درگیر در بحران، به دشواری توصیف وضعیت فعلی در منطقه خلیج فارس به عنوان یک «آتش‌بس» اشاره کرد.

او در مصاحبه‌ای با وبگاه خبری News.ru، یکی از عوامل اصلی بی‌ثباتی را عدم اعتماد طرف‌ها به دوام توافقات حاصل شده، با توجه به اختلالات مکرری که روند مذاکرات را مختل کرده است، دانست.

آماده گفت‌وگو با واشنگتن درباره اوکراین بدون مصالحه در مواضع خود هستیم

معاون وزیر امور خارجه روسیه تأیید کرد که روسیه همچنان آماده گفت‌وگو با ایالات متحده در مورد اوکراین است و تأکید کرد که این به معنای عقب‌نشینی مسکو از مواضع اساسی خود نیست.

ریابکوف آمادگی مسکو را برای گوش دادن به ایده‌های جدید مطرح شده توسط مارکو روبیو، وزیر امور خارجه آمریکا در خصوص دستیابی به یک توافق صلح‌آمیز اعلام کرد.

وی افزود: «ما همچنان آماده گفت‌وگو با واشنگتن هستیم، اما این به معنای عقب‌نشینی ما از مواضع اصولی خود نیست، با توجه به اینکه زمان به نفع کی‌یف و اتحادیه اروپا نیست.»

او ادامه داد: «ما آماده‌ایم تا به پیشنهادهایی که با واقعیت‌های میدانی مطابقت دارند، گوش فرا دهیم.»

به گزارش اسپوتنیک، ریابکوف آمادگی روسیه را برای شنیدن هرگونه پیشنهاد و ایده‌ای که او «معقول» توصیف کرد، مشروط بر اینکه با اهداف تعیین‌شده توسط ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، همسو باشند و واقعیت‌های میدانی را منعکس کنند، تأیید کرد. 

او تلاش‌ها برای تحمیل آنچه «خواسته‌های افراطی اروپا و اوکراین» نامید یا خرید زمان برای مسلح کردن مجدد نیروهای اوکراینی را رد و استدلال کرد که چنین اقداماتی نمی‌تواند به یک توافق پایدار کمک کند.

او خاطرنشان کرد که دولت دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا تمایل خود را برای شرکت در گفت‌وگوی سازنده و درک موضع روسیه نشان می‌دهد.

او مهم‌ترین عامل در این مرحله را توانایی واشنگتن برای تأثیرگذاری بر تصمیمات کی‌یف و حامیان اروپایی آن دانست، «که هنوز رویای تحمیل یک شکست استراتژیک به روسیه را در سر می‌پرورانند».

اظهارات ریابکوف در بحبوحه بن‌بست مداوم در روند سیاسی برای پایان دادن به جنگ روسیه و اوکراین، به موازات عملیات نظامی جاری در کی‌یف و شکاف فزاینده بین مواضع دو طرف در خصوص شرایط هرگونه توافق بالقوه مطرح می‌شود.




 فساد مالی ترامپ و خانواده‌اش در صدر تحقیقات گسترده دموکرات‌ها
۱ ساعت قبل / سایت تابناک

فساد مالی ترامپ و خانواده‌اش در صدر تحقیقات گسترده دموکرات‌ها

دموکرات‌های آمریکا از برنامه‌ای گسترده برای تحقیق درباره دونالد ترامپ، اعضای خانواده او و دولتش خبر داده‌اند؛ تحقیقاتی که به گفته آنها، بیش از هر چیز بر اتها...

 ایران، تحریم‌های خصمانه جدید آمریکا را محکوم کرد - تسنیم
۲۲ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

ایران، تحریم‌های خصمانه جدید آمریکا را محکوم کرد - تسنیم

وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران تحریم‌های تازه آمریکا علیه اقتصاد و تجارت کشورمان را محکوم کرد.

 آمریکا برای دومین بار مانع حضور عباس در مجمع عمومی سازمان ملل می‌شود
۷ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

آمریکا برای دومین بار مانع حضور عباس در مجمع عمومی سازمان ملل می‌شود

یک روزنامه عبری زبان نوشت دولت دونالد ترامپ قصد دارد برای دومین سال پیاپی از سفر رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین به نیویورک و سخنرانی او در مجمع عمومی سازمان ملل در اواخر سپتامبر جلوگیری کند.

 تصادف هوایی مرگبار در فرودگاه پنسیلوانیا
۵ ساعت قبل / سایت تابناک

تصادف هوایی مرگبار در فرودگاه پنسیلوانیا

در پی برخورد یک بالگرد پلیس ایالتی با یک هواپیمای کوچک در جریان یک مانور آموزشی در فرودگاهی در پنسیلوانیا در شامگاه ۱۹ آگوست، یک خلبان کشته و دو افسر پلیس زخ...

 روسیه: فقط تهران درباره مذاکره با آمریکا تصمیم می‌گیرد
۷ ساعت قبل / سایت هم میهن

روسیه: فقط تهران درباره مذاکره با آمریکا تصمیم می‌گیرد

سفیر و نماینده دائم روسیه در سازمان ملل متحد تاکید کرد: ایران کشوری مستقل است و خود درباره مذاکره با آمریکا تصمیم گیری می‌‎کند.

 مقام آمریکایی: مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز به بن‌بست رسیده است
۳ ساعت قبل / سایت هم میهن

مقام آمریکایی: مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز به بن‌بست رسیده است

یک مقام آمریکایی و یک مقام کاخ سفید به سمافور گفته‌اند که دولت ایالات متحده معتقد است مذاکرات ایران و عمان در روز‌های اخیر به بن‌بست رسیده است.