قیمت طلا امروز




 سایت باشگاه خبرنگاران / ۳۰ ساعت قبل

رونمایی از کتاب «عهد صادق» در شیراز

همزمان با سالروز بازگشت آزادگان، کتاب «عهد صادق» در شیراز رونمایی شد.
 رونمایی از کتاب «عهد صادق» در شیراز
باشگاه خبرنگاران جوان - کتاب «عهد صادق» در آیین گرامیداشت سالروز بازگشت آزادگان به میهن اسلامی در مؤسسه فرهنگی و ورزشی ایثار فارس رونمایی شد. 

معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران فارس در حاشیه این مراسم گفت: کتاب «عهد صادق» که خاطرات اسارت آزاده سرافراز «حبیب‌الله مؤمنی» است، در ۲۶۱ صفحه به قلم احمدرضا روحانی سروستانی تدوین شده است.

نبی‌اله زارعی افزود: این اثر حاصل تلاشی ارزشمند در ثبت تاریخ شفاهی مقاومت است که ابعاد تازه‌ای از ایستادگی آزادگان را در اردوگاه‌های رژیم بعث به تصویر می‌کشد.

او تصریح کرد: این کتاب توسط انتشارات «پیشگام» در شمارگان ۳۰۰ نسخه منتشر شده است تا سندی ماندگار از جان‌فشانی‌ها و مقاومت قهرمانان ملی برای نسل‌های آینده باقی بماند.

زارعی در بخش دیگری از سخنان خود به تجلیل از خانواده‌های شهدا در این مراسم اشاره کرد و گفت: در این برنامه از خانواده شهیدِ «جنگ رمضان»، «مجید اردش» که در ایست‌بازرسی تهران توسط ایادی استکبار به شهادت رسید و پیکر مطهرش در شهرستان داراب به خاک سپرده شده است، تجلیل شد. از این شهید گرانقدر سه فرزند به یادگار مانده است.

معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران فارس در ادامه تصریح کرد: همچنین در این مراسم، از خانواده شهید غریبِ دوران اسارت، «محسن عزیزی» نیز تقدیر شد.

در پایان این مراسم، از جمعی از آزادگان سرافراز که در عرصه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت فعالیت مؤثری دارند، با اهدای لوح تقدیر، تجلیل شد.



 وضعیت سمن‌ها در کشور چگونه است؟| انحلال نداریم، اما مطالبه‌گری چرا

وضعیت سمن‌ها در کشور چگونه است؟| انحلال نداریم، اما مطالبه‌گری چرا

چند دهه قبل، سازمان‌ها مردم‌نهاد در زمینه اعتیاد، ایدز، خودکشی و... فعالیت می‌کردند. امروزه این مسیر تغییر کرده است و خیریه‌هایی که نقش حمایتی و فقرزدایی دارند بیشتر شده است‌ و به سمت مطالبه مسئولیت اجتماعی از دستگاه‌ها و ارگان‌ها رفته‌اند.

 شریان های ایران زندگی در حرکت

شریان های ایران زندگی در حرکت

بروز دو جنگ تحمیلی طی یکسال گذشته آزمون دیگری برای شبکه حمل‌ونقل ایران بود؛ شبکه‌ای یکپارچه با اولویت‌بندی تأمین کالاهای اساسی، بازسازی زیرساخت‌ها و استفاده از ظرفیت داخلی و تجربه بحران‌های پیشین که توانست شریان‌های حیاتی کشور را در شرایط جنگی حفظ و پایدار نگه دارد. ویدیوی ایران را در این باره ببینید.

 ورود جنگنده‌های ترکیه به آسمان یونان

ورود جنگنده‌های ترکیه به آسمان یونان

منابع یونانی از نقض حریم هوایی کشورشان توسط جنگنده‌های ارتش ترکیه خبر دادند.

 امارات با تجارت ایران قهر کرد؟

امارات با تجارت ایران قهر کرد؟

دنیای اقتصاد: امارات گفته دو موشک بالستیک از ایران به این کشور پرتاب شده و بابت همین قضیه تصمیم گرفته تجارت با ایران را موقتا متوقف کند.

 سید محمد خاتمی: تفاهم‌نامه ایران و آمریکا فرصتی بی‌نظیر است | از دست برود، با «مشکلات عجیب» روبه‌رو می‌شویم

سید محمد خاتمی: تفاهم‌نامه ایران و آمریکا فرصتی بی‌نظیر است | از دست برود، با «مشکلات عجیب» روبه‌رو می‌شویم

سیدمحمد خاتمی، رئیس‌جمهور پیشین، از تفاهم‌نامه ایران و آمریکا حمایت کرد و آن را «فرصتی بی‌نظیر» برای کشور دانست و هشدار داد که از دست رفتن این فرصت، ایران را با «مشکلات عجیب» روبه‌رو خواهد کرد.

 آلودگی هوا فروکش کرد | عسلویه آلوده‌ ترین شهر کشور شد

آلودگی هوا فروکش کرد | عسلویه آلوده‌ ترین شهر کشور شد

کیفیت هوای کشور طی شبانه‌روز گذشته اندکی بهبود یافت و هیچ شهری شرایط بسیار ناسالم یا خطرناکرا ثبت نکرد. با این حال، لکه‌های آلودگی در جنوب، اصفهان و البرز باقی ماند و عسلویه با ثبت شاخص ۱۸۴ آلوده‌ترین شهر ایران شد.

 نماینده ایران: تجاوز نظامی آمریکا و اسرائیل سیاسی‌کاری شورای امنیت را آشکار کرده است

نماینده ایران: تجاوز نظامی آمریکا و اسرائیل سیاسی‌کاری شورای امنیت را آشکار کرده است

غلامحسین درزی سفیر و معاون نمایندگی ایران در سازمان ملل گفت: تجاوز نظامی ایالات متحده و رژیم اسرائیل علیه حاکمیت و تمامیت ارضی ایران، بار دیگر سیاسی‌کاری، استانداردهای دوگانه و اعمال گزینشی قوانین و رویه‌های شورای امنیت را آشکار کرده است.

 تارتار به قولش عمل کرد؛ پرسپولیس به دهه ۶۰ برگشت!

تارتار به قولش عمل کرد؛ پرسپولیس به دهه ۶۰ برگشت!

پرسپولیس بار دیگر با یک گل زودهنگام از حریف خود پیش افتاد.