قیمت طلا امروز




 سایت باشگاه خبرنگاران / ۱۴۰۵/۰۵/۱۱

اعلام زمان و مکان بازی های تیم امید در مرحله بازی های آسیایی ناگویا

برنامه دیدارهای تیم ملی فوتبال امید ایران در مرحله گروهی بازی‌های آسیایی ناگویا ۲۰۲۶ اعلام شد.
 اعلام زمان و مکان بازی های تیم امید در مرحله بازی های آسیایی ناگویا

باشگاه خبرنگاران جوان - تیم ملی امید ایران در مرحله گروهی بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ ناگویا با تیم‌های چین، کره شمالی و امارات در گروه B بازی می‌کند.

بر اساس برنامه اعلام شده، شاگردان حسین عبدی نخستین دیدار خود را روز چهارشنبه ۲۵ شهریورماه (۱۶ سپتامبر) از ساعت ۱۴:۰۰ به وقت محلی برابر تیم ملی امید امارات برگزار خواهند کرد.

دومین مسابقه تیم ملی امید ایران نیز روز یکشنبه ۲۹ شهریورماه (۲۰ سپتامبر) از ساعت ۱۴:۰۰ به وقت محلی مقابل تیم ملی امید چین برگزار می‌شود.

ملی‌پوشان امید در سومین و آخرین دیدار مرحله گروهی نیز روز چهارشنبه اول مهرماه ۱۴۰۵ (۲۳ سپتامبر) از ساعت ۱۴:۳۰ به وقت محلی به مصاف تیم ملی امید کره شمالی خواهند رفت.

بر اساس برنامه مسابقات، هر سه دیدار تیم ملی فوتبال امید ایران در مرحله گروهی بازی‌های آسیایی ناگویا ۲۰۲۶ در ورزشگاه WAVE KARIYA در شهر کاریا از استان آیچی برگزار خواهد شد.

برنامه کامل دیدار‌های تیم ملی امید ایران در مرحله گروهی بازی‌های آسیایی ناگویا ۲۰۲۶:

* ایران - امارات؛ ۱۶ سپتامبر ۲۰۲۶ (۲۵ شهریور ۱۴۰۵)؛ ساعت ۱۴:۰۰ به وقت محلی؛ ورزشگاه WAVE KARIYA

* ایران - چین؛ ۲۰ سپتامبر ۲۰۲۶ (۲۹ شهریور ۱۴۰۵)؛ ساعت ۱۴:۰۰ به وقت محلی؛ ورزشگاه WAVE KARIYA

* ایران - کره شمالی؛ ۲۳ سپتامبر ۲۰۲۶ (اول مهر ۱۴۰۵)؛ ساعت ۱۴:۳۰ به وقت محلی؛ ورزشگاه



۳۷ دقیقه قبل / سایت فوتبالی

اعزام بیرانوند با تیم امید امکان پذیر نیست

پایگاه خبری فوتبالی- دروازه‌بان تراکتور نمی‌تواند تیم امید ایران را در بازی‌های آسیایی همراهی کند.

به گزارش فوتبالی، از شب گذشته و بنابر ادعای محمد حسین میثاقی مجری برنامه فوتبال برتر، این خبر مطرح شد که علیرضا بیرانوند قرار است با تیم امید ایران به بازی‌های آسیایی ناگویا اعزام شود و به همین خاطر بسیاری از اهالی فوتبال، این اتفاق را راهکاری برای معاف شدن دروازه‌بان تراکتور از حضور در خدمت سربازی دانستند چراکه همه می‌دانند در صورت مدال آوری تیم امید در مسابقات آسیایی، بیرانوند از سربازی معاف می‌شود.

اما براساس پیگیری‌ها مشخص شد چنین چیزی صحت ندارد چون بیرانوند نمی‌تواند برای شرکت در این مسابقات در جمع شاگردان حسین عبدی قرار بگیرد. لیست اولیه و ۵۰ نفره تیم امید ایران در اردیبهشت به شورای المپیک آسیا اعلام شده و مثل مسابقات جام جهانی، لیست نهایی هم باید از بین این ۵۰ نفر اعلام شود که نام بیرانوند در این لیست پنجاه نفره نبوده است.

بنابراین به جز امیرحسین حسین‌زاده که قبلا در لیست ۵۰ نفره بوده، بازیکن بزرگسال دیگری نمی‌تواند تیم المپیک را در این مسابقات همراهی کند. ضمن اینکه کادرفنی تیم امید هم با وجود دروازه‌بان‌های جوانی مانند محمد خلیفه و باتوجه به هدفگذاری آماده‌سازی تیم برای مسابقات المپیک، علاقه‌ای به این کار ندارد.

طبق اعلام قبلی معاون نظام وظیفه عمومی، معافیت تحصیلی علیرضا بیرانوند تا آخر شهریور به پایان می‌رسد و این بازیکن از اول‌مهر، مشمول خدمت سربازی می‌شود.


۵۱ دقیقه قبل / سایت افکارنیوز

شوک به بیرانوند با خط خوردن از لیست

محمدحسین میثاقی، مجری برنامه فوتبال برتر، شب گذشته مدعی شد علیرضا بیرانوند، دروازه‌بان تیم ملی و تراکتور، قصد دارد همراه با تیم ملی امید در بازی‌های آسیایی ناگویا حضور پیدا کند.

با این حال، پیگیری‌ها نشان می‌دهد حضور بیرانوند در این مسابقات از نظر قانونی امکان‌پذیر نیست. مسابقات ناگویا مانند جام جهانی است و برای حضور بازیکنان، ابتدا فهرست اولیه باید ارسال شود و فهرست نهایی نیز از میان نفرات حاضر در همان لیست اولیه انتخاب خواهد شد.

از آنجا که نام علیرضا بیرانوند در فهرست اولیه تیم ملی امید قرار نداشته، امکان اضافه شدن او به فهرست نهایی بازی‌های آسیایی ناگویا وجود ندارد.

از سوی دیگر، نگاه حسین عبدی و کادر فنی تیم ملی امید به حضور در این مسابقات، معطوف به آماده‌سازی برای رقابت‌های انتخابی المپیک آینده است و برنامه آن‌ها استفاده از بازیکنان زیر ۲۳ سال و آماده‌سازی این نفرات برای مسابقات پیش رو خواهد بود و علیرضا بیرانوند گزینه حضور آن‌ها در ناگویا نبوده است.

در این بین، امیرحسین حسین‌زاده تنها گزینه بزرگسال تیم ملی امید برای حضور در بازی‌های آسیایی ناگویا محسوب می‌شود.

بنابراین، برخلاف ادعای مطرح‌شده درباره حضور بیرانوند، این دروازه‌بان، امکان همراهی تیم ملی امید در بازی‌های آسیایی ناگویا را ندارد تا امیدواری اش برای قهرمانی و معاف شدن از خدمت از بین برود.


۲ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

پاداش به سبک قهرمان جام جهانی ۲۰۲۶؛ قراردادی برای تعهد، فروتنی و رهبری سرمربی ما - پارس فوتبال

فدراسیون فوتبال اسپانیا پس از قهرمانی تاریخی این تیم در جام جهانی ۲۰۲۶، قصد دارد یک قرارداد جدید و قابل‌توجه با لوئیس دلافوئنته، سرمربی تیم ملی، امضا کند.

فدراسیون می‌خواهد قرارداد فعلی دلافوئنته را که تا سال ۲۰۲۸ اعتبار دارد، تمدید کند تا او حداقل تا جام جهانی ۲۰۳۰ هدایت تیم ملی را بر عهده داشته باشد. اسپانیا قرار است در کنار پرتغال و مراکش، میزبان جام جهانی ۲۰۳۰ باشد.فدراسیون قصد دارد به سرمربی قهرمان پاداش بدهد

فدراسیون فوتبال سلطنتی اسپانیا مذاکرات رسمی برای تمدید قرارداد دلافوئنته را آغاز کرده است. این مربی ۶۵ ساله پس از تغییرات مدیریتی در فدراسیون، قرارداد جدیدی تا سال ۲۰۲۸ امضا کرده بود، اما حالا مسئولان فوتبال اسپانیا مصمم هستند حضور او را تا جام جهانی ۲۰۳۰ تضمین کنند.

دلافوئنته با هدایت اسپانیا به دومین قهرمانی این کشور در تاریخ جام جهانی، موفق به ثبت یک دستاورد تاریخی شده است.رئیس فدراسیون مذاکرات را تأیید کرد

رافائل لوسان، رئیس فدراسیون فوتبال اسپانیا، تأکید کرده که تمدید قرارداد دلافوئنته پاداشی شایسته برای تعهد، فروتنی و رهبری او در تمام سطوح تیم ملی اسپانیاست.

لوسان در گفت‌وگو با رادیو ملی اسپانیا (RNE) گفت: «فکر می‌کنم این چیزی است که لوئیس شایسته آن است و ما روی آن کار می‌کنیم. همین حالا قرار است این موضوع را دنبال کنیم و در واقع مذاکرات از همین حالا آغاز شده است. می‌خواهیم قرارداد او را که در حال حاضر تا سال ۲۰۲۸ اعتبار دارد، تمدید کنیم و آن را تا حوالی سال ۲۰۳۰ ادامه دهیم، چون او باید بخشی از این مسیر باشد.»

لوسان همچنین درباره شخصیت دلافوئنته گفت: «سادگی و توانایی او در کار کردن باعث شده به این موفقیت برسیم؛ البته در کنار گروهی فراموش‌نشدنی از بازیکنان تیم ملی اسپانیا.»

هدف اسپانیا برای میزبانی فینال جام جهانی ۲۰۳۰

تمدید قرارداد دلافوئنته همزمان با تلاش اسپانیا برای میزبانی فینال جام جهانی ۲۰۳۰ دنبال می‌شود. این رقابت‌ها به صورت مشترک در اسپانیا، پرتغال و مراکش برگزار خواهد شد.

فدراسیون اسپانیا معتقد است میزبانی جام جهانی مردان و همچنین جام جهانی زنان، استدلال این کشور برای میزبانی دیدار نهایی جام جهانی ۲۰۳۰ را تقویت می‌کند.

لوسان درباره محل برگزاری فینال گفت: «درک نتیجه‌ای غیر از برگزاری فینال آن جام جهانی بزرگ در اسپانیا دشوار خواهد بود.»

به این ترتیب، RFEF امیدوار است دلافوئنته همچنان روی نیمکت اسپانیا باقی بماند و این تیم را در جام جهانی ۲۰۳۰ که بخشی از آن در خاک اسپانیا برگزار می‌شود، هدایت کند.

بیشتر بخوانید: راز قهرمانی اسپانیا از زبان دلافوئنته: من حس ششم دارم!/ درهای اسپانیا به روی دو ستاره باتجربه باز است




 خلق یک شاهکار در آسیا توسط زنان والیبال ایران
۹ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

خلق یک شاهکار در آسیا توسط زنان والیبال ایران

تیم ملی والیبال زنان ایران در نخستین دیدار خود در مسابقات قهرمانی آسیا موفق به شکست  حریف قدرتمندش شد. 

 استقلال و رقبایش در لیگ نخبگان؛ اوضاع خوب و خاطرات تلخ
۵ ساعت قبل / سایت فوتبالی

استقلال و رقبایش در لیگ نخبگان؛ اوضاع خوب و خاطرات تلخ

پایگاه خبری فوتبالی- استقلال در این فصل لیگ نخبگان با 3 رقیب قطری، 3 حریف اماراتی و 2 نماینده ازبکستان دیدار خواهد کرد.به گزارش فوتبالی، آبی‌ها در حضور قبلی‌شان موفق به صعود از مرحله گروهی شدند. عملکرد کلی استقلال برابر این 2-8 رقیب، بد نیست ولی حضور الوصل و العین یعنی هجوم خاطرات تلخ؛ این دو تیم رقم‌زننده اولین و سومین شکست سنگین آنها در تاریخ‌شان هستند.* السد قطر آنها در حال تبدیل شدن به رقیب همیشگی استقلال در این چند سال اخیر هستند. آبی‌ها روزگار خوبی برابر السد داشتند ولی دیگر ندارند؛ بردن ...,استقلال,لیگ نخبگان آسیا,گزارش آماری,پیشنهاد سردبیر

 دردسر تازه آسانی این بار برای پرسپولیس؛ پیشنهاد ۲میلیون دلاری به ستاره استقلال جنجال به‌پا می‌کند
۲ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

دردسر تازه آسانی این بار برای پرسپولیس؛ پیشنهاد ۲میلیون دلاری به ستاره استقلال جنجال به‌پا می‌کند

ایجنت ایرانی یاسر آسانی بازیکن آلبانیایی استقلال از پیشنهاد سنگین پرسپولیس به این بازیکن خبر داد؛ پیشنهادی که می‌تواند سرخ‌پوشان تهرانی را با دردسر مواجه کند.

 ملی‌پوش پرسپولیس قصد جدایی ندارد
۳ ساعت قبل / سایت هم میهن

ملی‌پوش پرسپولیس قصد جدایی ندارد

مدافع تیم فوتبال پرسپولیس درخواست جدایی از سرخپوشان را نداده است.

 دوری حداقل سه هفته‌ای مهران احمدی از میادین به دلیل مصدومیت کشاله ران
۱ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

دوری حداقل سه هفته‌ای مهران احمدی از میادین به دلیل مصدومیت کشاله ران

مهران احمدی، هافبک تیم فوتبال استقلال، به دلیل مصدومیت کشاله ران، حداقل تا سه هفته دیگر نمی‌تواند بازی کند.

 کلیپ مراسم ختم پدر مسی ساخته شده با هوش مصنوعی با مجلس گردانی رونالدو
۲۹ دقیقه قبل / سایت پارس فوتبال

کلیپ مراسم ختم پدر مسی ساخته شده با هوش مصنوعی با مجلس گردانی رونالدو

کلیپ ساخته شده با هوش مصنوعی از مراسم ختم پدر مسی با مجلس گردانی رونالدو را که در فضای مجازی پربازدید شد را تماشا نمایید