قیمت طلا امروز




 سایت باشگاه خبرنگاران / ۳ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۶

احیای ۴۴ واحد تولیدی و رشد دو برابری سرمایه‌گذاری صنعتی در سیستان و بلوچستان

مدیرکل صمت استان از احیای ۴۴ واحد تولیدی و معدنی راکد در استان خبر داد و گفت: سرمایه‌گذاری صنعتی در سال گذشته با رشد دو برابری نسبت به سال ۱۴۰۳، به ۱۳ هزار میلیارد تومان رسید.
 احیای ۴۴ واحد تولیدی و رشد دو برابری سرمایه‌گذاری صنعتی در سیستان و بلوچستان

باشگاه خبرنگاران جوان   - داود شهرکی  راهبرد این اداره کل را در سه مسیر «توسعه واحد‌های صنعتی»، «افزایش ظرفیت واحد‌های موجود» و «احیای واحد‌های تعطیل یا نیمه‌تعطیل» تعریف کرد و افزود: در حوزه توسعه، خوشبختانه در سال گذشته بالغ بر ۱۳ همت سرمایه‌گذاری در استان صورت گرفت که معادل دو برابر سال ۱۴۰۳ بود.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان با اشاره به افزایش ظرفیت تولید در واحد‌های صنعتی علیرغم شرایط دشوار اقتصادی و تهدیدات امنیتی در جنوب کشور، اظهار داشت: تلاش کردیم ضمن حفظ ظرفیت موجود، افزایش ظرفیت را نیز دنبال کنیم که از جمله می‌توان به افزایش ۲۰ درصدی ظرفیت تولید در کارخانه سیمان اشاره کرد.

داود شهرکی در خصوص احیای واحد‌های تولیدی گفت: یک واحد صنعتی و ۱۳ واحد معدنی که به دلایلی نظیر عدم بازارپسندی محصول، مشکلات مدیریتی یا وضعیت نامناسب تولید از چرخه خارج شده بودند، با برگزاری جلسات کارگروه تسهیل، شورای معادن و کارگروه حمایت غذایی و با همکاری دستگاه قضایی، بانک‌ها، ادارات مالیاتی و تامین اجتماعی، احیا شدند.

وی ادامه داد: در مجموع ۴۴ واحد به بهره‌برداری مجدد رسیدند و برای حدود ۶۰۰ نفر اشتغال ایجاد شد. همچنین با هدف استفاده بهینه از سرمایه‌های سرگردان مردم، ۵۹ جواز تاسیس انبار صادر شد که حدود ۳۰ مورد مربوط به واحد‌های خارج‌شده از چرخه تولید است که به انبار تغییر کاربری یافتند.

این مقام مسئول با بیان اینکه ۱۰ تا ۱۵ درصد صنایع استان دچار مشکل یا غیرفعال هستند که نسبت به نرم کشور وضعیت مطلوب‌تری داریم، خاطرنشان کرد: طی چند سال اخیر به طور میانگین سالانه ۴۰ تا ۵۰ واحد به چرخه تولید بازگشته‌اند. امسال نیز پیش‌بینی می‌شود ۴۰ واحد دیگر مجدداً به چرخه تولید بازگردند یا تغییر کاربری یابند.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان در پایان تاکید کرد: تلاش ما این است که آمار واحد‌های تعطیل هر سال کمتر از سال قبل شود و از سرمایه‌های مردم که بر زمین مانده، حداکثر استفاده را در مسیر تولید و اشتغال به کار گیریم.

منبع صمت استان 





 استاندار تهران خبر داد: کاهش ۵۰ درصدی مصرف سوخت پس از رایگان شدن مترو و اتوبوس توسط شهرداری تهران | جهان نیوز
۲ ساعت قبل / سایت جهان نیوز

استاندار تهران خبر داد: کاهش ۵۰ درصدی مصرف سوخت پس از رایگان شدن مترو و اتوبوس توسط شهرداری تهران | جهان نیوز

معتمدیان با اشاره به ویژگی‌های منحصربه‌فرد استان تهران می‌گوید:با وجود آسیب به زیرساخت‌های سوخت‌رسانی، هیچ‌یک از ۳۸۶ جایگاه سوخت استان تعطیل نشد. همزمان با رایگان ‌شدن مترو و اتوبوس و همراهی مردم در کاهش ترددهای غیرضروری، مصرف سوخت نیز حدود ۵۰ درصد کاهش یافت.

 حجت الاسلام قمی: «مسجد» محور جامعه مبعوث است
۴ ساعت قبل / خبرگزاری مهر

حجت الاسلام قمی: «مسجد» محور جامعه مبعوث است

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی گفت: امروز بعثت مردمی را شاهد هستیم که اراده‌ای جمعی و فولادین برای تحقق فرمان الهی و مواجهه با قلدرها و زورگوهای عالم را رقم زده‌اند.

 انتقاد کرملین از مشارکت مستقیم انگلیس در جنگ اوکراین
۶ ساعت قبل / سایت هم میهن

انتقاد کرملین از مشارکت مستقیم انگلیس در جنگ اوکراین

سخنگوی کرملین از آنچه افزایش سطح مشارکت انگلیس در جنگ اوکراین خواند، ‌ انتقاد کرد و گفت: موضع لندن در حالی است که برخی کشورهای اروپایی از حمایت از کی‌یف خسته شده‌اند.

 بازگشت ویژه سیدجلال حسینی به پرسپولیس
۷ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

بازگشت ویژه سیدجلال حسینی به پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس در مذاکره با تیم فولاد موفق شده امتیاز تیم دوم این که که راهی لیگ آزادگان شده خریداری و قصد دارد هدایت آن را به کاپیتان اسبق خود بسپارد.

 نماینده مجلس: در طرح جدید بنزین سهمیه از ۱۹۰ لیتر به ۹۰ لیتر کاهش می‌یابد
۵ ساعت قبل / سایت هم میهن

نماینده مجلس: در طرح جدید بنزین سهمیه از ۱۹۰ لیتر به ۹۰ لیتر کاهش می‌یابد

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در فضای مجازی نوشت: حداقل تاکنون گزارش‌هایی که در دسترس مجلس از طرح بوده است نشان می‌دهد، هیچ مطالعه قابل اتکایی در مورد اثرات اجتماعی طرح (به عنوان مثال همین که هزینه یک باک بنزین برای مازاد سهمیه به حدود ۴ میلیون تومان ممکن است افزایش پیدا کند) و نحوه مدیریت این تبعات وجود ندارد.

 کالابرگ شهریور با رقم جدید می‌آید؟ جزئیات اعتبار احتمالی خانوارها
۴ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

کالابرگ شهریور با رقم جدید می‌آید؟ جزئیات اعتبار احتمالی خانوارها

با مطرح شدن افزایش ۲۳ درصدی اعتبار کالابرگ الکترونیکی، مبلغ احتمالی این حمایت برای مشمولان دهک‌های پایین به یک میلیون و ۲۳۰ هزار تومان به ازای هر نفر می‌رسد؛ اما اجرای این افزایش همچنان به تأمین منابع پایدار و اعلام رسمی زمان شارژ جدید وابسته است.