
تبلیغات تبلیغات تبلیغات
صفحه اقتصاد - بازار طلا و سکه امروز شنبه با فضایی کاملاً تحت تأثیر نوسانات شدید اونس جهانی و همزمان با انتظار برای گشایش بازارهای بین المللی به کار خود پایان داد. تحلیل بازار طلا و سکه در آستانه یکشنبه ۸ شهریور ۱۴۰۵
به گزارش صفحه اقتصاد، نرخ انس طلا که روز گذشته با افت قابل توجهی به سطح ۴۵۴۸ دلار رسیده بود، امروز با یک عقب نشینی نسبی، در قیمت ۴۴۵۵ دلار تثبیت شد و کاهشی ۹۳ دلاری را نسبت به میانگین دیروز به ثبت رساند.
این افت ۲ درصدی که عمدتاً ناشی از انتشار داده های قوی از اقتصاد آمریکا و افزایش موقت ارزش دلار ارزیابی می شود، هیجان فروشندگان را در بازار داخلی اندکی تعدیل کرد، اما فضای کلی همچنان در انتظار محرک های جدید باقی مانده است.
در بازار داخلی، اما واکنش نرخ ها به افت اونس، یک کاهش نسبی و نه چندان عمیق بود. مظنه تهران که روز گذشته روی عدد ۹۴ میلیون و ۲۶۲ هزار تومان قرار داشت، امروز با افزایشی ۵۱۷ هزار تومانی به سطح ۹۴ میلیون و ۷۸۰ هزار تومان رسید که نشان دهنده اثر پذیری کمتر از کاهش جهانی و غلبه مولفه های داخلی نظیر نرخ ارز و تقاضای پوششی است.
همین الگو در قیمت طلای ۱۸ عیار نیز تکرار شد؛ این فلز گرانبها با افزایش ۱۱۹ هزار تومانی، از میانگین ۲۱ میلیون و ۷۶۰ هزار تومان دیروز به ۲۱ میلیون و ۸۸۰ هزار تومان امروز صعود کرد و طلای ۲۴ عیار نیز با جهشی ۱۵۹ هزار تومانی، عدد ۲۹ میلیون و ۱۷۰ هزار تومان را لمس نمود.
آنچه از این ارقام بر می آید، فاصله گرفتن نسبی قیمت های داخلی از نرخ جهانی است که نشان از تداوم تقاضای احتیاطی و حفظ ارزش پول ملی در سایه ریسک های سیاسی منطقه دارد.
در بخش سکه، بازار به شکلی …












