قیمت طلا امروز




 سایت صفحه اقتصاد / ۲۴ ساعت قبل

پادکست / اولتیماتوم تامین اجتماعی به کارفرمایان؛ مهلت پرداخت حق‌بیمه تیرماه تا امشب

سازمان تأمین اجتماعی به کارفرمایانی که هنوز لیست بیمه کارکنان خود را ارسال نکرده‌اند یا حق‌بیمه تیرماه را نپرداخته‌اند، هشدار داد؛ مهلت قانونی انجام این دو تکلیف تنها تا ساعت ۲۴ امشب ادامه دارد و کارفرمایان باید پیش از پایان مهلت، نسبت به ارسال لیست و پرداخت حق‌بیمه اقدام کنند.
 پادکست / اولتیماتوم تامین اجتماعی به کارفرمایان؛ مهلت پرداخت حق‌بیمه تیرماه تا امشب

صفحه اقتصاد -

اگر کارفرما هستید و هنوز لیست بیمه کارکنان خود را ارسال نکرده‌اید یا حق‌بیمه تیرماه را پرداخت نکرده‌اید، زمان زیادی باقی نمانده است؛ چراکه سازمان تأمین اجتماعی برای پرداخت حق‌بیمه این ماه، تا پایان امشب مهلت تعیین کرده است.

من رها رمضانی هستم و با یک پادکست خبری همراه شما هستم.

سازمان تامین اجتماعی اعلام کرده با توجه به اینکه آخرین روز هر ماه، پایان مهلت قانونی ارسال لیست و پرداخت حق‌بیمه کارکنان محسوب می‌شود، کارفرمایانی که هنوز نسبت به انجام این فرآیند برای حق‌بیمه تیرماه اقدام نکرده‌اند، فقط تا ساعت ۲۴ امشب فرصت دارند.

به این ترتیب، کارفرمایان باید تا پایان مهلت اعلام‌شده، هم لیست بیمه کارکنان خود را ارسال کنند و هم حق‌بیمه مربوط به تیرماه را پرداخت کنند.

اهمیت این موضوع فقط به یک پرداخت ماهانه محدود نمی‌شود؛ چراکه پرداخت منظم حق‌بیمه، مستقیما با سوابق بیمه‌ای نیروی کار و در ادامه، حقوق و مزایایی مانند بازنشستگی، ازکارافتادگی و سایر تعهدات بیمه‌ای ارتباط دارد.

بنابراین اگر کارفرمایی هنوز لیست بیمه تیرماه را ارسال نکرده یا پرداخت حق‌بیمه را انجام نداده، باید این موضوع را به ساعات پایانی امشب موکول نکند؛ چراکه طبق اعلام تأمین اجتماعی، مهلت قانونی تا ساعت ۲۴ امشب است.

در واقع، پیام تامین اجتماعی به کارفرمایان روشن است: اگر حق‌بیمه تیرماه هنوز پرداخت نشده، فرصت زیادی برای انجام آن باقی نمانده و باید تا پایان امشب این تکلیف قانونی انجام شود.

ممنون که تا پایان این پادکست خبری با من همراه بودید؛ روز خوش و خدا نگهدار.

  مطالعه بیشتر: پرداخت اینترنتی حق‌بیمه رانندگان در سامانه تأمین اجتماعی فراهم شد+ لینک …



 نرخ حق‌بیمه حوادث دانش‌آموزی اعلام شد
۶ دقیقه قبل / سایت جوان آنلاین

نرخ حق‌بیمه حوادث دانش‌آموزی اعلام شد

نرخ حق‌بیمه حوادث دانش‌آموزی برای سال تحصیلی ۱۴۰۶ ـ ۱۴۰۵، مبلغ ۵۰۰ هزار ریال به ازای هر دانش‌آموز تعیین شد.

 دیدار رئیس و اعضای هیئت‌مدیره انجمن صنفی کارفرمایی مطبوعات و رسانه‌های هرمزگان با خانواده زنده‌یاد سعید دانشور
۴۵ دقیقه قبل / خبرگزاری برنا

دیدار رئیس و اعضای هیئت‌مدیره انجمن صنفی کارفرمایی مطبوعات و رسانه‌های هرمزگان با خانواده زنده‌یاد سعید دانشور

برنا-گروه استانها:همزمان با روز جهانی عکاسی، رئیس، دبیر و اعضای هیئت‌مدیره انجمن صنفی کارفرمایی مطبوعات و رسانه‌های استان هرمزگان با حضور در منزل پدری زنده‌ی...



فولاد در ایستگاه خاموشی
سایت اکوایران

فولاد در ایستگاه خاموشی

اکوایران: بحران برق صنایع در تابستان ۱۴۰۵ دیگر تنها یک مسئله فنی در شبکه برق نیست، به یکی از مهم‌ترین موانع استمرار تولید در صنایع انرژی‌بر تبدیل شده است. فولاد در میان این صنایع جایگاه ویژه‌ای دارد، زیرا هر ساعت توقف یا کاهش ظرفیت تولید در این زنجیره، فقط به معنای کاهش تولید یک کارخانه نیست، بلکه می‌تواند حلقه‌های مختلف زنجیره از معدن و کنسانتره تا گندله، آهن اسفنجی، فولادسازی و محصولات نهایی را تحت تأثیر قرار دهد.
سرمایه‌گذاری روی راه‌آهن یا توسعه جاده‌ای؛ کدام اولویت دارد؟
سایت اکوایران

سرمایه‌گذاری روی راه‌آهن یا توسعه جاده‌ای؛ کدام اولویت دارد؟

مهرداد تقی‌زاده، معاون اسبق وزارت راه و شهرسازی و کارشناس حمل‌ونقل، در جلسه‌ای با موضوع ایمنی و حمل و نقل درباره طرح جامع حمل‌ونقل و نقش راه آهن در آن گفت: مشاوران خارجی از سال ۸۷ پیش‌بینی کرده بودند که ما باید بیشترین سرمایه‌گذاری را روی راه‌آهن انجام دهیم.
به مناسبت روز پزشک؛ ۱۰ توصیه پزشک واشنگتن پست برای سالم‌تر ماندن
سایت رویداد‌ ۲۴

به مناسبت روز پزشک؛ ۱۰ توصیه پزشک واشنگتن پست برای سالم‌تر ماندن

روتین‌های جدید یک‌شبه ایجاد نمی‌شوند. یک پزشک متخصص در مقاله ای در واشنگتن پست می گوید باید هر بار فقط یک عادت را انتخاب کنید و تا جای ممکن انجام آن را آسان کنید.
پشت روپوش سفید؛ روایت بحران خاموش پزشکی در ایران
سایت رویداد‌ ۲۴

پشت روپوش سفید؛ روایت بحران خاموش پزشکی در ایران

گزارش‌های علمی از بحرانی پنهان در نظام سلامت ایران خبر می‌دهند؛ کرسی های تخصص خالی است و سالانه حدود ۱۳ رزیدنت پزشکی خودکشی می‌کنند.
سایت رویداد‌ ۲۴

علی القاصی مهر جانباز شد

چرا علی شریعتی هنوز مهم است؟ | فلسفه تاریخ خون‌خواهی: الاهیاتِ انتقامی با میل به جنگِ بی‌پایان
سایت رویداد‌ ۲۴

چرا علی شریعتی هنوز مهم است؟ | فلسفه تاریخ خون‌خواهی: الاهیاتِ انتقامی با میل به جنگِ بی‌پایان

با مطرح شدن دوباره نام علی شریعتی در سخنان برخی کارشناسان از جمله حمزه رحیم صفوی و موسی غنی‌نژاد، پرسش درباره سهم اندیشه‌های او در شکل‌گیری انقلاب ۱۳۵۷ بار دیگر به یک مناقشه فکری و تاریخی تبدیل شده است؛ آیا شریعتی صرفاً یک روشنفکر اثرگذار بود یا یکی از معماران اصلی گفتمان انقلابی؟ چرا شریعتی هنوز مهم است؟