قیمت طلا امروز




 سایت صفحه اقتصاد / ۱۴۰۵/۰۵/۱۵

افزایش مبلغ کالابرگ قطعی شد/ جلوی رانت ۴۷ ساله را گرفتیم/پایان عصر حیاط‌خلوت‌ها

رئیس‌جمهور در بخش دوم مصاحبه خود، از افزایش مبلغ کالابرگ خبر داد و گفت: ارز را به جای دلالان به جیب مصرف‌کننده نهایی ریختیم و زمینه فساد را خشکاندیم.
 افزایش مبلغ کالابرگ قطعی شد/  جلوی رانت ۴۷ ساله را گرفتیم/پایان عصر حیاط‌خلوت‌ها

صفحه اقتصاد -

رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه اختصاص ارز به مصرف‌کننده نهایی از شکل‌گیری تخلف جلوگیری می‌کند، گفت: اکنون باید مبلغ کالابرگ را افزایش دهیم، چون قیمت‌ها گران‌تر شده است و به امید خدا این مسئله را نیز حل خواهیم کرد.

شب گذشته بخش اول مصاحبه صادقانه و صریح «مسعود پزشکیان» رئیس‌جمهور اسلامی ایران با خبرگزاری‌ها به مناسبت آغاز سومین سال فعالیت دولت چهاردهم منتشر شد؛ امشب پنجشنبه ۱۵ مردادماه نیز بخش دوم این مصاحبه منتشر شد که مشروح آنرا در زیر می‌خوانید.

آقای رئیس‌جمهور، به موضوع ناترازی اشاره کردید. زمانی که دولت را تحویل گرفتید، کشور با چه وضعیتی مواجه بود؟ به تعبیری، نابسامانی‌ها و ناترازی‌های گسترده‌ای در حوزه برق و سوخت وجود داشت که به تولید کشور آسیب می‌زد؛ صنایع در تابستان با قطعی برق و در زمستان با قطعی گاز روبه‌رو بودند. لطفاً توضیح دهید دولت را با چه شرایطی تحویل گرفتید و برای ادامه مسیر کشور چه راهکاری در نظر دارید؟ وقتی از وفاق صحبت می‌کنم، منظورم مردم هستند

دولت را در شرایطی تحویل گرفتیم که توضیح آن مفصل است، اما برآیند وضعیت این بود که در زمستان باید با قطعی برق، آب و گاز مواجه می‌شدیم. مجموع ذخایر انرژی ما یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون لیتر بود و می‌گفتند این ذخایر تا آبان بیشتر دوام نمی‌آورد. پس از آن، دیگر سوختی نداشتیم که نیروگاه‌هایمان را با آن بچرخانیم. کمبود گاز هم داشتیم و بحث این بود که در زمستان، هم برق نخواهیم داشت و هم گرمایش با مشکل مواجه خواهد شد؛ اما با همکاری، همراهی و مدیریت، این اتفاق نیفتاد.

باز هم وقتی از وفاق صحبت می‌کنم، منظورم همین مردم هستند. این مردم بودند که در مصرف برق و گازشان بسیار به ما کمک کردند. ما نیز تلاش کردیم نیروگاه‌هایمان را تقویت کنیم. همین پنل‌های خورشیدی که راه‌اندازی شده‌اند، اکنون نزدیک به هفت هزار مگاوات وارد مدار کرده‌اند. هفت هزار مگاوات، یعنی حدود هفت میلیارد دلار؛ پولی که ما نداریم، اما این ظرفیت وارد مدار شده و در حال توسعه است.

این اقدام، از یک طرف مشکل انرژی ما را حل می‌کند و هر روز نیز در حال گسترش است. با وجود جنگ، درگیری و محاصره‌ای که وجود دارد، قرار بود ۳۰ هزار مگاوات پنل خورشیدی احداث کنیم، اما با مشکلاتی که داشتیم نتوانستیم به هدفی که می‌خواستیم برسیم. …



 خنده‌های پزشکیان در مراسم روز پزشک + تصاویر
۹ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

خنده‌های پزشکیان در مراسم روز پزشک + تصاویر

مراسم گرامیداشت روز پزشک با حضور دکتر محمدرضا ظفرقندی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، علیرضا زاکانی، شهردار تهران و دکتر محمد رئیس‌زاده، رئیس‌کل سازمان نظام پزشکی جمهوری اسلامی ایران، در سالن همایش‌های برج میلاد برگزار شد.

 تلگراف: ایران در یک حمله سایبری بی‌سابقه، یک نیروگاه برق در بریتانیا را به مدت چهار روز از کار انداخت
۲۵ دقیقه قبل / سایت هم میهن

تلگراف: ایران در یک حمله سایبری بی‌سابقه، یک نیروگاه برق در بریتانیا را به مدت چهار روز از کار انداخت

روزنامه بریتانیایی تلگراف ادعا کرد که ایران در یک حمله سایبری بی‌سابقه، یک نیروگاه برق بریتانیا را به مدت چهار روز از کار انداخت.

 بانک ایران زمین در ایستگاه احیا - تسنیم
۵ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

بانک ایران زمین در ایستگاه احیا - تسنیم

بانک ایران‌زمین یک مرحله مهمی را پشت سر گذاشته و 114 همت از اموال بانک تعیین تکلیف و بازگردانده شده است.

 تاکید عراقچی بر تقویت همکاری‌های دوجانبه با تونس - تسنیم
۵ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

تاکید عراقچی بر تقویت همکاری‌های دوجانبه با تونس - تسنیم

وزیر خارجه ایران در دیدار با سفیر ایران در تونس بر تقویت روابط دوجانبه با این کشور تاکید کرد.

 رقم شوکه‌کننده انتقال مهدی طارمی به الوصل امارات؛ فقط ۴۰۰ هزار دلار!
۵ دقیقه قبل / سایت اقتصاد ۲۴

رقم شوکه‌کننده انتقال مهدی طارمی به الوصل امارات؛ فقط ۴۰۰ هزار دلار!

یک خبرگزاری کشور امارات به رقم انتقال مهاجم تیم ملی فوتبال ایران به تیم الوصل اشاره کرد.