قیمت طلا امروز




 سایت ایران آنلاین / ۴ ساعت قبل

۵۰درصد ایرانی‌ها ماشین ندارند!

در چند روز گذشته اکثر رسانه‌های اقتصادی و خودرویی طبق آماری که در یک جلسه مطرح شد؛ اشاره به مالکیت خودرویی خانوارهای ایرانی کردند. اما قضیه این جلسه چه بود و این آمار به طور دقیق مربوط به چه بازه زمانی است؟
 ۵۰درصد ایرانی‌ها ماشین ندارند!

سارا غضنفری،دبیر گروه خودرو: روز چهارشنبه ۲۱ مرداد ماه، عباس پازوکی، معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر معاون اول رئیس‌جمهور در یادداشتی، با اشاره به جزئیات جلسه شورای اقتصاد به ریاست محمدرضا عارف که اخیراً برگزار شد، تأکید کرد: «عزم همه جزم شده تا یک تحول بنیادین و تاریخی در صنعت خودروسازی کشور در این دولت پایه‌گذاری شود.» روایت این جلسه با عنوان «جلسه بررسی وضعیت صنعت خودرو» در فضای مجازی موجود است. اما نکته قابل توجه در این جلسه که باعث شد در فضای مجازی هم خبرش بازتاب یابد موضوع آماری بود که در این جلسه اعلام شد. ماجرای میزان مالکیت خودروی خانوارهای ایرانی. این موضوعی است که در این گزارش به آن پرداخته می‌شود. اما ماجرای اعلام این آمار از کجا شروع شد؟

 

جزئیات جلسه نخبگان خودرویی با معاون اول رئیس‌جمهور

عباس پازوکی، معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر معاون اول رئیس‌جمهور در شرح شروع این جلسه در یادداشتش نوشته است؛ جلسه با تعارفات مرسوم اداری شروع نشد. دکتر عارف همان اول رفت سراغ آخر ماجرا؛ رو به اساتید کرد و گفت: «خوشحالم که در جمع همکاران دانشگاهی‌ام هستم. ۶۰ سال است در این کشور خودروسازی داریم، اما همیشه به خاطر نگاه‌های مقطعی، مثل اشتغال‌زایی موقت، هیچ‌گاه به صورت ریشه‌ای آسیب‌شناسی نکرده‌ایم! یک‌جای مسیر را اشتباه پیچیده‌ایم و رسیده‌ایم به ناکجاآباد. کره‌ای‌ها یک سال بعد از ما شروع کردند؛ حالا آنها کجا ایستاده‌اند و ما کجا؟ مردم حق دارند بپرسند چطور در صنایع پیچیده دفاعی و هوافضا به اوج اقتدار رسیده‌ایم، اما در خودروسازی درجا زده‌ایم؟» دکتر عارف رفت سراغ اصل مطلب: «دولت وسط شرایط جنگی هم از مسائل زیرساختی غافل نشده است و نمی‌شود. ما می‌خواهیم یک‌بار برای همیشه روی این مسیر ۶۰‌ساله نقطه بگذاریم و از سرِ خط مشق جدیدی بنویسیم. اما این بار نه فقط برای بازار ایران، بلکه با نگاه به کشورهای همسایه و منطقه در شرایط پساجنگ؛ چرا که خودروسازی می‌تواند حلقه اتصال ما به منطقه و پیشرانِ بقیه صنایع کشور باشد. دانشگاه باید این مشق جدید را به دولت بگوید.»

 

اعلام …



 اطلاعیه مهم درباره استفاده از متانول در بنزین
۲۷ دقیقه قبل / سایت برترینها

اطلاعیه مهم درباره استفاده از متانول در بنزین

پس از انتشار ادعاهایی درباره استفاده از متانول در بنزین و احتمال آسیب آن به خودروها، شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران با انتشار اطلاعیه‌ای به این موضوع واکنش نشان داد و توضیحاتی را برای شفاف‌سازی افکار عمومی ارائه کرد.

 ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی شهریور ۱۴۰۵
۳۴ دقیقه قبل / سایت روزنو

ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی شهریور ۱۴۰۵

مرحله جدید فروش خودرو‌های وارداتی با عرضه سه محصول تویوتا و یک خودروی برقی چانگان آغاز شده است

 فروش خودروهای وارداتی آغاز شد
۴۱ دقیقه قبل / سایت جهان صنعت نیوز

فروش خودروهای وارداتی آغاز شد

دور جدید عرضه خودروهای وارداتی از امروز -یکشنبه یک شهریور ۱۴۰۵- آغاز می‌شود.

 هند رجب چگونه کشته شد؟/ از آخرین تماس تا اعتراف تازه ارتش اسرائیل
۴۴ دقیقه قبل / سایت اقتصاد ۲۴

هند رجب چگونه کشته شد؟/ از آخرین تماس تا اعتراف تازه ارتش اسرائیل

ارتش اسرائیل پس از ماه‌ها انکار و ادعای عدم حضور نیروهایش در محل حادثه، سرانجام به شلیک مستقیم به خودروی «هند رجب»، کودک ۶ ساله فلسطینی و کشتار او و خانواده‌اش اذعان کرد؛ اعترافی دیرهنگام که همزمان با بازتاب جهانی فایل صوتی ۳ ساعته او و تأسیس بنیاد بین‌المللی دادخواهی، ابعاد حقوقی پرونده نسل‌کشی در غزه را وارد مرحله تازه‌ای کرده است.

 تویوتا لندکروز بهت می‌دیم ولی هر رنگی دلمون خواست حرفی هم نباشه!
۴۹ دقیقه قبل / سایت روزنو

تویوتا لندکروز بهت می‌دیم ولی هر رنگی دلمون خواست حرفی هم نباشه!

ثبت‌نام خودرو تویوتا لندکروز توسط یکی از شرکت‌های واردکننده شروع شده است، اما در این میان چند نکته جالب توجه وجود دارد.



فایننشال تایمز از تغییر راهبرد آمریکا در خلیج فارس نوشت / آیا واشینگتن از استراتژی نفت در برابر امنیت عقب‌نشینی خواهد کرد؟
سایت تجارت نیوز

فایننشال تایمز از تغییر راهبرد آمریکا در خلیج فارس نوشت / آیا واشینگتن از استراتژی نفت در برابر امنیت عقب‌نشینی خواهد کرد؟

حملات ایران، آسیب‌پذیری پایگاه‌های آمریکا در خلیج فارس را آشکار کرده و واشنگتن را به بازنگری در آرایش نظامی و کاهش حضور خود در منطقه واداشته است.
حبیب الله پیمان: قدرت واقعی در حضور مؤثر مردم است، نه فقط تسلیحات |  انصاف نیوز
سایت انصاف نیوز

حبیب الله پیمان: قدرت واقعی در حضور مؤثر مردم است، نه فقط تسلیحات | انصاف نیوز

گزیده‌ای از گفت‌وگوی حبیب‌الله پیمان فعال سیاسی پیش و پس از انقلاب، با «ایران‌فردا» را در زیر می‌خوانید:
پاشنه آشیل ایران در جنگ اقتصادی ترامپ؛ چرا همه نگاه‌ها به دبی است؟
سایت جهان صنعت نیوز

پاشنه آشیل ایران در جنگ اقتصادی ترامپ؛ چرا همه نگاه‌ها به دبی است؟

دولت ترامپ در حال آماده‌سازی مرحله تازه‌ای از فشار اقتصادی علیه ایران است؛ مرحله‌ای که موفقیت آن تا حد زیادی به همکاری امارات متحده عربی و به‌ویژه دبی وابسته خواهد بود. دبی طی سال‌ها یکی از مهم‌ترین مراکز دسترسی ایران به ارز خارجی، انتقال درآمدهای نفتی و فعالیت شبکه‌های مالی غیرشفاف بوده است. اکنون، در شرایطی که واشنگتن از سخت‌ترین تحریم‌های تاریخ سخن می‌گوید و امارات نیز توقف مبادلات تجاری و مالی با ایران را اعلام کرده، فشار بر شبکه‌های مالی مستقر در دبی می‌تواند به یکی از مهم‌ترین ابزارهای آمریکا …
همتی آب پاکی را روی دست سپرده‌گذاران ریخت؛ پول‌ها کجا می‌روند؟
سایت جهان صنعت نیوز

همتی آب پاکی را روی دست سپرده‌گذاران ریخت؛ پول‌ها کجا می‌روند؟

تصمیم بانک مرکزی برای تغییر ندادن نرخ سود بانکی، در شرایطی که بخشی از شبکه بانکی با ناترازی مواجه است، سیگنال مثبتی به برخی بازارها از جمله بازار سرمایه بود اما تداوم این سیاست پرسش‌هایی را درباره مسیر آتی تورم، رفتار سپرده‌گذاران و مقصد منابع پولی در اقتصاد مطرح می‌کند.
سایت رکنا

فیلم/ استایل شاهانه بهنوش طباطبایی در عروسی لاکچری خواهرزاده اش / از لباس مرواریددوزی شده تا هدبند حلزونی!

سایت تابناک

آموزش فارسی به نظامیان آمریکایی پیش از اعزام به ایران