قیمت طلا امروز




 سایت ایران آنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۲۶

تصفیه‌خانه‌های جدید، جایگزین آب شرب در فضای سبز/ آبیاری فضای سبز پایتخت با آب شرب متوقف شد

تهران با تکیه بر تصفیه‌خانه‌های فاضلاب، استفاده از آب شرب را در آبیاری فضای سبز شهری به صفر رسانده و مسیر تامین نیازهای صنعت و فضای سبز را به‌طور کامل به سمت منابع غیرمتعارف، یعنی پساب تصفیه‌شده، تغییر داده است.
 تصفیه‌خانه‌های جدید، جایگزین آب شرب در فضای سبز/ آبیاری فضای سبز پایتخت با آب شرب متوقف شد

ایران آنلاین:

بهنام بخشی سخنگوی آبفای استان تهران در نشست خبری روز گذشته در پاسخ به سوال خبرنگار روزنامه ایران درباره استفاده پساب در فضای سبز عنوان کرد: مدیریت منابع آبی در کلان‌شهر تهران و شهرهای اقماری استان، وارد فاز تازه‌ای از بهره‌وری شده است؛ به‌ طوری‌که با تمرکز بر استفاده حداکثری از پساب تصفیه‌خانه‌های فاضلاب، گام‌های موثری برای کاهش فشار بر منابع آب زیرزمینی و تامین نیازهای بخش صنعت و فضای سبز برداشته شده است.

هم‌اکنون با بهره‌برداری از سه تصفیه‌خانه جدید در شهر جدید پرند، توسعه تصفیه‌خانه شهرک غرب و تکمیل مدول ۷ و ۸ تصفیه‌خانه جنوب، ظرفیت تولید پساب در تهران به میزان ۳۳ هزار مترمکعب افزایش یافته است. این روند با پیگیری پروژه‌هایی نظیر تصفیه‌خانه شهر آفتاب، خرگوش‌دره و چندین واحد دیگر در دستور کار، شتاب بیشتری به خود می‌گیرد تا سهم پساب در چرخه مصرفی استان بیش از پیش ارتقا یابد.

در حال حاضر، استان تهران از معدود مناطقی است که میان توسعه خطوط جمع‌آوری فاضلاب و ساخت تصفیه‌خانه‌ها، هم‌سنگ‌سازی و همخوانی مطلوبی برقرار کرده و پیش‌بینی می‌شود با افتتاح تصفیه‌خانه‌های در دست احداث تا پایان سال جاری، جمعیت تحت پوشش خدمات دفع بهداشتی فاضلاب در سطح کشور با رشد ۷ درصدی همراه شود.

وی افزود: ظرفیت فعلی تصفیه‌خانه‌های شهر تهران بالغ بر ۵۵۰ میلیون مترمکعب است که با اضافه شدن واحدهای جدید، ۱۱۰ هزار مترمکعب دیگر به این توان عملیاتی افزوده خواهد شد. این موفقیت زیرساختی مرهون تکیه بر دانش بومی و توان مهندسی داخلی است که توسعه شبکه تصفیه را با سرعتی قابل‌توجه به پیش برده است. یکی از مهم‌ترین دستاوردهای این رویکرد، قطع کامل استفاده از آب شرب برای آبیاری فضای سبز شهری است؛ موضوعی که با همکاری نزدیک آبفای استان تهران و شهرداری تهران محقق شده است.

بخشی تاکید کرد: در همین راستا، چاه‌هایی که قابلیت اتصال به شبکه پساب را داشتند، پس از طی مراحل آزمایشگاهی و تخصصی به مجموعه آبفا تحویل داده شدند تا جایگزین ظرفیت‌های ایجاد شده در بخش پساب شوند. با همت مجموعه مدیریت شهری و معاونت خدمات شهری تهران، …





 سردار قاآنی: فلسطین آرمانی زنده و تغییرناپذیر است - تسنیم
۴۴ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

سردار قاآنی: فلسطین آرمانی زنده و تغییرناپذیر است - تسنیم

فرمانده نیروی قدس سپاه گفت: آرمان فلسطین، از بحر تا نهر، بیش از هر زمان دیگری زنده و دست‌یافتنی است.

 رشد ۱۶ درصدی مصرف شیرخشک‌های رژیمی
۲۴ دقیقه قبل / سایت سلامت نیوز

رشد ۱۶ درصدی مصرف شیرخشک‌های رژیمی

مدیرکل امور فرآورده‌های طبیعی، سنتی، مکمل و شیرخشک سازمان غذا و دارو از افزایش مصرف شیرخشک‌های رژیمی و غذاهای ویژه یارانه‌ای خبر داد.

 وزش باد شدید در انتظار تهرانی‌ها
۱۱ دقیقه قبل / سایت دیدارنیوز

وزش باد شدید در انتظار تهرانی‌ها

اداره کل هواشناسی استان تهران نسبت به وزش باد نسبتا شدید تا شدید همچنین رگبار و رعد و برق در ارتفاعات استان هشدار داد.

 ادامه کار شوراها غیرقانونی است
۲۷ دقیقه قبل / سایت روزنامه سازندگی

ادامه کار شوراها غیرقانونی است

سیدعبدالواحد موسوی‌لاری، وزیر کشور دولت اصلاحات و محسن هاشمی‌رفسنجانی، رئیس پیشین شورای شهر تهران در گفت‌وگو با سازندگی تأکید کردند: تعویق انتخابات شوراها، فاقد پشتوانه قانونی است و رئیس‌جمهور باید جلوی این انحراف از قانون اساسی را بگیرد

 قیمت دام زنده امروز یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵
۲۱ دقیقه قبل / روزنامه تعادل

قیمت دام زنده امروز یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵

قیمت دام زنده امروز یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ اعلام شد.

 ویلچر برقی ایرانی به سامانه خودران مجهز شد/ محصول در آستانه آزمون عملیاتی
۱۹ دقیقه قبل / خبرگزاری ایسنا

ویلچر برقی ایرانی به سامانه خودران مجهز شد/ محصول در آستانه آزمون عملیاتی

پژوهشگران دانشگاه صنعتی امیرکبیر با حمایت بنیاد ملی علم ایران، ویلچر برقی هوشمندی را توسعه داده‌اند که می‌تواند در محیط‌های موجود، نقشه‌برداری و مسیریابی کند و با شناسایی افراد و موانع، مسیر خود را بدون نیاز به تغییر گسترده زیرساخت‌ها ادامه دهد؛ محصولی که پس از سه سال توسعه، اکنون برای ورود به مرحله آزمون‌های عملیاتی و افزایش سطح آمادگی فناوری آماده می‌شود.