قیمت طلا امروز




 سایت ایران آنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۲۵

جو کنت: ترامپ پیش از وقوع فاجعه از جنگ کنار بکشد

رئیس سابق مرکز ملی مبارزه با تروریسم آمریکا با مقایسه وضعیت کنونی نیروهای آمریکایی در منطقه با حضور نظامی آمریکا در افغانستان در سال ۲۰۲۱ هشدار داد باقی ماندن نیروهای این کشور در برد موشک‌ها و پهپادهای ایران، ابتکار عمل را به تهران می‌دهد و می‌تواند واشنگتن را بار به جنگ بکشاند.
 جو کنت: ترامپ پیش از وقوع فاجعه از جنگ کنار بکشد

ایران آنلاین:

   جو کنت رئیس سابق مرکز ملی مبارزه با تروریسم آمریکا در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت استقرار نیروهای آمریکایی در یک منطقه متخاصم، در شرایطی که آنها دست به عملیات تهاجمی نمی‌زنند و صرفاً به این دلیل در آنجا باقی مانده‌اند که رئیس‌جمهور هنوز تصمیم به خروج نگرفته است، به دشمنان آمریکا برتری می‌دهد.

به گزارش ایسنا، او نوشت: «در چنین شرایطی، دشمن می‌تواند به نیروهای ما حمله کند و رئیس‌جمهور را وادار سازد میان کشیده شدن دوباره به یک درگیری یا عقب‌نشینی در حالی که شکست خورده است، یکی را انتخاب کند.»

کنت با اشاره به افغانستان افزود: «در سال ۲۰۲۰، رئیس‌جمهور ترامپ هوشمندانه با طالبان به توافقی رسید که به نیروهای ما اجازه می‌داد در آوریل یا مه ۲۰۲۱ از افغانستان خارج شوند.»

او سپس دولت بعدی آمریکا را هدف انتقاد قرار داد و نوشت: «وقتی بایدن به قدرت رسید، تصمیم گرفت نیروهای ما را تا بیستمین سالگرد ۱۱ سپتامبر در افغانستان نگه دارد، زیرا می‌خواست یک خروج نمادین و "طبق شرایط خودش" داشته باشد؛ امری که تنها از غرورش ناشی می‌شد.»

کنت در ادامه شرایط افغانستان را با وضعیت کنونی در قبال ایران مقایسه کرد و نوشت: «اکنون می‌بینیم که رئیس‌جمهور ترامپ در ایران تله‌ای مشابه برای خودش ایجاد می‌کند. ترامپ می‌داند که هیچ راه‌حل نظامی برای این جنگ وجود ندارد و ایرانی‌ها دیپلماسی را رد کرده‌اند.»

او افزود: «ترامپ به جای اینکه از افتادن در تله تشدید تنش و فرو رفتن در باتلاقی عمیق‌تر خودداری کند، نیروهای ما را در برد موشک‌ها و پهپادهای ایران باقی گذاشته و تصور …



 چرا ولیعهد سعودی به فرانسه رفت؟
۴ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

چرا ولیعهد سعودی به فرانسه رفت؟

سفر بن سلمان به پاریس هم جنبه‌های امنیتی و نظامی دارد و هم نشان‌دهنده تلاش ریاض برای ایجاد روابط مستحکم‌تر با اتحادیه اروپا از مسیر فرانسه است.

 نیویورک‌تایمز: نخست‌وزیر کانادا مقابل ترامپ ایستاد
۹ دقیقه قبل / سایت مشرق

نیویورک‌تایمز: نخست‌وزیر کانادا مقابل ترامپ ایستاد

نخست وزیر کانادا با ایستادگی در برابر ترامپ در جنگ تجاری با آمریکا، در حال کاهش وابستگی کشورش به واشنگتن است.

 عطوان: جنگ اقتصادی آمریکا ضد ایران مانند جنگ نظامی محکوم به شکست است - تسنیم
۹ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

عطوان: جنگ اقتصادی آمریکا ضد ایران مانند جنگ نظامی محکوم به شکست است - تسنیم

سردبیر روزنامه رای‌الیوم تاکید کرد که جنگ اقتصادی آمریکا علیه ایران نیز همانند جنگ نظامی محکوم به شکست است.

 اقتصاد آمریکا زیر فشار جنگ ایران؛ افزایش 40 درصدی قیمت بنزین
۱۶ دقیقه قبل / سایت نورنیوز

اقتصاد آمریکا زیر فشار جنگ ایران؛ افزایش 40 درصدی قیمت بنزین

فایننشال تایمز با استناد به دیدگاه کارشناسان گزارش داد جنگ با ایران فشار قابل توجهی بر اقتصاد آمریکا وارد کرده است؛ به‌طوری‌که رشد تولید نفت محدود شده، قیمت بنزین افزایش یافته و تورم و نارضایتی اقتصادی در آمریکا تشدید شده است.

 آمریکا همیشه به دوستانش خیانت کرده
۳۶ دقیقه قبل / سایت مشرق

آمریکا همیشه به دوستانش خیانت کرده

k: خاورمیانه | ایالات متحده آمریکا | واشنگتن | ویتنام | امریکا | افغانستان | رژیم صهیونیستی | ایالات متحده امریکا | ایالات‌متحده آمریکا | آمریکا



تبدیل آمریکا به بزرگترین تولیدکننده نفت و گاز جهان
سایت عصرایران

تبدیل آمریکا به بزرگترین تولیدکننده نفت و گاز جهان

تولید نفت خام آمریکا در سال ۲۰۲۶ حدود ۱۳.۷ تا ۱۳.۸ میلیون بشکه در روز پیش‌بینی شده است.
سایت فرارو

تیپ متفاوت امیر قطر در یک کافه

چین در دوراهی، ایران در آزمون/ ترامپ می‌خواهد شبکه اقتصادی تهران - پکن را قطع کند
سایت فرارو

چین در دوراهی، ایران در آزمون/ ترامپ می‌خواهد شبکه اقتصادی تهران - پکن را قطع کند

پژوهشگر مسائل چین گفت: روز دی اقتصادی ترامپ، میزان تاب‌آوری روابط تجاری تهران و پکن را محک می‌زند و ایران باید به‌جای اتکا به حمایت مقطعی، به‌دنبال تعمیق پیوندهای اقتصادی و ایجاد منافع مشترک با چین باشد.
[محمدعلی مهتدی] سوریه؛ میدان تقابل ترکیه و رژیم صهیونیستی
سایت اطلاعات آنلاین

[محمدعلی مهتدی] سوریه؛ میدان تقابل ترکیه و رژیم صهیونیستی

سه‌شنبه هفته گذشته تحول مهمی در سوریه رخ داد که در ایران کمتر مورد توجه محافل تحلیلی قرار گرفت: حمله ارتش صهیونیستی به فرودگاه ابوالظهور در حومه ادلب.
از قانونی کردن کودک‌همسری تا تبدیل خشونت خانگی به «تنبیه اصلاحی»؛ طالبان با زنان افغان چه کرد؟
سایت اطلاعات آنلاین

از قانونی کردن کودک‌همسری تا تبدیل خشونت خانگی به «تنبیه اصلاحی»؛ طالبان با زنان افغان چه کرد؟

طالبان در پنج سال گذشته مجموعه‌ای از قوانین و محدودیت‌ها را بر زنان افغانستان تحمیل کرده که از ممنوعیت تحصیل و محدود کردن حق طلاق تا حذف حداقل سن ازدواج و مشروعیت‌بخشی به «تنبیه اصلاحی» توسط شوهر را دربر می‌گیرد.
جابه‌جائی در میدان - همدلی
روزنامه همدلی

جابه‌جائی در میدان - همدلی

حمیدرضاعظیمی روزنامه‌نگار مسئولان آمریکایی از زمان پایان جنگ بی‌اطلاع‌اند. وزیر خزانه‌داری ایالات متحده آمریکا در یک گفتگوی تلویزیونی با تاکید بر تحریم‌های سخت علیه ایران در پاسخ به پرسشی که زمان پایان جنگ را طلب می‌کرد صریحا گفت: نمی‌دانیم. دونالد ترامپ نیز پیش از این بارها از نزدیک بودن پایان جنگ خبرداده اما حرف‌های [ ]