قیمت طلا امروز




 سایت ایران آنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۱۷

وزیر ارشاد: در سال دشوارِ ایران، اهالی رسانه نقشی ماندگار در روایت حقیقت ایفا کردند

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نوشت: «در سال دشواری که بر ایران عزیز گذشت، اهالی رسانه در روایت حقیقت، ثبت رنج‌ها و ایستادگی‌ها و رساندن صدای ملت ایران به جهان، نقشی ارجمند و ماندگار ایفا کردند.»
 وزیر ارشاد: در سال دشوارِ ایران، اهالی رسانه نقشی ماندگار در روایت حقیقت ایفا کردند

ایران آنلاین:

  سیدعباس صالحی ـ وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ـ در پیامی به مناسبت روز خبرنگار که همراه با لوح تقدیر به رسانه‌ها ارسال شده، نوشته است:

«روز خبرنگار را به همه خبرنگاران، روزنامه‌نگاران، نویسندگان، دبیران، سردبیران، عکاسان، تصویربرداران و همه دست‌اندرکاران شریف عرصه رسانه صمیمانه تبریک می‌گویم.

رسانه‌ها حافظه تاریخی یک ملت‌اند؛ چه بر صفحه کاغذ و چه در گستره‌ی فضای برخط، خبر، تحلیل و روایت را از مرز امروز عبور می‌دهند و به بخشی از تاریخ یک سرزمین بدل می‌کنند. در سال دشواری که بر ایران عزیز گذشت، اهالی رسانه در روایت حقیقت، ثبت رنج‌ها و ایستادگی‌ها و رساندن صدای ملت ایران به جهان، نقشی ارجمند و ماندگار ایفا کردند.

با گرامیداشت یاد شهدای خبرنگار و همه شهیدان استقلال این خاک، برای جامعه شریف رسانه، عزت، آزادگی و توفیق روزافزون در خدمت به مردم، حقیقت و ایرانِ عزیز را خواستارم.

روز خبرنگار بر شما گرامی باد.»

انتهای پیام/





 انحراف روزانه ۲ میلیون لیتر بنزین در کشور / روش قیمتی بنزین جواب نمی‌دهد / حَلّال‌سازی بنزین؛ سودی که از یارانه انرژی به جیب می‌رود
۷ ساعت قبل / سایت تابناک

انحراف روزانه ۲ میلیون لیتر بنزین در کشور / روش قیمتی بنزین جواب نمی‌دهد / حَلّال‌سازی بنزین؛ سودی که از یارانه انرژی به جیب می‌رود

نایب‌رئیس کمیسیون انرژی مجلس، با مخالفت با روش‌های قیمتی برای مدیریت بنزین، گفت: تصمیم درباره بنزین نباید برای مردم «شگفتانه» باشد. شهرکی همچنین از انحراف رو...

 موافقت‌ نامه تجارت ترجیحی ایران با عمان نهایی شد
۶ ساعت قبل / سایت رکنا

موافقت‌ نامه تجارت ترجیحی ایران با عمان نهایی شد

رکنا: مدیرکل دفتر غرب آسیا سازمان توسعه تجارت گفت: در راستای تقویت روابط اقتصادی، موافقت‌نامه تجارت ترجیحی با کشور عمان پس از طی مراحل اداری، نهایی شده و جهت بررسی نهایی به مجلس شورای اسلامی ارسال شده است.

 قالیباف: روابط اقتصادی ایران و عراق نیازمند نقشه راه است
۵ ساعت قبل / سایت تابناک

قالیباف: روابط اقتصادی ایران و عراق نیازمند نقشه راه است

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: توسعه روابط دوجانبه ایران و عراق با نقشه راه دقیق می‌تواند در منطقه و بر کشور‌های اسلامی به ویژه عربی اثر بگذارد.

 صلح، ثبات، آزادی؟ چه می‌خواهیم که حال مان بهتر شود؟ | حال خوبِ جامعه از کیفیتِ حکمرانی، وضعیت معیشتی، امنیت، آزادی، آرامش پایدار و چشم‌اندازی می‌آید  | 10 نیاز اصلی برای کاستن رنج جامعه
۱ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

صلح، ثبات، آزادی؟ چه می‌خواهیم که حال مان بهتر شود؟ | حال خوبِ جامعه از کیفیتِ حکمرانی، وضعیت معیشتی، امنیت، آزادی، آرامش پایدار و چشم‌اندازی می‌آید | 10 نیاز اصلی برای کاستن رنج جامعه

اقتصادنیوز: نمی‌شود به آدم‌هایی که نگرانِ ارزش پول، امنیت و آینده هستند، توصیه کرد دخیل ببندید، یوگا کنید، کمتر اخبار ببینید و نگاهتان به نیمۀ پر لیوان باشد. حال خوبِ جامعه از کیفیتِ حکمرانی، وضعیت معیشتی، امنیت، آزادی، آرامش پایدار و چشم‌اندازی می‌آید که شهروندان از فردای خود دارند. در این شرایط چطور می‌توان از رنجِ جامعه کاست؟ چه اتفاقی باید بیفتد تا مردم دوباره دلیلی برای آرامش داشته باشند؟

 درگیری مرزبانان سراوان با گروهک مسلح
۳ دقیقه قبل / سایت تابناک

درگیری مرزبانان سراوان با گروهک مسلح

مرزبانان هنگ مرزی سراوان، با اتکا به اشراف اطلاعاتی و آمادگی عملیاتی خود، شب گذشته تحرکات یک گروهک مسلح را که قصد ورود غیرقانونی به خاک کشور و انجام اقدامات...

 قالیباف بر مزار شهید «ابومهدی المهندس» حضور یافت
۳ ساعت قبل / سایت تابناک

قالیباف بر مزار شهید «ابومهدی المهندس» حضور یافت

رئیس مجلس شورای اسلامی در جریان سفر به عراق، بر مزار شهید «ابومهدی المهندس» و دیگر شهدای مقاومت عراق حاضر شد.