قیمت طلا امروز




 سایت ایران آنلاین / ۱ ساعت قبل

بقایی: اروپا نمی‌تواند از «خودمختاری راهبردی» دم بزند

سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به بیانیه اتحادیه اروپا در حمایت از جنگ اقتصادی آمریکا علیه ایران، با انتقاد از رویکرد این اتحادیه گفت: اروپا باید میان ایفای نقش به‌عنوان بازیگری مستقل و تبدیل‌شدن به پژواک سیاست‌های قدرتی دیگر انتخاب کند.
 بقایی: اروپا نمی‌تواند از «خودمختاری راهبردی» دم بزند

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

ایران آنلاین:

  به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت امور خارجه، در واکنش به بیانیه اتحادیه اروپا در حمایت از جنگ اقتصادی آمریکا علیه ایران، در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: نویسنده فرانسوی، دو لا بوئسی، در رساله‌ای با عنوان «گفتار در باب بندگی اختیاری»، حقیقتی بنیادین درباره زمینه‌سازان استبداد و سلطه بازنمایی می‌کند؛ سلطه فقط محصول زور نیست، بلکه اغلب با تمکین کسانی که توانایی کنش مستقل دارند، شکل می‌گیرد.

وی افزود: اروپا دیگر نمی‌تواند از «خودمختاری راهبردی» دم بزند، در حالی که عملاً خود را به مجری اوامر واشنگتن تقلیل داده است.

بقائی تصریح کرد: خودمختاری راهبردی با بیانیه‌های پرطمطراق به دست نمی‌آید، بلکه با نشان‌دادن اراده و توانایی تصمیم‌گیری مستقل و مسئولانه محقق می‌شود، حتی اگر این تصمیم‌ها با موضع یک قدرت بزرگ‌تر همسو نباشد.

سخنگوی وزارت امور خارجه در پایان نوشت: اروپا باید انتخاب کند؛ بازیگری مستقل باشد یا آن‌قدر به پژواک سیاست دیگری عادت کند که این پژواک را با استقلال اشتباه بگیرد.

انتهای پیام/ …





سه شنبه ۱۰ شهریور ۱۴۰۵ - 1 September 2026