قیمت طلا امروز




 سایت ایران آنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۱۵

ذهن مردم به داستان‌های هوش مصنوعی گرایش داشت یا آثار انسانی؟/ نتایج یک نظرسنجی

نتایج یک مطالعه در دانشگاه ویلانوا نشان می‌دهد که مردم داستان‌های تولیدشده توسط هوش مصنوعی را از نظر کیفیت و جذابیت، برتر از آثار انسانی ارزیابی می‌کنند. این ترجیح زمانی قوی‌تر می‌شود که شرکت‌کنندگان فکر کنند داستان را یک انسان نوشته است. جالب است که توانایی شرکت‌کنندگان، در تشخیص نویسنده واقعی، در بهترین حالت فقط ۵۲ درصد بود.
 ذهن مردم به داستان‌های هوش مصنوعی گرایش داشت یا آثار انسانی؟/ نتایج یک نظرسنجی

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

ایران آنلاین:

  وبگاه تِک‌اِکسپلور در گزارشی آورده است:

به گزارش گروه علمی ایرنا، پژوهشگران دانشگاه ویلانوا در آمریکا سه آزمایش بر روی بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ سال بزرگسال ۱۸ تا ۸۱ ساله انجام دادند. آن‌ها توانایی مردم را در تشخیص داستان‌های نوشته‌شده توسط انسان و هوش مصنوعی بررسی کردند. نتایج این مطالعه که در مجله قضاوت و تصمیم‌گیری/ Judgement and Decision Making منتشر شده، نشان می‌دهد که بسیاری از مردم توانایی کمی در تشخیص محتوای تولیدشده توسط هوش مصنوعی دارند و حتی داستان‌های هوش مصنوعی را به آثار انسانی ترجیح می‌دهند. پژوهشگران از سه داستان کوتاه نوشته‌شده توسط انسان که در مجلات ادبی معتبر منتشر شده بودند و سه داستان مشابه تولیدشده توسط چت‌جی‌پی‌تی استفاده کردند.

  آزمایش‌ها و یافته‌های شگفت‌انگیز   …





 اخبار جدید

 برپایی نمایشگاه آثار استادان خوشنویسی
۳ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

برپایی نمایشگاه آثار استادان خوشنویسی

آثار جمعی از استادان و هنرمندان خوشنویسی در مجموعه‌ای با عنوان «شکسته‌نویسان معاصر» در گالری «گویا» قابل تماشاست. این نمایشگاه که از جمعه ۱۳ شهریورماه افتتاح شده است، به مدت دو هفته میزبان علاقه‌مندان هنر خوشنویسی است.

 ‌آنجا که تاریخ هنر کمتر نگاه کرده است
۵۶ دقیقه قبل / روزنامه شرق

‌آنجا که تاریخ هنر کمتر نگاه کرده است

«فرهنگ مادی، مطالعه باورها -ارزش‌ها، ایده‌ها، نگرش‌ها و مفروضات- یک جامعه در زمانی معین‌ از خلال مصنوعات آن است»؛ جولز دیوید پراون، «ذهن در ماده: درآمدی بر نظریه و روش فرهنگ مادی»، ۱۹۸۲.

 حسین علیزاده مهمان برنامه «هم‌کلام»
۳ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

حسین علیزاده مهمان برنامه «هم‌کلام»

حسین علیزاده آهنگساز، نوازنده تار و سه‌تار، پژوهشگر و موسیقیدان کشورمان در پنجمین برنامه «هم‌کلام» از زندگی و هنر برای مخاطبان می‌گوید. برنامه گفت‌وگو محور «هم‌کلام» به کارگردانی سالار طهرانی و تهیه‌کنندگی کوشا دهقان، مجری برنامه فرزاد فربد جعبه زندگی مهمان‌ها را باز می‌کند تا روایتگر قصه و خاطرات شخصی و حرفه‌ای خود باشند.

 مسعود شصتچی مهمان ناخوانده روزگار عبوس ما شد
۴ ساعت قبل / سایت برترینها

مسعود شصتچی مهمان ناخوانده روزگار عبوس ما شد

قسمت دوم «مرد سه‌هزارچهره» با ادامه ماجراهای مسعود شصتچی روی آنتن شبکه سه رفت؛ شخصیتی که بار دیگر در موقعیتی کاملاً اشتباهی گرفتار شده و این‌بار سر از یک گروه تبهکار درمی‌آورد.

 فرمان تئاتر دست کیست؟
۳ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

فرمان تئاتر دست کیست؟

سینا راستگو که از دوشنبه ۲۳شهریورماه نمایش «اتاق دود» را در عمارت هما روی صحنه می‌برد، درباره انگیزه خود از تولید یک نمایش غیرتجاری با تهیه‌کنندگی خود، صحبت کرد. راستگو ابتدا درباره غیبت ۷ساله خود از صحنه نمایش گفت: من از دی و بهمن ۹۸ دیگر کار نکردم تا امروز. در این هفت سال، چند بار تصمیم گرفتم کار کنم، ولی هر بار با همین فضایی که الان می‌بینیم، مواجه شدیم. آن‌قدر اتفاقات مختلف در این هفت سال پشت سر هم افتاده که آدم هیچ‌وقت نتوانسته به یک جمع‌بندی برسد و بگوید: «خب، الان دیگر آرام شد.» و جالب این است که روزبه‌روز هم به جای اینکه بهتر شود، بدتر شده است.

 میان گذشته و آینده
۱ ساعت قبل / سایت روزنامه سازندگی

میان گذشته و آینده

بزرگداشت مهدی فیروزان در موزۀ هنرهای معاصر

شنبه ۲۱ شهریور ۱۴۰۵ - 12 September 2026