قیمت طلا امروز




 سایت ایران آنلاین / ۴ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۷

دغدغه شهید لاریجانی حکمرانی مبتنی بر عدالت بود

«شهید علی لاریجانی، سیاستمداری عمیقاً پایبند به عدالت و توسعه بود که در طول دهه‌ها مسئولیت‌های حساس امنیتی و تقنینی، همواره بر پرهیز از کشاندن اختلافات سیاسی به کف جامعه و حفظ امنیت روانی مردم تأکید داشت»، این چکیده دیدگاه فریده مطهری است.
 دغدغه شهید لاریجانی حکمرانی مبتنی بر عدالت بود

مهراوه خوارزمی، گروه سیاسی: زنی که در نیمه‌شب ۲۶ اسفند ۱۴۰۴، پس از روزها و هفته‌ها فراق ناشی از ملاحظات امنیتی، یک‌باره خبر شهادت همزمان همسر و فرزندش را شنید و اکنون، پس از چهار دهه زندگی مشترک با شهید لاریجانی، شاهد و راوی بی‌واسطه افکار، باورها و دغدغه‌های عمیق فکری و سیاسی این شخصیت اثرگذار در تاریخ انقلاب اسلامی است. گفت‌وگوی کوتاه «ایران» با خانم مطهری، برای ترسیم تصویری دست‌اول از نگاه دبیر شهید شورای عالی امنیت ملی به حکمرانی، عدالت، توسعه و نقش زنان در مدیریت کلان کشور انجام شد.

 

 در دل‌نوشته‌تان اشاره کرده‌اید که شهید لاریجانی «هنر مردان بزرگ را خوب مردن» می‌دانستند و معتقد بودند «زیباترین زندگی‌ها، زیباترین مرگ‌ها را به دنبال دارد.» تجربه زیسته با همسری که چنین باوری داشت، چگونه بود؟

انسانی که در قامت شریک زندگی، نگاه توحیدی داشته باشد ناخودآگاه آدمی را به سمت حیات مؤمنانه و آرامش تثبیت شده می‌کشاند. روحیه مثبت‌گرایی و زیبابین بودن ایشان در عمل برای من، تلمّذ در محضر یک طبیب روح و جان بود و من از معرفت نظری و عملی ایشان بهره‌های زیادی بردم. همه اینها در سایه تبعیت از ولی فقیه و قائد شهیدمان شکل گرفت.

شما بی‌شک نزدیک‌ترین و آشنا‌ترین فرد به افکار و دیدگاه‌های شهید لاریجانی درباره مسائل و رویدادها بوده‌اید، نگاه ایشان به دولت‌ به عنوان نهاد خدمتگزار مردم و سیاست‌گذار و تصمیم‌گیر چه بود و در چه مقاطعی و چه رویکردهایی را در دولت‌ها موفق و مثبت ارزیابی می‌کردند؟

حفظ جایگاه‌های حقوقی و حاکمیتی برای ایشان اهمیت زیادی داشت. در یکشنبه مجلس (بهمن ۱۳۹۱) که ایشان خیلی مسلط پاسخ رئیس‌جمهوری وقت را دادند و مورد تشویق علما و دانشگاهیان قرار گرفتند، گفتند مجبور به پاسخ بودم ولی از لطمه به جایگاه ریاست جمهوری ناراحت بودند. از کشاندن اختلافات سیاسی به کف جامعه و ایجاد به هم ریختگی امنیت روانی و اجتماعی و قضاوت نادرست افرادِ کم اطلاع و طبیعتاً هرج و مرج، به‌شدت پرهیز داشتند. معتقد بودند مدل نظریه عدالت و توسعه و مدل حکمرانی و ساختارهای ما باید مبتنی …





 فرآور به‌دلیل تأخیر در افشای صورت‌های مالی تعلیق شد
۳ ساعت قبل / سایت صدای بورس

فرآور به‌دلیل تأخیر در افشای صورت‌های مالی تعلیق شد

نماد معاملاتی شرکت فرآوری مواد معدنی ایران با نماد «فرآور» به‌دلیل رعایت نکردن الزامات افشای اطلاعات، تعلیق شد.

 زاکانی: ۵۱ درصد تهرانی‌ها اجاره‌نشین هستند / بودجه شهرداری ۱۲ برابر شد/شهرداری وارد بازار مسکن می‌شود/۲۸۰۰ مدرسه تهران به مجتمع‌های آموزشی تبدیل می‌شوند
۵۸ دقیقه قبل / سایت رکنا

زاکانی: ۵۱ درصد تهرانی‌ها اجاره‌نشین هستند / بودجه شهرداری ۱۲ برابر شد/شهرداری وارد بازار مسکن می‌شود/۲۸۰۰ مدرسه تهران به مجتمع‌های آموزشی تبدیل می‌شوند

اجتماعی رکنا، شهردار تهران با اعلام اینکه ۵۱ درصد تهرانی‌ها اجاره‌نشین هستند، از ورود مدیریت شهری به طرح‌های ساخت مجتمع‌های مسکونی و آموزشی خبر داد و گفت بودجه شهرداری نسبت به دوره قبل ۱۲ برابر شده است.

 عکسی عاشقانه از زیباترین خواننده زن عرب و همسرش
۲۴ دقیقه قبل / سایت خبرفوری

عکسی عاشقانه از زیباترین خواننده زن عرب و همسرش

عکس‌ خواننده زن عرب، سیرین عبدالنور در کنار همسرش، مورد توجه قرار گرفته است.

 در دیدار اصحاب رسانه با سید محمد خاتمی چه گذشت؟
۱۳ دقیقه قبل / سایت جماران

در دیدار اصحاب رسانه با سید محمد خاتمی چه گذشت؟

جمعی از اصحاب رسانه‌های اصلاح‌طلب و اصولگرا به مناسبت روز خبرنگار با حجت‌الاسلام و المسلمین سید محمد خاتمی دیدار داشتند و در این دیدار دغدغه‌ها و دیدگاه‌های خود را مطرح کردند.

 دور جدید ثبت‌نام خودروهای وارداتی از فردا/ متقاضیان تا ۴ شهریور فرصت دارند
۴۳ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

دور جدید ثبت‌نام خودروهای وارداتی از فردا/ متقاضیان تا ۴ شهریور فرصت دارند

طبق اعلام سامانه جامع عرضه خودروهای وارداتی، دور جدید ثبت‌نام برای خرید چهار خودرو از فردا (اول شهریور) آغاز خواهد شد و متقاضیان تا روز چهارشنبه (چهارم شهریور) فرصت دارند یکی از حساب‌های خود نزد شعب بانک‌های واجد شرایط اعلامی را به مبلغ ۵۰۰ میلیون تومان مسدود کنند.

 برای زندگی بهتر قانون بنویسید نه زندگی محدودتر!
۴۵ دقیقه قبل / سایت عصرایران

برای زندگی بهتر قانون بنویسید نه زندگی محدودتر!

وقت و توان خود را صرف تصویب طرح‌های فوری و مؤثر برای بهبود وضع معیشت، منزلت و احقاق حقوق مردم خصوصا فرهنگیان شاغل و بازنشسته کنید نه قانون برای زندگی محدودتر.