قیمت طلا امروز




 سایت ایران آنلاین / ۳۷ ساعت قبل

خبر خوش خانم وزیر درباره رفع آلودگی نفتی در سواحل جنوب

وزیر راه و شهرسازی گفت: با هماهنگی میان دستگاه‌های مختلف مشکل آلودگی ایجاد شده در سواحل قشم امروز (۲۶ مردادماه) برطرف شد.
 خبر خوش خانم وزیر درباره رفع آلودگی نفتی در سواحل جنوب
ایران آنلاین:

  فرزانه صادق امروز (دوشنبه) در نشست خبری در پاسخ به سوالی مبنی براینکه آیا منشأ آلودگی نفتی سواحل جنوب مشخص شده و سازمان بنادر در راستای رفع آن چه اقداماتی انجام داده است؟ اظهار کرد: وزارت راه و شهرسازی مرجع تعیین منشأ آلودگی نیست، اما سازمان بنادر و دریانوردی از ۱۹ مردادماه، همزمان با مشاهده لکه‌های نفتی روی سطح آب، گروه‌های تخصصی خود را به منطقه اعزام کرده است.

به گزارش ایسنا، وی افزود: گروه‌های تخصصی سازمان بنادر در کنار سایر دستگاه‌هایی که برای رفع آلودگی در منطقه حضور داشتند، اقدامات لازم را انجام دادند و در نهایت با هماهنگی میان دستگاه‌های مختلف، به‌ویژه سازمان بنادر و دریانوردی، مشکل آلودگی ایجاد شده امروز (۲۶ مرداد ماه) برطرف شد.

  پایان ریل‌گذاری راه‌آهن چابهار - زاهدان تا چند روز دیگر و اتصال ۴۸۰ کیلومتری

 

وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اهمیت تکمیل کریدورهای ریلی کشور گفت: رئیس‌جمهور از هفته‌های نخست آغاز فعالیت دولت چهاردهم، پیگیری ویژه‌ای برای تأمین منابع پروژه چابهار - زاهدان داشت و برنامه‌ریزی ما این بود که این پروژه تا پایان سال گذشته به اتمام برسد، اما جنگ و اتفاقات پس از آن موجب تأخیر در اجرای پروژه شد.

وی افزود: امروز می‌توانم اعلام کنم که پایان ریل‌گذاری این پروژه در چند روز آینده اعلام خواهد شد و با تکمیل آن، چابهار از طریق یک خط ریلی به طول بیش از ۴۸۰ کیلومتر به زاهدان متصل می‌شود.

وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اهمیت راهبردی این پروژه گفت: در سفرهایی که به قزاقستان، چین، ترکمنستان، روسیه، آذربایجان، هند، پاکستان و ترکیه داشته‌ام، یکی از مهم‌ترین موضوعاتی که پیگیری کرده‌ام، اتصال چابهار - زاهدان بوده است.

صادق ادامه داد: تلاش ما این است که پس از پایان ریل‌گذاری، تمام اصول فنی و ایمنی با حداکثر دقت رعایت شود. ایستگاه‌های این مسیر نیز ساخته شده‌اند و از پیشرفت فیزیکی بالایی برخوردارند.

وزیر راه و شهرسازی گفت: تلاش می‌کنیم ظرف سه - چهار ماه آینده، این خط با توجه به نوسازی و تأمین ناوگان، وارد مرحله بهره‌برداری شود.

  رشت - آستارا در انتظار تصمیم شورای عالی امنیت ملی

 

وی در ادامه درباره پروژه راه‌آهن رشت - آستارا نیز اظهار کرد: دولت جمهوری اسلامی ایران سال‌ها تعهداتی در قبال این پروژه داشت که حدود یک سال است آنها را انجام داده‌ایم. تعهد ارزی برای اجرای پروژه و همچنین تملک اراضی مسیر ۱۶۰ کیلومتری رشت تا آستارا با وجود دشواری‌های فراوان انجام شده است.

وزیر راه و شهرسازی افزود: این اقدامات با پشتیبانی رئیس‌جمهور و هماهنگی سازمان برنامه و بودجه و استانداری انجام شد، اما قرارداد اجرایی پروژه هنوز نهایی نشده و منتظر تصمیم‌گیری در سطح شورای عالی امنیت ملی هستیم.

وی گفت: امیدواریم قرارداد اجرایی به‌زودی ابلاغ شود و پس از آن عملیات اجرایی آغاز خواهد شد. در این پروژه از فاینانس روسیه استفاده می‌شود و هدف این است که ریل‌گذاری و بهره‌برداری از مسیر حداکثر ظرف سه سال آینده انجام شود.

  موافقت ترکیه با اتصال ریلی تا «چشمه ثریا»

 

وزیر راه و شهرسازی همچنین از موافقت ترکیه با اتصال ریلی مسیر «چشمه ثریا» خبر داد و گفت: با پیگیری‌های انجام‌شده و دیپلماسی فعال حمل‌ونقلی، کشور ترکیه حدود ۱۰ روز پیش موافقت خود را با اتصال این مرز به شبکه ریلی ترکیه اعلام کرده است.

وی افزود: به‌زودی در ترکیه توافقنامه و تفاهم مربوط به این اتصال انجام خواهد شد و این اتفاق یک گام بسیار مهم است؛ چراکه با اتصال این مسیر، کریدور موسوم به «چشمه بار چین» می‌تواند فعال شود.

صادق ادامه داد: چند پیمانکار برای اجرای پروژه در نظر گرفته شده‌اند که یکی از آنها نیز پیمانکار خارجی است و بررسی‌های لازم در حال انجام است. امیدواریم قرارداد اجرایی اتصال چشمه ثریا نیز به‌زودی عملیاتی شود.

وزیر راه و شهرسازی همچنین گفت: برقی‌سازی مسیر سرخس تا چشمه ثریا نیز یکی دیگر از موضوعاتی است که در حال پیگیری است و امیدواریم با تأمین منابع، این پروژه نیز در قالب بسته‌های سرمایه‌گذاری و همکاری با کشورهای دیگر اجرا شود.

انتهای پیام/



 قیمت انواع خودرو داخلی در بازار +جدول

قیمت انواع خودرو داخلی در بازار +جدول

اقتصادنیوز: ​بررسی بازار خودرو نشان می‌دهد در حالی که رکود معاملاتی و انتظار همچنان بر بازار حاکم است، قیمت برخی خودروهای داخلی طی دو ماه گذشته با تغییرات قابل توجهی همراه نبوده؛ با این حال در میان ۱۵ مدل خودروی مورد بررسی، «ری‌را» با ۲۶۵ میلیون تومان افزایش بیشترین رشد قیمت و «۲۰۷ دنده‌ای پانوراما» با ۵۰ میلیون تومان کاهش، بیشترین افت قیمت را به ثبت رسانده‌اند.

 زاگرس روی خط آتش؛ فارس جای کرمانشاه را گرفت/۹۵ درصد حریق‌ها انسانی است

زاگرس روی خط آتش؛ فارس جای کرمانشاه را گرفت/۹۵ درصد حریق‌ها انسانی است

آتش در زاگرس کانون‌های تازه‌ای پیدا کرده است؛ فارس که سال گذشته پس از کرمانشاه در رتبه دوم آتش‌سوزی مناطق چهارگانه قرار داشت، امسال با ثبت ۱۳۸۲ هکتار حریق صدرنشین شده و ۸۴ درصد آتش‌سوزی‌های این مناطق را به خود اختصاص داده است. در این میان، ۹۵ درصد آتش‌سوزی‌های جنگلی عامل انسانی دارد و کمبود تجهیزات و نیروهای آموزش‌دیده همچنان یکی از چالش‌های اصلی مهار حریق است.

 روز ۱۷۲ جنگ | ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران را متوقف کنید | بقائی ادعای امارات مبنی بر پرتاب موشک از سوی ایران را رد کرد

روز ۱۷۲ جنگ | ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران را متوقف کنید | بقائی ادعای امارات مبنی بر پرتاب موشک از سوی ایران را رد کرد

سخنگوی وزارت خارجه ادعای امارات مبنی بر پرتاب موشک از سوی ایران به سوی این کشور را رد کرد.

 چرا دویدن ناگهان باعث پهلو درد می‌شود؟

چرا دویدن ناگهان باعث پهلو درد می‌شود؟

درد پهلو هنگام دویدن، معمولا سمت راست و زیر دنده‌ها را درگیر می‌کند و یک درد ناخوشایند و درعین حال شایع و رایج است. گاهی احساس می‌کنیم که معده و شکم‌مان نیز...

 اخبار طلا و ارز

اخبار طلا و ارز

بازار طلا و ارز همواره به عنوان یک بازار جذاب برای سرمایه گذاران خرد و کلان مطرح بوده است. تغییرات لحظه ای در کنار تحلیل های کارشناسی به مخاطبان این امکان را می دهد تا تصمیمات درستتری در این بازار بگیرند. در سرویس طلا و ارز اقتصاد نیوز ، علاوه بر انتشار ق

 خبر مهم برای متقاضیان وام مسکن/ سقف وام مسکن افزایش پیدا کرد

خبر مهم برای متقاضیان وام مسکن/ سقف وام مسکن افزایش پیدا کرد

اقتصادنیوز: سقف تسهیلات مسکن از محل اوراق گواهی حق تقدم افزایش یافت و وام‌های خرید، ساخت، جعاله و ودیعه مسکن بسته به محل سکونت و وضعیت متقاضی با مبالغ جدید پرداخت می‌شوند.

 قیمت دلار امروز - آخرین نرخ دلار در بازار

قیمت دلار امروز - آخرین نرخ دلار در بازار

دلار امروز با افزایش ۰٫۰۰ درصدی، از ۱۸۷٬۰۱۵ (یکصد و هشتاد و هفت هزار و پانزده ) تومان به ۱۸۷٬۰۱۵تومان رسید.

 تاریخ و ورزشگاه دربی تهران لو رفت؛ ۱۱ شهریور در اصفهان

تاریخ و ورزشگاه دربی تهران لو رفت؛ ۱۱ شهریور در اصفهان

گزارشگر مسابقه سپاهان و تراکتور تاریخ و محل برگزاری دیدار استقلال و پرسپولیس را لو داد.