قیمت طلا امروز




 سایت ایران آنلاین / ۴ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۶

وقتی «Here We Go» دیگر کافی نیست

k: فابریتزیو رومانو | نقل‌وانتقالات | فوتبال اروپا | فوتبال جهان
 وقتی «Here We Go» دیگر کافی نیست

فابریتزیو رومانو سال‌هاست یکی از شناخته‌شده‌ترین چهره‌های بازار نقل‌وانتقالات فوتبال جهان است. خبرنگاری که عبارت معروف «Here We Go» او برای میلیون‌ها هوادار به معنای نهایی شدن یک انتقال است. با این حال، گزارشی مفصل در دیلی‌میل تصویری متفاوت از این امپراطوری رسانه‌ای ارائه کرده و مدعی شده است که روش کاری رومانو، رابطه او با باشگاه‌ها و ایجنت‌ها و همچنین حجم عظیم محتوای منتشرشده توسط او، بیش از گذشته با انتقاد مواجه شده است.

رومانو با بیش از ۱۴۰میلیون دنبال‌کننده در شبکه‌های اجتماعی، حتی از باشگاه‌هایی مانند آرسنال و تاتنهام نیز مخاطب بیشتری دارد. او در طول فصل نقل‌وانتقالات گاهی بیش از ۱۰۰پست در روز منتشر می‌کند و با انتشار مداوم «به‌روزرسانی» درباره یک انتقال، تصویری از بازاری دائماً در حال تحول به مخاطب می‌دهد؛ حتی در شرایطی که مذاکرات ممکن است روزها بدون هیچ اتفاق مهمی ادامه داشته باشند.

 

از خبرنگار نقل‌وانتقالات تا یک برند جهانی

رومانو فعالیت حرفه‌ای خود از میلان را آغاز کرد و نخستین فرصت‌های جدی‌اش را از طریق ارتباط با بازیکنانی مانند مائورو ایکاردی و جرارد دئولوفئو به‌دست آورد. سپس همکاری با اسکای اسپورت ایتالیا و رقابت با خبرنگارانی چون جانلوکا دی‌مارزیو جایگاه او را در رسانه‌های ورزشی تثبیت کرد.

اما نقطه تحول واقعی، شبکه‌های اجتماعی بود. رومانو توانست با استفاده از ارتباط گسترده با ایجنت‌ها، واسطه‌ها و مدیران باشگاه‌ها، به منبعی دائمی برای اخبار نقل‌وانتقالات تبدیل شود. ایجنت‌ها نیز از این ارتباط سود می‌بردند؛ انتشار تصاویر بازیکنان در هواپیمای خصوصی، معرفی مقصد احتمالی آنها و برجسته کردن نام یک بازیکن، می‌توانست به مذاکرات و افزایش توجه عمومی کمک کند.

منتقدان اما معتقدند همین رابطه نزدیک، مرز میان «خبرنگاری» و «تقویت روایت مورد نظر منابع» را کمرنگ کرده است. یکی از منابع نزدیک به فوتبال انگلیس در این گزارش می‌گوید رومانو عملاً به ابزاری برای انتقال پیام ایجنت‌ها و باشگاه‌ها تبدیل شده و گاهی بدون راستی‌آزمایی کافی، اطلاعات دریافتی از یک طرف را منتشر می‌کند.

 

«Here We Go»؛ از اعتبار تا جنجال 

یکی از مهم‌ترین انتقادها به رومانو، استفاده زودهنگام از عبارت «Here We Go» است؛ عبارتی که قرار بود نشانه قطعی شدن یک انتقال باشد، اما در مواردی پیش از نهایی شدن مذاکرات مورد استفاده قرار گرفته است.

ماجرای انتقال یان دیومانده از لایپزیگ به رئال مادرید یکی از نمونه‌های اخیر بود. رومانو این انتقال را با عبارت معروف خود قطعی اعلام کرد، در حالی که هنوز برخی مسائل قراردادی باقی مانده بود. فلوریان پلتنبرگ، خبرنگار آلمانی از این اقدام انتقاد کرد و مدعی شد که رومانو احتمال یک انتقال را به شکل یک واقعیت قطعی ارائه کرده است.

اختلاف میان دو خبرنگار به حملات شخصی در شبکه‌های اجتماعی کشیده شد. رومانو حتی پیام‌های خصوصی گذشته پلتنبرگ را که در آنها از او تعریف کرده بود، منتشر کرد. پلتنبرگ نیز در پاسخ به نمونه‌هایی از انتقال‌های اعلام‌شده توسط رومانو اشاره کرد که هرگز به سرانجام نرسیدند.

در گزارش دیلی میل، انتقال ژائو پدرو به نیوکاسل، قرارداد جدید ابراهیما کوناته با لیورپول و انتقال فلوریان ویرتز به لیورپول از جمله نمونه‌هایی هستند که رومانو درباره آنها پیش از نهایی شدن مذاکرات با اطمینان زیادی صحبت کرده بود.

 

شبکه‌ای که حالا علیه خودش کار می‌کند

شهرت عظیم رومانو به او امکان داده است با برخی از قدرتمندترین ایجنت‌ها و مدیران فوتبال ارتباط مستقیم داشته باشد. ارتباط با چهره‌هایی مانند ژرژ مندس و مجموعه باقی‌مانده از امپراطوری مینو رایولا بخشی از این شبکه را تشکیل می‌دهد.

اما همین ارتباطات اکنون به یکی از نقاط مورد انتقاد او تبدیل شده است. برخی باشگاه‌ها معتقدند انتشار زودهنگام اخبار می‌تواند مذاکرات حساس را مختل کند یا حتی باعث افزایش قیمت بازیکن شود. بعضی مدیران باشگاه‌ها نیز ترجیح می‌دهند پاسخ تماس‌های رومانو را ندهند و او را بیشتر یک «اینفلوئنسر مزاحم» می‌دانند تا خبرنگار سنتی.

حتی باشگاه ساوتهمپتون نیز در یکی از انتقال‌هایش به شکلی کنایه‌آمیز رومانو را دست انداخت. این باشگاه پس از جذب مدس روسلو، گرافیکی منتشر کرد که در آن تعداد بازی‌های بازیکن و سن او درج شده بود و در بخش مربوط به رومانو نوشته شده بود: «فابریتزیو توئیت کرد: صفر.»

 

محدودیت در ردیت و اعتراض اتلتیکو

انتقادها تنها به باشگاه‌ها و خبرنگاران محدود نمانده است. گروه بزرگ فوتبال در ردیت با حدود ۸.۸میلیون عضو، ابتدا انتشار محتوای رومانو را به اخبار اختصاصی محدود کرد و سپس تصمیم گرفت مطالب او را به‌طور کامل ممنوع کند.

مدیران این جامعه اینترنتی، محتوای رومانو را متهم به «اسپم»، بازنشر اخبار دیگر خبرنگاران و انتشار به‌روزرسانی‌هایی کردند که ارزش خبری چندانی ندارند. آنها همچنین به ارتباط نزدیک او با باشگاه‌ها و ایجنت‌ها اشاره کردند.

اتلتیکومادرید نیز در ماجرای شایعه انتقال خولیان آلوارز به بارسلونا، واکنشی طعنه‌آمیز نشان داد. این باشگاه تصاویری از لامین یامال، رافینیا و پدری با پیراهن اتلتیکو منتشر کرد و عبارت «Here We Go» را روی آنها گذاشت؛ کنایه‌ای مستقیم به رومانو و روایت‌هایی که درباره آینده آلوارز منتشر شده بود.

 

جنجالی فراتر از نقل‌وانتقالات

شاید جدی‌ترین انتقاد مطرح‌شده در گزارش، به اشتباه رومانو درباره کریستین آتسو مربوط باشد. پس از زلزله ترکیه در سال ۲۰۲۳ و انتشار خبر مفقود شدن این بازیکن، رومانو اعلام کرد آتسو زنده پیدا شده و به بیمارستان منتقل شده است. اما چند روز بعد مشخص شد این بازیکن جان خود را از دست داده است.

گزارش دیلی میل می‌گوید این اشتباه موجب ناراحتی خانواده آتسو شد و رومانو ظاهراً هیچ‌گاه بابت آن عذرخواهی عمومی نکرد.

در کنار این موضوع، همکاری‌های تبلیغاتی رومانو نیز محل بحث بوده است. او با برندهای مختلفی از جمله شرکت‌های فعال در حوزه شرط‌بندی، رمزارز، هوش مصنوعی و حتی فیفا همکاری کرده است. همچنین تبلیغی درباره نقش «بشردوستانه جهانی» عربستان سعودی منتشر کرد؛ موضوعی که با توجه به انتقادهای حقوق بشری علیه حکومت عربستان، واکنش‌هایی را به همراه داشت.

 

پایان یک عصر یا آغاز مرحله‌ای تازه؟

با وجود تمام انتقادها، نمی‌توان موفقیت رومانو را نادیده گرفت. او بازار نقل‌وانتقالات را به یکی از بزرگ‌ترین محصولات رسانه‌ای شبکه‌های اجتماعی تبدیل کرده و «Here We Go» را از یک عبارت ساده به یک برند جهانی تبدیل کرده است.

با این حال، به نظر می‌رسد بخشی از مخاطبان او از حجم بالای اخبار و به‌روزرسانی‌های تکراری خسته شده‌اند. حتی برخی هواداران معتقدند رومانو اگر به همان اعلام انتقال‌های قطعی بازگردد، جذابیت و غافلگیری بازار نقل‌وانتقالات دوباره زنده خواهد شد.

خود رومانو نیز اخیراً در لینکدین نوشت که احتمالاً برای مدت طولانی به شکل فعلی در صنعت نقل‌وانتقالات باقی نخواهد ماند و باید «رویکرد و نگاهش را تغییر دهد». او البته این تغییر را هم با زبان همیشگی خود معرفی کرد: «Here We Go»

شاید این جمله، این بار نه برای اعلام انتقال یک ستاره، بلکه برای آغاز فصل تازه‌ای در امپراطوری رسانه‌ای فابریتزیو رومانو باشد.

انتهای پیام/



۵۴ دقیقه قبل / سایت فوتبالی

آرسنال آماده فروش مارتینلی؛ اینتر و ناپولی وارد رقابت شدند

پایگاه خبری فوتبالی- آینده گابریل مارتینلی در آرسنال بار دیگر به یکی از سوژه‌های مهم بازار نقل‌وانتقالات تبدیل شده است. 

به گزارش فوتبالی، طبق گزارش‌های جدید، توپچی‌ها در صورت دریافت پیشنهادی مناسب تا پایان پنجره تابستانی، آماده بررسی فروش این وینگر برزیلی هستند. در همین حال، چند باشگاه اروپایی شرایط او را زیر نظر گرفته‌اند. 

اینتر، ناپولی و رم از جمله باشگاه‌هایی هستند که به مارتینلی علاقه نشان داده‌اند و در کنار آنها، گالاتاسرای نیز همچنان شرایط این بازیکن را دنبال می‌کند. 

با این حال، انتقال به ترکیه در حال حاضر گزینه مورد علاقه خود مارتینلی نیست. او ترجیح می‌دهد دوران حرفه‌ای‌اش را در یکی از پنج لیگ معتبر اروپا ادامه دهد. 

گالاتاسرای پیش‌تر پیشنهادی حدود ۴۵ میلیون یورو برای جذب مارتینلی ارائه کرده بود، اما این پیشنهاد با پاسخ منفی بازیکن مواجه شد. 

گزارش‌ها نشان می‌دهند مارتینلی تمایلی به انتقال به لیگ ترکیه ندارد و ترجیح می‌دهد در انگلیس، ایتالیا یا یکی دیگر از لیگ‌های بزرگ اروپایی به فوتبالش ادامه دهد. 

در ایتالیا اما شرایط متفاوت است. ناپولی مذاکراتی را برای بررسی امکان جذب مارتینلی آغاز کرده و رم نیز او را یکی از گزینه‌های هجومی خود می‌داند. 

حضور این دو باشگاه می‌تواند پرونده انتقال را وارد مرحله جدی‌تری کند، هرچند هنوز هیچ مذاکره‌ای به توافق نهایی نزدیک نشده است. 

مارتینلی ۲۵ ساله در سال‌های گذشته یکی از مهره‌های مهم آرسنال بوده، اما افزایش رقابت در خط حمله و اضافه شدن بازیکنانی مانند کریستوس زولیس باعث شده جایگاه او در ترکیب اصلی بیش از گذشته زیر سؤال برود. او فصل گذشته نیز بخش قابل توجهی از مسابقات را به‌عنوان بازیکن ذخیره دنبال کرد. 

از سوی دیگر، آرسنال نیز ظاهراً در صورت دریافت پیشنهاد مالی مناسب، مانعی جدی برای جدایی این بازیکن ایجاد نخواهد کرد. بنابراین سرنوشت مارتینلی می‌تواند به پیشنهادهای روزهای پایانی بازار بستگی داشته باشد.

فعلاً هیچ مذاکره جدی و پیشرفته‌ای برای انتقال او شکل نگرفته، اما با توجه به علاقه چند باشگاه و موضع باز آرسنال، احتمال جدایی مارتینلی همچنان وجود دارد. مقصد بعدی او می‌تواند یکی از جذاب‌ترین پرونده‌های روزهای پایانی نقل‌وانتقالات باشد. 


۱ ساعت قبل / سایت فوتبالی

غیررسمی؛ دی‌گرگوریو به بورنموث پیوست

پایگاه خبری فوتبالی - میشله دی‌گرگوریو، دروازه‌بان ایتالیایی یوونتوس، در آستانه جدایی از این باشگاه قرار دارد و طبق اعلام فابریتزیو رومانو، انتقال او به بورنموث وارد مراحل نهایی شده است.

به گزارش فوتبالی، دی‌گرگوریو پس از ورود ویکاریو به یوونتوس دیگر جایگاه مطمئنی در پروژه جدید باشگاه نداشت و در روزهای اخیر مذاکرات برای پیدا کردن مقصد جدید او سرعت گرفت. منابع مختلف نیز تأیید کرده بودند که بورنموث مذاکرات پیشرفته‌ای با یوونتوس برای جذب این دروازه‌بان داشته است.

بر اساس گزارش‌های منتشرشده، این انتقال به شکل قرضی با گزینه خرید انجام خواهد شد و بورنموث برای جذب دی‌گرگوریو وارد رقابت نهایی با سایر گزینه‌های احتمالی شده بود.

دی‌گرگوریو که در سال ۲۰۲۴ از مونزا به یوونتوس پیوست، حالا آماده تجربه نخستین حضورش در لیگ برتر انگلیس است و به بورنموث ملحق خواهد شد؛ انتقالی که می‌تواند فرصت تازه‌ای برای این دروازه‌بان ۲۹ ساله باشد. 

این انتقال در حالی انجام می‌شود که دی‌گرگوریو فصل گذشته فرصت زیادی برای اثبات توانایی‌های خود در یوونتوس داشت، اما تغییرات ایجادشده در ترکیب و برنامه‌های فنی باشگاه، مسیر جدایی او را هموار کرد.


۲ ساعت قبل / سایت فوتبالی

نیوکاسل و لایپزیگ برای جذب مهاجم ناکام میلان وارد رقابت شدند

پایگاه خبری فوتبالی- پرونده آینده کریستوفر انکونکو در روزهای پایانی نقل‌وانتقالات به یکی از سوژه‌های داغ بازار تبدیل شده است. 

به گزارش فوتبالی، طبق آخرین گزارش فابریزیو رومانو، هر دو باشگاه نیوکاسل یونایتد و لایپزیش تماس مستقیم خود را با میلان آغاز کرده‌اند و درباره شرایط انتقال این مهاجم فرانسوی اطلاعات و جزئیات اولیه را بررسی می‌کنند. با این حال، در حال حاضر هیچ توافقی میان طرفین حاصل نشده است. 

انکونکو تنها یک سال پس از انتقال به میلان، در آستانه جدایی از روسونری قرار گرفته است. این بازیکن تابستان گذشته از چلسی به میلان پیوست و قراردادی تا ژوئن ۲۰۳۰ امضا کرد. میلان در بیانیه رسمی خود هنگام جذب او، سابقه درخشانش در لایپزیش و قهرمانی در جام حذفی آلمان و کسب عنوان آقای گل بوندس‌لیگا را مورد تأکید قرار داده بود. 

با این حال، انکونکو در نخستین فصل حضورش در سن‌سیرو نتوانست جایگاه کاملاً ثابتی در برنامه‌های فنی میلان پیدا کند. گزارش‌های اخیر نشان می‌دهند باشگاه ایتالیایی آماده بررسی پیشنهادهای مناسب برای فروش یا حتی انتقال قرضی اوست. 

لایپزیش برای انکونکو یک گزینه کاملاً ویژه محسوب می‌شود. این مهاجم فرانسوی بین سال‌های ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۳ در این باشگاه بازی کرد و در ۱۷۲ مسابقه، ۷۰ گل به ثمر رساند. اوج دورانش در آلمان نیز فصل ۲۳-۲۰۲۲ بود که با ۱۶ گل در بوندس‌لیگا، عنوان آقای گل رقابت‌ها را به دست آورد. 

در طرف مقابل، نیوکاسل نیز شرایط انکونکو را جدی دنبال می‌کند و حتی برخی گزارش‌ها از پیشنهاد بهتر این باشگاه نسبت به سایر رقبا حکایت دارند. با این حال، علاقه شخصی بازیکن می‌تواند در تصمیم نهایی تأثیرگذار باشد و طبق برخی گزارش‌های ایتالیایی، انکونکو نسبت به بازگشت به لایپزیگ بی‌میل نیست. 

بنابراین رقابت برای جذب انکونکو وارد مرحله تازه‌ای شده است؛ میلان آماده شنیدن پیشنهادهاست، نیوکاسل و لایپزیش تماس گرفته‌اند، اما هنوز هیچ توافق نهایی وجود ندارد. ساعات آینده می‌تواند سرنوشت ستاره فرانسوی را مشخص کند.




 روسیه ۳- ایران یک: جشن باشکوه بازگشت
۱۰ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

روسیه ۳- ایران یک: جشن باشکوه بازگشت

تیم ملی والیبال ایران در نخستین مسابقه خود در تورنمنت چهار جانبه اوفا مغلوب روسیه میزبان این رقابت‌ها شد که در رتبه سوم جهان قرار دارد.

 پیامد یک پس‌گردنی؛ لیونل مسی چند جلسه محروم می‌شود؟
۱۳ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

پیامد یک پس‌گردنی؛ لیونل مسی چند جلسه محروم می‌شود؟

احتمال دارد پس‌گردنی لیونل مسی به بازیکن حریف در دیدار اینترمیامی مقابل فیلادلفیا یونیون با محرومیت فوق ستاره آرژانتینی همراه شود.

 شوک به پرسپولیس برای تراکتور و دربی!
۱۸ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

شوک به پرسپولیس برای تراکتور و دربی!

خرید پرسروصدای پرسپولیس در نقل و انتقالات تابستانی بعید است شرایط حضور در دربی را داشته باشد.

 مدیر روابط‌عمومی سازمان لیگ: دیدار تراکتور و پرسپولیس بدون تماشاگر برگزار می‌شود
۱۳ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

مدیر روابط‌عمومی سازمان لیگ: دیدار تراکتور و پرسپولیس بدون تماشاگر برگزار می‌شود

مدیر روابط‌عمومی سازمان لیگ گفت: دیدار تراکتور و پرسپولیس در هفته سوم لیگ برتر بدون تماشاگر برگزار می‌شود.

 علیرضا عنایت‌زاده هافبک پرسپولیس به صورت قرضی به مس شهر بابک پیوست
۱۳ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

علیرضا عنایت‌زاده هافبک پرسپولیس به صورت قرضی به مس شهر بابک پیوست

علیرضا عنایت‌زاده، هافبک ۲۲ ساله پرسپولیس، به صورت قرضی به مس شهر بابک پیوست تا فصل آینده را در این تیم سپری کند.

 حجت الله بهمنی سخنگوی سازمان لیگ: دیدار پرسپولیس و تراکتور بی تماشاگر است
۹ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

حجت الله بهمنی سخنگوی سازمان لیگ: دیدار پرسپولیس و تراکتور بی تماشاگر است

حجت الله بهمنی سخنگوی سازمان لیگ فوتبال ایران گفت : بازی تراکتور پرسپولیس این فصل، هم رفت هم برگشت بدون تماشاگر برگزار خواهد شد.