قیمت طلا امروز




 سایت ایران آنلاین / ۳ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۸

اختلافی که دیگر پنهان نیست

k: لیگ برتر آرژانتین | تیم ملی آرژانتین | فدراسیون فوتبال آرژانتین | ریورپلاته
 اختلافی که دیگر پنهان نیست

اختلاف قدیمی ریورپلاته و فدراسیون فوتبال آرژانتین (AFA) در ماه‌های اخیر وارد مرحله تازه‌ای شده است. روابط دو طرف که سال‌ها با بی‌اعتمادی همراه بود، اکنون به تقابلی آشکار میان باشگاه و مدیریت کلودیو تاپیا، رئیس فدراسیون تبدیل شده است.

نقطه عطف این ماجرا به ۵ مارس ۲۰۲۶ بازمی‌گردد، زمانی که ریور در بیانیه‌ای رسمی از نبود شفافیت در سازوکار تصمیم‌گیری AFA انتقاد کرد و خواستار اصلاح ساختار مدیریتی شد. این باشگاه همچنین از برگزاری لیگ حرفه‌ای با ۲۰ تیم حمایت کرد و اعلام کرد تا زمان اصلاح این روندها، در جلسات کمیته اجرایی فدراسیون شرکت نخواهد کرد.

اختلافی با سابقه طولانی

تنش میان ریور و AFA ریشه‌ای قدیمی دارد. در دوران ریاست رودولفو دِاونوفریو، روابط دو طرف بیش از گذشته تیره شد و پیش از آن نیز در سال ۲۰۱۱، دانیل پاسارلا رئیس وقت ریور، در اقدامی جنجالی خواستار استعفای خولیو گروندونا شده بود.

در سال ۲۰۲۳ نیز خورخه بریتو رئیس وقت ریور، از ساختار لیگ انتقاد و پیشنهاد برگزاری مسابقات با ۲۰ تیم را مطرح کرد، پیشنهادی که با واکنش تند و طعنه‌آمیز یکی از مدیران ارشد AFA همراه شد.

اعتراض به داوری‌ها

در ماه‌های اخیر، اعتراض‌های ریور تنها به مسائل مدیریتی محدود نمانده و عملکرد داوران نیز به یکی از محورهای اصلی اختلاف تبدیل شده است. در باشگاه معتقدند برخی تصمیمات داوری در هفته‌های اخیر به بحران تیم دامن زده است.

پس از شکست مقابل تیگره، نیکولاس اوتامندی، کاپیتان ریور از عملکرد داوران انتقاد کرد و چند روز بعد استفانو دی‌کارلو، رئیس باشگاه، موضعی بسیار تند گرفت. او مدعی شد ریور در پنج مسابقه اخیر از تصمیمات داوری متضرر شده و تأکید کرد که «تحمل به پایان رسیده است.»

تنش به سکوها رسید

تقابل دو طرف حالا به هواداران نیز کشیده شده است. در دیدار اخیر ریور مقابل آرژانتینوس، بیش از ۸۰ هزار هوادار در ورزشگاه مونومنتال علیه کلودیو تاپیا شعار دادند.

آشتی، فعلاً دور از دسترس

ریورپلاته و AFA اکنون در یکی از پرتنش‌ترین دوره‌های روابط خود قرار دارند. دی‌کارلو با تأکید بر دفاع از منافع باشگاه، موضعی سخت در برابر فدراسیون گرفته و به نظر می‌رسد ریور فعلاً قصد عقب‌نشینی ندارد.

هرچند فوتبال آرژانتین سابقه زیادی در تغییر ائتلاف‌ها و روابط مدیریتی دارد، اما در شرایط فعلی نشانه‌ای از آشتی سریع دیده نمی‌شود.

 

 

انتهای پیام/





 روسیه ۳- ایران یک: جشن باشکوه بازگشت
۱۵ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

روسیه ۳- ایران یک: جشن باشکوه بازگشت

تیم ملی والیبال ایران در نخستین مسابقه خود در تورنمنت چهار جانبه اوفا مغلوب روسیه میزبان این رقابت‌ها شد که در رتبه سوم جهان قرار دارد.

 غیبت میلاد زکی‌پور در دیدار حساس تراکتور برابر پرسپولیس در هفته سوم لیگ برتر
۱۹ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

غیبت میلاد زکی‌پور در دیدار حساس تراکتور برابر پرسپولیس در هفته سوم لیگ برتر

میلاد زکی‌پور هنوز فرصت انجام اولین بازی رسمی خود با پیراهن تراکتور را پیدا نکرده و او دیدار حساس مقابل پرسپولیس را نیز از دست خواهد داد.

 مدیر روابط‌عمومی سازمان لیگ: دیدار تراکتور و پرسپولیس بدون تماشاگر برگزار می‌شود
۱۹ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

مدیر روابط‌عمومی سازمان لیگ: دیدار تراکتور و پرسپولیس بدون تماشاگر برگزار می‌شود

مدیر روابط‌عمومی سازمان لیگ گفت: دیدار تراکتور و پرسپولیس در هفته سوم لیگ برتر بدون تماشاگر برگزار می‌شود.

 پیام معنادار یاسر آسانی در اینستاگرام: بدون توجه، فقط نتایج؛ صدای سکوت بلندتر است
۱۹ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

پیام معنادار یاسر آسانی در اینستاگرام: بدون توجه، فقط نتایج؛ صدای سکوت بلندتر است

بالا گرفتن فضایی که درباره وضعیت قرارداد یاسر آسانی و حضورش در مسابقات اخیر به راه افتاده، او در صفحه شخصی خود به حواشی واکنش نشان داد.

 رضاییان بی چشم و رو است که اینطور حرف می زند | جوانان جانشین خوب کسانی هستند که پیراهن استقلال را به پول فروختند
۱۶ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

رضاییان بی چشم و رو است که اینطور حرف می زند | جوانان جانشین خوب کسانی هستند که پیراهن استقلال را به پول فروختند

محمد نوری پیشکسوت تیم استقلال اعتقاد دارد؛ اگر به جای استقلال تیم پرسپولیس صدرنشین فصل گذشته بود مسئولان فدراسیون فوتبال جام قهرمانی را در مقابل درب باشگاه به آنها تقدیم می کردند.

 ترفند تازه بیرانوند برای سربازی نرفتن!
۲۰ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

ترفند تازه بیرانوند برای سربازی نرفتن!

حضور بیرانوند در بازی‌های آسیایی اتفاقی خواهد بود که این بازیکن را از ماجرای سربازی رها می‌کند!